Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: LAMA RULEZ CZYLI BEST WTOPY
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
Stron: 1, 2, 3
[mageta]
Niezły teamat. Ja kiedyś chcialem rzucić granat, ale w momoencie rzutu ktoś mnie zabił a granat padł obok mad.gif . 3 Medów do mnie podbiega no i granat walnął. 3 team kille... tongue.gif

Las3r
na ostatnim cw: slysze na ts'ie ze ida od cp (na oazie) wiec nie zastanawiajac sie opuscilem pozycje (bylem na obserwacji) pobieglem troche wyjelem granat on zaczal tykac tak przy 3sekundzie patrze: sa alianci wiec rzucam, a tu patrze 3 tk biggrin.gif
okazalo sie ze ten allies wlasnie sie przewracal bo moi go zniszczyli biggrin.gif, opieprz byl oczywiscie no i wstyd tez, ale na szczescie 2 z 3 dalo sie podniesc biggrin.gif
GiNgEr
Sobie gram na jakiejs planszy i jest rozgrzewka to sie wszyscy nawalają, ja miałem soldiera z pancerfaysuetm i nie zauważyłem tongue.gif że jush sie gra zaczeła i przypierdzieliłem w środek teama z pancera i... długo nie pograłem smile.gif
Cienki Bolek
4 miechy przerwy ...
mialo byc tak pieknie ...
no i wtopa .. tydzien temu zagralem sobie raz ... doslownie .. smile.gif mialem grac godzinke .. pogralem 7 ... od razu chcialem skasowac .. no i jakos reka mi zadrzala .. moze pogram znow z godzinke .. i znow do 2 rano ...
dzisiaj pewnie do 4 smile.gif ech ... smile.gif
mam nadzieje ze mi rozum wroci smile.gifsmile.gif
POZDRAWIAM WSZYSTKIE ZGR3DZIOCHY i sorry ze tak zniknalem smile.gif
na razie na telefonii dialog gram .. bo nie mam czasu .. sciagac innych map a tam mnei jakos wpuszcza smile.gif
raChet
jeden z pierwszych meczy w riddle:
mapa radar,
lecimy z engiem rozbrajać sajda, ja szykuje granat...
licze raz dwa i słysze z dołu "Karol" (moje imie:D ) odwracam sie do monitora licze dalej trzy cztery... bum, jednak pięćsmile.gif
zabilem siebie i enga sajd zdobyty
koment usagiego: "ty granatów nie musisz ze często używać" smile.gif
JcHASmEtEk.pl
gralem fieldem na gold rushu jakis gosc wbiegl mi przed lornetke kiedy wcisnalem fire 6 tk od razu plus med ktory tam wlazl i myslal ze juz koniec nalotu niestety mialem 4 poziom signals-naloty trwaja troche dluzej w sumie 7 tk a ja przezylem
InterForcer
Mapa: Radar
Klasa: CovOps
Team: Allies

Jestem sobie covertem, zlapalem ubranko, i biegne pod main gate, przechodze przez drzwiczki a tam niemiecki inżynier, za chwile tssssssss, patrze pod nagi a tu mina sad.gif, kiedy nagle podbiega do mnie ten eng i rozbraja ( hehe prawie sie przewalilem z beki), jak juz rozbroil i chcial rozstawic nowa to nozem w plery dostal o_0, a potem na main chat : lol zabito mnie TK, a nie ma komunikatu

Mapa: Fuel Dump
Klasa: Engineer
Team: Allies

Koło bram fuela dupa totalna sieka, ja stawiam miny w tej na pol otwartej bramie, kiedy nagle biegnie do mnie axis med, ja juz chcialem wyciagać tomka, gdy nagle apteczkami po ryju dostalem o_0, gostek chyba w ferworze walki zapomniał po której jest stronie, jak już mnie uleczyl to sie wpakował na moje miny smile.gif
falubaz
CYTAT
Miejsce : serek *|WW|*
mapa : radar
kim : medem
strona : allies

pobieglem tylem po east radar part i nie chciałem tą drogą wracać, a więc poszłem pod main gate i czekałem aż rozwalą tą bramę(jeszcze allies nie rozwalili). A więc czekam czekam na klęczkach przy ścianie na przeciwko drzwi gdy nagle *|WW|*Killer wchodzi przede mnie i je otwiera a ja mu serie w główke i przeskakuje do ciężarówki zabezpieczając część radaru 

