Skąd ściagnac wallhacki i aimboty do ET. Pytam bo chce zobaczyc jak dzialaja na LANIE
SCORPiON
18:38, 29 07 2004
www.getoutpacanie.com/etczit
evil_lord
18:41, 29 07 2004
n/c
blacktyger
18:58, 29 07 2004
hrhr wpisz se w google "jestem idiotą który nie ma skilla i szuka czitów do wspaniałej gry która mimo wszystko jest gorsza jest od rtcw, a jej nazwa brzmi et, i wciskam kit forumowiczą że chce przetestować to na lanie"
bte team ban 2 tygodnie za głupote ??

CO NAWET PO MU MUWILISCIE I TERAZ TAKI BEDZIE LATAL

JESLI CITUJESZ TO WCIAGA

[COLOR=red][SIZE=14]
evil_lord
17:26, 30 07 2004
omg widać że wakacje, wysyp takich mega komentarzy
Mustafer
20:36, 30 07 2004
//sx// ma racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| QUOTE (doopel @ 16:24, 29 07 2004) |
| Skąd ściagnac wallhacki i aimboty do ET. |
Z d.upy
[/QUOTE] //sx// ma racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![QUOTE]
... co za spam :X eh ale jak koles gra na normalnym serku to 80 % zauwzy ze koles jest z tych "innych" i go kopnie
Widze wszystkich poprzez wall, taki ze mnie noobski lol.
*TETL*TheReaperPL
12:50, 20 04 2005
| CYTAT (doopel @ 18:24, 29 07 2004) |
Skąd ściagnac wallhacki i aimboty do ET. Pytam bo chce zobaczyc jak dzialaja na LANIE |
Zostaniemy Cziterem co???
MANGUSTA
16:02, 25 04 2005
Ja tam cziterów lubie bo:
Bardzo fajnie się wykonuje czynność:
a) Esc

Vote
c) pseudo -> Kick
blacktyger
17:10, 25 04 2005
a ja lubie cziterow bo sie chwala ze sa cziterami ;o
tranx-san
3:41, 26 04 2005
a ja tam lubie cziterow bo zawsze sie wkur.wiaja gry ich zabijam..
ps to wcale nie problem zabic czitera, bo wiekszosc cziterow gra jak zwykly bot na najwyzszym poziomie aima..
No nie wiem jak ci na wybiegu pier... 3hs to ciekawe czy tak go łatwo zabić.
Boty na poziomie nigtmare tez mozna zabic. One tylko lepiej strzelaja ale dobry gracz w innych elementach ma nad nimi przewage.
Podobnie z wiekszoscia userow aimbotów. Poruszaja sie jak lamy, biegaja bez sensu po mapie, nie strejfuja w duelach, nie pronuja
tranx-san
16:06, 28 04 2005
| CYTAT (Dante# @ 20:01, 26 04 2005) |
| No nie wiem jak ci na wybiegu pier... 3hs to ciekawe czy tak go łatwo zabić. |
zajsc mu na plecy? nawet nie zdarzy sie odwrocic...
imo najgorszy czit to taki dobry gracz ktory juz cos potrafi i do tego uzywa multihacka... na szczescie glownie warzywa uzywaja czitow zeby sie dowartosciowywac...
olac cziterow i juz ;o
Sory ale jak mu zejść na plecy skoro wali ci na wyjscie 3hs to chyba raczej nie zdąrzysz.
jeden cziter to jest nic,da sie go zabic ale jak jest jzu ich kilka np. 3 w jednym teamie to jest zleksza prze!@#ane bo choc bys chial to cie roz!@#ia i wygraja mape,no chyba ze sa totalnymi lamami:)
Przecież cziterzy to i tak totalne lamy z totalnym brakiem skilla i aima co to wkurzają się że są ciągle ownowani i bluzgają na wszystkich którzy robią czynność, o której napomknąłem przed chwilą...
Apropo tego tematu ostatnio nie raz i nie dwa na serverq zauwazyalm goscia o ksywce
KILLO 
gosc gral stenem ktory sie nie przegrzewal i wciagu jednej mapy zrobil okolo 500 exp covertem nie przebierajac sie w niczyje ciuchy a nie wykjrywajac min..tylko stenem! Ja wowczas gralam tez covertem konkretniej sniperem... i wyobrazcie sobie ze jego sten z 2 konca fuledumpa zdjal mnie kryjaca sieza mala wdzieczna gorka! Sory panowie i panie ale nie wierze w jego skilla

