xerox1991
10:17, 3 07 2004
Jakie/jaki karabinek jest lepszy? Ten maszynowy czy 2 normalne?
imo te 2 normalne
Randall
18:55, 12 07 2004
nieee imo te nie normalne
Mustafer
20:12, 30 07 2004
imo te 2 normalne
O TAK
blacktyger
10:10, 31 07 2004
hmm
na dalekie odległości smg r0x na bliskie tez, ale imo 2colty z bliska ownuja lepiej, niz thomp/mp40 za to na dalekie odleglosci sux
Mp40 roX
Sir_Ace[PL]
14:51, 25 08 2004
MP40 jest najładniejsze. Im loving it
K@F@R3K
11:48, 31 10 2004
bo ja wiem mi sie lepiej gra mp40 bo mhy.. jak by to powiedziec zamek szybciej i bardziej twardo lata

a w thompsonie tak miękko buahah takie mam odczucia a na jedym serwie widzialem goscia co umial zabic meda z 150 hp i 4 poziomem broni lekkiej z akimbo colta

goscu non stop heady walil! ciekawe jak to robil ze mu tak wychodziło oj wszyzcy zaczeli go posadzac o noobostwo

mi np. kiedys sie zdarzylo 6 ludkow naraz z mp40 zabic no ale to byl ciasny korytarz i ja bylem medem na najwyzszym poziomie

wiadomo adrenalina rulez!
tranx-san
1:20, 2 11 2004
| CYTAT (Juby @ 21:47, 31 10 2004) |
| granaty ołnz jó |
sry stary.. ale musze to skomentowac..
na ciebie to mi wystarcza rozgrzane kombinerki oraz lornetka lojta z zabrudzonymi soczewkami

omfg co sie z wami dzieje.. wyciagacie zdupy topici z kosza, piszecie 3 wyrazy w poscie... jak spam to k#!@a spam.. bys sie chociaz dziadzie postaral i napisal 3 zdania zlozone lub nie

gdzie jest tajger ?

jak byl spam to chociaz trzymal sie kupy, a tu hcuje pisza "granaty ołnz jó"
bys chcoiaz napisal to poprawnie z transkrypcja fonetyczna XDDD
kk sry ze nawrzucalem ale znowu za duzo wypoilem i przelewam swoje smutki na papier w postaci tego forum... moze niedlugo zaczne pisac eseje jak dankan a pozniej powiesci jak swiety.. wtedy moze zacznie sie tu cos dziac... :/
Deprecha, znamy to.
Wiec spokojnie, moglbym napisac jak to wedlug mnie wiekszosc broni w et wysiada przy granatach poniewaz jestem ich maniakiem, moglbym wymyslec jakas historie jak granatem zabilem 6 aksisow wybiegajacych z budynku, i takie tam... ale po co skoro to wszystko sie zawarło w tych trzech slowach.
Wstawek humorystycznych nie mam ochoty komentowac
nóż

żartuję, według mnie to zależy czasami dwa colty czasami thomson(no uniwersalny jest).
blacktyger
21:47, 3 11 2004
tranx uderz w stól .. xD
powiem tyle spam r00x0r ale wszystko musi być na poziomie

!
np. Twój spam jest ciut za mało spamowaty

musisz pisać więcej (ilość postów) ale mniej treści, ja tam wole eseje, ale tych nie każdy czyta aby trafić do większej ilości warzyw to trza zwięźle
tranx-san
22:00, 3 11 2004
| CYTAT (Juby @ 13:38, 2 11 2004) |
Deprecha, znamy to. Wiec spokojnie, moglbym napisac jak to wedlug mnie wiekszosc broni w et wysiada przy granatach poniewaz jestem ich maniakiem, moglbym wymyslec jakas historie jak granatem zabilem 6 aksisow wybiegajacych z budynku, i takie tam... ale po co skoro to wszystko sie zawarło w tych trzech slowach.
Wstawek humorystycznych nie mam ochoty komentowac |
tak deprecha... no moze bardziej zal.. ze kiedys to forum nie swiecilo pustkami i ze spedzalo sie tutaj wiele czasu zeby cokolwiek przeczytac ?
a teraz ? granaty ownz jó - wtf ?
sry stary nie musisz wymyslac zadnych historyjek ale jako czlowiek piszacy cokolwiek, moglbys rozwijac swoje zdania np: Kocham rzucac granatami bo lubie patrzec jak koles dostaje w czape z granata i zostaje od razy zgibowany, albo lubie latac z odbezpieczonym granatem i czekac na potencjalne ofiary...
ale to jest trudne
Ja osobiscie lubie Thompsona nie lubie podwojnych coltow/lugerow poniewaz mozna sobie nimi postzrelac jedynie na serwerach ffa campaign, gdyz na normalnym sw albo trzeba byc uber pr0 skilled, albo grac z totalnymi nabami zeby sobie nabic 4 lvl lw. W dodatku na nowym cfg cb nie mozna osiagnac 4 lvl lw wiec jest to bez sensu...
A czemu Thompson ? nie wiem.. lepiej mi sie strzela z Tomka niz z mp40, jestem pewnie jednym z nielicznych... nawet grajac axisami zmieniam sobie czasami na tomka i pozniej ammo uzyskuje od swoich ofiar ;[
Podobno nie ma roznicy pomiedzy tomkiem a empeczterdziesci ale bariera psychologiczna sprawia ze to wlasnie tomek jest moim ulubionym narzedziem do zabijania...
Granaty tez roxxuja - nie ma jak wy!@#ac nade'a w waskim pomieszczeniu, albo miotac riflem na dlugie dystanse...
przykro mi bardzo ze nie bylo w moim poscie watkow humorystycznych.. ale obiecuje poprawe...
Cytat'
na ciebie to mi wystarcza rozgrzane kombinerki oraz lornetka lojta z zabrudzonymi soczewkami (tranx-san)
wow stary umiesz pisac posty

