IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> PainKiller, gral ktos?
sin
post 15:47, 2 01 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 47

no wlasnie, gral ktos w ta polska gre fpp? ja juz tak, i musze powiedziec ze jest swietna! smile.gif
czekam na wasze opinie.
wg mnie to moze byc mocny konkurent dooma3 wink.gif
troche infa:
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=gra,5351
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=gra...33,8216,6265111
Go to the top of the page

+Quote Post
Ghost
post 19:11, 5 01 2004
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 539

Ta gra jeszcze nie wyszła!

Ahaaaa - rozumiem. Grało się w betę, cooo?

+Quote Post
sin
post 21:14, 5 01 2004
Post #3

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 47

heh wciaz sie gra ^^ beta czy tam alpha zostala wykradziona i mozna ja zassac z neta dry.gif

+Quote Post
Ghost
post 16:02, 6 01 2004
Post #4

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 539

Taak - ale bety i alphy mają w p!#@u błędów i jeszcze jak jakiś łoś wykradnie betę to na 100% są opóźnione prace - tak jak z kodem HL2 - miała wyjść na gwiazdkę i tera znów nie wiadomo kiedy wyjdzie sad.gif Nie ma co - Dzięki serrrrdeczne, panie haker! Miliony ludzi na pewno są ci dozgodnie wdzięczne.

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 15:35, 8 01 2004
Post #5

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 707

Ja chetnie bym zagral w ta gre. A to za sprawa tego ze jest polska i musze sprawdzic czy to nie jets przypadkiem kolejny rodzimy bubel. Ale takze za sprawą rulzz grafy ktoora doslownie rzucila mnie na kolana

+Quote Post
Ochi
post 3:21, 24 01 2004
Post #6

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1123

QUOTE (eInHeRjER_pL @ 14:35, 8 01 2004)
Ja chetnie bym zagral w ta gre. A to za sprawa tego ze jest polska i musze sprawdzic czy to nie jets przypadkiem kolejny rodzimy bubel. Ale takze za sprawą rulzz grafy ktoora doslownie rzucila mnie na kolana

no grafika udana bardzo ale pamiętajmy że grafika to nie wszystko

+Quote Post
DaBi
post 18:55, 18 02 2004
Post #7

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

Mam nadzieję iż wiecie że wczorajszego dnia zostało wypuszczone demko single playera tejże gry.
No cóż... na mnie zrobiło wrażenie jak najbardziej pozytywne.
Grafika jest zaiście ładna i klimatyczna. Bronie są przyjemne i naprawdę fajnie sie ich używa choć dla niektórych moga wydawać się dość cudaczne wink.gif Gierka jest prosta.. w swej wymowie - Do przodu i lejemy potwory choć niekonieczne to lanie już jest takie proste smile.gif podoba mi się fizyka gry oraz charakterystyczne znaczki świadczące o tym że jest to polska gra. Uważni mogą zauważyć że pierwsza lokacja rozgrywa się własnie w naszym kraju smile.gif
Jedynym minusem jest fakt że troszkę to jednak co mam jest chyba za słabe na ta grę ( choć moze to jest wina sterowników o czym później)
Grałem w rozdzielczości 1024 na 768 32 bity i wszystko na high. Potrafiło w paru momentach zwolnić na Bartonie 2500 2 razy 256 DDR 400 mhz oraz Radeon 9100 64 DDR.
W drugim etapie po pierwszej walce nastepuje zwieszka grafiki z komunikatem o błedu sterownika karty graficznej. Nie wiem czym to jest spowodowane pierwszy raz widze takie coś. Używam sterowników Omega 2.5.04.
Może mial ktoś taki błąd lub grał na Radeonie w to demko i czy mial podobne wrażenia.
Gra ma się pojawić w sklepach w kwietniu w serii dobra gra w cenie 19.90 !
Jak dla mnie bomba ... mam nadzieję tylko że nie wydają tej gry tak tanio dlatego że i tak trzeba wydać na sprzęt