gram covertem od zawsze i wiem jak sie gra stenem.

Niestety kiedys zasugerowalam zeby owego "pr0" wykopac to cala pozostala rzesza pr0 cziterow stwierdzila "po co neich sobie czituje" i to jest pr0 cziterska tolerancja! szkoda ze nie mialam rcona byl by ban jak nic.
Ps. Zniose wszystko ale nei czity!
grywalem sobie ostatnio sporo na fejkach na przeroznych serkach wystarczy ze ktos ma jakiegokolwiek taga , oberwie 3hsy i spamuje ze czity albo walnie "lol" , prawda jest taka ze wiekszosc wpada w paranoje i swoje noskillostwo tlumczy haxami , a teksty ze ktos tlucze cziterow bo sie ruszaja jak lamy niestety klada mnie na plecy , czitera mozna ubic jak: robi reload, wpadnie na crossfire , nie ma ammo , drapie sie po dupie albo wypada na was z 1/2 hp
jeszcze jedno bardziej mnie wkuriwa na ffa spam tepych warzyw i need ammo walacych w fo pare kulek dla zaznaczenia swojej bytnosci niz gra przeciw jakiemus cziterowi , a patrzac po nickach na tym forum zauwazam warzywa spamujace i placzace o ammo na 2s przes respem 2 kroki od niego i dla mnie jedna rzecz was laczy z cziterami ---- WRODZONA TĘPOTA
mnie różni ludzie osądzają o wallhacka jak gram pod fejkiem niezdają sobie sprawy że można grać na słuch//tym bardziej że nieraz wygląda że oni mają wh :C i węx się pan tu nie wk#!@ ;0! p0zdr0 ;/
Conte aż sie zarejestrował zeby to napisać xDDDD
| CYTAT |
| Apropo tego tematu ostatnio nie raz i nie dwa na serverq zauwazyalm goscia o ksywce KILLO |
Ten koles miał jakiegoś hacka złepałem go nagrałem demko i dałem razem z guidem na www.antycheats.er.pl.
I dobrze! ":D Wreszcie kots porzadny
Brawo dante!!!a wracajac do tematu i tego co mowi conte oraz termit,nie dziwcie sie temu ze sa pozniej takie podejrzenia wobec was ,bardzo ciezko jest rozpoznac kolesia ktory dobrze gra od czitera bo pozniej to juz jest swego rodzaju paranoja na tle cziterow....spotkasz ich raz ,2 raz, 3 raz a potem widzisz ich w kazdym lepiej grajacym czlowieku,a rzecz powinna wygladac tak ze PB powinien ich wylapywac a nie my gracze,niestety tak nie jest a ET jest nekane przez noobow uwielbiajacych uzywac czitow...aha a tak swoja droga zawsze mnie ciekawilo po co zmieniac sobie nicki na fejki???co wstydzicie sie klanu czy niewiem macie zla reputaje??
| CYTAT (ReiL @ 21:53, 8 05 2005) |
| ...aha a tak swoja droga zawsze mnie ciekawilo po co zmieniac sobie nicki na fejki???co wstydzicie sie klanu czy niewiem macie zla reputaje?? |
no coz slonce juz Ci mowie

wiec czemu...zeby uniknac:

