sity Warszfka
nawet sporo nas ze stolicy, myslałem że więcej z 3miasta
LOKI 65t
0:17, 15 10 2003
Wrocław. Ludziieee stad cza zmiatac.

J/K
Raciąż

ale i tak nie wiecie gdzie to jest 80km od wawy w strone olsztyna
A ludzie z wroclawia mieszka ktos blisko ulicy łudzkiej . bo jade do rodzinki w listopadzie wiec moze wskoczyli bysmy na jakies piwko

oczywiscie bezalkocholowe

no i jakiegoś papieroska
LOKI 65t
20:23, 15 10 2003
Ja mieszkam na Kamiennej - w sumie rzut kamieniem od Łódzkiej.

Skombinuj pifka to pogadamy.
Wroclaw
ozorków najwieksze zadupie w centralnej polsce niedlaeko lodzi gdzie (słowo na k)a sa wy...iste lacza gdzie nawet (słowo na k)a ptaki maja lagi
Sagitarius
14:18, 19 10 2003
Bochnia Rullez

największa dzióra w małopolsce
Gram Pod nickiem SD+NoName albo NoName

Jestem z Jaworzna (25 km od Katowic)
Łódź dzielnica Widzew. Jak tyle osób pisze to ja też

22 XI 2003
Edit: Bosze tylko ja jestem z Łodzi??

Fajnie 2 co do wielkości miasto w Polsce i jeden uzytkownik forum który sie wpisal

. Widze ze Slask goruje.
ja jestem z Bartoszyc

===>70 km od Olsztyna

===>16 km od granicy z Ruskimi
Majcok(12)
17:00, 19 10 2003
Ja jestem z Tarnowskich Gór, na sląsku.
Dzieńdobry, inżynier Mamoń jestem ; )
Hm, a miejscowość mam podaną w profilu
: >
Erkekjetter
15:44, 24 10 2003
Warsaw city
eXtreme
20:20, 24 10 2003
A ja jestem z Szydłowca.
29 km od Radomia i 45 km od Kielc.
Sosnowiec
Gdansk - Wrzeszcz, blokowisko na blokowisku niedaleko blokowisk z blokowiskami ^^
everyman
14:42, 21 11 2003
everyman - BYDGOSZCZ (piatek, sobota, niedziala); TORUN <UMK> (pozostale dni -> brak czasu na gre, ograniczony dostep do kompa z netm

)
El_Madre
23:46, 21 11 2003
Sopot/Warszawa
chrzanek
1:36, 22 11 2003
stargard szczecinski, studia w szczecinie ...
ostrołęka
EmbeZZlemEnt
16:32, 22 11 2003
EmbeZZlement albo EmbeZZ aka OmegaRa (20lat)<--Gliwice
Cr!0<--Gliwice
Exit_Door<--Gliwice
NoOne aka Frytek<--Gliwice
MasterofP<--Gliwice
LSD aka Magik<--Knurow k.Gliwic
Rydzyk<--Knurow k.Gliwic
Marek.Z<--Chorzow
ZeB<--Zabrze
R00st3r aka marysia<--Katowice
Z!ck<--Katowice
Sheep<--Gliwice
KardEE<-Gliwice
TG aka P2P <--Ruda Sl. (jesli dobrze pamietam)
LG aka LostGirl
Kleofas<--Gliwice
BFN aka BabyFaceNelson<--Chorzow
To wszystkie osoby, ktore pamietalem i o ktorych wiedziale nieco wiecej :] Imho moglem sie pomylic!
Sierpik
16:40, 22 11 2003
Norma => Gliwice :>
VISTORANTE
17:10, 22 11 2003
.::VISTORANTE::. --- Rybnik. Śląsk.
Mlody sk8er --- tez Rybnik. Śląsk. Dwie ulice dalej.
Ozorków 20 km od Łodzi
super mega wypaśne miasto , mekka wszystkich playerow
ping 999 pl 100%
Gdynia .. jak ktos napisal najmlodsze miasto Polski .. fakt .. 1926 ...
najlepsza pozycja snajperska .. kamienna gora .. centrum ..
najlepsza pozycja dla meda ... szpital medycyny morskiej i tropikalnej - redlowo (dzielnica)
najlepsza pozycja dla F ... oksywie .. jednostka wojskowa przy stoczni marynarki wojennej
najlepsza pozycja dla inzyniera ... stocznia gdynia .. chociaz ponoc 3 miesiace nie placa wiec bedzie biedowal ...
najlepsza pozycja dla S ... gdynia chylonia .. speluniarska dzielnica :)
a ja mieszkam w redlowie lub na obluzu (obie dzielnice) ... zapraszam do Gdyni ..
miasto otoczone wzgorzami morenowymi .. pokryte lasami .. wszedzie blisko .. ale i zimno bo wieje od morza .. bulwar .. 4,5 km nad sama zatoka ... molo w orlowie ... Maxim ... (u Maxima w Gdyni) znow otwarty mozna pifa sie napic :))
Chyba jestem pierwszy, Wejherowo. 20 km od Trójmiasta. Zawsze jak gram to gdzieś w nicku jest "dorbi".
Ja również jestem z Wejherowa
U.F.O. Syfiasta a jednak piekna WARSZAWA
Kleofas
18:49, 24 11 2003
Kleofas jestem - z Gliwic

