Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co pijesz?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Stron: 1, 2
D!z3l
Gościu który założył ten topic ma już umnie połóweczke, AVE TSC biggrin.gif !! Więcej takich topiców, wiecej takich zmyślnych ludzi.
Co sie tyczy domnie, to jeżeli akurat towarzycho pije pifko to ja też pije złoty napój bogów, zaś gdy jest "smak" na cos mocniejszego np. wóóóóódee no to żłopiemy gorzałke. Ja w ankiecie wybrałem piwo bo częściej pije niz gorzałe. Lecz musze was przestrzec przed jednym piwkiem, nazwy nie zdradze ale powiem że jest to piwo z dębem na butelce. Po 4 tych piwkach zazwyczaj nie wiesz jak sie nazywasz i na drugi dzień masz kocioł wełbie. Co do gorzały to nie polecam picia ognistej wody z meliny biggrin.gif tongue.gif . Raz że ma ochydny smak a dwa że po takim trunku któregos poranka miałem rewolucje pażdziernikową i 3 wojne swiatową razem w bani. POZDRAWIAM WSZYSTKICH LUBIĄCYCH WYPIĆ wink.gif !!!!
Kiler
Ja przeważnie browarki Heineken i Amsterdam oraz Volty czerwone. ohmy.gif
- łudka Bols i Absolvent
-Oraz winiacze domowej roboty smile.gif

- PRZECZ z Herkulesem gorzowskim sama siarka za 3,50zł.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.