bluzgow

dokuczania

dyskryminacji
I co najwazniejsze zeby pograc samemu w spokoju i nie musiec sie z niczego nikomu tlumaczyc czy odpowiadac an setki pytan w stylu: 'iilka a czemy grasz w et...nie wolisz isc na zakupy...'
egzystor
16:38, 11 05 2005
Iilka, czy ktoś rzuca w Ciebie bluzgami z powodu Twojego nicka!? Hmmmm... tu mnie zaskoczyłas totalnie, mysle, ze raczej powinno być wręcz odwotnie.
I jak się przejawia owa dyskryminacja, powiedz, czy nie dają Ci chłopaki grać soldem z mortem, żeby się nie przedźwigała? A może każą Ci tylko biegać ze strzykawką bo to takie kobiece zającie jest

Pozdrawiam serdecznie
A tak bdw, to nie lubie grać z facetami, którzy wchodzą pod dziewczęcymi nickami, Czyżby jakieś ukryte zapędy mieli?

I sorki za off topic...
iika mnie tez zaskoczylas,jesli takowe bluzgi czy tez dyskryminacja pojawia sie z powodu nicka to znaczy ze dani gracze sa malo dojzali badz tez maja jakies problemy ze soba....ok czyli w przypadku kobiety juz wiem po co zmieniac nicki ale co z facetami??
Rzadko widujesz pr0 playerow na ich ksywkach klanowych... Wyobraz sobie gdyby o 22 na polskiego publica wszedl nagle ktos z exposed, FF czy co tam sobie jeszcze wymyslisz... Nie pogralby sobie w spokoju

btw: Gralem ostatnio z kolesiem o nicku "FF-Mrozu nVidia", kolorystyka identyczna jak mroza, gral niezle, godzina ok 24. Co sie okazalo? To nie byl mrozu :/ Wiadomo ze w ET nie ma rezerwacji nickow wiec teoretycznie kazdy moze byc czlonkiem parodii :>
Wielu graczy strasznie się podnieca jak grają przeciwko "znanemu nickowi" co może być dla tych ostatnich denerwujące, zwłaszcza, że chcą czasem sobie polamić na ffa a nie spalać sie i mieć zawsze best fraggera. Inni to naśladują i tak to idzie. Sama używam dwóch nicków - klanowego i ffa - a to dlatego, że mam taki przesąd

Nie grać na klanowym ffa, bo źle potem pójdzie na klanówce . Głupie nie?
| CYTAT (egzystor @ 14:38, 11 05 2005) |
Iilka, czy ktoś rzuca w Ciebie bluzgami z powodu Twojego nicka!? Hmmmm... tu mnie zaskoczyłas totalnie, mysle, ze raczej powinno być wręcz odwotnie. I jak się przejawia owa dyskryminacja, powiedz, czy nie dają Ci chłopaki grać soldem z mortem, żeby się nie przedźwigała? |
Slonko moje... bvrdzo czesto

...nawet ostatnio... jakis tydzien temu dzialo sie to na serverq icp wszedl koles z nickiem iilka`ty`szm...o potem zmienil na iilka`piz...o niestety nie mialm refa wiec dalam vota by go kopnac i wyobraz sobie drogi kolego

ze moj jednym z niewielu byl na f1 resza dalal f2 i vote sie nie powidol..zorbilam tak jeszcze okolo 3 razy..po czym ktos dal vote bym byla ref i przeszlo dalej nie musze mowic gdzie ta osoba wyladowala ? i co to nie jest nasmiewanie sie...nabijanie czy dyskryminacja

