Witammmm!!!
Pojawiło się światełko w tunelu. Prawdopodobnie będe mógł zagrać w niedzielę w sparingu z SL. Dzięki :* DADU, który pożyczy mi na czas remontu spalonej grafiki swoją kartę, będę mógł zagrać!!! Czekam z niecierpliwością na przsesyłkę.
A propos zgrania. POWTÓRZĘ TO JUŻ X-ty RAZ: TEAMWORK !!! Przeciez głównie na tym sie ta gra opiera. Każdy może sobie biegac po planszy i robić przeróżne rzeczy, ale NIE NA TYM TO POLEGA !!!.
Nie wiem jak do was mówić, ale mam nadzieję, że damy radę.
Proponuję w niedzielę o 20.00 wstępnie na GG, później możemy się przerzucić na TS, od Bolka wezmę namiary, i moge poprowadzić Zgr3d Team do zwycięstwa. Za Bolka (ehh... praca) proponuję wziąść BONESa, z którym dobrze mi się gra, i jest dobrym medem. Może wreszcie DADU podejmie sie roli ENGA, dla którego w taktyce przewidziane jest specjalne zadanie???
Czekam na wasze propozycje do niedzieli do 20.00, gdzie obecność WSZYSTKICH dostepnych zgredów będzie OBOWIĄZKOWA.
Mam nadzieję, że wreszcie dojdzie do meczu z BABE TEAM, chłopaki wyróbcie się zanim zdobędziemy mistrzostwo w CB. Weź się DAJMOS w garść, i skombinuj drużynę, zbierz od nich nry GG, znajdź serv, ustal termin, i potrenujcie. Dużo roboty nie ma.
Proponuję podnieść wiek BABE TEAM do 21 lat.
Pozdrawiam, i liczę na owocną współpracę i propozycje na GG: 1526512