Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co pijesz?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Stron: 1, 2
tsc
W przypadku mieszanych uczuc wybrac to co pije sie najchetniej.. ohmy.gif tak, ta ankieta nie ma wiele wspolnego z ET, wlasciwie to nic poza tym, ze ciekawi mnie jak sie rozkladaja proporcje wsrod .pl graczy, jezeli ktorys z moderatorow uwaza ten topic za nie na miejscu to del, jezeli nie to prosilbym osoby glosujace o uzasadnienie swoich wypowiedzi. 0s0biscie wybieram piwo, wiadomo .pl piwo ownz ya =)
Barbapapa
Genialnie!! zapomniales o KmH, SS itd. no k. LOL laugh.gif
MaRIB^
tsc STARY WARIACIE :]

dalem n apiwo ale wodke tez bym dal ;]

zolw)ninja( ph34r.gif
eXtreme
Obecnie pije tylko piwo, bo wódki to ja się w życiu za dużo napiłem. ohmy.gif
blinkkin
kolejny bardzo "intjeligenty" topic. no comments.......

P.S. pije i to duzo mocnych trunkow. moj ulubiony do 2 lyzeczki tetli na szklanke wrzatku i pozniej dolewki - swietnie stawia na nogi (kawy nie lubie, wiec nie pije).
KiD
Nie wywali kolejnego tematu. Poniewaz naszczescie picie alkoholu jest legalne. Inaczej nie podolal bym ciezkej funkcji moderatora. smile.gif

Tequilla - tylko srebrna, lub wodka - najlepiej zimna smile.gif

Pozdro
2_Blind
kolejna inteligentna ankieta, pasuje do polaczkow.
Pije wode bo moj orgaznizm jej codziennie potrzebuje. Teraz czekam na ankiete typu: ktury fiut jest najwieszy albo ktura pipka najszersza tongue.gif
powazniej... znam goscia ktory bedac chlopaczkiem, nastolatkiem zasmakowal z piciu piwka, nie uwazał go za alkohol, do tej pory tak mysli. Powiedzial mi kiedys ze pije browar jak kot mleko :/ Facet oczywiscie jest teraz alkoholikiem, od 2 lat nie pije, wszywka. Przyznal mi sie kiedys ze gdyby mogl wrocic do mlodzienczych lat, w zyciu nie tkanlby zadnego piwa. Nie zdawal sobie sprawy ze mozna sie tak wciagnac, stracic zdrowie, prace, rodzine. Nie widze nic topowego ani madrego w chwaleniu sie co kto pije bo nie ma to zadnego znaczenia. Pije ruska wode bo jest tania, czasem filtruje dykte przez chlebek, rusza to kogos, wnosi cos nowego do tematu ?
eXtreme
Słuchaj Ślepy!
To, że ktoś mówi, że pije piwo nie oznacza, że pije tak jak twój kolega. laugh.gif
Nie widzę w tym nic złego jeżeli ktoś strzela jedno piwko dziennie.
Jak mówią lekarze: 1 piwko lub 50-tka wódki dziennie nie zabije, a nawet może pomóc. rolleyes.gif
PS. Nie podoba mi sie również twoje określenie nas jako "polaczkow", za kogo ty sie uważasz???? mad.gif
Usagi
najczesciej pije piwo, ale lubie wodke (w roznych postaciach). hm... dam na wodke jednak... smile.gif
pozdrawiam
AciD
Nie bylo odpowiedzi pasujacej mi (borygo/dynx) wiec dalem na POISON :/
btw. LOL @ KiD !:DDDDD zglos policji ze pisza tu o narkotykach ! tak dalej ! ocenzurujmy caly swiat !
(plx don't ban me kk ?)
tsc
[kampa na respa]
LOKI 65t
Zalezy od sytuacji/uzytego specyfiku. Pifko slabo mi wchodzi gdy jest jakies gorzkie - z drugiej strony jak sie czyms zagryzie to wszystko mozna w siebie wlac. Pamietam jak raz zorganizowalismy "lykend" mocno zalewany browcem - ale towarzysze kupili ciut wiecej niz planowalismy , a jedna osoba nie dojechala i koniec koncow wypadlo po 8 piw na glowe na wieczor. Pod koniec bylo naprawde ciezko smile.gif Ale jak np. jade do kumpla na pocinanie w Tekken Tag Teama na PS2 to paka ciastek i six-pack jest wrecz obowiazkowy. Kombosy wchodza wyjatkowo plynnie a powtorki nigdy nie wygladaly tak dobrze. laugh.gif