to co ja bym wymyslil mhy..?? moze mi by wystarczył panzerfaust z pociskiem tzw. wielozadaniowym czyli przepychaczka od klopa bo wiecie i to dobre bo klopa przepchnie no i jeszcze da sie z tego strzelac

jak cos jeszcze takiego wymyslicie to piszcie
WhiteWarrior
21:56, 15 11 2004
Na bliskie odleglosci wg mnie najlepszy jest mozdzierz a na dalekie - miotacz ognia (dobrze sie nim headshotuje) ale wybor nalezy do ciebie
tranx-san
4:14, 20 11 2004
moze jeszcze byc pordzewiala strzykawka medyka z wodnym roztworem tri-benzenu-kadmu

albo
przeterminowana puszka dymna covert opsa w obsranych majtkach...
imo lipa nie moge nic lepszego wymyslec.. wygrales kafarek ;[
| CYTAT (tranx-san @ 4:14, 20 11 2004) |
przeterminowana puszka dymna covert opsa w obsranych majtkach... |
omg fuuuj
K@F@R3K
12:03, 21 11 2004
dzieki stary za to chcialbym podziekowac ee...komu to ja mialem..(??)...aa! Babci Stefci,wujkowi Eustachemu i komus tam jeszcze

a zwłaszcza tobie tranx to ja znowu cos wymyslee o mam do mozdzierrza zamiast pociskow to by sie wkładalo kapuste albo puszki z farba(jak kto woli) z flamy zamiast ognia lecialby mhy..o!! wiem chomiki by leciały! miny to by były buraki(to wymyslilem dzieki A.Leperowi bo on sam jak burak

) na leb zołmierza zakladolo by sie garnek albo durszlak(to specjal dla coverta) buty to sandały a koszula mhy.....hawajska najlepiej w kwiatki noz to moga byc patyki a reszte sami wymyslcie
blacktyger
18:39, 21 11 2004

?
mi wystarczy mój urok osobisty i piegi medyka, podbijamy świat

ps spadam do mojego nowego flama w hyde parku ^^
Flicker
18:53, 21 11 2004
hmm w świecie ET zdecydowanie lepszą bronią byłby karabinek automatyczny Tomphson bądź MP40 ze względu na długi okres przełądowania 2 lugerów bądź Coltów 1911, fakt faktem de fakto stwierdzam iż albowiem niekompetentne w stosunku do międzynarodowej orgaznizacji nato było by używanie przeterminowanej puszki granatu dymnego (cuż za ochydne zniweczenie imienia M1 smoke granade) w obsranych majtakach
chyba zaczne grać nożem
mp40 bo wydaje fajniejszy dźwięk - love it:)
mp40 suxxx
A ja tam wole PF

joke
tranx-san
3:55, 27 11 2004
najlepsze sa rozgrzane do czerwonosci kombinerki (uwaga) mechanika

rotfl mechanik ownz!!
Tranx nie zapominaj że mechanikiem jest lojt

. Bo rozdaje takie fajne metalowe skrzynki z narzędziami.
tranx-san
4:28, 27 11 2004
owned :>
a wiecie ze jak lojt daje ammo i macie detale na full i sie spronujecie obok tej skrzynki z narzedziami to na niej jest ksywa goscia ktory ta skrzynke rzucil ? nie wierzycie sprawdzcie.. to nie czit... tak samo jest z apteczkami od medyka!!!
btw w nowym etpro covert ops bedzie mial mozliwosc chowania puchy do kieszeni kolegi.. wtedy dym bedzie lecial za idacym zolnierzem z dymiaca pucha!
| CYTAT (splajn @ 2:05, 27 11 2004) |
Tranx nie zapominaj że mechanikiem jest lojt . Bo rozdaje takie fajne metalowe skrzynki z narzędziami. |
Nie znasz się - fops to policjant i sprawdza czy każdy med ma na wyposażeniu apteczkę i trójkąt ostrzegawczy.
| CYTAT |
| Nie znasz się - fops to policjant i sprawdza czy każdy med ma na wyposażeniu apteczkę i trójkąt ostrzegawczy. |
hcyba sie p!@#alo fops to skrot od FajnyOgolniePanSzpieg wiec Wolfszlagierze sie nie znasz na krabinkach xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tranx-san
5:07, 28 11 2004
dlaczego (słowo na p)icie o karabinach z krzywa lufa jak nie macie o nich pojecia ? :<
tak naprawde fops to tajny szpieg naszej kochanej firmy TPSA, nawet radiostacje nosi na plecach... a te skrzynki to nowe modemy do neostrady ;[ bierzesz skrzynke podlaczasz modem i c@#!... okazuje sie ze masz limit pobierania danych...
nie ufaj czarnemu
K@F@R3K
11:10, 28 11 2004
i znowu mnie tranx zagioles to ty wygrales

to solider to jest babcia klozetwa bo widzicie on nosi na ramieniu przepychaczke do klopa(chodzi wiadomo o panzera)
a w apteczkach sa pewnie condomy

tjaa a swistak siedzi i zawija w te sreberka
| CYTAT (tranx-san @ 4:07, 28 11 2004) |
dlaczego (słowo na p)icie o karabinach z krzywa lufa jak nie macie o nich pojecia ? :<
tak naprawde fops to tajny szpieg naszej kochanej firmy TPSA, nawet radiostacje nosi na plecach... a te skrzynki to nowe modemy do neostrady ;[ bierzesz skrzynke podlaczasz modem i c@#!... okazuje sie ze masz limit pobierania danych...
nie ufaj czarnemu |
|
BUAhAHAHAH 0wn3d!!!!!
tranx imo ownz ya'll
wedlug mnie covert to nikt inny jak sprzataczka po operacji plastycznej

i to karlowata na dodatek

no bo qrfa ma taka spodnice ze jej do szyji siega i taka obcisla na klacie...

a mechanik to zamiatacz no bo skoro ma miotle w wyposazeniu ?
|
BUAhAHAHAH 0wn3d!!!!!
tranx imo ownz ya'll
wedlug mnie covert to nikt inny jak sprzataczka po operacji plastycznej

i to karlowata na dodatek

no bo qrfa ma taka spodnice ze jej do szyji siega i taka obcisla na klacie...

a mechanik to zamiatacz no bo skoro ma miotle w wyposazeniu ?
Imo nie ma jak dwa colty. Za!@#iście się z nich strzela no i na bliskie dystanse lub w pomieszczeniach można nimi "ołnować"

. Tylko jak tranx mówi można je mieć
zazwyczaj tylko na ffa. Jeżeli więć chidzi o smg to też wole toma. Powód: poprostu lepsze brzmienie jak oddaje strzał (takie mięciutkie

). Bardzo lubie też K43 z granatikiem. Według mnie świetna broń. Może nie jest super celna na duży dystans, ale na średnim i bliskim sprawuje się znakomicie. No i jeszcze te granaty (nie ma jak zamiatanie miotłą

).
btw czy można dostać headshoota w d u p e ?? ^ ^
tranx-san
2:58, 29 11 2004
ej a wiecie ze w nowym etpro mechanik ma byc usprawniony ?
maja mu dodac srubokret (zeby mogl zdradziecko walic hsy)
ma dostac tasme klejaca - bedzie mogl od teraz zamiast killowac wrogich zolnierzy zwiazywac ich i chowac gdzies na mapie - do czasu az druzyna przeciwna go nie znajdzie i oswobodzi bedzie grac w 5tke
wytrych - tak tak, teraz nie tylko cov ops bedzie mogl otwierac drzwi druzyny przeciwnej - mechanik tez bedzie mial taka zdolnosc!! tylko otwieranie drzwi troche zajmuje.. podobno tyle co nakrecenie dyna
juz widze te nowe takty.. zamiast robic walla, eng bedzie wytrychem otwieral drzwi!!!
K@F@R3K
14:26, 29 11 2004
stary to juz na maksa wypas

ja dodaje do tego silikon zeby jak sie zacznie pompa cieknac to bierze go i uszczelnia
sory za bledy ale pisze na informie i mam lipna klawe a dotego jakis deb kolo mnie non stop mnie sie cos pyta
| CYTAT |
| tranx imo ownz ya'll |
-chox, nie ma bata, twoj angielski ŻONDŹ
Lol,fajny topic.
Ja najbardziej lubię FG42 bo bardzo szybko strzela i ma jeszcze celownik optyczny,szkoda tylko,że taki mały magazynek.
A poza tym MP40,fajny dzwięk ma,i wydaje mi się,że jest od Thompsona mocniejszy(wiem,że oba takie same są ale tak mi się wydaje

).
Dwa pistolety nawet lubię ale słabsze od SMG IMO są.
Tak w ogóle,to co myślicie o PF-ie z tłumikiem i celownikiem optycznym dla coverta na 4 levelu?Albo SMG na strzykawki dla medyka?
| CYTAT (Sn!per @ 17:11, 30 11 2004) |
Tak w ogóle,to co myślicie o PF-ie z tłumikiem i celownikiem optycznym dla coverta na 4 levelu?Albo SMG na strzykawki dla medyka? |
imo pr0 tłumik musiałby mieć z 3 metry z przodu i z tyłu, gl
imho, a czy covert nie ma juz przypadkiem od poczatku celownika optycznego przy broniach typu FG42 i garand/K43 tylko dopiero po 4 levelu? Chyba, ze chodzi Ci o celownik optyczny do PeeFa (lol), ale covert z PF- coś mi tu nie pasuje
btw SMG na strzykawki? fajna sprawa tylko, zeby mozna bylo np nie strzelac tylko "strzykawkami uzdrawiajacymi"

lecz takze np strzykawami z jakims wirusem- koleś, który oberwałby czymś takim musiałby lezec i czekac na meda, az ten przyjdzie i go odratuje ( coś a'la mechanik Tranxa z taśmą klejącą

)
DoktorBartas_PL
22:34, 30 11 2004
Mnie się lepiej fraguje Thompsonem, a bardziej mnie jara mp40. Lepiej mi się strzela z coltów, gorzej z "wybrakowanych" lugerów. Lepiej mi się strzela z "trzepaczki" enga, tzn. z kara z granatnikiem...
Co do lojta: po dredach widać że to rasta, zachowuje się jak rasta, jest phreakerem telefonów. Za to med przed wojną był żulem ze slumsu - nadal lepiej się czuje jak sobie pociągnie dożylnie trochę wiśnióweczki hłehłe. Co do coverta - serio to wygląda jak sprzedawca z fast foodu z tą czapką

.
A co do broni - to nic nie przebije miniguna i goomba jumpów

- Czyli "nie ucz ojca dzieci robić" part 2.
tranx-san
22:58, 30 11 2004
ee tam...
PF moglby miec splash damage jak z rtcw + 30 naboi w rurze + szybkostrzelnosc mp4o przy com_maxfps 333
oczywiscie nozem mozna by bylo rzucac i strzelac hsy.. jeden rzut nozem w serce albo w glowe = kill
nowy pomysl dla medyka.. strzykawka z trucizna i mozemy robic kill revive wrogom ktorzy grali by od tej pory po naszej stronie