to nie jest przyjemne i nie wiem czemu to ma sluzyc ale jezeli wchodzi ten ktos z hasla prv na icp gdy jest 18/14 to samo w sobie mowi ze jest to osoba dosc znana tyko ze szkoda ze tacy tchorze nie napisza do mnei jezeli im sie cos we mnie nie podoba..wola obrazac z fakow ktore niestety sa niezbyt przyjemne...
falubaz
21:52, 11 05 2005
a czego tu sie niestety spodziewac po tak rozwinietej umyslowo scenie...
co 2gi <15 lat i iq<60
niektore bezmozgi sie po prostu dowartosciowuja takimi zachowaniami.
a co do tego ze sa "nicki" na serwerach a osoby grajace pod nimi sa kim innym-czesto trepy laduja sobie cfg kogos znanego, ale zmiana nicka to juz dla nich za ciezkie zadania.
zreszta taki problem iilka tez kiedys miala.
a co do tematu, jakby jedyna wymagana rzecza do tej gry byla inteligencja, to by nie bylo cziterow :c imho
egzystor
0:21, 12 05 2005
Iilka, to jakiś cham był bez szkoły, ciota totalna i pustak kompletny, więc nie powinnaś sobie kimś takim nawet na chwile zawracać gitarę. Szkoda nawet to komentować, ale "bezmózgi" się trafiają i "gówno się zdarza" a jeżeli oni nie potrafią inaczej na siebie zwrócić uwagi to ich problem - uwagi nie powinnaś zwracać na ciecia. Ale nie nazwał bym tego dyskryminacją, a chamstwem.
Osobiście miłoby mi się zrobiło na sercu grając w teamie z kimś płci pięknej, a grając w teamie przeciwnym pewnie pozwoliłbym się kilka razy efektownie odstrzelić takiej bojowniczce, choć Tobie Iilka pewnie nie musiałbym pozwalać, odstrzelałabyś mnie i bez tego
snow131
21:18, 12 05 2005
Wazelina mode on!:D
blacktyger
8:16, 13 05 2005
wazelina mode: ON
egzystor
9:41, 13 05 2005
Blacktyger, czyżbym dojżał nutę zazdości w Twym zielonym oku?

heh
Neeeeeeee to ne wazelyna, ja po prostu jestem gentleman (czyt. mężczyzna kulturalny)

