Tak sobie czytam temat - i widzę iż pojęcie o cheterach w Polsce jest mizerne.... może przedstawie Wam co ja wiem.
A więc mam znam gostka ( kolega, kolegi ) grywał sobie na chetach - tak tak - miałem to ogólnie rzecz biorąc w dupie - jego sprawa jego strata i jego problem że jest warzywem na dodatek psującym sobie grę. Przygoda skończyła mu się w ten sposób że zarobił HWbana. No i pogadałem sobie z gościem. Z tego co mi wiadomo to:
Primo: "Nasi" cziterzy to zwykłe sorry pi(py) które ściągają publiczne gówna - coderzy którzy tworzą te hacki - wydają je bądź co bądź dla reklamy - a takie coś jest wykrywane w ciągu kilku dni... wiadomo ludzie chodzą szukają i pomagają tym z PB, a oni jak wiadomo także nie próżnują. Tak więc koleś pocieszy się takim hackiem max od 1 do tygodnia - później ogląda komunikat (multihack ) czy coś tam. Po czwartym takim komunikacie w ciągu 24 h otrzymuje HWbana - o czy czytałem na stronie PB. Pytanie po co coderzy wydają publiczne hacki - jest oczywiste, a odpowiedź jeszcze prostsza otóż gość sprzedają je.... pełne wersje, lepszy aim, więcej bajerów itp, itd. Na szczęscie ta "elita" codersów to nie polska, cheat private można kupić jedynie za pomocą paypal'a - który w Naszego kraju nie zna. A ceny też nie są zbyt interesujące za 120 € mamy ponoć wszystko czego dusza zapragnie łącznie z softem anti PB. A ten koleś o którym wyżej pisałem, kupił nowy dysk wymienił karte siecową ( ban idzie także na to ) i gra.... czysto.
Secundo: Pytanie czy warto wydać na Nasze pieniądze prawie 500 złociszy ? wszyscy wiemy że nie warto... za te pieniądze masz porządną myszkę podkładkę, a skill przychodzi z czasem sam... wszyscy byliśmy kiedyś n00bami, jedni więcej inni mniej. Ostatnio na warzywniczym serverze @UPC widziałem gościa - cheater jakich mało, ludzie wyzywali go od kur*w, szmat, dziffek - a on w końcu ktoś napisał - You !#!@ing n00b i.... koleś odpisał - po englishu. Kicknąć go nikt nie mógł - sam wyleciałem raz za complainy po prostu ubijałem go w spawnie, a drugi raz za to że gdy zrobiło się wokół niego gorąco - po prostu włączył jakieś gówno zmieniało mu nicki co sekunde ( autentycznie co sekunde na nicki innych graczy - i tak poleciałem po raz drugi.
Terito: Sam grałem na czitach raz, na serwerze bez PB - przyznam że przez 5 minut jest zabawa, a później gra się po prostu nudzi, no i na tym co dostałem - miałem mniej acc niż bez tego czegoś.
Sorry za składnie ale szumi mi głowa po wczorajszych akcjach.

Ahhhh no i demko które krąży od kilku dni na necie - może widzieliście może nie -
http://s54.yousendit.com/d.php?id=21H7ATRE...0G3U1FTRP66H8GO -> czy tego gościa można posądzić o czity ?
Pozdrawiam.