Z drugiej strony wodka to niezla rzecz - nie trzeba saczyc tylko wlac w siebie a efekt konkretny. Wiec chyba bardziej wole okowite.
2_Blind
QUOTE (eXtreme @ 15:45, 6 11 2003)
Słuchaj Ślepy!
To, że ktoś mówi, że pije piwo nie oznacza, że pije tak jak twój kolega. laugh.gif
Nie widzę w tym nic złego jeżeli ktoś strzela jedno piwko dziennie.
Jak mówią lekarze: 1 piwko lub 50-tka wódki dziennie nie zabije, a nawet może pomóc.  rolleyes.gif
PS. Nie podoba mi sie również twoje określenie nas jako  "polaczkow", za kogo ty sie uważasz???? mad.gif

i tu sie bardzo mylisz. Najłatwiej uzaleznic sie jednego piwa, lampki koniaku, niby nic a robi swoje. Nikt nie mowi o piciu pol litra dziennie. Po jakims czasie czlowiek potrzebuje do normalnego funkcjonowania dziennej dawki alkoholu. Nie czuje sie pewnie, czegos brakuje, wiec grzeznie w bagnie dalej. Alkoholik to nie zawsze brudny obszczymur stojacy w bramie, takze gosc ktory potrzebuje 50 ml lub browaru rano zeby czuc sie ok. ten moj kolega to facet z 30 letnim doswiedczenie alkoholika, raczej wie co mowi, nie zaczynal od razu od picia dykty i wodki tylko od paru piwek.
Dlaczego polaczki, denerwuja mnie typowe polskie gadki czyli kto moze najwiecej wypic i czego. Nie ma sie czym chwalic panowie. Nie jestem przeciwnikiem alkoholu, wszystko jest dla ludzi ale nie rozumiem chelpienia sie marka wypitego trunku lub jego iloscia szczegolnie ze ma to zly wplyw na "dzieci" ktore czytaja forum smile.gif Chca po prostu dorownac starym, doswiadczonym pijakom tongue.gif
FarSight
Glownie piwo i vodeczka ....
Ghost
Dla mnie liczy się tylko szampan i piwo karmelowe - miły smak i pobudza jak te cholerne kawy biggrin.gif
EmbeZZlemEnt
Nie bylo vina z dolnej polki wiec napisalem piwko, ale tak powaznie to jestem dosc duzym fanem picia roznego rodzaju alkoholi [ nie mylic z alkoholikiem]
MaRIB^
nie nie moge my tu robimy ankiete jakby byl jakis zlot co kupowac a ten juz nas od pijakow stojacych pod sklepem wyzywa. SZOK!

widac ze nei pijacy ;D albo ma jakies problemy z tym.

zolw)ninja( ph34r.gif
Hannibal
QUOTE (LOKI 65t @ 17:02, 6 11 2003)
Zalezy od sytuacji/uzytego specyfiku. Pifko slabo mi wchodzi gdy jest jakies gorzkie - z drugiej strony jak sie czyms zagryzie to wszystko mozna w siebie wlac. Pamietam jak raz zorganizowalismy "lykend" mocno zalewany browcem - ale towarzysze kupili ciut wiecej niz planowalismy , a jedna osoba nie dojechala i koniec koncow wypadlo po 8 piw na glowe na wieczor. Pod koniec bylo naprawde ciezko smile.gif Ale jak np. jade do kumpla na pocinanie w Tekken Tag Teama na PS2 to paka ciastek i six-pack jest wrecz obowiazkowy. Kombosy wchodza wyjatkowo plynnie a powtorki nigdy nie wygladaly tak dobrze. laugh.gif

Z drugiej strony wodka to niezla rzecz - nie trzeba saczyc tylko wlac w siebie a efekt konkretny. Wiec chyba bardziej wole okowite.

