Powiem tyle sami srzucacie sobie pod nogi klody ... z tego topica znow wyniknie nic sensownego ale jakis "Mlodszy" z uczestnikow tej sceny rozpcoznie flame po co to komu ? .... Teoretycznie wiek ma znaczenie ale sa nie ktorzy Mlodsi co maja wiecej pojecia i lepiej rozumuja od tych starszych dla nich respect reszzta hmmm ncmnt .... kkthxbye
blacktyger
10:07, 31 07 2004
| QUOTE |
to nie popis, tylko w ktoryms tam z kolei poscie black pisales ze chcesz zeby ktos napisal, lub w jakis inny sposob sformuowales swoja chec zobaczenia danych slow... wiec to napisalem pomimo tego iz tak nie uwazam... scena etpl rox, et mi sie lepiej podoba od rtcw itp itd...
|
only joke (ale rtcw = et, ewentualnie lekkie rtcw > et)
| QUOTE |
| BTW. Fajny flame. Go, go, go... Black do boju |
coś mi się zdaje że mylicie pojęcia 
imo flame wars - klutnia do niczego nie prowadząca (tu by się zgadzało), WULGARNA (imo nie widze wulgaryzmów), na poziomie vegetablesa ze szklanki na parapecie 80cio letniej babci (hmm, też mi się nie wydaje, aby w ten spposób ten topic był prowadzony) więc gdzie tu k#!@a flame ?? zwykła wymiana poglądów (w której jak zwykle btyg3r vs all) i tyle ;]
aha i jescze, każdy niech podpisuje się pod swoim, a niech nie będzie mu wstyd za kolego/koleżanke ;o (20 letni zadają się z 18> kiedy chcą 20gr
)
Black, nie myle pojęć bo wszystkie tematy w których ktoś zaczyna obrzucać sie błotem, niezależnie od tego czy sformułuje je ala profesor Miodek, czy co drugie słowo użyje k#!@a, zawsze tak samo sie rozwija.
Ciągniecie sie na łeb na szyje, dotąd dopóki ktoś nie zrezygnuje, a drugi nie odczuje za!@#istej satysfakcji, że to on został górą

. Nie róbmy podziałki tak jak przy rozłożeniu świata na realny i wirtualny
To jest jedno i to samo, jak jeden jest świat.
BTW Kufa: black nasza forumowa maskotka, zabawia wszystkich uczestników. Nie zbliżać sie:GRYZIE.
Real B.Tyger...( zachowaj wstrzemiężliwość po przeczytaniu, bl@ck

)
blacktyger
10:28, 31 07 2004
w tym BTW zbyt dużo słowa "black" nie podoba mi się to ;[
miałem zachować wstżemięrzliwośc, ale jakoś nie wytrzymałem i musze to napisać, że najwidoczniej zupełnie inaczej rozumiemy, jakie znaczenie ma słowo "flamewars" no ale nic, bywa. dla mnie ten topic, tak jak wiele nnych to zabawa, rozwijam swoje zdolności poetyckie, ucze się szybkiego pisania na klawce bez patrzenia, staram się redukowac literówki do zera (niedawno mój wielki problem ;<) i co najważniejsze zabijam nude powstałą na wskutek brzydkiej pogody i lagów. tyle black kończy ;o
Schmidt
11:33, 31 07 2004
coz patrz nizej
Szczerze mlodzi to niesteyy za grosz ni kultury nie maja , i po tym ich poznasz.... bo mnie sie nie wydaja ze taki stary konowal lat 25 bedzie ci wysuwal teksty co 5sek na serku ze jestes taki i taki i taki , niestety najwiekszy odsetek graczy to szczyle lat 11 do 16, potem ok 17-20 i cala reszta a co do umiejetnosci to niestety nie zbity fatk ze jak taki mody synek bedzie mial dobry skill to sie moge zalozyc ze jego ego bedzie jeszcze dupniejsze a z czym idzie wszyscy beda do niego lamy pasteryzowane...poprostu nie bedzie umial sie powstrzymac zeby sie nie wywyzszyc.... generalnie zecz biarac to nie jest o wszytkich , ale niestety sie nacialem na takich kozakow maloletnich.... nie mowie o wszytkih bo mam sporo znajomych (graczy) ktorzy maja dosc dobry skill a i sa mlodzi przy czym zachowuja umiar i nie szpanuja (pozdro dla Paradoxa

