Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skad jestes buraku .....
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
WormsME
Psht. Pomorze, Gdańsk. Jak kto nie wie gdzie jest Gdańsk to już tłumaczę. Gdańsk to najbliżej morza bałtyckiego wink.gif
booyaka
QUOTE (Shynshylla @ 14:33, 3 04 2004)
Będzin - śląskie , nieciekawe miasto ale na zamku jest stacjonarny mg42 więc uważajcie:)

YES! Booyaka ofkos przybywa też z Zagłębia - Będzin - os. ZAMKOWE (górne). Widze że Zagłębie roxuje na forum. Pozdro dla Będzina, DG, Czeladzi, Sosnowca i całej polskiej sceny et smile.gif.
Laiszt
Ja mieszkam w pięknym zabytkowym Krakowie tylko tam bardziej na zadupiu tongue.gif
smoke
Hehe tyle ten bord juz istnieje a ja jeszcze nie wypowiedzialem sie na ten temat smile.gif Czestochowa ale od pazdziernika Rybnik smile.gif <--- Studyjaa
[mageta]
Ja to z Katowic jestem, gdzie internet to pierdzielony chaos. Pozdrawiam graczy z Katowic: biggrin.gif smile.gif
GiNgEr
A ja w dupie świata tongue.gif Jelcz Laskowice
Pawki
PAWKI ---> Dziura Gorzow Wlkp/ :/ Miasto liczy ok 5 graczy ET blink.gif mad.gif dry.gif huh.gif unsure.gif ph34r.gif
R383L!4N7
Białystok - stolica podlasia - dużo et-maniaków cool.gif
Kaskader
MILICZ zagłębie talentów w ET i szperaczy:)
Dla nieznających miasta z którego jest ich pogromca cool.gif info:woj Dolnośląskie cool.gif
Komal
Mazury---------->Giżycko
Ow!cZ
Ow!cZ - Bytom ( Koło Katowic )
jacoq
Biłgoraj nie wielu gra w tym pieknym miescie osobiscie znalazlem jednego gracza na forum ktory zajmuje sie ET chyba nalogowo PHANTOM zapraszam na bro biggrin.gif
U.s.s.
A ja z łodzi. Medycy rządzą cool.gif
zaq
rzeszow - piekna wiocha w poludniowo-wschodniej polsce wink.gif
STU_[PL]
Hej!!
Chalupki wiecie gdze?? Przejscie graniczne do Czech!! 24km od Raciborza a 100 od Opola biggrin.gif !! Teraz mieszkam w Niemczech Bruchköbel kolo Hanau a Hanau lezy 25km od Frankfurtu nad Menem laugh.gif !!!!

co do Gdyni Za...ste Miasto i bardzo dobra Pizzeria na Zielonej tongue.gif Kocham pomorze a szczegulnie moja Zonke która pochodzi z GDYNI!!!!! RuLeZZZZZZZZZZZ!!! laugh.gif
Lulas
Jarocin
InHuS
Poznań biggrin.gif
Sylwia
smile.gif Witam .
A ja jestem z Oświęcimia;)
Południowa Polska
KurTT
Jestem z miejsca gdzie wszystko znaczy nic, a nic znaczy wszystko czyli sam nie wiem skąd ^ ^.
Pewnie jestem z LOLLANDI albo pr0landi tongue.gif czy coś w tym stylu.

MATRIX WAS MA
Gucio
Malbork . (chyba jedyny na 50tyś grający tutaj w ET )
kaurz
Warszawa
Bozek
A ja jestem z Bolesławca cool.gif . To niedaleko Legnicy, 55 tys mieszkancow a tylko znam 1 gościa który nie gra w ET ale gra w MOHAA i jest obecnie w klanie The Fallen Lords(dobry gość). Cayro sie nazywa... a tak to nie znam nikogo kto by napi.. w ET sad.gif
ghostek
Ghost.ms mieszka na zadupiu jakimś... jak to szło?! A! już wiem: Gówno... Garwolin City ;o
Hater502
Poznań! Engineers rulezzzz!!!! Pozdro dla all ET maniakow z Poznania!!! Moze maly bro kedys?smile.gif
soulleader
-*Sw-wa*-|SouL| --------> Święciechowa koło Leszna biggrin.gif
SW-WA-FEO
CYTAT (soulleader @ 19:16, 4 12 2004)
-*Sw-wa*-|SouL| --------> Święciechowa koło Leszna biggrin.gif

