Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Propozycja meczu wew forumowego
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Majcok(12)
WOW, widze topic i tak mysle ze super pomysl juz dawno nie bylo mnie na forum. OKI wiec ja tez na to ide!!!

Nick - Majcok12
Gdzie - BABYTEAM
Wiek - 13lat
Klasa - Engineer(zawsze)

PS. Wiec kiedy mecz? biggrin.gif laugh.gif
resq
QUOTE (Dajmos @ Oct 8 2003, 12:33 PM)
Ej no kurde co ja w tym Baby Team sam zagram ??? ;] hehehehhehhehehe
Trzeba więcej ludzi w mOim wieku lub młodszych :]

nie pękaj!
17 się zbliża, jestem nowy ale zgłaszam swoją chęć,

to mój pierwszy post więc należało by się przywitać:
więc witam wszystkich i mam nadzieję żę nie będziecie mieli ze mną problemów wink.gif

pozdrawiam resq ph34r.gif
Sagitarius
no i jak graliście?Ja bym się chyba do tego nie nadawał...Mam wolnego kompa jak bym mial grac teraz to bym mial ping 999 mimo ze mam SDI bo prawdopodobnie mam zapchaną sieć...Ale jak by sie nadazyla okazja i wasz serwer mial pokazny ping to bym pociupal troszkę..ale moja sugestia to OBJECTIVE.. dry.gif
KiD
Powiem szczerze ,ze liczba zgloszen przerosla moja oczekiwania. Panowie jest was tyle ,ze lige mozna zbudowac a nie kameralny meczyk wew forumowy.
Do rzeczy : uprzejmie prosze o zgloszenie sie do mnie 2 rozsadnych graczy ktorzy zostana teamleaderami druzyn (zgred i bejb) Do obowiazku tych panow nalezec bedzie powolanie skladow, zebrania danych kontaktowych ( numery gg lub maile ) i ustalenie terminow. Aby zapewnic komfortowe warunki gry druzyny powinny liczyc max 8 graczy. Z teamleaderami ustale pass na server, ref-a oraz server kanal i pass TS.

Pozdrowienia
Aiven
Zglaszam sie Kid smile.gif bede kampil Pf ;p pogodzil bym to zklanem Kristo dal by mi wolne, i znalazl bym czas na to , tak wiec jesli sie zgadzasz to sie odezewij smile.gif
BARABARpol
No wreszcie KID się odezwałeś. laugh.gif Już myslałem ze to jakis ,,buuuug" z tym meczem. Proponuje podac jakies kryteria powoływania graczy.,,Zgredów" rolleyes.gif jest baaardzo dużo.Myślę że trzeba podniesc górną granice wiekową ,,Beyby". Jestem wzorcowym ,,zgredem" biggrin.gif 30 biggrin.gif . Moge grac wszystkimi specjalnościami wszczególności solider ,eng.

Pozdr....
maciek
Swieta racja , podniesc prog wiekowy baby - team !!!!!!!! Ponadto uwazam , ze za przyjemnosc stawania w szranki z tak zacnymi oldboyami ( w tym wieku a im sie chce i "kumaja baze"...) kazdy z pampers - team powinien uiscic oplate organizacyjna tongue.gif smile.gif
B. chetnie zagram ( najlepiej w weekend , my Zgredy w tygodniu mamy swoje obowiazki ), gram najchetniej eng.
majcok12
Ah zgredy hhehe, ja oczywiscie baby- team, hehe i sie z checia zglaszam wiec juz moge sprobowac i moj GG:1661185 a jesli mail tez potrzebny to on: [email protected] .
swirek
moje gg 255041
jak co walic ,ale na kapitana sie nie nadaje ,to nei dla mnie ,ja tu tylko walcze laugh.gif
KiD
OK jednego kapitana juz mamy - Hunter Aiven postanowil zmienic swoje nedzne zycie smile.gif i stanac na czele Zgredow.
Kapitan teamu bejb nadal poszukiwany - jestes chetny wyslij PM do mnie.