)
Schmidt
22:19, 31 07 2004
| QUOTE |
Glos kraju mataczy - to my Polacy Głos kraju bez pracy - to my Polacy Tu żyjąc walczysz - to my Polacy Bez wódki grymasy -to my Polacy Stale bez kasy - to my Polacy Wieczne cwaniaki - to my Polacy |
na poczatek sprawa dla mnie istotna. ten tekst jest szczytem glupoty i zenady. jako Polak nie czuje sie ani zlodziejem, ani cwaniakiem i nie potrzebuje wódy do szczescia. czuje sie dotkniety i obrazony takim stekiem bzdur i przedstawieniem falszywego obrazu o Polakach i o Polsce. pomijam buractwo autora tych slow, ale osoba je przytaczająca powinna sie chwile zastanowic co pisze. na ale czego sie spodziewac po 14-latku. jak pozwalasz sobie na taka opinie na swoj temat to twoja sprawa ale pisz to ja blacktyger a nie to my Polacy, bo obrazasz ludzi.
Wracajac do tematu posta to jest chyba dobitny przyklad bezmyslnosci 95% malolatow. im mlodszy tym bardziej bluzga i glupsze teksty rozglasza. maja zazwyczaj filozofie: im wiecej klne tym jestem dojrzalszy. pal licho ich skill. z glupim zawsze sie zle gra.
| QUOTE (evil_lord @ 14:27, 30 07 2004) |
| Dlatego niestety jestem za tym, aby ET aka RTCW2 czy co tam wymyślą była płatna. Minus takiego rozwiązania to tylko cena. Reszta to same plusy. |
Płatne?? Przecież cena ET to jednen z największych plusów. Ty mówisz, że jak będzie płatne to młodsi nie będą grać?? Tym którym spodobał się ET napewno będą grać w ET-RTCW2.
blacktyger
6:58, 2 08 2004
buhahah shmidt gdzie Ty żyjesz ?? (bo ja na śląsku) ;o
dla mnie text 100% prawdy, bynajmniej o polakach żyjących w rejonie śląska
bez kasy, bez pracy, piją i co najważniejsze żeby przeżyć muszą cfaniakować (czytaj kombinować, uczciwością nie wydolisz na płd. polski, jeśli dobrego startu nie zapewnią Ci rodzice) więc przepraszam, ale imo 100% true i nie wiem jak Ty zapatrujesz się na ten kraj ale znam jescze jeden tekst :
"Kraj co ani powstać, ani upaść nie może" - Polska ...
co do ceny rtcw2 aka et2 to myślę iż ma znaczenie, bo internet jest coraz szerzej dostępny, ale bynajmniej pieniędy dalej w poslce brakuje, więc mimo posiadania internetu to większości 15> nie będzie stać na jakąś tam gre, jak mama na chleb oszczędza ;< i tak znajdą się chamy i tak, ale omijanie wtedy skrakowanych serverów napewno wyjdzie na dobre tym wrażliwym ... btw mi tam flame na serverach nie przeszkadzają, czasami się pośmieje, zignoruje i tyle a po skończonej mapie najczęściej nic nie gadam bo i po co i dla kogo ?? a bynajmniej kto wygrał a kto przegrał, zwisa mi ;[
ballack13
7:09, 2 08 2004
jak gra bedzie platna to i tka nic tego niezmieni
tyle ze wiecej osob ja kupi jako pirata
i po sprawie moze bedzie tam jakas różnica ale napewno nie za duzo (w ilosci osob grajacych)
blacktyger ty chyba czytac ze zrozumieniem nie potrafisz. skoro ty i twoi kolesie identyfikuja sie z takim tekstem i jemu podobnymi to tylko swiadczy o was. dla mnie taka opinia jest po prostu krzywdzaca, a ty nie robisz nic inego jak we wlasne gniazdo. poza tym co ty wiesz o zyciu. masz 14lat rodzice na ciebie pracuja, a ty biedny siedzisz przed komputerem i odczuwasz strasznie sytuacje w Polsce, a najbardziej to chyba na stalym laczu to czujesz. do tego puscisz durna pioseneczke, a jej durny tekst cytujesz jako swoja madrosc zyciowa prawie. tylko nie pomyslisz, bo i po co, przeciez to jest COOL (a to jest modnie wsrod malolatow jak tak jest) ze plujesz tym samym na nasz kraj i obrazasz mnie i innych Polakow, a przynajmniej tych co sie takimi czuja.
no ale przeciez ty uwazasz ze to fajnie i to jest wazne. potem glupia gatka: schmidt gdzie ty zyjesz(...) kraj ktory upasc ani powstac nie moze (...) i rosnie kolejny uzalajacy sie nad soba czlowieczek. to twoja rzeczywistosc? buahahhaha... tylko ty nawet z tym nie masz nic wspolnego.
zanim znow wyglosisz swoj kolejny glodny kawalek to zastanow sie nad tym co inni mowia do ciebie, bo gadasz jakbys wszystkie rozumy pozjadal, tymczasem sam nie potrafisz wymyslec niczego, a skoro nie dstrzegasz w tym tekscie jego negatywnego wydzwieku w strone innych to chyba faktycznie z mysleniem u ciebie na bakier.
Off-topic
Blacktyger ja rozumiem że np mieszkasz w jakies miejscowości gdzie jest 50% bezrobocia i jedyną atrkacją jest tanie wino ale jakoś ja i moi znajomi, koledzy, rodzina nie mają kompleksów z tego powodu że są Polakami.
Kase mamy (mogłoby być więcej ale wystarcza), prace mamy wódke piejmy tylko od święta, jesteśmy cwani

