![]() ![]() |
17:41, 30 07 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm 3 Postów: 68 Dołączył: 19-05-2004 Skąd: Gorzów WLKP. Nr użytkownika: 1945 |
Co sądzicie o legalizacji marihuany ??????????? Jestem ZA a nawet przeciw.
_#_________________###________________#________ ___##______________#####_____________##_________ ____###____________#####___________###__________ _____#####_________#####________#####___________ ______#######______#####_____#######____________ ________#######____#####___#######______________ ___________#####____###___#####_________________ __#######______###__###__###______#######_______ ______########____##_#_##____########___________ __________#########_###_#########_______________ _________________###_#_###______________________ _____________#####___#___#####__________________ _____________________#__________________________ |
|
|
|
9:06, 1 08 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 6-10-2003 Nr użytkownika: 392 |
Jestem za Leopoldem STAFFem, Marią KONOPnicką, Gunterem GRASSem jak najbardziej
|
|
|
|
11:21, 1 08 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 264 Dołączył: 19-03-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1539 |
Jestem za tym ze by zalegalizowali. Jak wiadomo teraz 3/4 mlodziezy "zjada zielone na sniadanie" więc powinni zalegalizowac!!!.
|
|
|
|
12:35, 1 08 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 8 Dołączył: 21-07-2004 Skąd: dz-ow ;[ niedaleko wrocka :U Nr użytkownika: 2374 |
imo it sux =o <- imo!
|
|
|
|
18:49, 1 08 2004
|
|||
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 144 Dołączył: 13-02-2004 Skąd: Krzeszowice Nr użytkownika: 1276 |
hmmm, skąd wiadomo? i "cóż" to za młodzież co do tematu, to nie jestem za zalegalizowaniem marychy imo to "zielone śniadanie" w rzeczywistości jest zielonym gównem chcesz jarać to jaraj, ale nie kuś innych trawką poprzez łatwiejszy dostęp do niej tak poza nawiasem mówiąc- jaranie "na legalu" już nie będzie taką samą frajdą pozdro! |
||
|
|
|||
7:24, 2 08 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 77 Dołączył: 28-07-2004 Skąd: z qnetu Nr użytkownika: 2434 |
Taa na opakowaniu marychy bedą ostrzeżenia ,LPR będzie niszczył uprawy jak,w polsce będzie umierać więcej ludzi,Aż w końcu naród prawie zniknie jak niektóre państwa środkowoafrykańskie tylko,że tam umierają na HIV.
Zielone śniadanie=Szczypiorek z serem białym i pietrószkom.zielone śniadanie jest,jest i nie szkodzi. |
|
|
|
9:13, 2 08 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
buahahahaha -< sorry nie mogłem się powstrzymać
patrzcie na Holandie ... pedały mogą się żenić, marycha legal, a mało tego są hasz bary ;o i co ?? kraj upadł?? ludzkość zniknęła?? nie, a państwo nieźle na tym zbija !! to by imo polepszyło sytuację w kraju nawet, gdyby gram kosztował 20 zeta a nie 30 ... poza tym, palenie nie wzrosło by, a raczej zmalało (zakazany owoc) tak samo byłoby z papierosami dla dzieci (i tak wszędzie sprzedają [nie pale ;o] ) więc imo legalna marichuana to ulga dla organów ścigania ! |
|
|
|
12:55, 2 08 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 14 Dołączył: 19-06-2004 Nr użytkownika: 2114 |
Bzdura! Jakby nawet zalegalizowali to tylko dla doroslych, czyli dla dzieci i tak marihuana bylaby zakazanym owocem, a grono osob "zjadajacych zielone na sniadanie" powiekszyloby sie ze wzgledu na latwiejszy dostep i wlasnie legalnosc.
|
|
|
|
18:49, 2 08 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm 3 Postów: 68 Dołączył: 19-05-2004 Skąd: Gorzów WLKP. Nr użytkownika: 1945 |
Zauważcie że na alkohol umiera ok. 300 000 osób rocznie z 150 000 na palenie papierosów a na Marię NIKT.