No rzeczywiscie w p!#@u wtopa :C

po zmianie stron z alliez na axis, rozwalilem swojego enga ktory wlasnie rozbrajal dajnamajta przy wall w old city.
Bo sie kurcze strony pomylily :C
LaM
OMG wtopek to mozna mnowstwo znalzezc na publicach.

Raz kolo wbiegnie zapomni wyrzucic granat i boom zonk nie ma co zbierac.

Albo lezysz se i czekasz na reviva a kolo ci wyskakuje z apteczkami :/ rzuca ci je i zdziwiony odchodzi bo nic sie niedzieje :/

Ale raz fajne jajca byly gralismy se na publiku ja i jescze 3 kumpli z klanu. Po 10 min gry zglodnalem to weszlem se na speckta a ze na ts-ie siedzielismy to wpadlem na pomysl ze bede podpowiadal swoim. No i patrze na axisow i zaczalem im mowic ze wrog jest tu i tam. Wszystko super fajnie ino zapamnialem ze moi kumple sa w axisach
fajnie to wygladalo

LaM: Sa kolo dzial .
1: Jak kolo dzial jak my tu jestesmy.
LaM: No przeciez widze slepy nie jestem.
blink.gif

Ale i tak najfajnieszy zonk byl jak lecialem wskrzeszac i pomylilem przyciski i zamiast strzykawki granat wyciaglem OMG malo co mnie nie kickli z serka

LouCypher
wtopa z nie mojej, jak i mojej winy (grałem bez dźwięku).
AXIS. Więc na oasis bronilismy czołgu na tank barierce namber dwa, naparzałem w LPM aż mi sie łapa spociła, nagle jeden gościu z drużyny oberwał granatem i medyk biegł go podnieść, podczas tej akcji zaklinował mi sie przycisk myszy (nie zajarzyłem tego ofkozz), i skosiłem proszącą o meda ofiare wojenną, mało tego (Chyba byłem nachlany, hmmm, raczej na bank biggrin.gif) za(je)biłem meda po reloadzie patrząc sie na niego z niedowierzaniem " po kiego go dobiłeś zamiast uleczyć ". Naprawa myszki nie trwała długo, znalazłem w niej czerstwe płaty potu, 2 gringle i jakąś bezużyteczną gumową kulke wink.gif
LaM
Wtope to teraz zaliczyles laugh.gif Na OASIS NIE BRONI SIE TANKA (czyt. czolgu) TYLKO DZIALA.