o nic nie walczymy.
Więc prosze mów za siebie a nie za 40 milionów ludzi.
blacktyger
13:16, 2 08 2004
| QUOTE |
acktyger ja rozumiem że np mieszkasz w jakies miejscowości gdzie jest 50% bezrobocia i jedyną atrkacją jest tanie wino ale jakoś ja i moi znajomi, koledzy, rodzina nie mają kompleksów z tego powodu że są Polakami.
|
hyh gdzie napisałem że mam z tego powodu kompleks ? ;o ba jestem z tego dumny
| QUOTE |
Kase mamy (mogłoby być więcej ale wystarcza), prace mamy wódke piejmy tylko od święta, jesteśmy cwani o nic nie walczymy |
taaa życie to wieczna walka imo ...
| QUOTE |
| Więc prosze mów za siebie a nie za 40 milionów ludzi. |
dobrze
nie to świadczy o mojej babci, omg to że ja się z tym identyfikuje to oczywiste, to że wychowuje się w miejscu, w którym żul na krawężniku musi wykupić sobie miejsce, w którym tak jak święty powiedział rozrywka to tanie wino dla 50% społeczeństwa, a jak pod lade kolesiowi spadnie grosz to babka musi przesuwać pół sklepu żeby mu wyciągnąć, to nie znaczy że ten tekst kogoś obraża. wręcz przeciwnie, zacytowany jest refren, piosenka jest patryiotyczna ... tylko że mówi o realiach tego kraju (nie całego jak widać) i za to zostaje zjechany .. no cóż takie życie prawda się nie opłaca.
| QUOTE |
jej durny tekst cytujesz jako swoja madrosc zyciowa prawie |
skąd Ty za przeproszeniem, możesz wiedzieć co jest moją mądrością życiową ?? mam tam wstawić "Żyj i daj żyć innym" ? wstawiam tam co mi się żywnie podoba, nie pasuje - nie czytaj. jeśli Cię skrzywdziiłem - przepraszam, takie jest życie imo .. co z tego że mam 15 lat ?? to znaczy że masz mnie dyskryminowac ?? to znaczy że nic nie wiem o życiu, o jego realich, wystarczy wyjść na ulice i już zbyt wiele się wie. obejżeć wiadomości. widze codziennie jak moi koledzy się staczają coraz niżej, jednemu już ręka zgniła (nie wiem czy jescze żyje), i naprawdę coś o zyciu w moim bynajmniej otoczeniu wiem. zresztą teraz Ty gadasz jakbyś wszystkie rozumy pozjadał.
btw tekst
"kraj ktory upasc ani powstac nie moze" - wymyślił ktoś znacznie mądrzejszy od Ciebie (oglądasz teatr telewizji polskiej ??)
| QUOTE |
to twoja rzeczywistosc? buahahhaha... tylko ty nawet z tym nie masz nic wspolnego.
|
po raz kolejny, skąd Ty możesz wiedzieć, żę nie mam z tym nic wspólnego ? 1/3 kolegów z klasy, jak do ich domu, to zamyka drzwi przedemną, żebym ich matek albo ojców w stanie nie dzisiejszym nie widział, wiesz jaki to jest horror dla człwoieka ?? że jego autorytet, że jego wzór przez ponad 10 lat , życia nagle okazuje się zwykłym, alkoholikiem który go tylko bije i wyzywa od idiotów ?? później chodzą do szkoły bez plecaków bo zapomnieli ... takie dzieci na początku są stracone ... więc nie (słowo na p) ze nic o tym nie wiem, bo wiem znacznie więce niż powinienem, a "niewiedza jest błogością " (kolejny cytat, z kolejnego klasyka ..)
| QUOTE |
| zanim znow wyglosisz swoj kolejny glodny kawalek to zastanow sie nad tym co inni mowia do ciebie, bo gadasz jakbys wszystkie rozumy pozjadal, tymczasem sam nie potrafisz wymyslec niczego, a skoro nie dstrzegasz w tym tekscie jego negatywnego wydzwieku w strone innych to chyba faktycznie z mysleniem u ciebie na bakier. |
nie wypowiadaj się na temat tego, czego nie usłyszałeś/przeczytałeś do końca radze ściągnać Ci tą piosenke i posłuchać. ale najlepiej na podstawie dwóh słow wygłosić mowe wszechświata ... ten tekst jest dla konkretnej grupy społecznej (czyt. słuchaczy hh) a nie dla kogoś, kto potrafi tylko krytykować. nie rozumiesz sensu tych słow, bo nie możesz rozumieć nie znając reszty utworu, więc na koniec, to jets tylko część i nie możesz na jej podstawie ocenieć co "autor miał na myśli" eot
| QUOTE |
| btw właśnie wracam z ffa a właściwie uciekam od zakompleksionych małolatów którzy brak skilla nadrabiają wulgaryzmami i chamstwem |
Jestem ciekaw jak rozpoznajesz czy ktos jest dorosly czy mlody
Po nicku
A tak btw. dorosli tez pokazuja swoja "kulture" :C nie tylko dzieci.
Sir_Ace[PL]
15:10, 5 08 2004
Dla mnie jak gram nie ma żadnego znaczenia czy współ gracze są młodsi czy starsi, kulturalni czy wulgarni (Ja sam jestem młodszy i kulturalny