|
|
|
|
17:42, 3 08 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 264 Dołączył: 19-03-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1539 |
Uwazam ze to jest jeden z argumentow ktore przemawiaja za zalegalizowaniem "maryśki". Otoz do budżetu panstwa wplywaly by ogromne sumy pieniedzy z handlu marihuana oraz spowpdowalo by to ukrucenie wplywow z narkotyku dla grup przestepczych zajmujacych sie dystrybucja marihuanay !!!! |
||
|
|
|||
20:01, 3 08 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 129 Dołączył: 17-10-2003 Skąd: Bochnia Nr użytkownika: 513 |
Sranie w banie.Ten co chce palić bendzie to robił a po przez legalizacje wzrośnie ilość "idotów" co z tego że kraj na tym zbije kase jak ta kasa pujdzie do kieszeni panow w limuzynach?.Czy zawsze tak musi byc że jak coś jest na zachodzie to odrazu trzeba odgapiac???Ach ta pogoń za nowościami wszytstko trzeba wyprubowac zobaczyć.Zawsze wam jest źle!Sytuacja w kraju jest jaka jest i zalegalizowanie marichuany nic tu nie zmieni.Polska sie zmienia a, że na tym traci to już inna sprawa.Zmiany kosztują..jak najbardziej na nie!
|
|
|
|
20:27, 3 08 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
przepraszam, ale według mnie znacznie lepiej będzie, jeśli panowie z limuzyn będą kroili kase za maryhy, a nieżeliby mieli kroić ze służby zdrowia, z emerytów etc. dochody z legalnej marichuany wystarczyły by na zapewnie dobrego bytu tym paną. poza tym jeśli ktoś chce ćpać - będzie ćpał, czy będzie ona legalna czy nie, a jesli nie będzie chciał - nie będzie i już. poza tym człwoeik nie musiał by ze shizą chodzić po ulicy bo ma połówe w kurtce, że pały go wezmą .. wiesz co robia policjanci jak cie złapia ?? biorą i sprzedają/ćpają Twój towar a Ciebie wywożą do lasu i biją do nieprzytomności, pomyśl se jak by legalizacja ucieła (nazwa przyrodzenia)y psom zasranym, srają wyżej niż mają dupe ... więc imo legalizacja r00x, nie widze wiekszych minusów, a plusów cały wór ...
|
|
|
|
20:41, 3 08 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 77 Dołączył: 28-07-2004 Skąd: z qnetu Nr użytkownika: 2434 |
Panowie w limuzynach nadal będą brać kasę ale teraz dodatkowo z marychy będą mieć kasę.
|
|
|
|
19:40, 4 08 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 352 Dołączył: 16-04-2004 Skąd: Telefonia Dialog Nr użytkownika: 1724 |
Nie no musze to powiedzieć, chociaż wiem że zrobi sie kolejny flame albo inna odmiana ala Black: ROTFL B.tyger, czy ty nie nasłuchałeś sie nazbyt dużo 5 2 Dębiec. Wiem że wierzysz w czystość jego słów bo mówi o takiej polsce, jaką mu jest najlepiej przedstawić, w jakiej on żyje, Ale nie wszędzie tak jest Ale maryha, zlegalizowana czy nie, to jedno i to samo gówno. Jeżeli będziesz chciał sie truć to i tak będziesz ćpał. Wszystko zależy od ciebie. |
||
|
|
|||
7:06, 5 08 2004
|
|
|
buahah 52 dębiec ? omg
nie masz kolegów hoolgianów, a od 3klasy podstawówki nie zadawałeś sie z nałogowymi palaczami (w moim wieku ;o) więc może naprawdę nie wiesz o czym ja mówie. Na moich oczach i to nie raz pakowali kolesi do lodówy i bynajmniej nie jechali w strone komisarjatu (wiem gdzie jest ;x) tylko w strone naszego "jeziora " (Paprocańskie - gnój) a tam jest jedeyny las w Tychach (no powiedzmy ze jedeyny) i zgadnij co im tam robili ?? pili z nimi browca nad zachodem słońca (było około 11 w nocy) więc jeśli nie masz z tym styczności to za przeproszeniem nie (słowo na p) mi że se wymyślam, bo (nie wiem czy o tym też śpiewa) ale Dębiec również żyje w polsce nie na marsie, a jego teksty bynajmniej z palca nie są wyssane, nie śpiewa o orła cieniu omg. słyszałeś może ostatnio wiadomości (jakiś m-c temu) jak to dziwnym trafem w ciągu 4 lat z komisarjatu zniknęło 50kg thc ;o zrekwirowali i sprzedali ... część pewnie zjarali ;/ |
|
|
|
11:40, 5 08 2004
|
|||||||||
|
Gosciu nie wiem dlaczego tak uwazasz ale nie moge zgodzic sie z toba oraz z innymi ludzmi ktorzy w tym topiku opowiedzieli sie ze legalizacja niejest potrzebna. Otoz jak zalegalizuja skonczy sie bezczelne "fiskanie" ludzi ktore ma miejsce wszedzie, nawet na ulicy przez psiarnie . BAAAAA co tam na ulicy, bylem swiadkiem jak policjanci wyprowadzili goscia ZE SZKOLY wczesniej go zakuwajac w kajdanki !!.