Czolg prowadzisz na GOLDZIE !!! smile.gif
Flicker
He he he ja miałem fajną historyjkę, gold rush pierwsze kroczki z mortarem, rozstawiam się naprzeciw 1 tank barriery biggrin.gif strzelam strzelam o-o dzewiędziesiątka!! No nic zginę... Patrze a tu jakiś covert z axis wyskakuje rozwala mnie z nożą, przezuca mnie na speka i po chwili patrzę na linię fragów z lewej. gravier killed by (jescze wtedy bez klanu) Flicker by mortar round biggrin.gif
Nefail
AKcja dziala sie podczas mojego pierwszego miesiaca grania w ET, na Fuelu. Bylem Cover Ops'em [Allies]. Po zabiciu jakiegos lamera, wzialem jego mundurek i przmknalem pod glowna baze Axis. Zaraz jak tam dotarlem wyslalem wiadomosc do teamu zeby mi przyslali inzyniera:] No niby prosta sprawa, po jakims czasie przychodzi inzynier i oddaje probny strzal w kierunku ziemi kolo mnie (przynajmniej tak mi sie zdawalo:D) Wiec wysylam mu komunikat glosowy, "I am Cover Ops". Na to odewe gosc wyciagnal stena i wpakowal we mnie magazynek <lol> Jak sie potem okazalo gosc tesh byc Cover'em i myslal ze jestem w jego teamie:P
Flicker
Hmm.... Mnie by zdziwił inżynier biegnący do mnie z lugerem biggrin.gif. Ok kończe ględzenie i piszę kolejną wtopę którą miałem zaledwie dzień temu.[dosyć późna godzina] Rail Gun nasi [Allies] przygwoździli Axis że nie mogli wyjść z "Północnej Krainy" a ja widząc tylu Axis naraz wybiegających ze spawna i biegających dookoła powoli zacząłem się plątać biggrin.gif Jeszcze ostało 5min a tu Axis kontrofensywę dziabneli, a żę wagonika już na początku do "doku ładowania" biggrin.gif dowieźli szybko wrócili nim spowrotem, przeładowali amunicję na drugi, dojechali do działa i na szczęście nasz eng zdążył "gun controls" (nie mam pojęcia jak to na polski przeżucić biggrin.gif) wyasadzić więc szybko sprintem biegniemy działo wysadzić, aż nagle słyszę odgłos budowania, wbijam na górę patrzę a tam zabity alies i eng axis biega sej w najlepsze, a ja jakby igdy nic odwróciłem się i zaczołem osłaniać inżyniera axis który oczywiście nie omieszkał sobie strzelić z działka biggrin.gif. Po odsłuchaniu kilku zayrzutów ze strony allies wyłączyłęm gre i poszedłem w kimę...
tranx-san
ftopy r0x biggrin.gif

pisalem juz tu o wtopach z ffa... ale o wtopach z cw chyba nie ohmy.gif

moja wtopa: wspanialy nalot na most na goldzie i wybicie 5ciu moich, po czym ogromny brecht na wencie z mojego pr0 nalotu :>

wtopa mojego teamu podczas cb oc: robimy spawn rape na axisow, zabieramy zloto i nagle slyszymy na wencie jak nasz teammate o-(słowo na p) drugiego zeby zloto zanisl do trucka, dialog wyglada nastepujaco:
- fiend ku.rwa zanies zloto do trucka
- ale ja nie mam zlota
- masz
- nie to ty masz zloto
- nie ja nie mam ty masz
okazalo sie ze obydwaj mieli zloto... my sie polewamy na wencie, tych dwoch stoi w konsternacji, na szczescie wybijamy kolejne wychodzace respy axisow, zloto zostaje doniesione, runda dla nas...

smieszna sytuacja: mecz z fps, oazka, przyciskamy druzyne przeciwna, rus@#!emy dziala, podkladamy southa czy northa, nagle naszym dwom graczom zachcialo sie zabawy, zaczeli nozowac axisow w drodze do dziala... jeden drugi trzeci.. wchodzi eng rozbrajac, dostaje staba, wchodzi med podnosi enga dostaje staba, po czym eng znowu dostaje staba... a na koniec zastabowali siebie nawzajem wink.gif

a maksymaalna wtopa bylo ustawienie meczu w cb eu na: 24.12.2003 (wigilia) godz 21.00 z jakims ruskim klanem :> oczywiscie trza bylo w/o oddac biggrin.gif
blacktyger
może to nie do końca moja wtopa, ale się urodziłem - to była beka :X
później zainstalowałem et (możecie się śmiać, ale nie wskazane - to jescze nie płęta) no i gram, gram, gram znalazłem forum et.pl no i pisze, pisze, pisze, gram, pisze i koniec (tak, teraz należy dolną szczęke opóścić, zmróżyć oczy i wydać odgłos godowy w celu zaśmiania się :C )