). Ważne aby chcieli grać. Nie muszą grać super bo każdy się jeszcze uczy. Gdy ktoś jest niedoświadczony to próbuję go wesprzeć, a gdy ktoś na mnie bluzga to grzecznie przepraszam (nawet gdy to nie moja wina) i staram się, żeby następnym razem nie miał powodu.
tak jak zorika powiedziala....wychodzi zakopleksienie mlodej osoby.....mysli ze jak rzuci miesem to bedzie na rowni ze starsza osoba.......a jest calkiem na odwrot.
Co do starszych to wolalbym ich w klanie poniewaz sa bardziej rozgarnieci i szanuja czas innych, nie siedza caly dzien na kompie i nie nawalaja w ET - co daje im lepsza forme na meczu/sparze

<< przynajmniej jest tak u mnie =] (przychodzi glod krwi)
P.S. jak cos mam 15 lat i nie potepiam all mlodszych/moich rowiesnikow =]
Sir_Ace[PL]
19:15, 5 08 2004
Gdyby było tak jak jest napisane 2 posty wyżej to niebyło by prawie w ogule klanów, bo przecież większość graczy to 13 - 21 latkowie. A niby czemu rozpadają się "starsze" klany? Bo właśnie ktoś nawalił, był nierozgarnięty lub nie szanował czasu innych. Nie zawsze, bo są wyjątki u "młodych" jak i u "starych", ale...
Czytajac to musze powiedziec ze tematy niektorych odbiegaja od tego nad czym sie tu rozwodzimy
O co łazi niektorym (nie wszystkim) starszym lolkom ciągle sie plują o wiek

Ciagle waląjakieś bzdury że młodzi grać nie umieją może by zauważyli że młodzi na gry mają więcej czasu niż dorośli.Mowa też o kulturze no nie wiem bo to zazwłaszcza starszych widze jak obrażaja młodszych nie mówie odrazu o K***A ale młodszy sie broni i zaczyna sie...potem wychodzi że młodszy zaczał

Ja mam 14 lat(na nie długo

bardzo nie długo) ale radze se z niektórymi starszymi(raczej większość

) niewiele starszych graczy mnie powiedziało że dobrze gram reszta....mam zły dzień(no tylko szkoda że cały tydzień to zbiór złych dni

).
Choć sam mam 15 lat, czasami widzie jak "starsi" grają. Popełniają podstawowe błędy i myślą że są najlepsi. Gracze do lat 18 stanowią wiekszość, to samo mówi za siebie... Niedługo będziemy grać jak koreńczycy
imo to jest tak:
mlodszych gra wiecej wiec:
1. jest wieksze prawdopodobienstwo ze trafi sie kretyn
2. jest wieksze prawdopodobienstwo ze trafi sie dobry gracz
i stad wynikaja te opinie

Mlodsi moze wiecej graja(co nie oznacza ze maja lepszego skilla), ale sie mniej sluchaja......Nie mowie ze nie powinno ich byc w klanie, ale powinna byc to zdecydowana mniejszosc......czesto mlode osoby przychodza zeby tylko pograc i wogole sie nie udzielaja w zyciu klanu....Sam jestem w klanie ktory gra tylko dla zabawy i nie mam zamiaru "biegac" za mlodymi zeby im np takte wytlumaczyc=/
Chodz sa czesto utalentowane mlode osoby jak i nieutalentowane starzsze:> pozdro!
P.S. Wspominalem ile mam lat wyzej ^^

?+11:07, 11 08 2004-->
QUOTE (JC ? @ 11:07, 11 08 2004) |
Mlodsi moze wiecej graja(co nie oznacza ze maja lepszego skilla), ale sie mniej sluchaja......Nie mowie ze nie powinno ich byc w klanie, ale powinna byc to zdecydowana mniejszosc......czesto mlode osoby przychodza zeby tylko pograc i wogole sie nie udzielaja w zyciu klanu....Sam jestem w klanie ktory gra tylko dla zabawy i nie mam zamiaru "biegac" za mlodymi zeby im np takte wytlumaczyc=/ Chodz sa czesto utalentowane mlode osoby jak i nieutalentowane starzsze:> pozdro!
P.S. Wspominalem ile mam lat wyzej ^^ |
EEE, coś tu nie tak. Młodsi więcej grają ?? Nieprawda ( Bo Mają ważniejsze obowiązki ( Szkoła itp ) )
Ja np. mam Lat 13 i gram około 3-4 godzin dziennie ( Mam swój Klan gdzie jestem CL ) I Napewno mam Lepszego Skilla od innych ( Oczywiście niewrzystkich

) Starszych graczy
Moim zdaniem osoby, które są niedojrzałe psychicznie (głównie młodzież) za bardzo emocjonują się grą. Dla takich 'dzieciaków' przegrany mecz ma większe znaczenie niż kolejna lufa z matmy. Oczywiście, są osoby, które mają 13-14-15 lat i naprawdę reprezentują poziom gry, którego można tylko pozazdrościć. Irytuje mnie jeszcze jedna sprawa. Wiele klanów, bez testów czy rozmów od razu z góry kategorycznie odmawia, przekreśla gracza, który nie ukończył 18stu lat i chce się dostać klanu. Nie jest to dyskryminacja, a raczej głupota. Na tym traci głównie klan
blacktyger
13:04, 11 08 2004
| QUOTE (Tom3K @ 12:28, 11 08 2004) |
I Napewno mam Lepszego Skilla od innych ( Oczywiście niewrzystkich ) Starszych graczy |
Ty masz lepszego skilla od kogokolwiek (2 letniego dziecka z gorączą ) ;o? mi tam jakoś wynik meczy zwisa (ffa ofcors), a i się nie irytuje jak mnie pf zmiecie ;o
btw EOT imo
Tak mlodsi wiecej graja! Jak bys nie wiedzial to jak jestes starszy to masz troche wiecej obawiazkow...praca...studia...a nie jakas smieszna podstawowka, ktora nie mozna nazwac szkola imo =/ A co do skilla to czlowiek starszy [patrz nawet na naszego Poisona, ktory sklada sie z samych starszych osob] bardziej mysli podczas gry...........a poza tym bardziej szanuje czas innych<<to juz inna para kaloszy....... Nie jestem na nie z mlodzieza(sam nia jestem) tylko czesto do klanu przychodza tzw "rozwydrzone pyski" =/
falubaz
15:43, 11 08 2004
| QUOTE |
EEE, coś tu nie tak. Młodsi więcej grają ?? Nieprawda ( Bo Mają ważniejsze obowiązki ( Szkoła itp ) ) Ja np. mam Lat 13 i gram około 3-4 godzin dziennie ( Mam swój Klan gdzie jestem CL ) I Napewno mam Lepszego Skilla od innych ( Oczywiście niewrzystkich ) Starszych graczy |
zapisze sobie ten post w notatniku i jak bede miec z!@#any humor to go przeczytam :J
gg wam
czym bardziej sie pocicie piszac w tym topicu tym bardziej pokazujecie swoje uposledzenie
dop.-ironia ofkorz
Ale namieszałem

no ja tam mam już prawie 15 lat ale ZA CHOLERE NIE CHCE BYĆ CL ani vCL TL ujdzie ale reszta nie a nie chce mieć dużej funkci bo nie chce mi sie rzadzić nie nadąrzam a co do tego ta funkcja mi nie pasuje.Wole jak mnie ktoś wpycha w 1 linie i karze mi sie tam trzymać nawet samemu z nożem przeciwko 10 przeciwnikom uzbrojonym po zęby

.Czyli poprostu wole robić za mięcho armatnie

tam moje miejsce i ciągle nie moge znaleść odpowiedniego klanu...
[mageta]
22:07, 12 08 2004
Nie ważny jest wiek ale skill

wszyscy to wiedzą. Większość graczy jest w przedziale wiekowym 13-20.
Nie sadze aby wiek swiadczyl o poziomie umiejjetnosci. Mam 14 lat a gram lepiej niz niejeden 18 latek. I takze nie rozumiem dlaczego niektore klany przyjmuja graczy np. od 18 lat. Niekiedy mlodszy jest lepszy!!!
w ogóle kto jest starszy a kto młodszy? mam problem ze sklasyfikowaniem siebie.
a teksty typu 'gram lepiej niż nie jeden 18 latek', świadczą właśnie o kompleksach dzieciaków tych o których mowa wcześniej.
w sumie też moge powiedzieć że mam 18 lat i gram lepiej niż każdy polski 13,14,15 latek. omg teraz moge już mówić że jestem zaj***sty i im więcej osób zobaczy tego posta tym bardziej sie podbuduje.
n/c
Jak ktos z mlodziezy to przeczyta okolo 13-16 lat to niektorzy zaczna sie wkurzac wyklinac na wszystkie strony a inni (pewnie niewielki %) zacznie sie zastanawiac co by bylo jakby zaczal porzadnie myslec i zaczac byc kulturalnym i co wtedy by bylo jakby to wynosilo 100% pewnie wtedy mlodsi gracze to by byli do 11/12 lat
a mlodziez to by byla nowa grupa pewnie przyjmowana w 75% do klanow ktore teraz maja >18
P.S. Jesli napisalem bez skladu to przepraszam sam jestem taka mlodzieza i wlasnie napisalem posta bo zaczelem rozmyslac i jestem ciekaw co z tego wyjdzie
NieMieC_PL
17:34, 5 09 2004
A juz mysóaem że jestem najmłodszy

Mam 12 latek i w ET idzie mi srednio gram wszystkimi

Byłem w jednym klanie ... ale odeszłem ponieważ znudziło mi sie bycie w klanie:)
Strasi mówią że młodzi nie powiini grac dlatego że krew sie leje
Mam 16 i czasem ponosza mnie emocje jak np moj team na pubie zamiast atakowac to uwaza zeby nie zginac wtedy mozna puscic wiazanke...
Ale czy starszym to sie nie zdaza?
w zasadzie od niemal poczatku istnieje u nas w klanie zasada "ponizej 17 wstep wzbroniony". owszem, mamy kilku 16-latkow jak Tudd czy Retsam, ale ich zachowanie i sposob bycia jest rozny od rowniesnikow. dlatego sa z nami. dlaczego nie przyjmujemy ponizej 17 lat? z wielu wzgledow jak chociazby pozne treny (pozdro Tranx) czy dojrzalosc emocjonalna. w ciagu roku przez klan przewinelo sie bodajze 4 kolesi ponizej 15 lat i za kazdym razem rozstawalismy sie w niemilych okolicznosciach. dlatego moje stanowisko jest takie, ze koles moze aimem bic wszystkich nas razem wzietych, ale i tak nie ma szans, bo jest za mlody
ps. z drugiej strony dalej jestem pelen podziwu dla Macka z fUzz, ktory jechal takiego nooba jak ja w zeszle wakacje, gdy gralem przeciw fUzz. tak wiec nie mowie, ze nie potrafia strzelac, tylko ze brak im samodyscypliny, tudziez maja zbyt zjechanych starych, by grac do pozna
R383L!4N7
20:07, 6 09 2004
Eld zgadzam się z tobą tylko w tym że mają po!@#anych starych bo młodsi mogą mają tyle samo skillu i aimu co starsi a może nawet więcej a wogle młodzi chyba nie będą za server klanowy płacić
a tak wogle lat mam 14
Taaaa z dupy topic, z dupy dyskusja. Czy tak czy siak i tak jej nigdy nikt nie rozstrzygnie, więc po kiego grzyba ją kontynuowac w ogule? A tak poza tym to moim zdaniem... :>
| CYTAT |
| a wogle młodzi chyba nie będą za server klanowy płacić |
LoL? A czemu niby nie mieliby płacic? To co masz 5 "młodych" w klanie i 5 "starych" i co "starzy" maja utrzymywac "młodych"? Śmieszne...
| CYTAT (kaczor @ 18:46, 6 09 2004) |
| LoL? A czemu niby nie mieliby płacic? To co masz 5 "młodych" w klanie i 5 "starych" i co "starzy" maja utrzymywac "młodych"? Śmieszne... |
wlasnie... zapomnialem o tym problemie, bo jest to jeden z podstawowych. z mlodymi jest tak, ze placic za serwer nie chca, po czym biegna sobie kupic ajsmata albo nowego mx... coz, grac gdzies trzeba.
aim oczywiscie, ze w wiekszosci przypadkow jest lepszy u mlodych (ja po calym dniu przed kompem i kilku godzinach bycia gnojonym przez juniora, wieczorem mam reakcje spoznione conajmniej o kilka sekund. starosc, nie radosc - hehe), ale jak mowie samym aimem nie wygrywa sie
arghhhh... temat z tych "co bylo pierwsze...". ja po prostu swoje z mlodymi przeszedlem i jakos wole grac w towarzystwie starszych
a ja mam tylko 20 lat a pojade mp40 niejednego 70-latka HA!
Według mnie każdy gracz, który potrafi się zachować jak normalny kulturalny człowiek i dobrze gra powinien być traktowany tak samo kiedy ma 13, 15, 20 czy 30 lat. Z drguiej strony jeśli jego gra polega na bluzganiu i żucaniu bezpodstawnie słowa: Lamer, n00b, c***, s**** to także niezależnie od wieku taki człowiek nie zasługuje na dobre traktowanie w et. Inna sprawa związana z wiekiem graczy. Ja mam lat 15, w Wolfa szpilam już z rok i gram całkiem dobrze. Do tej pory zauważyłem, że w wielu klanach nie przyjmują niepełnoletnich nawet jeśli dobrze grają. Naprawdę nie rozumiem dlaczego i czym takie klany się kierują. Znam wiele osób nawet 12 latków, którzy wymiatają na poziomie niejednych starszych i skopali by im tyłek jak tylko by chcieli, z drugiej strony są to smarkacze i pyskują jak tylko się da.... Teraz pozostaje liczyć, że trafisz na dobrego człowieka, z którym pograsz sobie jak na dobrego gracza przystało i nie będziesz słyszał słów obrazy z jego strony. Podsumowując tę moją plątanine słów i wracając do pierwszego posta tego Tematu:
Do ET trzeba dorosnąć i wiedzieć jak się zachować. Dorosnąć nie wiekowo ale troszeczkę inaczej... Pomyślmy.... :]
Bye!
Ojezu chyba strzele sobie w leb z tej rozpaczy, bo jak widze to ludzie <16 nie maja prawa bytu!!^^ Jacy tu wszyscy "starsi" wypowiadajacy sie sa madrzy i elokwentni - autorytety same