Hmmmm, tak to jest prawda--"wszytko zalezy od ciebie". Ale uwazam ze cpanie nie jest dobrym slowem odnosnie marihuany, poniewaz marihuana niejest takzwanym narkotykiem twardym i ktora nie powoduje takiego uzależnienia jak np heroina!!!!!!!!!! Mam wielu kolezkow ktorzy jaraja ale niemoge powiedziec o nich ze stali sie cpunami bo pala maryche, jezeli ktos chce zobaczyc prawdziwych cpunow to zapraszam wszystkich na dworzec centralny w Wawce na ktorym to jest od cholery brauniarzy !!!!!
Sadze ze wszyscy ktorzy uwazaja ze w Polsce jest wspaniale, ze niema biedy, niema korupcji, niema alkoholizmu sa w bledzie oraz maja chyba zalozone klapki na oczy ktore przeslaniaja im prawdziwa zeczywistosci codziennego dnia w Polsce. Uwarzam ze ten tekst :
wspaniale ukazuje charakterystyke polskiego narodu !!!! PS. Extra jest teledysk 52 Debiec---"kto klamie tu jak z nut" !!!! |
||||||||
|
|
|||||||||
21:01, 5 08 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 17 Dołączył: 8-04-2004 Nr użytkownika: 1673 |
Trawa legal ofcoz, jestem za!!!
masz to, sprawdz to, ja to znam, ty wiesz sam, JARAM GRAM !!! |
|
|
|
16:59, 8 08 2004
|
|
|
heh a wiecie co najbardziej mnie śmieszy, że połowa (jak nie więcej ) tych zdecydowanych "ZA" nigdy nie jarała ;C poza tym marycha jest o tyle niebezpieczna, że powoduje chętke "na twardzse" narkotyki (o ile można je tak rozdzielać) i zazwyczaj zaczyna i kończy się tak :
pety => thc => speed => różne kompociki => kanał ;< jeśli ktoś już bierze speeda, jest stracony, to znaczy że traktuje thc jak zwykły narkotyk od którego zaczyna, Ci którzy na thc kończą, to znaczy że traktują go jak piwo - czyli do zabawy, nie musze ale chce. ja jak zawsze zresztą, zaczołem zupełnie inaczej, nigdy nie paliłem petów (i nie pale, ohyda imo!:o) i zacząłem od marychy (kończąc na niej), i nie pale od prawie roku, jescze nigdy nie kapała mi ślinka jak inni w moim towarzystwie jarali, nie ciągnie mnie i nie chce palić, nie zalezy mi i koniec. a Ci przeciw wielce legalizacji, jeśli macie zamiar czerpać wiedze z książek i ją przekazyywać tym którzy znają ją z autopsji - dajcie se siana Finito |
|
|
|
18:10, 8 08 2004
|
|||
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 129 Dołączył: 17-10-2003 Skąd: Bochnia Nr użytkownika: 513 |
nie rozumiesz że prawie kazdy zaczyna ad marychy?puźniej chce sie więcej więcej i jeszcze raz więcej.. |
||
|
|
|||
19:13, 8 08 2004
|
|
|
a jarałeś już ??
zresztą, patrz wyzej |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |