@ falubaz: ROTFL! To całe pasuje do ciebie.
@ nephit: dokładnie, zgadłeś. (Standardowa odzywka, że mnie to wybitnie rozbawiło.)
@ shela: nie ma jak dokładnie zapoznanie się przed wyrażeniem opinii...

Przykro mi, ale po prostu pieprzysz TAKIE GŁUPOTY, że to już wykracza poza wszelkie możliwe granice. I po tym, co wypisujesz o mnie i o EFT, można wywnioskować jedno: wszystko, co przeczytałeś na ich stronce była strona domowa. O tak skomplikowanej rzeczy jak "forum EFT" nie słyszałeś. Poza tym nie, nie uważam ich za wyrocznie, ale za bardzo inteligentych ludzi (w przeciwieństwie do was... Szczerze mówiąc, jeszcze nie widziałem ŻADNEGO członka EFT, który by się naprawdę wkurzył...) i dobrych graczy. Nie 1337, ale na pewno dobrych. I miałem na myśli, że już nie mam triala. Czy Junior, czy normalny, różnicy DLA MNIE nie ma: mam to co, co najważniejsze: możliwość uczestniczenia w klanówkach, możliwość realnej dyskusji z resztą klanu i nawet podstawowe prawa admina.
Co do tego, że "serwery są tanie i dlatego mają ich 3" to chciałbym ci objaśnić, że kiedykolwiek się tam dostać później niż o 10 rano bez czekania w kolejce, znaczy, że masz niemożliwe szczęście. Z etpro i stopwatchem jest trochę gorzej niestety, ale coś się wymyśli. Ale klan, który w ciągu 5 miesięcy (!) istnienia zdobył taką popularność po prostu musi coś w sobie mieć.
Czyli podsumowując: nie masz zielonego pojęcia o kim i o czym mówisz, wygadujesz głupoty, uważasz się za pana świata, a jedyne co potrafisz zrobić, to bluzgi na SAMOTNEGO gościa z wsparciem 15 osób (w tym admina i 3 modów) . Mówiąc krótko: jesteś żałosny.
Jak mam naprawdę zrąbany nastrój, warto zaglądać na to forum, zawsze się mogę pośmiać.
(Z kosmicznym znudzeniem czeka na odpowiedzi...)