Czyzbys to wtedy tak brekdance-owal? Bo takie to sluchy chodza po okolicy hehe biggrin.gif

A co do trunku to oczywiscie pifko. rolleyes.gif
Dodam nawet wiecej. Mieszkam teraz w Belgii i tutaj jest 465 rodzajow piwa. Jednakze zadne z nich nigdy nie dorowna piwu polskiemu. Poprostu nasze jest jednym z najlepszych na swiecie.

Na koniec jeszcze skomentuje ta sprawe ze dzieci sa na forum i czytaja o tym alkoholu etc.
IMO na tym forum jest wiele rzeczy ktorych dzieci nie powinny czytac albo znac ... co tu duzo mowic... na sieci jest 10000000000000 razy wiecej ( a moze i jeszcze troche ) dlatego tez nie wprowadzajmy tutaj zadnej komisji etyki czy moralnosci mlodych. TO nie jest potrzebne... nie wyreczajmy z tym rodzicow.
everyman
hmmm na takie ankiety ciezko odpowiedziec bo to zalezy od: okolicznosci (okazji), aktualnych finansow, tego gdzie sie jest i z kim jest... wiadomo ze w takim klubie drinki (typu kamikaze, wsciekly pies) i takie rzeczy jak whisky wychodza zadrogo wiec pije sie piwo, ale w chacie (jakas parapetowka nie ma juz przeciwskazan)... pozatym wiadomo jak:
- jest duza impreza i ma sie z kim wypic to pije sie czysta
- chce sie dluzej pobawic to drinki
- leci meczyk w TV to piwo
- jest sie w Pub`ie to piwo
- chce sie tanio urabac to wino
- ma sie ochote na cos dobrego to drozsze wino
- jest sylwek to wszystko pokolei jak leci (w tym miejscu polecam wodke SIWUCHE )... potem nic sie nie pamieta... potem 0.00 i szampan... nastepnie o 3-4 rano to co zostalo (zlewki sa najlepsze dlatego zostawia sie je na koniec tongue.gif )
OSOBISCIE najbardziej lubie WHISKY... kurcze na ten temat (alkohol) moglbym pisac stronami wiec koncze [nie oznacza to, ze jestem alkoholikiem bo nie jestem, komputeroholikiem i winampomanem tak, ale alkoholikiem NIE i to ze pilem podpalke sie nieliczy bo to nieprawda]...
kober
light:
browar - ale max. 3 butelki, potem juz nie wchodzi ( a poza tym i tak mam slaby pecherz i kazda butelka, to jedna wizyta przy pisuarze huh.gif )
lepiej niz light:
wodka - ale jesli nie jest to bols blue, lub czerwona finlandia, to musi byc czyms "zmacona". i tu moj wybor to 'mad dog' ( wybor ekonomiczny ), lub 'kamikaze' ( ktore jest po czesci niebieskim bolsem, wiec moj wywod jest niekonsekwentny tongue.gif , ale to wybor zdecydowanie nieekonomiczny ) <- polecam !
Mrozu
Wódka Maximus !!!
Enzo
Ja tam pije karotke albo kubusia:))))))
Maczo
Piję tylko wodę gazowaną! Do samego Enemy Territory w ciągu dwóch godzin gry potrafię wypić całą butelkę wody, robię to w przerwach między mapami!
Remol
Nie wiem ile macie lat, ale ja mam 13 i piję... Wino!! Pół piwnicy to półki z winem, jak coś tam chapnę, starzy nie zauważą tongue.gif A pozatym Piwko karmelowe i wódeczka u kolegi .

