Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Muzyka...
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Stron: 1, 2
Phantom
Techno ofkorz ale IMO taki topic juz byl huh.gif
Shu
ja słucham Smoke wszystkiego oprocz diskopolo - takiej odpowidzi nie ma dry.gif stawiam jednak na techno cool.gif
blacktyger
buhha ownage

skoro słuchasz wszystkiego oprócz disco polo to skąd wiesz co to jest ??

ja słucham wszystkiego, lecz nie wszystko mi się musi podobać ...
GiNgEr
Ja słucham Nirvane, Sex psitols, Nirvane, White Stripes, Led Zeppelin, Nirvane, Metallice (starsze płyty), Iron Maiden, T.Love, Razeni Piorunem (bardzo dobry, mało znany zespolik).
LouCypher
Type O Negative, Paradise Lost, Moonspell , Adimiron, Nightfall, Lost Horizon, Therion, The Gathering, Anathema, Bathory, itd.
metal to bardzo uspokajająca muzyka,
...
aha
...
jeszcze lubiem Dżenifer Klopez
blacktyger
taa fajnie, a grasz w et?? bo coraz bardziej odnosze wrazenie ze robisz wszystko, poza tym co najwazniejsze aby udzielac sie na tym 4um ;o
D!z3l
CYTAT
blacktyger 8:14, 15 08 2004

taa fajnie, a grasz w et?? bo coraz bardziej odnosze wrazenie ze robisz wszystko, poza tym co najwazniejsze aby udzielac sie na tym 4um ;o

Hmmmm, kiedys ktos powiedzial o tobie Black na forum ze jestes mistrzem(tylko) teorii. Wiec ja tez sie zastanawiam czy robisz to co pozwala ci sie udzielac na tym forum ????
blacktyger
zasadniczo nie wytykam błędów, których sam bym nie popełniał (kiedyś) i nie znał ich na własnej skórze, zapewniam Cie że mimo mojego pr0 łącza gram, a mało tego bardzo często z Tobą .... fejki > all

i to właśnieto uwarzam za "przepustke" (umowną, bo namacalnej nie ma żadnej) aby udzielać się na tym i nie tylko 4um poświęconym et i rtcw, i wydaje mi się iż na tyle dobrze poznałem te gry, iż moge się wypowiadać na ich temat

a co do tego mistrza teorii, nie słyszałem musze się przyznać, ale zapewne coś w tym racji jest, bo gre zazwyczaj oglądam ze spectów ponieważ ping 500 nie pozwala na gre "normalną" ....

btw coś jescze jest nie jasne ;o?

bte2 traktuj posty skierowane do gingera z przymróżeniem oka, bo się go poprostu uczepiłem ...
Sir_Ace[PL]
Heavy Metal is For Ever!!! Inne metale i rock również. Czasem techno. Nie trawie Hip Hopu. Wkurza mnie jak jakiś łepek wyłazi i mówi jak źle mu/Polsce i klnie na potęge. Nie zawsze tak to wygląda (mam nadzieję) ale jestem na tą muzykę uczulony.
blacktyger
to że Ty w tej muzyce słyszysz tylko przekleństwa (których jest góra 2 na cały utwór) to już nie moja wina, świadczy to tylko o Twojej "zdolności słuchania" zresztą człowiek słyszy, to co chce słyszeć, nietstey HH stał się totalną komercją, hiphopolo, 18L który daje koncerty w dyskotekowych klubach, takie zycie ...

zas metal dla mnie jest zwykłym ujadaniem grubych i szpetnych kolesi, ktorzy pluja do mc, a podklad muzyczny sklada sie z dzwiekow ktore robia papke z mozgu ... moje zdanie kazdy moze je miec

pzdr
Las3r
to teraz ja biggrin.gif

najwiecej slucham: Slipknot > all, Soulfly, Metallica, KoRn, Static-X

troche mniej: Killswitch Engage, Tristania, Nightwish, iLL Nino, Linkin Park, Fear Factory, Powerman 5000, Soil, Coal Chamber, Bomfunk MC's

jeszcze troche mniej: Daft Punk, Digital Explosion, Eminem, Gorgoroth, P.O.D, Perfekt, Queen, Sepultura, In Flames, System Of a Down, polski hh

a najmiej: Deep Purple, Uriah Heep, Trzeci Wymiar, Nirvana, Paul Oakenfold, Marilyn Manson, Żiżej Skwarka & Radio Chlew (biggrin.gif >all), Wilki, Radoon, Cannibal Corpse

jak widac jest troche tych kapel. zapewne jak kazdy mam swoje ukochane kawalki. tak wiec w moim przypadku sa to:

Slipknot - Surfacing, Gently, Wait & Bleed
Metallica - Unforgiven, Die Die My Darling
Static-X - Otsegolectric, Push It
Queen - Show Must Go On
Bomfunk MC's - Freestyler
Europe - Final Countdown
Uriah Heep - Lady In Black
Deep Purple - Child In Time
KoRn - Did My Time
Perfekt - Autobigrafia
Tristania - Sirene
Nightwish - The Kinslayer
Soulfly - Prophecy, Enterfaith
Concord Dawn - Get Ready
Powerman 5000 - Free
Soil - Halo, Breaking Me Down
Linkin Park - In The End

reasumując:
dziekuje za uwage biggrin.gif
M!ke
-Prodigy
-TeDe

piosenki :

Prodigy - Memphis Bells
- ||- - Voodoo People
-||- Smack My Bitch Up

Tede - MercBezel s600
Tede - T.D.F
Tede - Jak żyć
i inne biggrin.gif
sparrow88
No więc
Poza starymi gigantami ( Iron Maiden, stara Metallica, Black Sabbath,) ostatnio zacząłem słuchać także innych odmian metalu:
Dream Theater ( progressive), Children of Bodom, Cradle of Filth, Helloween, HammerFall, Blind Guardian, In Flames, Moonspell, Nightwish, Therion, Rhapsody, Tool , Accept, ACDC, Judas Priest, Primale Fear, Aerosmith, Bruce Dickinson, Dzem , Hunter, K2, Led Zeppelin, Pantera, Tvangeste.
robak
jeśli chodzi o mnie to oczywiście METAL, miedzy innymi HELLOWEEN. HAMMERFALL, BLIND GUARDIAN, DIMMU BORGIR, KAT, DIO. Poza tym jeszcze THE DOORS, LED ZEPPELIN, JOE SATRIANI no i oczywiście najlepszy rock'n'roll-owy zespół świata
[COLOR=red] MOTORHEAD
egzystor
Tool, A Perfect Circle, Swans, Portishead, Tricky, Cure, Erykad Badu

Spory rozrzut i w zależności od nastroju.

egzystor
ReiL
Jesli chodzi o mnie to rowniez slucham Metalu
do moich ulubionych kapel zaliczam:Children of Bodom,Manowar,Soulfly,Slipknot,Death,Behemoth,Kat(bylem ostatnio na koncercie biggrin.gif Wymiot!!)Turbo,Metallica i ostatnimi czasy Samael...

Do ulubionych piosenek Naleza:
Children of Bodom-Downfall
Manowar-Hail and Kill
Soulfly-4 Elements
Slipknot-Sic
Death-symbolic
Behemoth-Antichristian Phenomenon
Kat-Czarne zastepy
Turbo-Sztuczne oddychanie
Metallica-Metall militia
Samael-Rein

Duzo ominolem ale to e wzgledu na to e bylo by poprostu za duzo pisania biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.