Pozdrawiam
BARABARpol
No panowie odwagi!!!Baby Team.GO! kandydat na leadera GO! I GRAMY!!!
KorniK
świetnie.... już tuż tuż...... jak już coś się ustali to piszcie..... [email protected]
MoVo
Ludzie, mapy chcecie ustalac, a jeszcze kapitana Baby team nie ma. Niech sie ktos zglosi w koncu, no odwagi panowie. Mysle, ze lepiej by bylo, aby kazdy kapitan zrobil glosowanie w swojej druzynie, na jakich mapach ludziska chca grac.
MoVo
A jezeli meczyki forumowe stana sie popularne, to mozna by je rozgrywac regularnie.
Jak ustalicie termin, to niech ktos da znac: [email protected]
GG#2452625
Proponuje wieczorkiem, gdzies tak kolo 20.
Majcok(12)
Wiec kto jest leaderem babyteam, no? bo czas ucieka. WIEC DAWAC KTOS!!!!!!!

Na customach hm... nawet oki, ale ja chyba w takim razie nie gram. A co do map originalnych to radze Golda, Feul Dump i jeszcze Oasis.(co wy na to?)

PS.Ilu jest graczy w babyteam??? Bo mozna by zagrac i wtedy wybac leadera?
Dajmos
hmmmm cięzko bedzie kogoś wybrać bo sie nei znamy zadobrze :/
pkp
no wreszcie cos ruszylo:
GG:2135956
[email protected]
[email protected]

Czekam na info odnosnie terminow.
swirek
Dajmos zostan tym capitanem ;p
ja tam nie lubie byc szefami ,pozatym nas gowniarzy i takmalo jest wiec chyba kapitan nie bedzie mial co wybierac. Mysle ze poprostu niech kazdy z mlodych da znac na forum czy bedzie gotowy do gry kotregos tam (to ustali ktos ze starszych;p) i jedziemy
KorniK
Jak już będzie konkretny termin tej między pokoleniowej bitwy.... dajcie znać......

gg 3956731
[email protected]

Romeomen
Taktyka na kazdej mapie jest taka sama - wygrac.

Jak cos bedzie wiadomo, to piszcie -
[email protected]
gg: 1701190

A co do customow, to jestem przeciw
swirek
o (słowo na k)a i taktyki czeba, eeee to moze jakis zgred zostanie naszym kapitanem?;p
Aiven
No dzieciaki wink.gif czekam na waszego kapitana biggrin.gif i Gramy ,,, nie liczy sie kto bedzie tylko zabawa wiec sie zglaszac , szybko na kapitana i zaczynamy zabawe ;p
swirek
mi sie zdaje ze to ustalanie taktyk nas odstrasza ;p moze ustalimy je dopiero podczas mecuz ,jakas tam prosta cos ąę ;p

a teraz moze poprostu ustalic date i miejsce meczyku ,wtedy zainteresowani sie wbija ,a jak mlodych zabraknie to stare do nas dojda;p
R4Gn4k
imo ja tez moge;o baby team rulez;o
Hannibal
Chetnie sie przylacze -> wieki 72 -> ping jeszcze nie poznalem
Pozdrawiam wszystkich zgredow
KiD
Panowie prosilem uprzejmie o zgloszenie sie bezposrednio do mnie osob zainteresowanych rola kapitanow teamow. Aiven napisal do mnie PM - i jego kandydatura zostala zaakceptowana. O to samo prosze osobe ktora podola tej roli dla bajb team. To wszystko - jak bedziecie gotowi to PM please.

Gdy kapitanowie zostana wybrani zalozymy osobny topic i tam ustalimy termin meczu i skladu i gramy tak wiec do dziela !!!!