PS. Sorry za błędy, stara nadchodzi smile.gif
kaczor
Ja jak juz wspomnialem w jakim poscie nie pije nic (moze czasami wode niegazowana) podczas grania ale za to pale Ganjache PRZED biggrin.gif
eInHeRjER_pL
Ja tam w czasie gry nie pije alkoholu ale w innyvch wypadkach, czemu nie smile.gif. Piwko i wino jest dobre, bimber pedzony u kumpa w piwnicy tez smakuje niczego sobie, a poza tym to takze brendy przywiezione ze slowacji tam tanio jak cholera wiec ludzie zwoza z tamtad ile moga tylko trunkoow.
eInHeRjER_pL
Na pewno duzo osoob z was jezdzi na rajdy (takie dluzsze wycieczki, jakby ktos nie wiedzial:)). Heh ludzie na tkaich rajdach duzo piją. Ja mialem ostatnio taką przygodę, ze kumple z sasiedniego pokoju przynoosl nam piwko 3 x puszka, debowe mocne smile.gif Ale taki debil je rozlal i całą noc perfumowalismy pokooj , wietrzylismy i takie tam. RAJDY RULZZZZ smile.gif
Ochi
jak każdy porządny obywatel czasami sobie piwko łykne tongue.gif
Sagitarius
PEPSI..i chcesz wiecej tongue.gif
MPM
hhehe fajny topic LOL
Ja mam cały plan picia smile.gif W tygodniu kiedy mam uczelnie mam taki rozklad zajec ze 4 dni w tygodniu mam po 3 godziny okienka wtedy razem z kumplami skaczemy na browce. A sobota niedziela jak jest jakas impre to vodeczka :] Ale tej z mety juz nie tykam - złe wspomnienia blink.gif
Gooral
V00dka biggrin.gif i dooże pivko tongue.gif
ehh, jak dawno mnie tu nie było rolleyes.gif
F.B.I|Koyot
Właśnie! Dlaczego nie ma wina w ankiecie? Piję browar i wino ale wolę wino. Najlepiej Fresco białe. (nie jestem nałogowcem piję okazjonalnie smile.gif )
Spl!nt3r
Ja tam pijam tylko red bulla (dobrze pomaga na aim i szybkość reakcji w et biggrin.gif ), i herbatkę z pokrzywy dzię ki niej mój wzrok niemęczy się już po parunastu godzinach grania ( znaczy się to się wkrapla w oczy ale pić też można smile.gif ).
Jeżeli chodzi o alkohole to toleruje tylko wódkę ryżową ( sake, znaczy się cool.gif )
Scorpi
Ludzie !!! ludzie !!! a gdzie winooooooo !!!!!!!!!! laugh.gif
RyFeK
zależy od finansów:

mało kasy:
- wino jakieś tanie, ewentualnie w kartonie
- ruska wódka <-- w moim regionie to to zacznął niedługo sprzedawać w sklepach biggrin.gif
-piwo

więcej kasy:
- polska wódka
- piwa
- jakieś lepsze winko

dużo kasy:
- finlandia
- bols
- jeszcze smirnoff czasami
sparrow88
u mnie na codzień to tylko piwko, (jak tylko mam czas i kase to wynosze sie do pubu). Jednak jezeli ide na jakiś koncert- pije wino, kiedy ide na typowa popijawe to pije wódke z sokiem(ale zaznaczyłem browara)
Loco
Alkohol piję rzadko, ale jeżeli już, to Guinness, Redd's (tak, wiem, piwo dla leszczy rolleyes.gif ) i Desperedos. Ew.drinki z wódką. Na co dzień soki i woda.
EmbeZZlemEnt
Najlepsze sa wina tak do 4,50zl, bo powyzje to jakies burzujskie. Voodka bols smirnoff ;]
Phantom
18 jeszcze nie mam (1 miech smile.gif) ale pije juz troszke (nie jestem pijak) najlepsze zimne piwko + pizza + dobry film lub dobre demko z meczu laugh.gif . Wodke i winko tez lubie ale brandy i szampan odpadaja. Oczywiscie nie pije duzo tylko od czasu do czasu i narazie nie mam zamiaru tego zmieniac bo nie chce wpasc w nalog dry.gif