KurTT
Oj miałem i widziałem wiele wpadek szczególnie na publicach smile.gif
Np. gram na oazie, wchodzie wysoko na mur no i zaczynam strzelać do Allies a tu nagle ktoś mnie "pushnoł" tongue.gif no i zonk fell to his death ^ ^ ale to chyba codzienność na ffa tongue.gif
Dobrą akcje też miałem na Caenie. Kolo domku z mapami stałem i tu nagle wylatuje 2 Axisów. Jeden to med drugi sold z pf. Med miał grat i chciał go rzucić ale nie zdąrzył bo go zabili tongue.gif i mu wypadł. Koleś z pf właśnie "odpalał" pfa a tu nagle odrzucił go na bok granat od meda i zamiast !@#nąć w mnie !@#ą w ściane i widział napis " vaporized himself " lol tongue.gif
Macho
na Beach Invasion alies zajeli bunkier ale axis masakrują ich nalotami nowy resp i od razu jednego gościa trafiło idę go podnieść ale zamiast strzykawki wyciągnąłem granat
jakichś 6 gości zabiłem
Taylor [PL]
Hm... Może tak... Pewnego razu grałem niemieckim engiem na Oasis. Mur został zbużony, więc zająłęm sięobminowywaniem terenu przed działami. Pech chciał, że w moim teamie był drugi eng który każdą moją mine rozbrajał. Niekiedy mu się nie udawało. Po jakimś czasie dostaje kopa z serwera, przyczyna: za dużo complain'ów.

I jeszcze jedno z kampani którą przed momentem rozegrałem:
Mapka Beach Invasion, gram aliantami, jeden z moich wziął doksy. Wpadam do bazy i go szukam, a on kolo respa niemców stoi. Nie mam pojęcia co tam robi no ale nic, siedze z nim. Nagle resp niemców, jeden powstał, pancerfauster, i co... popatrzał na nas i zbiegł na dół laugh.gif , no to nic... objective secure.
K@F@R3K
No dobrze to teraz moja kolej. A więc kto:allies mapka:Sewall Battery miejsce akcji:bunkier koło rampy. Grałem z panzerem i czekałem w bunkrze na respawn mojej grupy i nagle widze jak wpada do srodka szkop z mp40 a wiec odpalam panzera iiiiii zobaczylem ze respawnował sie moj team (razem 8 osób).Skutek tego odpalenia bede pamietaj do konca zycia. Zabiło wszystkich z mojego teamu i tego jednego cholernego szkopa dry.gif powiem tylko ze ludzie sie raczej nie wkurzali a śmiali z tego "wyczynu" Wtopa nr2 (no moze nie wtopa ale) stoje sobie alliesem (inżynier) na dziale (map:rail gun) z garandem załadowanym granatkiem. I tak czekając usłyszałem jak ktos rzuca apteczki,wiec powoli stanołem nad panelem kontrolnym i zobaczyłem 3 szkopów:medyka,inzyniera i coverta. Tylko jedno słowo przeszło mi przez gardło: SAJONARA!! i wystrzeliłem granat. Granat odbił sie od poręczy i zabił szkopów wy-(słowo na p)jąc ich ciała w stratosfere! Wtopa nr3 mapa:goldzik Stoje koło ammo i healtha obok spawna allies. Byłem covertem w przebraniu jankesa. Chciałem pobrac troche ammo i zdrówka ale niestety, nic nie zastałem. Czekając az pojawi sie jakaś "paczuszka" zobaczyłem jak do mnie podbiega amerykanski medyk i zaczyna mi dawac zdrówko. Wielce uradowany z tego powodu poczekałem az mi sie napełni health do pełna. Kiedy skonczył swoją robote posłałem mu heada z lugera. biggrin.gif biedula skarzyl sie ze to team kill tongue.gif
landryn
Waliłem mortą do respa axis na battery. Allies wbiło się do respa i co chwile to Axis miało flagę to Allies. W końcu się wk#!@iłem i puściłem mortę. Okazało się, że moi się zrespowali w bunkrze i wywaliłem pól respa ;X Jeszcze akcja na goldzie. Rzucałem supporta na czołg na moście a moi a kurat wybiegli z respa i padło 5 od pro-tk puchy wink.gif Oczywiście najgorsze są tk gdy na przykłąd rzucam arta albo puche a ktoś mi się właduje i puszczam mu arta na plecy albo rzucam w niego puszke blink.gif
MANGUSTA
Byłem se coverem i to było tak :
Przeciwnicy mi dali ammo i apteczki
a ja ładunki ciepałem i oni chcieli podnosic a ja robiłem bumm (7 killi)(przebrałem sie za fdops)