Pozdrawiam

P.S. Info dla osob szczegolnie uzdolnionych "PM" oznacza Private Message ktora mozecie do mnie wyslac klikajac na odpowiednia opcje przy kazdym moim poscie.
MoVo
Mi pasuje. Przecież nie będziemy czekać w nieskończoność, albo do III wojny światowej. cool.gif
Jak ktoś z Babysow przeczyta post Marmo i mój to wpadną w panikę i zaraz się kapitan znajdzie. biggrin.gif
TgcRap4
/me zostal Kapitanem Baby Teamu, czas dokopac wapniaką ;D!
Pierw trzeba ustalić kto się dostanie do reprezentacji (6 najlepszych + 2 rezerwowych najlepiej) pozniej IMO zgredzi i Baby wybieraja jedna mape, i wtedy trzeba ustalic takty, potrenowac troche i zaczac mecz wlasciwy! :D Niech organizatorzy stworza liste i poinformuja wszystkich chetnych zagrac.

ps. Jezeli okaze sie ze mlodziezy jest za malo mozna by podniesc poprzeczke do 20 lat.... lub przyjac zgreda ktory czuje sie bardzo mlodo ;)
Runos
Jesli mozna to ja chcialem sie zapisac do BAby:) Mam 14 lat wiec tam pasuje:D:D:D:D:D
TgcRap4
Pierw trzeba utworzyc sklad! wink.gif Wszystkich chetnych prosze o wylsanie mi prywatnej wiadomosci (dla noobow, taki przycisk na dole z skrzynka i literami PM tongue.gif ) w której napiszcie także jaka klasą potraficie grać. Nie wiem chyba bedzie sie liczyc kolejnosc zgloszen, albo zagra sie i wybierze sei tych najlepszych.
TgcRap4
QUOTE (Runos @ 20:34, 30 10 2003)
Ej kapitanie Baby Teamu podaj swoje gg:D

Moje gg to 4552567, mozna mie tez znalesc na ircu glowne kanaly et i rtcw oraz #kmh.pl .
Jak narazie nie liczac mie jest nas 2 tongue.gif MOVE!!!! Ma byc 8. Zglaszaj sie jezeli jestes pewien ze odrobina dyscypliny bycia w pseudo forumowym klanie ci odpowiada i bedziesz stawial sie na treny i takty wink.gif
Aiven
To moje gg 4252007 dla wszystich zgredow biggrin.gif qrcze ale nazwa smile.gif , w skaldzie bedzie okolo 8 zgredow, 1 to ja , jeszcze 7 zapraszam, serwa na treny bedziemy miec z mojego clanu....a i wszyscy co chca grac obowiazkowo TS2....chyba wiecie co to jest smile.gif

Jak sie zglosi 27 zgredow to zrobimy selekcje , jak do reprezentacji polski ;p
chinczyk2
sie domyslam, ze to do gadania (napisz dokladniej, to sie sciagnie), ale chcialbym ci przypomniec, ze niektore zgredy maja troche wiecej niz 20 lat i troche wiecej obowiazkow, stad na trening proponuje zapraszac chociaz z jednodniowym wyprzedzeniem albo przed godzina 16, akurat jest Swieto Zmarlych, stad wyjazdy, odwiedziny, imieniny cioci itp. itd, ja proponuje poniedzialek, dzis zdazymy ustalic godzine i haslo, do mnie prosze pisac na maila: [email protected] albo PM biggrin.gif
juz sie kurtka nie moge doczekac wink.gif

aha... i jeszcze jedno, po jakiego wala podajecie te wszystkie gadu gadu, jak was i tak nigdy tam nie ma? mad.gif siedze przy kompie caly dzien i widze, niech nikt mi nie wciska, ze tak nie jest...
hxs
TgcRap4
Runos
Dajmos
Hxs
DestroyerX
Romeomen
swirek
Zipper
Macieks'
|mW|OuTsiDeR
yeti1989
Rajder
|mW|Tomek
RyFeK
Majcok(12)
resq
R4Gn4k

Kto jeszcze w baby? ohmy.gif
TgcRap4
Zgłosili się narazei do mnie: Majcok(12), Runos, tequar i Dajmos. Czyli liczac mnie jest 5, jescze 3. Czekam na zgloszenia. Pamietajcie podac swoje gg, posiadanie etpro, patcha 1.02 i ts konieczne.
marmo
hola hola panowie zgredy wyglada na to ze mlodzi sie teraz zmobilizowali i to oni maja teraz prawie 2 gotowe teamy a my co ?!?
dajcie jakies info jak wygladaja nasze sklady, kto sie zglosil etc...