Chyba tyle... Myślę że to bedzie sukces tym bardziej że zainteresowanie jest duże. smile.gif

+Quote Post
MastaBlasta
post 23:33, 18 02 2004
Post #8

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1181

Własnie zasysam bo słyszałem że swietna gra , zobaczymy czy lepsza od nowego Unreal Tournament 2k4 (o ET nie wspominajac tongue.gif )

+Quote Post
VISTORANTE
post 11:38, 19 02 2004
Post #9

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 568

Ja mam radeona 9000pro z omegami i wszystko chodzi płynnie, ani razu nie zacieło (high detail na A1.2, 512ddr). Gra wymiata, szczególnie fizyka. Prawie wszystko można tu poruszyć, rozwalić, wysadzić biggrin.gif. Nareszcie ktoś pokazał że umie sie posługiwać Havok'iem. Szczególnie przybijanie wrogów do ścian, mniam... tongue.gif

+Quote Post
Spl!nt3r
post 19:51, 19 02 2004
Post #10

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1138

Hmm co wy tak się tą grą podniecacie ? rolleyes.gif Przecie to jest serious sam w lepszym wydaniu, tylko rzeźnia i rzeźnia . Ale trzeba przyznać że jak na rzeźnię to jest ona piękna laugh.gif . Interakcja z otoczeniem , texturki , animacja szkieletowa GIT cool.gif A wiadomo że nawet najpiękniejsza rzeźnia i TYLKO rzeźnia szybko się nudzi ( przynajmniej mnie wink.gif )
Jednak to niejest gra na mój sprzęt unsure.gif momentami wyglądało to jak bullet time (!) normalne spowolnienie, chociarz lepsze spowolnienie niż ''rwanie'' dry.gif
Ogólnie gra jest do dupy .

+Quote Post
VISTORANTE
post 21:10, 19 02 2004
Post #11

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 568

QUOTE (Spl!nt3r @ 17:51, 19 02 2004)

Ogólnie gra jest do dupy .

ee? A w et to niby co jest? Strategia - bedzie w multi PK. Klany - bedzie w multi PK. Scena - już jest w PK. No i rzeźnia - jest w PK. Wiec co ty chcesz? ET wcale nie ma singla (boty niby są ale on są ciu.late z leksza) to co sie czepiasz?

Poza tym uważam że UT2k4 rulez. :U

+Quote Post
DaBi
post 10:12, 20 02 2004
Post #12

Hauptmann
Ikona Grupy

Przecie to jest serious sam w lepszym wydaniu, tylko rzeźnia i rzeźnia

Tylko ze Serious Sam odniosł sukces i był powrotem do korzeni fpp. Bez wielkiego myślenie fire i do przodu. Takie gry też są potrzebne choćby po to aby się wyzyć.
A co do Unreala 2004 to ściagnałem sobie również demko i jak narazie to wygląda Ok z grywalnością musze jeszcze pograć aby się wypowiedzieć.
W Unreala grałem tylko Tournament i było calkiem w porzadku. Choć co prawda nie ma tu za grosz realizmu i denerwuje mnie movement ( te 2 razy kierunek i robienie uników ) to sobie pograć można smile.gif
Może i na multi fajne bedzie ale ET dla mnie nie pobije. Ważniejsze jest dla mnie sztrzelanie a nie skakanie i to cenię w grach.

+Quote Post
Spl!nt3r
post 22:04, 21 02 2004
Post #13

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1138

ee? A w et to niby co jest? Strategia - bedzie w multi PK. Klany - bedzie w multi PK. Scena - już jest w PK. No i rzeźnia - jest w PK. Wiec co ty chcesz? ET wcale nie ma singla (boty niby są ale on są ciu.late z leksza) to co sie czepiasz?