Inna głupota:
Byłem medem allies i jednemu kretynowi wmówiłem że jestem przebranym cvopsem, a on uwieżył (zapłacił głową i spawnpointem) biggrin.gif tongue.gif

A to już idiotyzm:
Raz pf-em strzeliłem prosto w grupke 6 moich bo... sie z kimś pokłuciłem czy właczony jest FF czy nie (on mówił tak ja nie).... FF był włączony...

A to mnie zabiło:
Oasis jeden allies wbiegł do Old City i......... Zaczał strzelać to flagi axis........ Efekt był taki że zmienił się w papkę z ołowiem smile.gif biggrin.gif tongue.gif wink.gif
landryn
Niedawno na CW puściłęm artę na bramę do bazy na saplaju. Pech chciał, że przeciwnikom udało się jeszcze podłożyć dynę a moi pobratymcy po oczyszczeniu terenu i zabraniu się za tykający dynamit zostali wykoszeni przez artę. Zginęło 3 co nie jest może dużą ilością, ale ta dyna to zawsze conajmniej 30 sek ;X
Akhor
Hmm grałem na jakimś warzywniaku i koleś taki tekst : " Ej a te flagi czerwone i niebieski to się zbiera ? " A z moich wtop to chyba żadna taka fajna tongue.gif
Cyr4x
Nie przypominam sobie jakichś większych wtop. Rzeczy typu ślepy team włazi pod mój nalot pomijam. O moze czasem tak mam, że sie z pfem czaję za rogiem, widzę ktoś idzie, strzelam nie wychylajac się zbytnio, a tu pf zachacza jeszcze o ścianę i bum, nie ma mnie. Jeżeli chodzi o lole ze strony przeciwników to mi czasem medy rzucają apteczki.
Felek[PL]
Raz kiedy grałem z Polakiem (pominę z kim) koleś kiedy go zabili prosił o to aby go dobić. Nie pomagały nauki innych graczy (w ty i moje) aby nacisnął spację. Dopiero po jakimś 6 czy 7 upomnieniu zamiast prosić o dobicie wciskał spację. Na naukę nigdy za późno i lepiej późno niż wcale tongue.gif .
Sagitarius
=) moja best wtopa to taki myczek..mam minimizera,i jak wyjdę z gry i wchodze do niej spowrotem to wtedy odbywa się KLIK, czyli tak jabym wypuscil z tomka jeden naboj..raz musialem na chwile zminimiziowac wchodze spowrotem do gry a tu you killed..i to jeszcze wroga..okazalo sie ze stal z nozem i mial malo hp biggrin.gif biggrin.gif

2. na poczatku mialem slabego kompa i gdy gdy ladowala sie mapa zawsze bylem ostatni. Lecz ktoregos razu o tym zapomnialem, doloczylem sie akorat wtedy gdy byl resp, nie wiedzialem ze nie bylo jush warmatcha i caly spawn poszedl do nieba a allies przejeli flage ;]

3. Nie wiem czy to zalicza sie do wtopy, ale nie mialem nic, gralem medem. Luger wystrzelany,mp40 rowniez, zostal mi tylko nozyk..koles z riflem wparowal na mnie a dzialo to sie d domku strzelil z granata ja zdarzylem uskoczyc, lecz mimo to dostalem ale jakims cudem znalazlem sie na jego glowie i zdarzylem go zadzgac ;]

