QUOTE(Sn!per @ 12:38, 12 02 2006) [snapback]56817[/snapback]
Co do ostatniego zdania... człowieku, ty się już gubisz...
nie gramy tu w pinponga :<
To Thoro & Nephit Inc. wyskoczyli na eft// klan, bo po 2 tygodniach szukania udało im się znaleźć ich stronkę w Google'u - więc nie mów MNIE, że to ja mówię, że to klan najlepszy na świecie - to była obrona, i ja wiem, że to żaden 1337 klan nie jest - ale na pewno NIE jest to klan słaby, i na pewno są to ludzie inteligentni.
znam tylko Ciebie, wiec jak narazie jestem mocno sceptyczny co do Twojego ostatniego zdania.
Co do serwera: całe eft// DOSKONALE wie, że na serwerach są potężne lagi. I dlatego od chyba 3 miesięcy w wewnętrznym forum jest burza, którego nowego providera wybrać - i za 2 tygodnie jak ping będzie powyżej 100 to znaczy że masz modem.

Przynajmniej tak by wynikało z prędkości nowych serwerów.
w takim razie skad ten pomysl, zeby cokolwiek dowodzic grajac na takim shitowym serwerze???
Serwer XP-save - może tak: powstał po to, żeby przyciągnąć zwykłych graczy, tak noobów, jak i lepszych (którzy uwielbiają kosić tych pierwszych

) . Takie serwery są najpopularniejsze - i nie ma tu co kryć. Ale na pewno nie świadczy to, że klan jest słaby, raczej że udało mu się trafić w gusta graczy, jeśli pół dnia jest tam 20 < osób a na splatterladderze ma chyba 100 miejsce pod względem popularności.
bullshit :] nie bede tlumaczyl dlaczego, bo i tak to do Ciebie nie trafi
Zasady no spawnkill i no spawncamp są proste - żeby nie było totalnego chaosu. Wyobrażasz sobie efekty połączonego mortara i nalotu na 16-osobowy spawn złożony w 33% z noobów? Ja nie. I chcę tu obalić mit wszystkich falubazopodobnych maniaków: NIE dostaje się natychmistowego kopa/bana za spawnkill. NIGDY. Najpierw jest warn, potem kick i to bez jakiegokolwiek bana (po normalnych kickach jest 5/10 minutowy ban) . Żeby dostać bana za spawnkill, musiałbyś chyba nie robić nic innego na serwerze przez tydzień.

nastepny bullshit, dostalem dzis kicka po 1,5 godzinei gry... moze to nawet nie spawnkill - tylko Twoi przyjaciele byli najwyrazniej znudzenie moimi statami 80/10 lub cos takiego (i to nie fo, pure smg).
Poza tym, kierując się twoją filozofią "Nic nie mowilem o klanie eft. Ale jesli juz pytasz to tak, na 99,9% jest cienki. Bo po pierwsze, zaden dobry klan nie ma czegos takiego jak serwer z xpsave." , to czy jakiś 100% (albo nawet 99,9%, jak uważasz) badziewny klan ma serwer stopwatch prawie identyczny z ustawieniami clanbase (tzn. cfg z clanbase i większość map) ? I nawet jeśli, to czy 99% grających tam graczy to członkowie tego klanu? No właśnie. Że mało popularny? No to wina tylko tego, że eft// to klan istniejący, jakby nie patrzeć, krótko, bo pół roku, więc dobrzy gracze jeszcze o nim za bardzo nie wiedzą (o serwerze znaczy się... O klanie w sumie też) ... Ale poczekaj.
Dobrzy gracze nigdy nie beda tam grali eot.
Naturalnie oczekuję SENSOWNEJ odpowiedzi, nie poziomu falubaza.
moze powiem tak, rozumiem falubaza, sam mam juz wielka ochote wyslac Cie do diabla :]
wreszczie, nie rozumiem dlaczego ciagle pomjasz moja propozycje meczu. to by duzo wyjasnilo imo - przede wszystkim Tobie.
QUOTE(Sn!per @ 14:16, 12 02 2006) [snapback]56821[/snapback]
Artlight: hmmm... No tak... Jesteś tego nieświadomy zapewne - ale właśnie cię widziałem. XP 1000 bodaj, co świdczy, że ci się serwer podoba, jeśli na nim od czasu do czasu grywasz.

(Chyba, ze masochistą jesteś... Zdarza się.) Ale niestety sama gra - zawód totalny. Typowy kampiący rambo medyk.
uuu, a prosiles zeby nie grac po fejkiem, a sam widze ze sie nie krepowales - coraz bardziej lolek z ciebie wychodzi. gralem, bo chcialem cie spotkac, a te 1000xp to z 1,5h gry, a moze i tyle nie.
co do mojej gry to akurat twoja ocena jest nic nie warta, kroilem twoich, a pewnie i ciebie na peczki.
przestan juz nudzic sn!per, chcesz cos udowodnic to zbieraj 6tke i pokaz co potrafisz. jesli nie to stfu, bo twoje gadanie jest juz smutne mocno.