Sprawdzcie sobie jaka jest srednia wiekowa graczy, ktorzy chocby na tym boardzie robili flame. Jak Wam tak bardzo bluzgi przeszkadzaja to jest cos takiego jak /seta cg_teamchatsonly (bo zazwyczaj wyzywania odbywaja sie na globalu) albo novoicetext czy jakos tak.
Co moge powiedzieć...
Mam 15 lat.
Nie działam w klanie z powodu nieprzewidywalnego łącza.
JEdnak, denerwuje mnie gdy wyskoczy jakiś gośc z panzerem i kosi. Wiem , to normalne, lecz Panzerfaust na wojnei był bronią do rozwalania czołgó a nie ludzi! Ale mniejsza o to. I w momencie gdy po raz -enty dostaje do tego samego gościa z panzera pod rząd, to mam ochote zbindować sobie klawisz "PANZER LAME & PANZER PUSSY". Wiem, typowe szczenieckie zachowanie. Ale to hromony w nas (młdoych gniewnych

)buzują. Chociarz czasem, sądze zę zachowuje się powazniej niż jacyś Axisi, któzy po przegraniu mapki, bluzgaja na lewo i prawo, albo gdy zabiłem 3 gości na raz head shotami (lucky day

), to od razu "cheater!".
Nie grałem w RTCW, przez co moze jestem troche gorszy, od starych wyjadaczy, lecz co tu kryć...
Za par(-naście) lat, ja będe starym wygą i będę mówił "Ahh.. za moich czasów to internet miał max 1 mb/s, i grało się w W:ET. Nie to co toeraz... 10 GB/s za 50 zł, W:ET 4 i tacy jak ja, którzy jeszcze oddychają (khe khe) Wchodząć na serwer stają sie jednoosobową armią". Ale do czego zmierzam. Nie wiem.

. Chyba chce powiedzieć że dorośli (18<) mają brzydki zwyczaj ocenia książki po okładce (smutna prawda..). Postarajcie się, prosze najpierw ać szanse młodzkiom, a potem sądzić.
Pozdrawiam
MURDOc
| CYTAT |
| I w momencie gdy po raz -enty dostaje do tego samego gościa z panzera pod rząd, to |
.......to znaczy, ze jestes lemmingiem
Jakby nie patrzec PF to normalna bron ,jednakze na publicach powinien byc wylaczony bo jak sie widzi takiego 1kill noob panzera to az sie krew gotuje.Pozatym brak poszanowania dla PFa widac glownie na Polskich servach.Za granica jak sie zabbije 3 z PFa to ci powiedza "Great shot" a w Polsce....coz zaczna po tobie jezdzic ze jestem lamer,pf pussy etc i dlatego wlasnie nie lubie grac z dziecmi.
ma 20 lat nie uwazam ze mlodzi graja slabo ;] sam zachecilem swojego 15letniego brata do gry i musze przyznac iz mimo ze gram ponad rok to juz zaczyna mnie doganiac