buhuhuhu
Ale tak odbiegają od tematu swego czasu coraz więcej przybywa czitów i innego chamstwa na serwerach. Ostatnio a cheaterem spotkałem sie nawet na ICP i reszta to potwierdziła i żaden z graczy nawet nie dał tego pier%@#$ vota na kick. No to jest normalnie paranoja a jak ja dałem vote to wszyscy ciesneli F2 a było wiadome ze to czit. Omg ludzie jak wszyscy sobie tak będą to olewali to jeszcze troche i niebędzie z kim grać bo wszyscy będą biegali sobie z hackami. Wkurza mnie to jak ty dajesz z siebie wszystko co potrafisz a taki gnojek ścierwi cie z lugra i jeszcze cie wyzwie od lamusów. Dlatego apeluje do adminów serwerów o uaktualnianie listy banów a graczy o potępianie i naciekanie to cholerne F1 jeżeli jest wiadome że koleś to cheater. Można też bez problemu nagrać demo i zrobić screna guida i wysłać do www.antycheats.er.pl tam też można sciągnąć liste banów z polskimi złapanymi cziterami.
egzystor
13:24, 13 05 2005
Nie zgadzam się z Tobą Dante, że jest coraz więcej cziterów, myślę, że jest wręcz odwrotnie i sądze także, że świadomość graczy wzrasta. A dzieciaki z kompleksami zawsze i wszędzie się znajdą. Na podwórku też pewnie wszystkie dzieci ich biją i w taki sposób starają się dowartościować. Żałosne. Trzeba ich kopać, nagrywać dema, zgłaszać w odpowiednie miejsce, wytykać palcami i zabanować raz na zawsze. Niemaprzeproś.
Zgadzam się natomiast z Tobą w kwestii, aby admini lepiej dbali o zachowanie czystej gry na swoich serwerach.
tak czy siak czity zawsze sa o krok do przodu przed PB a PB zamiast kopac cziterow kopie niewinnych ludzi....ciekaw jestem kto wogole pisze te czity i po co to robi??
kropek2111
17:49, 13 05 2005
JA uważam że bardzo niedobrze postąpiliście wobec Doopel. Malucha brat do kompa dopuścił chciał popisać się przed kolegami. A teraz zamiast popisywać się będzie wpisywał w guglach www.getoutpacanie.com/etczit a później porposi jakiegoś kolege żeby mu w dupie poszukał. POwinniście normalnie, elegancko, po ludzku, bez owijania w bawełne, bez chamskich odzywek porpstu zbluzgać gościa.
Ja mam pytanko. Jest taki czit, ktory daje duzo HP albo wrecz niewrazliwosc na ataki? Pytam bo historia jest taka: gram sobie na jakims FFA na fueldump jako aliant. Axis przydupiaja nas od 15 minut i nawet czolgu przez brame nie mozna pchnac. W koncu udalo mi sie po rzeczce wbiec, przez rozwalona krate i po schodkach na gore (z przygodami ale mniejsza z tym). Wbiegam na "taras" i widze szkopa Copsa lezacego na dachu straznicy i walalego ze snajperki w strone aliantow. Walnalem mu w wystajace kulasy; chyba poczul bo sie odwrocil. No to ja mu druga czesc magazynka w jape (to w miare blisko) a on nic. Sam dal mi w pysk pare kulek. Umarlem. A za chwile widze, ze dostalem kicka. Nie zauwazylem glosowania, wiec to byl chyba sedzia (sedzia moze wywalic kiedy chce, tak? Raczej nie byl to moj Cops bo:
1) troche dziwne jakby sie tak ladnie usdadowil przy takim mlynku.
2) brak znaku "zakazu" i dziwnych odglosow trafiania w swego. Nie znam sie tak dobrze na ET ale to chyba wystarczjacy dowod.
Co o tym myslicie?
Druga jedna sprawa zawadzajaca o cziterstwo. Gram na FFA. Jedna ekpia zbiera max lomot. Nie wychodzi praktycznie ze spawna i to trzecia mape z rzedu. Po jakims czasie sa voty na shufle i jakas taka "polowa" nie chce. Czy powazni gracze z klanow robia sobie jaja i urzadzaja rajdy na serwery "nie klanowe" (np. reklamujace dostawcow netu)? Przeciez do glupota. Rozumiem, pojedynczy kolega chce sie rozerwac na FFA i robi spustoszenie na lamerach. Ale nie moge sobie wyobrazic, ze caly klan w-(słowo na p) sie na cudzy serwer i psuje zabawe ludziom. Sam przeciez nie powinien miec zabawy skoro gra w klanie i ma duzo lepsza rozrywke. Obstawiam bandy cziterow.
