Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skad jestes buraku .....
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Cezar
sity Warszfka
nawet sporo nas ze stolicy, myslałem że więcej z 3miasta
LOKI 65t
Wrocław. Ludziieee stad cza zmiatac. rolleyes.gif laugh.gif J/K
Vegeta
Raciąż smile.gif ale i tak nie wiecie gdzie to jest 80km od wawy w strone olsztyna smile.gif
Vegeta
A ludzie z wroclawia mieszka ktos blisko ulicy łudzkiej . bo jade do rodzinki w listopadzie wiec moze wskoczyli bysmy na jakies piwko biggrin.gif oczywiscie bezalkocholowe tongue.gif no i jakiegoś papieroska biggrin.gif
LOKI 65t
Ja mieszkam na Kamiennej - w sumie rzut kamieniem od Łódzkiej. biggrin.gif Skombinuj pifka to pogadamy. laugh.gif
Nessay
Wroclaw ohmy.gif
Buli
ozorków najwieksze zadupie w centralnej polsce niedlaeko lodzi gdzie (słowo na k)a sa wy...iste lacza gdzie nawet (słowo na k)a ptaki maja lagi
Sagitarius
Bochnia Rullez laugh.gif największa dzióra w małopolsce smile.gif
NoName
Gram Pod nickiem SD+NoName albo NoName smile.gif Jestem z Jaworzna (25 km od Katowic)
Thoro
Łódź dzielnica Widzew. Jak tyle osób pisze to ja teżbiggrin.gif

22 XI 2003
Edit: Bosze tylko ja jestem z Łodzi?? sad.gif Fajnie 2 co do wielkości miasto w Polsce i jeden uzytkownik forum który sie wpisal tongue.gif. Widze ze Slask goruje.
RyFeK
ja jestem z Bartoszyc ph34r.gif ===>70 km od Olsztyna cool.gif ===>16 km od granicy z Ruskimi dry.gif
Majcok(12)
Ja jestem z Tarnowskich Gór, na sląsku. tongue.gif biggrin.gif
Xaos
Dzieńdobry, inżynier Mamoń jestem ; )

Hm, a miejscowość mam podaną w profilu
: >
Erkekjetter
Warsaw city biggrin.gif
eXtreme
A ja jestem z Szydłowca.
29 km od Radomia i 45 km od Kielc.
resq
Sosnowiec wink.gif
AciD
Gdansk - Wrzeszcz, blokowisko na blokowisku niedaleko blokowisk z blokowiskami ^^
everyman
everyman - BYDGOSZCZ (piatek, sobota, niedziala); TORUN <UMK> (pozostale dni -> brak czasu na gre, ograniczony dostep do kompa z netm sad.gif )
MaRIB^
Warszawa, Zoliborz
El_Madre
Sopot/Warszawa
chrzanek
stargard szczecinski, studia w szczecinie ...
[flo0w]
@gliwice.pl
Mrozu
ostrołęka biggrin.gif
EmbeZZlemEnt
EmbeZZlement albo EmbeZZ aka OmegaRa (20lat)<--Gliwice
Cr!0<--Gliwice
Exit_Door<--Gliwice
NoOne aka Frytek<--Gliwice
MasterofP<--Gliwice
LSD aka Magik<--Knurow k.Gliwic
Rydzyk<--Knurow k.Gliwic
Marek.Z<--Chorzow
ZeB<--Zabrze
R00st3r aka marysia<--Katowice
Z!ck<--Katowice
Sheep<--Gliwice
KardEE<-Gliwice
TG aka P2P <--Ruda Sl. (jesli dobrze pamietam)
LG aka LostGirl
Kleofas<--Gliwice
BFN aka BabyFaceNelson<--Chorzow

To wszystkie osoby, ktore pamietalem i o ktorych wiedziale nieco wiecej :] Imho moglem sie pomylic!
Sierpik
Norma => Gliwice :>
VISTORANTE
.::VISTORANTE::. --- Rybnik. Śląsk.

Mlody sk8er --- tez Rybnik. Śląsk. Dwie ulice dalej. biggrin.gif
Buli
Ozorków 20 km od Łodzi
super mega wypaśne miasto , mekka wszystkich playerow
ping 999 pl 100%
dadu
Gdynia .. jak ktos napisal najmlodsze miasto Polski .. fakt .. 1926 ...

najlepsza pozycja snajperska .. kamienna gora .. centrum ..
najlepsza pozycja dla meda ... szpital medycyny morskiej i tropikalnej - redlowo (dzielnica)
najlepsza pozycja dla F ... oksywie .. jednostka wojskowa przy stoczni marynarki wojennej
najlepsza pozycja dla inzyniera ... stocznia gdynia .. chociaz ponoc 3 miesiace nie placa wiec bedzie biedowal ...
najlepsza pozycja dla S ... gdynia chylonia .. speluniarska dzielnica :)

a ja mieszkam w redlowie lub na obluzu (obie dzielnice) ... zapraszam do Gdyni ..

miasto otoczone wzgorzami morenowymi .. pokryte lasami .. wszedzie blisko .. ale i zimno bo wieje od morza .. bulwar .. 4,5 km nad sama zatoka ... molo w orlowie ... Maxim ... (u Maxima w Gdyni) znow otwarty mozna pifa sie napic :))
dorbi
Chyba jestem pierwszy, Wejherowo. 20 km od Trójmiasta. Zawsze jak gram to gdzieś w nicku jest "dorbi". smile.gif
Lilith
Ja również jestem z Wejherowa smile.gif
U.F.O.
U.F.O. Syfiasta a jednak piekna WARSZAWA
Kleofas
Kleofas jestem - z Gliwic biggrin.gif (jak już wcześniej Omega wspomniał) , więc jak chcemy LANA to tylko na Śląsku.