4. Z gralismy z qmplem w allies na railu. Dwaj gracze poszli jesc obiad...moj kolega wpadl na pomysl ze oprocz marnego nabijania frag umilimy smierc kolesiom. Dzialo sie to na etpro i za pomoca klaiwsza "F" wykopalismy go na pole potem podlozylismy 4 miny ktore sie odpalily, plus dynamit i jeszcze nalot..pomyslcie jak na raz to wszystko wyku%^&*(.. chyba najglosniejszy wybuch w et..a do tego helm polecial na koniec mapy biggrin.gif biggrin.gif
tranx-san
ostatnio na jakims cw zdu.py podlozylem dynamit pod wczesniej wysadzonego northa :x

raz po 20 minotowej obronie oasis w ataku walilem do swoich bo bylem swiecie przekonany ze nadal gram w axis :[

wiecej grzechow nie pamietam.... no moze.. najakims ffaziomek na fuelu zamiast rozbroicdynamit pod fuelembudowal siate z lewej strony biggrin.gif
Zico
heh a mi się właśnie przypomniało ze niedawno na cw przeciwnik podłożył nam wysadzone działo....i byliśmy pewni ze mieli fejków....tranx przyznaj się! xD
kaurz
no niestety, podkladanie wysadzonego northa to jedno z moich ulubionych zajec na clanwarach :X
sebbo
ja na goldzie mialem taka sytu
gralem axis.gdy wychodzilem z respa wraz z prawie calym teamem naprzeciw z daleka zauwazylem panzan00ba.strzelil w nasza strone.ja bylem na przodzie.podskoczylem i pocisk przelecial podemna i zabil polowe mojego teamu laugh.gif
wtopa to nie jest ale taka fajna rzecz ze po przeskoczeniu pocisku z pf'a uratowalem wlasny tylek kosztem teamu tongue.gif laugh.gif laugh.gif
Nudziarz
Zabito mnie, więc klikam na Mouse1 aby nie oglądać tego co robią inni gracze...Tak kilka razy...Wkońcu jestem ale przypadkiem kliknąłem a miałem Panzerfausta...Z przodu było kilka innych osób...Oczywiście z mojej drużyny wink.gif.
michcio22
ja miałem napewno bardzo dużo wtop bo nie jestem najlepszym graczem ale żadnej nie pamiętam tongue.gif tongue.gif mam słabą pamięc biggrin.gif ale pamiętam wtopę pewnego gracza (napewno fan cs tongue.gif ) oto rozmowa jego z innym jakimś graczem na chacie
on: gdzie tu się kupuje bronie??
ktoś: ich się nie kupuje
on:no to zkąd je macie??
ktoś: już się je dostaje
on:ale fajne...
hyhy
kiedys na efterlyscie !@#lem puche ktora sie nifortunie odbila od sciany i spadla nam po d nogi :x wywaliłem cały team na supply2 - 8 chopA razem zeną
ALe był ubaw na servie xDDDDDDDD
Nudziarz
Ja kiedyś se leżałem "martwy" i czekałem na meda/spawna. Podchodzi do mnie koleś z panzerfaustem. I mnie z niego dobił biggrin.gif. Siebie też laugh.gif .
ROGhAL
Gralem raz na FFA eastBerlin#1 chyba. Goldrush. Jestem u Amerykancow. Wychodzimy sobie z tego respa, co sie go ma po przywlaszczeniu Pantery do Ju-Es-Lend-Forses, patrzymy, a tu na srodku tego placyku stoi sobie deutsche field ops. Kazdy chce go tluc, no i kazdy tak zrobil, chociaz on w ogole do nas nie strzelal, nie rzucal puszki, arta, jednym slowem: NIC.
Po kilku sekundach nastepny resp. Znow stoi ten dziarski fieldowiec, tym razem obok drzwi tych-co-sa-nizej. Na tego respa zalapalem sie tylko ja i niejaki ***perun***. Patrzymy, a ten Niemiec dalej nic, tylko trzyma w reku prezenty z ammo-nicja. Dogadalismy sie prze tim-czata z reszta teamu, aby zostawic go w spokoju. Po kilku sekundach obserwacji nazistowskiego lojta zaczal on nam rzucac owe prezenty laugh.gif . Najlepsze jest to, ze do konca mapy wytrwal w tym samym miejscu kolo naszego exitu, zaopatrujac nas w niemiecka amunicje laugh.gif . Zdecydowal sie pewnie na little-dezercja ph34r.gif
cormack
rofl jaka plebania:)
falubaz
sry ziomek ale wlasnie po to jest ten topic. jak masz jakies kompleksy z powodu bycia plebanem to nie przenos ich tutaj.