[no moze nie gram tak nalogowo jak on

] zalozyl nawet swoj klan, ktory calkiem niezle sie sprawuje gratulacje ArosTo
[zobaczycie on jeszcze zleje wam tylki]
:C ale asy po 10 lat też sie znajda ktore cie zjada XD
STU_[PL]
21:34, 29 09 2004
Hej
Uwazam ze wiek niepowinnien grac roli!!!!
| CYTAT (Thoro @ 10:39, 16 09 2004) |
.......to znaczy, ze jestes lemmingiem |
tru. kolesie, którzy nadziewają się po tysiące razy, często w tych samych sytuacjach na pfy są niczym innym jak bezmyślnymi lemmingami.
| CYTAT |
Hej Uwazam ze wiek niepowinnien grac roli!!!! |
ten koleś też mi wygląda na lemminga chociaż nie mam pojęcia czy namiętnie rezają go pfy - do takiego określenia skłoniła mnie jego wyczerpująca wypowiedź poparta (trzema? czterema? tak zwięźle napisał, że w końcu nie wiem ile ich jest) argumentami. uzasadnienie jego poglądu na ten temat jest równie wyczerpujące co sama w sobie wypowiedź (40 znaków z sygnaturą! ...na post!)
nie zrozumcie mnie źle, wiek ma bardzo duże znaczenie i odgrywa bardzo istotną role. przykładem jest w/w lemming, który pewnie sam nie wie dlaczego jego zdaniem wiek nie powinien grać roli. dorosły, może inaczej - jako-tako rozwinięty człowiek/humanoid napisałby dlaczego tak myśli, podałby konkretne przykłady, jakieś argumenty, lub chociażby kontrargumenty do stwierdzenia, że wiek odgrywa jakąkolwiek rolę, on tego nie zrobił, pewnie nawet nie zastanowił się nad swoją wypowiedzią... i wierzcie mi lub nie ale taki tok myślenia (lub jego brak) odbiją się na wszystkim, nie tylko na wypowiedziech związanych i niezwiązanych z grą.
Shynshylla
10:50, 30 09 2004
No sami spójrzcie na Pana lemminga - widać tu jego dorosłe podejście , skoro pf mu penetruje odbyt poraz setny z rzędu to koleś wychodzi z założenia że w et nie powinno być pfa (lol) ,zamiast poruszyć wątłe trybka pewnej machiny umieszczonej pod deklem , a dumnie nazywanej mózgiem i dojśc do wniosku że coś robi źle że przyjmuje panze prosto w pysk - on robi zupełnie coś innego dopatruje sie winy jego lamienia w osobie kolesia który podaje mu rure prosto do pyska. na marginesie koleś z rurą ma jeszcze większą z tego beke że koleś jest niereformowalny i cały czas mu włazi na panze , i zamiast szukać innej pozycji żeby oddać strzał z panzy , zaczyna sie gorączkowo rozglądać za lojtem , żeby przyniósł mu ammo , bo kończy mu sie już karma dla leminga .
Wiek ma znaczenie i nie ma tu nad czym dyskutować , niedowiarków zapraszam na jakiekolwiek ffa . mniej więcej grają tam ludzie znani np z forum czy ogólnie niektórych sie kojarzy ile lat mają . i w godzinach przeddobranockowych wchodzenia na ffa mija się z celem , bo w kółko tylko z dupy teksty , voty , complainy i przechwałki w stylu - bosz jak ze mnie jest gośc mam 200 xp w jedną mape

.
lubie grać ffa ale późnym wieczorem wtedy większość gówniarzy śpi , i gra przeważnie jakaś ekipa która jest zawsze na tym ffa wieczorem , także można powiedzieć że się ich zna , wtedy ffa daje dużo radochy (przynajmniej mi)
sorry bo napewno nie wszyscy młodzi się tak zachowują , ale ci o których napisałem psują mi staremu grzybowi radoche z gry .
dlatego stary > młody
sorry niestety tak wychodzi bilans
| CYTAT |
| sorry bo napewno nie wszyscy młodzi się tak zachowują , ale ci o których napisałem psują mi staremu grzybowi radoche z gry . |
Stary grzyb? No czuję się urażona

Mam pare latek więcej niż ty, ale chyba do starego grzyba jeszcze mi daleko

Czuję się w kwiecie wieku i wypraszam sobie!!!
Tak więc proponuję raczej
w kwiecie wieku (czytaj - młody) > dzieciaki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.