Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cheaters
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2
kaurz
to znaczy, ze na rowerze mam jezdzic w kasku i ochraniaczach? ze mam zawsze martwic sie o wszystko? luz i beztroska sa tym, co cec@#!e wakacje. a ja chce miec wakacje cale zycie i pier.dole to co bedzie za 30 lat.
SPIDIvonMARDER
Nikt nie każe jeździć w kasku i ochraniaczach, ale uratowały one życie paru osobom.
kaurz
to byla (trudne slowo) przenosnia.
ale Ty zawsze znajdziesz inny sens. jak napisze "dupa", to Ty mi odpiszesz "dupe trzeba myc i dbac, bo za 348 dni mozesz miec wypadek i brudna dupe trzeba bedzie amputowac"

nvm, kthxbbeot
Myrasz
kaurz k#!@a c@#!u.... xD Myslisz ze jak wypiłeś pierwszego browara w wieku 13 lat po czym zaliczyłeś zgona na 3 dni to myślisz że jesteś gangsta? :F pls xDDDDDDDDDDD
weź wstań i zobacz jak siedzisz
sh4dow1992
LOL ludzie nie macie o czym pisać?? Napiszcie coś ciekawego a nie jakieś bzdety :P A to co ktoś robi i kiedy to jest jago prywatna sprawa i tego nie zmienisz.

PS Ja tez grałem na cheacie na jajmondzie (nie wiem jak to sie pisze a nie chce mi sie spr.) ale teraz juz nie gram bo już mnie to nie kreci ale na stronce wallhack jestem zarejestrowany :P a teraz gram na ETpro bez czitow i jest gitara :)
SPIDIvonMARDER
Nawróćcie się cheaterzy!
kaurz
Myrasz, Myrasz. Za malo sie starasz, nie imponujesz mi ani troche.
Myrasz
Wybacz że nawet nie próbuje x[
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.