Ja się niczego nieczepiam laugh.gif
Ja tylko wypowiedziałem się na temat. To że gra jest taka jaka napisałem to tylko i wyłącznie MOJE zdanie cool.gif
Apropo. Właśnie przeczytałem że PainKiller zostanie wydany w serii ExtraGra za jedyne 19.99 !!!!!!!!!!!!
Za!@#iście biggrin.gif laugh.gif Może się skuszę kto wie laugh.gif biggrin.gif !!!!!!!!!

+Quote Post
Gis
post 18:33, 3 03 2004
Post #14

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1207

A ja tam lubie takie gry...Dostaje kape na lekcji ,wracam do domu, siadam przy kompie, odpalam serious sam a i wstaje od kompa w o wiele lepszym humorze.

+Quote Post
LETKAS
post 1:15, 17 04 2004
Post #15

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 392

Gra SUCKS. jedyne co jest w niej niezłe w miarę to ciekawe czasami lokacje i polskie napisy na nagrobkach. Engine jak na dzisiejsze czasy lekko podstarzały, ale jak na polską gre to więcej niż dobrze

+Quote Post
DaBi
post 10:07, 17 04 2004
Post #16

Hauptmann
Ikona Grupy

Gra SUCKS. jedyne co jest w niej niezłe w miarę to ciekawe czasami lokacje i polskie napisy na nagrobkach. Engine jak na dzisiejsze czasy lekko podstarzały, ale jak na polską gre to więcej niż dobrze

czy mozesz rozwinąć swoją wypowiedź ?
Bo gra sux mi wiele nie mówi. A co do przestarzałego enginu to ... tylko się zapytam w którym miejscu on jest przestarzały ? Zachodnie serwisy czepiają się czasami braku fabuły w grze i schematu idź i wal do wszystkiego a nie grafiki :/
jak grałem w demko to silnik odpowiadający za fizykę oraz grafika i szczegółowość jej zrobiła na mnie wrażenie. huh.gif

+Quote Post
Loco
post 11:19, 17 04 2004
Post #17

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1483

Ja na razie grałem w demo i wywarło ono na mnie pozytywne wrażenie. Grafika oczywiście świetna, fizyka taka, jaka powinna być itd. Nie wiedziałem niestety, że to będzie (jak napisał Splinter) kolejny Serious Sam. Mapy są płaskie jak klata Gwen Stefani, a przeciwnik uderza na nas w hurtowych ilościach. Mam już pełną wersję (oczywiście z torrentów) i dzisiaj ją sprawdzę. Podobno twórcy nie ustrzegli się bugów.

+Quote Post
AdI-O
post 17:18, 17 04 2004
Post #18

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1724

Ja nie grałem ale bym zagrał tylko.... nie mam kodu rejestracyjnego ohmy.gif
A mam oryginał.... i za!@#isego kioskarza.
Ma ktoś może cd-keya??
Napiszcie do mnie [email protected]

+Quote Post
falubaz
post 0:50, 18 04 2004
Post #19

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

Ja nie grałem ale bym zagrał tylko.... nie mam kodu rejestracyjnego 
A mam oryginał.... i za!@#isego kioskarza.
Ma ktoś może cd-keya??
Napiszcie do mnie [email protected]

Teraz to mnie rozwaliles... Moze przeslac ci od razu 2 :? cd-key to ten ciag dziwnych liczb i cyferek pod pierwsza plyta.
A ja mam samochod, ale nie mam kluczykow i dowodu rejstracyjnego.
Ma ktos?
napiszcie do mnie [email protected]
laugh.gif laugh.gif
Pozdro

+Quote Post
AdI-O
post 11:13, 18 04 2004
Post #20

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1724

Ty to chłopie umiesz pomóc laugh.gif
Na szczęście mam lepszych przyjaciół niż jakiś burak z pochodniami w rękach dry.gif
A jak ktoś chce cd-keya to: <MODERATED BY KID>
Jest odpowiedz, jest pytanie

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi