Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reprezentacja POLSKI !
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Board reprezentacji Enemy Territory PL > Public
Stron: 1, 2
EmbeZZlemEnt
QUOTE (Usagi @ 23:08, 2 02 2004)
QUOTE (EmbeZZlemEnt @ 3:09, 23 01 2004)
D!mitr zagral moim zdaniem dobrze w meczu ze szwecja i nie mozna mu k#!@a niczego zarzucic, a to ze ktos go jedzie na ctf to co z tego jak przy spotkaniu na zwyklej mapie ginie co chwila. Wazniejsze jest to czy ktos czuje gre i spelnia dobrze powiezona mu funkcje, bo cb nie da sie wygrac na silly_ctf :] Pozatym ten duelowiec nie jest za!@#istym wymiernikiem skilla, bo ta mape jak kazda trzeba wypanowac.

BTW trax uwazasz, ze to za!@#isty obowaizek grac w reprezentacji ?
Pomysl logicznie jak leci krytyka non toper pod adresem reprezentacji/ludzi to nic dziwnego, ze moze sie odechciewac, bo po @#! sie pchac tam gdzie ciebie nie chca albo mieszaja ciebie z blotem.

ownage post... od klepania tylko dupa rosnie i nic poza tym. sorka, nie obraz sie, ale reprezentacja to reprezentacja. jakby na to nie patrzec. czy reprezentujesz kraj w pilke nozna, szachach, bierkach czy enemy territory - reprezentujesz kraj. to chyba oczywiste.
aha... na przyszlosc: d!mitr wedlug ciebie zagral za!@#iscie i na perfekt. tylko wedlug ciebie. wszystko punkt widzenia. wedlug mnie zagral dobrze, ale nie ownersko. kwestia gustu...
:|

Sry, ze odpowiadam po takim czasie, ale rzadko czytam boardy! Skoro uwazasz, ze sa osoby duzo lepsze to podaj xywy i po sprawie - prosper bedzie mial terminatorow do teamu, a scena bedzie zadowolona ze wygrywamy. Jak chesz grac ownersko w momencie, gdy grasz z teoretycznie lepszym przeciwnikiem - to nie quake i nie mozesz wszystkich na-(słowo na p)c jak leci. Konczy sie ammo, energia i do tego trzeaq zmieniac magazynki.
Moze ty sie uzi nadasz, jesli taki pewniak jestes ?
Usagi
hm troche za pozno odpowiedziales na ten post... coz... imo wybor teamu lezy w rekach Swietego. jezeli uzna, ze jestem godnym grania w team poland uciesze sie, ale nie wiem czy podolam (zart). choc, imo, twoje slowa brzmia jak zastrzyk dobrej ambicji dla mnie. tyle ze ambicja moze byc zdrowa lub chora. wink.gif
imo mam nadzieje, ze sklad, ktory zbierze swintuch, bedzie skladem, ktory bedzie mial czas dla polteam i bedzie, bawiac sie, wygrywal. inaczej mowiac - dobrze reprezentowal Polske.
czego Swietemu i nam z calego serca zycze.
btw... czemu jestem pewniak? ohmy.gif
Eld
gej Usi do team poland! biggrin.gif

a powaznie biorac pod uwage jego skill, a przede wszystkim PRZEGLAD SYTUACJI NA MAPIE i dojrzalosc emocjonalna, to powinien sie w niej znalezc. no, ale to tylko takie moje prywatne zdanie, ktore jest guzik warte laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.