Gliwice
Chromo
Podobnie jak Kapral Dud mieszkam w Białymstoku
biggrin.gif
Patrol
OOOOOOO topic do spamowania widzę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

A co do mnie to jestem z Warszawy tongue.gif tongue.gif tongue.gif.
Maczo
Ja Maczo z rodu orków jestem ze Starogardu Gdańskiego, to taka duża 50 tys. wieś oddalona o 50 km od Gdańska. I to tyle tongue.gif
FaLeK
FaLeK
.wawA
TKIZZ
Miedzychod biggrin.gif Okolo 80km na zachod od Poznania. Feniu rowniez z Miedzychodu! tongue.gif
Zaskar
Faking Lodz. Pikne miasto w centrum polski.
Oprocz mnie(Zolin) mieszka na tym zadupiu kilku hunterow......Mardock, Kristo, Gibi i Bio. Przy okazji pozdrawiam reszte hunterow.
Simon
Wawa - SirSimon - Simon smile.gif Pozdrowka 4 all !
Guy7
QUOTE (kober @ 4:32, 28 09 2003)
ja jestem z radomia ( xv-lecie ), a studiuje ( pw ) i mieszkam w akademiku ( ochota ) w warszawie... a ostatnio w wakacje "na wyjezdzie" tongue.gif

Rety, rety! Taka ważna osobistość tego forum tongue.gif z tej samej "wiochy" co ja, czyli Radomia. Radom rulez! (z tym rulez to trochę wygłup biggrin.gif )
Thoro
QUOTE (Zaskar @ 12:00, 27 11 2003)
Faking Lodz. Pikne miasto w centrum polski.
Oprocz mnie(Zolin) mieszka na tym zadupiu kilku hunterow......Mardock, Kristo, Gibi i Bio. Przy okazji pozdrawiam reszte hunterow.

Jeest wreszcie sie Łodziak wpisal. Wiem, ze zaraz zaczniecie gadac, ze spamuje, ale po tak dlugi czasie dopiero wpisal sie kolejny Łodziani. Poprostu ciesze sie
kober
QUOTE (Guy7 @ 21:20, 27 11 2003)
... z tej samej "wiochy" co ja, czyli Radomia.

tongue.gif ooo yes, a ja juz stracilem nadzieje, ze ktokolwiek z radomia oprocz mnie gra w rtcw czy w et ... na szczescie mylilem sie rolleyes.gif
bones
QUOTE (KiD @ 11:58, 2 10 2003)
Heh bones jaka oszczednosc w slowach smile.gif
Btw ja tez mieszkam w Poznaniu tak wiec jezeli jestes wysoka blond nimfomanka albo chociaz masz jakies bezpruderyjne kolezanki uwielbiajace gry i zabawy to daj znac smile.gif

aa nie wchodzilem na to forum od czasu tego posta, wiec sobie teraz odpowiem :>

Musze Cie zmartwic, nie jestem kobietą sad.gif .
Jestem skromnym czlowiekiem, ktory jest zajefajny i kibicuje lechowi (nie lejac po mordach innych:) .
SpajdaPL
WITAMMM!!!!
Jestem z Jaworzna - trudno nie trafić po drodze między Katowicami a Krakowem. Jeśli jedziesz A4, omijasz bramki przez Jaworzno. Jesli pociągiem - nie ominiesz SZCZAKOWEJ (Na pewno słyszeliście o zamieszaniu w ekstraklasie - Szczakowianka Jaworzno - tam też mieszamy:))
Dokładniejsze namiary - OST -> KALINOVA . Pytajcie o Grotę Spajdera - każdy drogę wskaże.

Aktualnie pykam z Krakowa - Akademia Rolnicza smile.gif w akademiku mam super(LOL)łącze, więc z pingami walczę jak z grzybem w łazience.

Pozdrawiam cały klan iGS - wszystcy z Jaworzna. Radgar męczy server, ale razem damy radę.

Mam nadzieję, że komuś na żywo zasadzę kulkę jak na zdjęciu poniżej (uwielbiam SOFTBALL).

Zapraszamy do Jaworzna !
Sabaka
pochodzenie: Lublin
od 5 lat w Wawie (studia).
Pozdro cool.gif
Jędras
!!!!!!!!!!!!!!SZCZECIN!!!!!!!!!!!!! ruleeeeez!!!!!
Przecież każdy wie że Szczecin miał być stolicą Polski, tylko wybory na stolicę sfałszowali i zonk - Warszawa:).
P.S. Czy ktoś wie czy jest jakiś serwer szczeciński?
BeTisT
GDAŃSKA LECHIA 4EVER...

Ac!D
Gdansk - Wrzeszcz, blokowisko na blokowisku niedaleko blokowisk z blokowiskami ^^

Boba Fett
-= Gdansk =-  biggrin.gif

3 nas tylko.... dry.gif
Guy7
QUOTE (kober @ 22:17, 27 11 2003)
tongue.gif ooo yes, a ja juz stracilem nadzieje, ze ktokolwiek z radomia oprocz mnie gra w rtcw czy w et ... na szczescie mylilem sie rolleyes.gif

A ja do wczoraj byłem przekonany, że tylko ja w Radomiu potrafię używać takie sprytne cóś jak komputer tongue.gif biggrin.gif .
Geralt
Pszczyna ruleeeezzzz!!! dla niewtajemniczonych Śląsk
igor
igor - Połaniec - Świętokrzyskie ( czajen suX mad.gif )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.