Co o tym myslicie?
Acha. I jescze: Gram 1 na 1 na jakims pustym serwerze. Moje umiejetnosci celownicze sa, powiedzmy srednie (plasuje sie w polowie na publicznych serwerach). Kolega zaczepiony od tylca odwraca sie i pakuje mi wszystko w twarz. Jestem cierpliwy, gram tak przez 10-20 minut i nie wyzywam od cziterow bo wyobrazam sobie, ze ktos moze byc po prostu dobry. Tylko tak sobie mysle: jaka rozrywke ma dobry gracz w rabaniu cieniasa, ktory czasem sobie pyknie w Wolfa? Chyba zadna. Albo jest czlowiekiem, ktory sie tak totalnie uzaleznil od grania, ze czekajac na sparingi rabie warzywa. A cziter? Ten przez godzine bedzie rozkoszowal sie zdejmowaniem frajerow. I sie nie znudzi. Tak sobie mysle i w koncu dochodze do wniosku, ze zaczne bluzgac...Warto?
falubaz
21:13, 22 06 2005
robbo z twojej wypowiedzi wynika ze cziter to:
dobry gracz z wysokim skillem, ktory po meczu/sparze wszedl na jakies ffa i je ludzi.
co do copsa, moze mial lagi, albo poprostu to byl twoj teammate i dlatego kick.
co do reszty, pozostawie twoje domysly bez komentarza...
Chyba nie zauwazyles, ze nie potepiam tych co "zjadaja ludzi na ffa". Ktos dobrze gra to zjada. Miewalem dobre dni i slabych przeciwnikow, to ja zjadalem. Smierdzi mi tylko jak gra jest mocno do dupy, serwer wybitnie nie prywatny a notoryczni zwyciezcy glosuja przeciw szufli.
Nie chce ci sie odpowiadac to nie dodawaj posta bo twoj, poza zdradzeniem buraczanej mentalnosci, nic nie wnosi. Poza tym warto czytac ze zrozumieniem a swoje odpowiedzi argumentowac (pisze o braku znaczku i dzwieku -- to ewentualnie potwierdz/obal teze, ze cops byl mojego teamu bo snucie przypuszczen po tym co napisalem jest zdziebko niemadre).
tranx-san
3:22, 23 06 2005
| CYTAT (Robbo @ 23:29, 21 06 2005) |
Druga jedna sprawa zawadzajaca o cziterstwo. Gram na FFA. Jedna ekpia zbiera max lomot. Nie wychodzi praktycznie ze spawna i to trzecia mape z rzedu. Po jakims czasie sa voty na shufle i jakas taka "polowa" nie chce. Czy powazni gracze z klanow robia sobie jaja i urzadzaja rajdy na serwery "nie klanowe" (np. reklamujace dostawcow netu)? Przeciez do glupota. Rozumiem, pojedynczy kolega chce sie rozerwac na FFA i robi spustoszenie na lamerach. Ale nie moge sobie wyobrazic, ze caly klan w-(słowo na p) sie na cudzy serwer i psuje zabawe ludziom. Sam przeciez nie powinien miec zabawy skoro gra w klanie i ma duzo lepsza rozrywke. Obstawiam bandy cziterow.
|
czasami gra w klanie to obowiazek :x
Nie ma nic piekniejszego gdy razem zeswoimi teammatesami wchodzisz na serwer, trafiacie do jednego teamu i z druzyny looserow zakladacie ostry spawn rape na druzyne wroga... najciekawsze jest to iz wielu poprostu nie wytrzymuje presji i wychodzi z serwera... aczy to jest zle? to jest dobre.. bo dzieki takiemu czemus wiele bezmozgich lemingow zeby nie pisac warzyw moze nastepnym razem grajac w ta gre nie bedzie blokowac wyjscia do spawnu, pomysli zanim cos zrobi, zacznie grac nie samemu a z innymi, pojdzie do klanu etc etc
co do samego uzywania czitow.. nie wiem jakie sa motywy takich z!@#ow... rozumiem ci bardzo dobrzy gracze ktorzy maja juz wysoki poziom a chca wygrywac jakies turnieje/cupy.. uzywaja wallhackow.. ale zwykle bezmozgie warzywa na ffa? co to jest za fun pojechac 10 na 1 magazynku kazdego 3ma hasami ?