a ja zamieszcze takie cos: http://img114.imageshack.us/img114/4074/28zk.jpg
2 obj na mapie z 1 obj. to nowosc ;] ale pozniej wychodze juz na prosta do trucka, nawet nie wiedzac ze zaraz zza rogu wyjdzie tez gosc z tym samym obj i zaj.ebal nas pf : D! wiec nie dosc ze bug taki ze 2 razy wieksze szanse na doniesienie to nie donieslismy a pf sciagnal obu : DD
blacktyger
i tak kazdy wie, ze chciales poprostu pochwalic sie najwiekszom ilosciom ikspe.
tranx-san
jakis czas temu podczas cw po 20 min robienia fullholda flagi na oasis tak jakos spodobalo mi sie napie.rdalanie do aliantow ze po zmianie stron zamiast nak#!@iac czarnuchow to rzucalem im apteczki i strzelalem swoim po plecach... uslyszalem tylko "kur.wa kto mi na-(słowo na p) po plecach" chyba nawet od termita i zczialem swoj blad...

ps who tha fu.ck is cormack ? kolejne dziecko z plyta glowna z komisu ?
mdlosz
Może nie wtopa ale też ciekawa sytuacja. Caen gram fopem wybiegam z 2 spawnu niemców i pomyliły mi sie przyciski i zamiast paczki ammo wyruciłem puche. Wszyscy axis zwiali a tu You killed... Gość kampił na balkoniku na prawo od spawna a że niespodziewał się puszki nie zdążył ucies. ph34r.gif
Sn!per
Trochę tego było. Z ciekawszych i które pamiętam:

1. To był pierwszy dzień grania w ET. Miałem wtedy świra na punkcie coverta z FG42 i Aliantów (nie grałem nikim innym, czasem siedziałem na specu 15 minut, żeby grać aliantami :S)... Mapa fuel dump. Axis było chyba wiecej, nie pamietam, w każdym razie nas kosili jak diabli, ledwo dało się wyjść z respa. Pamiętam, ze jeden gościu z naszego teamu się wydzierał, żeby ktoś wziął enga (nie mieliśmy żadnego). No to ja - UWAGA - WZIĄŁEM ENGA! blink.gif No więc przypuszczałem, ze gościowi chodziło o skoszenie Niemców, więc po respie wziąłem kombinerki i... naprawiłem MG przed spawnem i zadowolony z siebie wróciłem do coverta. biggrin.gif

2. Nie wtopa, ale bardzo ciekawa rzecz. Pierwszy miesiąc grania w ET bodaj, dalej mania na punkcie coverta z FG42, ale już grałem czasem Axis. No więc mapa goldrush... Drzwi z banku już rozwalone... To było NIESAMOWITE. Chyba 3 gości z MP40 rozłożyło się po obu stronach biurka, ja kampiłem za rogiem i im pomagałem (nieskutecznie... ale cóż biggrin.gif). Jak jakiś jUeSej chciał wejść do banku, po ok. 1 sekundzie zostało z niego sitko. 10 minut takiej obrony i nikt nie tknął złota...

