| QUOTE (eXtreme @ 15:45, 6 11 2003) |
| Słuchaj Ślepy! To, że ktoś mówi, że pije piwo nie oznacza, że pije tak jak twój kolega. Nie widzę w tym nic złego jeżeli ktoś strzela jedno piwko dziennie. Jak mówią lekarze: 1 piwko lub 50-tka wódki dziennie nie zabije, a nawet może pomóc. PS. Nie podoba mi sie również twoje określenie nas jako "polaczkow", za kogo ty sie uważasz???? |
| QUOTE (LOKI 65t @ 17:02, 6 11 2003) |
| Zalezy od sytuacji/uzytego specyfiku. Pifko slabo mi wchodzi gdy jest jakies gorzkie - z drugiej strony jak sie czyms zagryzie to wszystko mozna w siebie wlac. Pamietam jak raz zorganizowalismy "lykend" mocno zalewany browcem - ale towarzysze kupili ciut wiecej niz planowalismy , a jedna osoba nie dojechala i koniec koncow wypadlo po 8 piw na glowe na wieczor. Pod koniec bylo naprawde ciezko Z drugiej strony wodka to niezla rzecz - nie trzeba saczyc tylko wlac w siebie a efekt konkretny. Wiec chyba bardziej wole okowite. |

| QUOTE (Stick @ 15:09, 24 05 2004) |
| Nie jestem alkoholikiem, gdyż nie mam skończonych 18 lat, ale lubi sobie popić piwko Warka Strong Jest to piwo moim zdaniem najlepsze gdyż w nim czuć te piwo, bo w inny są jakies mieszanki |
| QUOTE |
| "Możesz pić, ale w domu. Bo nie chcem żeby ludzie widzieli z bloku ze mam syna pijaka" |