ps. tak czy inaczej sprawa nabiera tempa biggrin.gif
Runos
Mysle ze nash team powinien zrobic sobie po tagu np. [DoW]Runos *BT*- tak zebysmy sie wyrozniali.....
TgcRap4
Ustali sie tag na pierwszej zbiorce tongue.gif A naraze pisac do mnie zgloszenia baby ohmy.gif...
Cienki Bolek
Witam

Sorawka za pozne zgloszenie ,ale gralem caly czas smile.gif.. forum czytam jak ... (widac w opisie na gg co robie)
1. Zgred smile.gif 27 lat
medyk najlepiej mi wychodzi, eng cos budujacy lub rowalający .. miny od biedy ustawie... field .. w moim wykonaniu to ammo ammo ammo 1 nalot na 15 minut .. smile.gif no chyba , ze sie zgramy i nie bede tym nalotem swoich kosil smile.gif covert .. uzywam do wykrywania min a jak juz mam gacie to nie pcham sie w wir walki tylko cofka i naookolo, zeby tych min jak najwiecej pokazac:)
na gre mam teoretycznie 2h/dzien limit na trening powinno starczyc spokojnie smile.gif
Pozdro Cienki Bolek
PS
wysylam jeszcze PM do naszego szefa a jak jutro rano wroce z pracy (sic!) do domku to tego TS2 zainstaluje smile.gif
swirek
wyslalem juz PM do TgcRap4
moje gg 255041 ,jestem prawie zawsze;p
dawac info kiedy gramy co i jak ,chce zostac zauwazony i do jakiegos klanu bo FFA juz mnie nudzi ;p
TgcRap4
Baby team sklad juz praktycznie ma smile.gif jezeli bedzie wiecej zgloszen to wybiore tych z najlepszym skillem.
Aktualny sklad:
Dajmos, hxs, Majcok(12), Runos, Sylphir, tequar, swirek, TgcRap4.
Podani sprawdzcie swoje gg wink.gif musimy cos ustalic biggrin.gif
paktofonika
ja tesz bym chcial zagrac lat 16 czyli baby team
Cienki Bolek
QUOTE (Aiven @ 8:48, 1 11 2003)
no to teraz jakie mapy please, bo niewiem co mamy trenowac smile.gif

1. GOLD MOJA ULUBIONA ALIANTAMI smile.gif ALBO AXIS
2. FUEL TEZ MI SIE PODOBA .. ALIANTAMI
3. OASIS ... TEZ ALIANCI smile.gif

TAKIE KTORYCH BYM NIE CHCIAL :
1. RAILGUN
2. BEACH

OBOJETNE :
1. RADAR smile.gif

PS
IMO TRZEBA BY SONDE ZROBIC I JUZ smile.gifsmile.gif
Pozdro Cienki Bolek
mlody sk8er
No to was zaskocze biggrin.gif .Drużyna baby lat.............................13 biggrin.gif
hxs
1. Oasis
2. Gold
3. Radar
Te moga byc

1. Fuel
2. Battery
3. Rail
odpada
BARABARpol
Mapki do gry proponuje standardowe co by team baby wiedział biggrin.gif o co chodzi tongue.gif Kampania z OASIS lub Kampania zFUELEM.Bo np. Resurection dla nich za trudna wacko.gif biggrin.gif wub.gif (bez obrazy:))hehehe.........
green
Siemka!j Jesli potrzebujecie cienkiego meda lub beznadziejnego enga w zgred-team, to z checia zagram. O ile reumatyzm i skleroza pozwola tongue.gif
Romeomen
Ressurection moze byc, o ile nie za duza dla zgredow (nogi nie te wink.gif )

zglaszam sie do baby jako byle co

gg: 1701190
Kijus
Jak co to moge pyknac w teamie <18 :/
DaBi
A można się dowiedzieć jak się prezentuje kadrowo drużyna zgredów ? ( pytanie do lidera ) Bo ponoć tam miałbym grać wiec chciałbym wiedzieć z kim smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.