Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Karabinki
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
Stron: 1, 2
Sn!per
CYTAT (Swiety @ 23:53, 1 12 2004)
W twoim przypadku trzeba mieć 5329032984532184 postów

Żartuję tylko,bo tam jest porządek totalny i prawie każdy spamowaty(czyli tm-prawie każdy w którym nic użytecznego nie ma wink.gif ) post się usuwa.A tu jest dużo więcej luzu i to mi się tu podoba. smile.gif

I to pytanie już nieważne,już wiem że 10.

EDYCJA:mam genialny pomysł na klasę!Nazywałaby się Terminator.Miałby 250 HP,PF(ale by brał tylko pół energii po strzale) jako broń podstawową, przenośne MG42(przegrzewałby się po wystrzeleniu całego 150-nabojowego magazynka dopiero) jako podręczną.Do PF-a miały 15 rakiet i 1000 naboi do MG42. biggrin.gif Teraz jeszcze co z XP u nim zrobić:
1 level-wystrzelenie rakiety z PF-a bierze 1/8 energii,a MG42 przegrzewa się po wystrzeleniu 450 naboi serią. biggrin.gif
2 level-na stojąco MG42 strzela tak samo jak rozłożony a PF-a można używać na leżąco.
3 level-Terminator biega 2x szybciej niż wszyscy inni,nawet z broniami ciężkimi.Poza tym mamy teraz 300 HP.
4 level-Zamiast noża mamy Akimbo SMG. biggrin.gif

Odjazd,nie? smile.gif
K@F@R3K
ooo!! to juz zachlaność! to ja wystawiam swojego super meda z 450(mozliwosc tymczasowego ziwekszenia do 700hp tongue.gif tymczasowowe czyli ok 10 minut ) hp,kevlarovym helmem i kamizelka,podwojnym smg,moze rzucac 2 granaty naraz,wyposazony jest w noktowizor,smg maja w magazynku po 80 naboi,non stop moze latac sprintem i robic 4x skoki,na jednym pasku moze wyprodukowac 100 apteczek po 100 hp biggrin.gif i robic zastrzyki co daja 200 hp git nie?? ciekawe jak by sie takim "czymś" walczylo? ph34r.gif
a pozatym stanowczo wole mp40 niewiem dlaczego ale zawsze nim gram;)

A i twoj Termitator nie ma zadnych szans z moim super medem laugh.gif
Sn!per
CYTAT (K@F@R3K @ 17:00, 3 12 2004)
ooo!! to juz zachlaność! to ja wystawiam swojego super meda z 450(mozliwosc tymczasowego ziwekszenia do 700hp tongue.gif tymczasowowe czyli ok 10 minut ) hp,kevlarovym helmem i kamizelka,podwojnym smg,moze rzucac 2 granaty naraz,wyposazony jest w noktowizor,smg maja w magazynku po 80 naboi,non stop moze latac sprintem i robic 4x skoki,na jednym pasku moze wyprodukowac 100 apteczek po 100 hp biggrin.gif i robic zastrzyki co daja 200 hp git nie?? ciekawe jak by sie takim "czymś" walczylo? ph34r.gif
a pozatym stanowczo wole mp40 niewiem dlaczego ale zawsze nim gram;)

A i twoj Termitator nie ma zadnych szans z moim super medem laugh.gif

Bym go potraktował PF-em,zbił do 100HP MG42 i dobił Akimbo SMG. tongue.gif Ale nie powiem,ten twój Supermed mnie rozwalił. smile.gif

Mamy już podrasowanego meda,podrasowanego soldiera...No to czas na podrasowanego coverta!
Miałby tylko(jak na podrasowaną klasę smile.gif ) 180 HP.Mielibyśmy standardowe bronie coverta do wyboru.Tyle,że zamiast pistoletu można by było wybrać drugą broń coverta(zawsze marzyłem o FG42 i snajperze na raz...eh...).Przebierałby się w mundur w sekundę i przestałby działać dopiero jakby go zabili.Teraz to co naprawdę u niego by wymiatało-XP. smile.gif
1 level-Spawnujemy się w mundurze wrogiego coverta,mamy 10x amunicji normalnego coverta.
2 level-można rzucać nożem-od razu kill.Poza tym FG42 ma tłumik,Sten celownik optyczny a snajperka 30 naboi w magazynku.
3 level-wszystkie nasze bronie są 4 razy celniejsze.Poza tym nóż przyjmuje 25% obrażeń od naboi ohmy.gif .
4 level-massssakra-można wybrać jako 3 broń specjalną wyrzutnię ładunków radiowych i granatów dymnych,nóż zabijałby od razu nieważne czy z przodu czy od tyłu(i nieważne ile wróg ma HP).A,i wszystkie bronie miałyby 3x większy magazynek(snajperka 2x,czyli mamy 96 naboi magazynek do Stena,60 naboi magazynek do FG42 i 60 naboi magazynek snajperka).

Wyrwało z butów? biggrin.gif
tranx-san
omg niedlugo ten topic bedzie dluzszy niz faq swietego...

panowie.. macie takie ciekawe pomysly... jedyne co trzeba zrobic to wziasc sie do pracy!!

juz to widze.. sniper & kafarek for vegetables et mode!!!

do roboty.... spiewal lucjan pavarotti :<
K@F@R3K
dzieki tranx chlip...chlipp...to bylo piekne a nie lepiej odrazu zrobic nowy temat pt. NOWE KLASY W ET ! WASZE WARIACJE! ??
Gh*5T
Co do broni... to te 2 smg (thomp i mp) zabardzo od siebie sie nie roznia... ponoc tylko szybkostrzelnoscia przwyzsza thomp zas jako rekopensate mp ma wiekszy damage, roznice w wartosciach sa jednak male. Osobiscie stosuje taktyke kozystania z broni przeciwniaka. A czemu??
1. Wrog nie zabardzo moze sie domyslec kto strzela za rogiem, przeciwnik czy kolega.
2. Po rozwaleniu takiego "kolesia-przeciwnika" mamy jego ammo.

A tak prop klas zmodyfikowany cover-spadochroniarz z mozliwoscia mobilnego spawnu rox 8)
tranx-san
CYTAT (Gh*5T @ 11:26, 5 12 2004)
Osobiscie stosuje taktyke kozystania z broni przeciwniaka. A czemu??
1. Wrog nie zabardzo moze sie domyslec kto strzela za rogiem, przeciwnik czy kolega.

a to wrog jest slepy i nie rozpoznaje ktory to allies a ktory to axis ? a moze gracie na super pro packu ze skinami zecibor.pk3 ? :<

covert z dynem i respujemy sie w dzialach np na oazie ? :<

mi sie lepiej strzela z tomka btw

ps. nozyk i tak rox biggrin.gif!
robak
CYTAT (tranx-san @ 21:00, 3 11 2004)
Podobno nie ma roznicy pomiedzy tomkiem a empeczterdziesci ale bariera psychologiczna sprawia ze to wlasnie tomek jest moim ulubionym narzedziem do zabijania...

imo bariera psychologiczna, jak to brzmi. ja tez mam coś takiego ale odwrotnie mp40 strzela mi sie lepiej niż thompsonem, ale to pewnie wina odgłosu broni bo mp40 ma taki fajny metaliczny dźwięk i słychać ze sie strzlela, a tomek ma dźwięk jakby był z kartonu blink.gif
tranx-san
tia

pewno wam sie lepiej sczela z empeczterdziesci bo ciagle na ffa gracie axisami i robicie spawnkilling na biednych alliesow :<

nie wiem czemu tomek jakos tak lepiej strzela w moich rekach niz mp40, moze dlatego ze wole grac jako allies niz axis ? kto mi odpowie na to pytanie ? :<

btw rifla ale bez granata tez rox
Cyr4x
Covert ops na czwartym poziomie mógłby mieć taki skafander, co zużywa cały pasek mocy i daje niewidzialność na 10 sekund. I strzykawkę z cyjankiem do cichego zabijania. A najlepszym karabinem jest Sten. Na dalekie odległości rox. Tylko za szybko się blokuje.
ROGhAL
Ja raz grałem na serwerze PGA i widziałem kolesia, który non stop latał z lugerem i na koniec mapy miał best light weapons. Hedziory mu cały czas wchodziły, a jako że był meem pod respa latał tylko żeby wziąć ammo od fopsa, bo tak to był nieśmiertelny. Ja miałem szczęście być z nim w jednym teamie biggrin.gif

Jego nick to chyba brzmiał dzony b.pistol mode i bardzo do niego pasował laugh.gif
Kiler
AXIS
Co do Fieldów na 4 levelu mogli by mieć Stg 44
Medycy jak ktoś wspomniał pistolet ze strzykawkami
Soldier Pfa takiego jak w HL z laserem którą rakietę można kierować
Soldier też m,ógłby mieć flame z karabinem pulsacyjnym jak w Obcym główna bohaterka.Covert chyba wystarczyło by mu zmienić twarz bo wygląda jak sprzedawca hot-dogów w Macdonaldzie.

Allies
Co do Fieldów to Bar.
Medycy jakaś kamiezelka kevlarowa albo cuś takiego może helmet 2X.
Covert to samo co jego odpowiednik u szkopów oraz może jakiś desant powietrzny w jego wykonaniu w następnym respie.
Soldier mógłby mieć też mieć możliwośc sterowania torem lotu pocisku z moździerrza.

smietan
mp 40 pieknie brzmi:P

Bo0rak [PL]
dobre jest mg42 bo ma maly rozrzut i super hsy wchodza, polecam tez miny bo robia dziury w ziemi i wrog pozniej nie moze przejsc, hsy dobrze tez wchodza z bazuki i miotacza. acha i tez fajna jest taka puszka z niebieskim dymem, wiesz ze jak rzucisz ja w swoich zawodnikow to im dodaje zycia, uwazaj tylko zebys nie rzucil nia we wroga bo wtedy on bedzie uleczony. acha i dobry jest ten karabin z czolgu mozna go odmontowac i wtedy wymiata blink.gif
jarpen
ime te nienormalne :U
twt
Nikt nie pisal przez rok :/, temat na wymarciu. Wole mp40, thompson za bardzo bassowo wali tongue.gif a jesli chodzi o pistoleciki to ten co ma "CO" z tlumikiem :}
Docteor Syringe
A ja lubię mg42 bo jest fajne i lubie panzer fałsty'a bo fajnie stszela. a mortars jest wogłle kool i ful wypasior =)

fajne są dwa lugery ;)
SPIDIvonMARDER
A ja lubię naleśniki! turned.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.