mogles zostac wykopany za wszystko.. moze sie komus twoj nick nie podobal. .albo zajmowales slota potrzebnego dla jakiegos znajomego admina serwera.. tez tak robilem kilka razy.. gdy ktos ze znajomych mi mowil zrob mi miejsce na serwerze kicka dostawal pierwszy lepszy, wkoncu to moj srv skoro jestem adminem i ja ustalam na nim zasady ? :]
Artlight
10:38, 23 06 2005
Poniewaz, w pewnym sensie, te forum jest opiniotworcze dla ludzi, ktorzy rozpoczynaja swoja przygode z ET, to poczulem sie do obowiazku przedstawienia nieco innego podejscia do gry niz ma je tranx-san.
| CYTAT |
czasami gra w klanie to obowiazek :x
|
to akurat prawda :]
| CYTAT |
| Nie ma nic piekniejszego gdy razem zeswoimi teammatesami wchodzisz na serwer, trafiacie do jednego teamu i z druzyny looserow zakladacie ostry spawn rape na druzyne wroga... [cut] |
Oczywiscie Twoj klan ma prawo do takich zachowan (WoW o ile nic sie nie zmienilo

. Jednoczesnie, poniewaz rownowaga w przyrodzie musi byc, stwierdze jedynie, ze gdyby nawet przyszedl mi do glowy pomysl robienia czegos takiego, to po przedstawieniu go Polewce, zabiliby mnie smiechem. Nie widze nic edukacyjnego w takim dzialaniu, oprocz budzenia niepotrzebnych, negatywnych emocji u graczy grajacych dla zabawy ffa. Nie jest to takze zaden trening dla klanowiczow. Jesli ktos bedzie mial chec do rozwijania swoich umiejetnosci w ET, to napewno znajdzie wiele informacji w necie, nauczy sie wybierac bardziej wymagajace ffa, a w koncu trafi do klanu.
Oczywiscie czasami wpadam na jakies ffa zeby sobie bezstresowo postrzelac, zwlaszcza jak mnie bija od 3 dni, to ja tez w koncu chce kogos zlac :] Jednak wbijanie calym teamem na ffa, uwazam za "dziwny" pomysl i wrecz za strate czasu, bo jesli jest sklad, to po co marnowac go grajac ffa

| CYTAT |
| co do samego uzywania czitow.. nie wiem jakie sa motywy takich z!@#ow... rozumiem ci bardzo dobrzy gracze ktorzy maja juz wysoki poziom a chca wygrywac jakies turnieje/cupy... [cut] |
Brak u mnie zrozumnienia dla uzywania czitow. I zdecydowania uwazam, ze uzywanie ich przez dobrego klanowego gracza jest nieporownywalnie gorsze od wykotrzystania ich przez jakiegos nooba. Dobry gracz po prostu daleko lepiej zdaje sobie sprawe na ile jest to nieuczciwe i jesli pomimo tej swiadomosci nadal to robi, to oznacza jedynie ze jest warzywem (i tyko w stosunku do takich ludzi mam ochote uzywac tego typu okreslen).
| CYTAT |
| mogles zostac wykopany za wszystko.. moze sie komus twoj nick nie podobal. .albo zajmowales slota potrzebnego dla jakiegos znajomego admina serwera.. tez tak robilem kilka razy.. gdy ktos ze znajomych mi mowil zrob mi miejsce na serwerze kicka dostawal pierwszy lepszy, wkoncu to moj srv skoro jestem adminem i ja ustalam na nim zasady ? :] |
Oczywiscie co do ostatniego Twojego zdania - masz racje. Jednoczesnie znow, kierujac moja wypowiedz do poczatkujacych, informuje ze sa serwery ffa, na ktorych napewno nie zostaniecie kopnieci z tego powodu, a nawet jesli bedzie koniecznosc zalozenia na danym serwerze tymczasowego hasla (np. na potrzeby treningu lub klanowki) to zostaniecie o tym uprzedzeni, przeproszeni i zaproszeni ponownie

Osobiscie mam nadzieje, ze w poscie tranxa byla spora dawka ironii, ktorej po prostu nie dostrzeglem :]
Ja tam czituje tylko z botami,a tak tylko dla zabawy.Nie ma to jak walnąć sobie 999HP,nieskończoną amunicję,nieskończony pasek biegania,nieskończony pasek energii,itd.A tak wogóle to nic nie sprawia mi większą przyjemność grając na serwerach niż zabicie czitera,który psuje innym radość z gry.
BTW.Spotkał już ktoś z was czitera z nieśmiertelnością?
Slyszalem o czyms takim na scenie mohaa, przyznaje ze pierwszy raz slysze w poletku et. I dalej nie widzialem. Sadze, ze taki cheat jest (conajmniej) trudny do napisania... Z tego czego mozna sie domyslic, to wszystkie staty gracza sa po stronie serwera. Jak wiec wymusic niesmiertelnosc? Byc moze moje domysly sa bledne...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.