Ja tak samo tyle ze kilka domow dalej tongue.gif :
c0m4r
Kędzierzyn smile.gif
LaM
LaM --- Twardogóra ^^ (60 km --->> Wrocław)
Pitex [PL]
Ornontowice - nieopodal Mikołowa - nieopodal Katowic biggrin.gif
robak
robak to kolejny member z piwnego miasta TYCHY laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
XsAnThE
Ja jestem z wioski ZABRZE,jestem nowy i pozdrawiam Wszystkich z sceny ET!
djpj
jAm*lasiCa - Warszawa tongue.gif
ReiL
Ja rowniez jak Kolega Xsanthe jestem z Zabrza!Pozdro dla wszystkich!
RagnaRockOn!
Ok widzę że nikt tu od dłuższego czasu nie pisał to ja coś krobnę : ) Na servach szukać mnie z nickiem RagnaRo_0ck biggrin.gif
Tylko jedno miasto prawdziwych pr0 jest ! ---> Szczecin ! cool.gif
VeR
no to ja sie dolacze do chlopakow z zachodnio-pomorskiego ... x) jestem ze Świnoujścia [poszukajcie se jak nie wiecie gdzie to jest xP]...i pozdro dla calej Polskiej Sceny ET x)

Peace Out...
Man!eK
Elo smile.gif Jestem nowy na tym forum tongue.gif Jestemz Białej Podlaskiej ( BP tongue.gif )
[woj. Lubelskie jaby co wink.gif ]
misi3k
Chełm, dla tych co nie wiedza woj. lubelskie
z0rd0n
Białystok... Taka duża wiocha gdzieśtam koło ruskich tongue.gif

PS: Kocham duże wiochy gdzieśtam koło ruskich cool.gif
ROGhAL
Sebo jest ze Złotoryi (80 km na zachód od Wroccka) a na serwerach gra jako Rogal_PL
Koraxis
Jestem z Chełma (woj lubelskie) Nawet fajnie tu tylko nuda straszna czasami rolleyes.gif
No i nie ma Empiku takiego jaki powinien być ... sad.gif
[aDaMoS]
siema
w ET nie gralem juz z pól roku ohmy.gif
jestem z Włocławka ph34r.gif taka mala miescina pod tamą na Wiśle tongue.gif
smietan
Freeman stolica rzecz jasna:P

bury
Ant(y)werpia....
Okrutny Bob
Gdyby kogos to interesowalo to jestem z Chełmna woj. kujawsko-pomorskie
50Km od Torunia, 50 km od Bydgoszczy
RedBoy
Jestem z sceny GTA tongue.gif
A tak na serio to z Środy Sl. to jest 30 km od wrocka w kiuerunku lublina
MANGUSTA
Ja z Chorzowa jestem smile.gif (Taka wiocha koło Katowic smile.gif)

A co do VeR-a podaj na jakiej ulicy mieszkasz bo ja na wakacje 10 raz z rzędu będe w Świnoujściu ;P Flota Świnoujście rządzi smile.gif
nigg_r
nigg_r, szerzej +Lord=Ruthven=PL+ --> Koziegłowy... prawie POZNAŃ tongue.gif
ManiuKW{PL}
*EC*ManiuKW - Kazimierza Wielka pomiędzy Kielcami i KRK
Koniokrad
Ave komopania! Jezdem nowy na ETach smile.gif Wasz ulubiony spammer Sagitarius mnie wkrecil tongue.gif pare topciów jesczxe tu po nim zostało smile.gif

Jestem z Bochni (metafora taka tongue.gif) Gram od niedawna w ET tongue.gif
Felek[PL]
W ET gram niedawna wcześniej RTCW. Jestem z Warszawy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.