3. To już było znaaaacznie później, chyba w tym roku nawet. biggrin.gif Grałem moją ulubioną klasą "relaksującą", czyli covertem ze snajperką. Byłem Allies, mapa Battery... Wchodzę do góry, ukradłem jakiś mundur, idę dalej, przeszedłem obok bunkra z CP... Nie pamiętam, co sie stało, w każdym razie miałem ok. 20 HP... Więc idę sobie, a tu podchodzi do mnie medyk Axis i daje apteczki. biggrin.gif Poczekałem więc aż dostanę do 120HP, po czym dostał 2 headshoty z Garanda... biggrin.gif

4. Jestem alianckim covertem z garandem... Goldrush. Mam mundur Axis, wchodzę na placyk (przed bankiem)... Patrzę, a tam w kącie field ops i medyk się nawzajem "paczkują". Podszedłem i skosiłem nożem obydwóch. Nie zmieniali nawet broni, tylko się durnie patrzyli z paczkami w rękach. biggrin.gif

5. Chyba na początku kwietnia tego roku... Oasis, jestem engiem Axis z riflenadem. Allies właśnie wzięli old city, wchodzi ich tam pełno... Więc długo się nie namyślałem, załadowałem granat i przywaliłem do środka... Tyle, że właśnie nasi odebrali flagę i był respawn. Efekt - wysadziłem 3 swoich a reszta skończyła z poniżej połową HP... :X W ogóle miałem wtedy dziwny dzień, bo 5 minut później ruszyłem na swojego gościa nawalając do niego z MP40, i dopiero jak go zabiłem, zauważyłem, że to był mój... ;o Dobrze, że to był mój klanowy serwer i zaspamowanie "Sorry" w konsoli podziałało... :S

6. Goldrush, jestem field opsem Allies... Początek mapy, jeszcze czołgu nie mieliśmy. Field ops ze mnie beznadziejny, ale tak bez przekonania rzuciłem flarę na placyk z czołgiem... Za chwilę patrzę "MONSTERKILL - Darkes7" i zdobyłem tym nalotem SIEDEM fragów. Do dziś nie wiem, jak to zrobiłem. :S

Na razie tyle. Coś mi się przypomni to napiszę.
mr.brightside
Fajny temat więc warto wskrzesić biggrin.gif

1. Dziś na Oasis... biegnę tunelami, przede mną covert... dostał ode mnie nadem z miotły, odbił mu się od chełmu w górę, jeszcze raz, po czym wybuchł... 1xtk ale za to zabiłem paru co do niego leciało biggrin.gif

2. Niezła akcja xP Na Goldrushu... wtopa niezła :/ Zabiłem trzech swoich myśląc że to przebrani coverci xP pomyliłem thommy guna ze stenem xP
tranx-san
haha niezle!

ja ostatnio tez zaliczylem niezla wtope.. stoje sobie w warszawie na swiatlach, o ile sie nie myle to rondo onz, swiatlo zmienia sie na zielone, no to ja jedynka, gaz do dechy, nagle patrze mam policjanta na masce... okazalo sie ze biedaczek kierowal ruchem.. na szczescie tylko delikatnie mi sie przytulil do maski, popatrzyl groznym wzrokiem, a za chwile machnal reka by jechac dalej...
MorFeuS
A ja mialem taka mala wtope w ET, moze nic smiesznegoale ale warto napisac ;P

Czasami mam ochote sobie 'dziobnac' nozem gracza z druzyny na FFA. Kiedy wyjalem noz i zaczalem 'dzgac' nozem zlapal mnie dziwny lag, taki 5 sekundowy. A po lagu patrze, zabilem 2 swoich z noza biggrin.gif I moze jeszcze warto wspomniej jak na goldzie rozwalalem pierwsza bariere i kumple z teamu strafeowali i akurat trzech znalazlo sie nad bariera kiedy dynami wybuchnal biggrin.gif

A co do realu - ostatnio mialem wpade i sie posliznalem na blocie i cala dupe mialem czarna ;C! niebylo by w tym nic zlego, gdyby nie to, ze z 50 osob ze szkoly to widzialo sleep.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.