(juz widze te team kille

!)
ah i zapomnialem... fo jak rzuci wrogiemu zolnierzowi skrzynke z ammo na glowe to mamy instant death & gib
| CYTAT (j!mmy @ 21:48, 30 11 2004) |
imo pr0 tłumik musiałby mieć z 3 metry z przodu i z tyłu, gl
imho, a czy covert nie ma juz przypadkiem od poczatku celownika optycznego przy broniach typu FG42 i garand/K43 tylko dopiero po 4 levelu? Chyba, ze chodzi Ci o celownik optyczny do PeeFa (lol), ale covert z PF- coś mi tu nie pasuje
btw SMG na strzykawki? fajna sprawa tylko, zeby mozna bylo np nie strzelac tylko "strzykawkami uzdrawiajacymi" lecz takze np strzykawami z jakims wirusem- koleś, który oberwałby czymś takim musiałby lezec i czekac na meda, az ten przyjdzie i go odratuje ( coś a'la mechanik Tranxa z taśmą klejącą )
|
(Ja n innego forum jestem i tam jestem przyzwyczajony że jest niebieska ikona jak byk "cytuj" to szukanie tutaj trochę mi zajęło)
Ma przy snajperze i FG42 od początku(jak by nie było to nikt by zwykłego garanda/k43 nie brał bo po grzyba komuś taka broń co sie do dueli nie nadaje a nie ma optycznego celownika),chodziło mi o możliwość używania PF-a z tłumikiem i celownikiem optycznym na 4 levelu.Tylko jakoś niezbyt by się chyba przydawał jakbyś my się przebrali np.za medyka...:DTylko jak by ten tłumik działał?Może by był taki wielki na rakiecie zamontowany i by nie było słychać wybuchu.
A może taki SMG na strzykawki to jako pistolet by można na,np,4 levelu medyka i by był do wyboru w limbo-na uzdrawiające czy na trujące.
Może zrobimy taki forumowy mod "ETMasakra"?
| CYTAT (tranx-san) |
| ah i zapomnialem... fo jak rzuci wrogiemu zolnierzowi skrzynke z ammo na glowe to mamy instant death & gib |
ROTFL!!!I jak covert rzuci komuś w głowę granat dymy to 60HP straci i mu z gęb dym będie leciał.

A wyobrażacie sobie PF na skrzynki z amunicją?
Mi by bardziej podobało sie wprowadzenie nowej klasy "DEMOLITION MAN"
Koles biegał by z ładunkami wybuchowymi i wysadzal sie , wtedy to byly by taktyki.
Mozna by tez rozwazyc wprowadzenie pulapek na linke , albo budowe zasiek

murkow
| CYTAT (LaM @ 16:08, 1 12 2004) |
Mi by bardziej podobało sie wprowadzenie nowej klasy "DEMOLITION MAN" Koles biegał by z ładunkami wybuchowymi i wysadzal sie , wtedy to byly by taktyki.
Mozna by tez rozwazyc wprowadzenie pulapek na linke , albo budowe zasiek murkow |
A co myślicie o mozliwości zbudowanie przez enga stacjonarnego automatycznego(40 rakiet magazynek

) PF-a?To by dopiero wymiatało...
a pamietacie na jednej z map do et byl automatyczny panzer

serio na jakies bylo ze co kilka chwil odp@!@na byly 3 panzery i to naraz ale nie mozna bylo nimi sterowac

ale pomysly macie coraz lepsze ja bym dorzucil klase TERRORYSTA latal by taki lol z pasem kamikadze i by np.bramy rozwalal albo przeciwnikow a jesli chodzi o te skrzynie to pamietacie co sie stalo jak dalo sie w cs za duza wartosc grawitacji? no własnie wystarczylo spasc z kamyka albo kamyka i gotowy samo kill a i bym nowa konkurencje dorzucil RZUT APTECZKA NA ODLEGLOSC
A co powiecie o klasie Maniac Supply Launcher?Do wyboru byłyby dwa panzerfausty-na ammo packi i apteczki.Wróg trafiony ammo packiem byłby oczywiście od razu zgibowany a apteczką wbijałoby go w ścianę i nie umiałby się ruszyć.Normalnie też ammo packów i apteczek używać można by było też normalnie,ale trzeba by było być ostrożnym...Wiadomo czemu.
(PS.Na tym forum luz totalny,jestem na innym zarejestrowany i tam już dawno ten topic by zamknęli...

)
I ile postów trzeba mieć żeby mieć Oberschutze?10?
tranx-san
23:25, 1 12 2004
e tam.. wywalic meda i dac seksowna pielegniarke w spodniczce mini do podp!#@zia :>
zamiast apteczek, posuwaloby sie ja i wtedy zolnierz mialby odrazu hp na full... w dodatku taka pieledniarke mozna by ustawic na czujce, stala by schylona, a jak ktos by chcial wiecej hp by tylko podchodzil i ja posuwal
| CYTAT (Sn!per @ 19:49, 1 12 2004) |
(PS.Na tym forum luz totalny,jestem na innym zarejestrowany i tam już dawno ten topic by zamknęli... )
I ile postów trzeba mieć żeby mieć Oberschutze?10? |
W twoim przypadku trzeba mieć 5329032984532184 postów
no a ta pieliegniarka jak by ja przeciwnik posunal to by zostal zarazony jakims badziewiem np.aidsem albo cos a do broni dodalbym kołkownice jak w painkilerze
albo seksowna kobieta covert, która zbliżywszy sie do wroga i wcisnąwszy "F" mogłaby go wykorzystać i zabić lub tylko zabić (w zależności od nastroju) ale tylko za pomocą przemyślnie ukrytego za pończoszką sztyletu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.