BTW: Jestem ciekaw co popija plec piekna smile.gif
iilka
Oj zdecydowanie drinki! biggrin.gif np takim malibu to mozna mnei upic w godzinke biggrin.gif jeszcze jak dobrze zrobione to nawet krocej biggrin.gif lubie tez pozadne wino zwlaszcza wytrawne biggrin.gif to na codzien! biggrin.gif Jezeli trafia sie jakas imprezka np jakis babski wieczorek to ABSOLUCIK porzeczkowy obowiazkowo! tongue.gif
Gis
Iilka to kiedy umawiamy się na malibu? biggrin.gif
His Own Mother
gdzies zagubilem hasło do poprzedniego konta smile.gif wiec mam nowe... , mniejsza

-VODKA
-PIWO
-NALEWKI (porzeczki, wiśnie, LIPA Z MIODEM biggrin.gif )
Whiskey.... chyba nie ma większego fana dobrej whiskey , czy bourbona jak Ja smile.gif ubóstawiam ....
Re5cuer
Niema jak KROLEWSKIE

user posted image
Krolewskie rox
SoH|Apollo13
Karotka =]]]]. A na powaznie - browarek =].
xyvec
Herakles Classic Płońsk Aperitiff rulez! Czyli ulubiony napój (prócz miodku) Kubusia Puchatka. A tak na serio to piwko (ale tylko wink.gif bezalkoholowe)
AdI-O
Pywko i tylko pywko.
Najlepiej zielony lech, ale Królewskie też ujdzie
j!mmy
Ostatnio jak byłem w monopolowcu, zauważyłem bardzo fajne "wina" wink.gif
Już sama nazwa mówiła sama za siebie wink.gif , a mianowicie: "Leśny dzban" & "Owocowy raj" laugh.gif
Na zachętę dodam tylko, iż były to wina nie w butelce, nie w kartonie, ale w woreczQ! biggrin.gif

A tak na poważnie to polecam do picia "dżindżersa" - "ciekawy" imbirowy smak biggrin.gif Ale to jest tylko do napicia się, ewentualnie przepicia wink.gif
Bo do zapicia się polecam Bolsa biggrin.gif - ta Vooda to ma smak smile.gif

Pozdro! wink.gif

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
Stick
Nie jestem alkoholikiem, gdyż nie mam skończonych 18 lat, ale lubi sobie popić piwko Warka Strong biggrin.gif
Jest to piwo moim zdaniem najlepsze gdyż w nim czuć te piwo, bo w inny są jakies mieszanki blink.gif

Napewno sie smiejecie ze taki mały a pije?
Rodzice powiedzili mi tak: "Możesz pić, ale w domu. Bo nie chcem żeby ludzie widzieli z bloku ze mam syna pijaka" - do tej reguły sie ciągle ^trzymam^
Thoro
QUOTE (Stick @ 15:09, 24 05 2004)
Nie jestem alkoholikiem, gdyż nie mam skończonych 18 lat, ale lubi sobie popić piwko Warka Strong biggrin.gif
Jest to piwo moim zdaniem najlepsze gdyż w nim czuć te piwo, bo w inny są jakies mieszanki blink.gif

To ze nie skonczyles 18 lat nie oznacza, ze nie mozesz byc alkoholikiem. To nie jest tak, ze jak ktos ostro pije i ma 17 lat to nie jest alkoholikiem, a po ukonczeniu 18 staje sie nim XDDDDDDDDDDDD

"Możesz pić, ale w domu. Bo nie chcem żeby ludzie widzieli z bloku ze mam syna pijaka"

Jestes pewny, ze twoi rodzicie powiedzieli "chcem" tongue.gif
falubaz
bir:żubry, amstele(jak gdzies dostane ;/ ), tyskie, leszki
wódka:luksusowa, smirnoff, finlandia
wino:wino
inne: gina jak starym pod!@#ie
A przy spliffie to heinekeny i carlsbergi -,-
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.