(jak już wcześniej Omega wspomniał) , więc jak chcemy LANA to tylko na Śląsku.
Gliwice
Podobnie jak Kapral Dud mieszkam w Białymstoku
Ja Maczo z rodu orków jestem ze Starogardu Gdańskiego, to taka duża 50 tys. wieś oddalona o 50 km od Gdańska. I to tyle
Miedzychod

Okolo 80km na zachod od Poznania. Feniu rowniez z Miedzychodu!
Faking Lodz. Pikne miasto w centrum polski.
Oprocz mnie(Zolin) mieszka na tym zadupiu kilku hunterow......Mardock, Kristo, Gibi i Bio. Przy okazji pozdrawiam reszte hunterow.
Wawa - SirSimon - Simon

Pozdrowka 4 all !
| QUOTE (kober @ 4:32, 28 09 2003) |
ja jestem z radomia ( xv-lecie ), a studiuje ( pw ) i mieszkam w akademiku ( ochota ) w warszawie... a ostatnio w wakacje "na wyjezdzie" |
Rety, rety! Taka ważna osobistość tego forum
z tej samej "wiochy" co ja, czyli Radomia. Radom rulez! (z tym rulez to trochę wygłup
)
| QUOTE (Zaskar @ 12:00, 27 11 2003) |
Faking Lodz. Pikne miasto w centrum polski. Oprocz mnie(Zolin) mieszka na tym zadupiu kilku hunterow......Mardock, Kristo, Gibi i Bio. Przy okazji pozdrawiam reszte hunterow. |
Jeest wreszcie sie Łodziak wpisal. Wiem, ze zaraz zaczniecie gadac, ze spamuje, ale po tak dlugi czasie dopiero wpisal sie kolejny Łodziani. Poprostu ciesze sie
| QUOTE (Guy7 @ 21:20, 27 11 2003) |
| ... z tej samej "wiochy" co ja, czyli Radomia. |
ooo yes, a ja juz stracilem nadzieje, ze ktokolwiek z radomia oprocz mnie gra w rtcw czy w et ... na szczescie mylilem sie
| QUOTE (KiD @ 11:58, 2 10 2003) |
Heh bones jaka oszczednosc w slowach  Btw ja tez mieszkam w Poznaniu tak wiec jezeli jestes wysoka blond nimfomanka albo chociaz masz jakies bezpruderyjne kolezanki uwielbiajace gry i zabawy to daj znac |
aa nie wchodzilem na to forum od czasu tego posta, wiec sobie teraz odpowiem :>
Musze Cie zmartwic, nie jestem kobietą
.
Jestem skromnym czlowiekiem, ktory jest zajefajny i kibicuje lechowi (nie lejac po mordach innych:) .
SpajdaPL
1:49, 28 11 2003
WITAMMM!!!!
Jestem z Jaworzna - trudno nie trafić po drodze między Katowicami a Krakowem. Jeśli jedziesz A4, omijasz bramki przez Jaworzno. Jesli pociągiem - nie ominiesz SZCZAKOWEJ (Na pewno słyszeliście o zamieszaniu w ekstraklasie - Szczakowianka Jaworzno - tam też mieszamy:))
Dokładniejsze namiary - OST -> KALINOVA . Pytajcie o Grotę Spajdera - każdy drogę wskaże.
Aktualnie pykam z Krakowa - Akademia Rolnicza

w akademiku mam super(LOL)łącze, więc z pingami walczę jak z grzybem w łazience.
Pozdrawiam cały klan iGS - wszystcy z Jaworzna. Radgar męczy server, ale razem damy radę.
Mam nadzieję, że komuś na żywo zasadzę kulkę jak na zdjęciu poniżej (uwielbiam SOFTBALL).
Zapraszamy do Jaworzna !
pochodzenie: Lublin
od 5 lat w Wawie (studia).
Pozdro
!!!!!!!!!!!!!!SZCZECIN!!!!!!!!!!!!! ruleeeeez!!!!!
Przecież każdy wie że Szczecin miał być stolicą Polski, tylko wybory na stolicę sfałszowali i zonk - Warszawa:).
P.S. Czy ktoś wie czy jest jakiś serwer szczeciński?
GDAŃSKA LECHIA 4EVER...
Ac!D
| QUOTE |
| Gdansk - Wrzeszcz, blokowisko na blokowisku niedaleko blokowisk z blokowiskami ^^ |
Boba Fett
| QUOTE |
-= Gdansk =- |
3 nas tylko....
| QUOTE (kober @ 22:17, 27 11 2003) |
ooo yes, a ja juz stracilem nadzieje, ze ktokolwiek z radomia oprocz mnie gra w rtcw czy w et ... na szczescie mylilem sie |
A ja do wczoraj byłem przekonany, że tylko ja w Radomiu potrafię używać takie sprytne cóś jak komputer
.
Pszczyna ruleeeezzzz!!! dla niewtajemniczonych Śląsk
igor - Połaniec - Świętokrzyskie ( czajen suX

)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.