![]() ![]() |
16:47, 26 11 2004
|
|||||
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
lekki zastoj wiec moze mala afere. po prostu czytac: tak na maly wstep:
http://www.clanbase.com/warrep_show.php?wi...7644&cid=761475 http://www.clanbase.com/warrep_show.php?wi...5968&cid=372350 http://www.clanbase.com/warrep_show.php?wi...7002&cid=704830
Let`s the fight begin! |
||||
|
|
|||||
17:23, 26 11 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
poniewaz wypowiadalem sie juz w commentsach na cb w tej sprawie, tutaj bede uzywal mniej ostrego jezyka, poniewaz szanuje to forum.
Ktos powinien zrobic porzadek z UVM :< ch.uj z fejkami, ale ten klan przegina ostatnio... nabijac sobie puntky na cb :U niech jakis leet pl klan ich wyzwie i im wpier.doli... moze bedzie spokoj... ale zapewne zabunkruja sie jak to zwykle bywa w takich zabawnych sytuacjach ;[ pozdrawiam wszystkich tych, ktorzy sa po mjej stronie :< btw falub.. i tak pewno ci swiety topica skasuje XDDD |
|
|
|
17:51, 26 11 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 496 |
Dzizas jak ja juz dawno sie tak nie smialem hehe. Ale tak na powaznie - ten John Rambo jest naprawde ograniczony bez wzgledu na wiek. Prosze nie kasujcie tego to moze jeszcze cos ciekawego ktos wniesie
|
|
|
|
20:05, 26 11 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 90 Dołączył: 17-11-2003 Nr użytkownika: 754 |
piekne slowa prawisz tranx, ale chyba nie tedy droga. po co ma ktos z nimi grac? po prostu NIE grac... przemina z wiatrem... jeszcze za czasow DOW mowilem, ze trzeba ich wyeliminowac ze sceny. jak widac mialem racje. szkoda, ze takie przewalki wpasc moga tylko polacy... no i moze jeszcze klany z izraela
|
|
|
|
20:22, 26 11 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 165 Dołączył: 6-03-2004 Nr użytkownika: 1392 |
Coz,ten John Rambo to ksiazkowy przyklad zakompleksionego trzynastolatka ,ktory chce sie wyzyc gdyz wie ze nikt nic mu nie zrobi.Nawet u pospolitych dresow ode mnie spod monopolowego (pzdr) widze wiekszy iloraz inteligencji.To ,ze u nich ktos tam kiedys czitowal,ze polowa ich klanu to fejki wiadomo nie od dzis.Wiekszosc osob nie chce odrzucac wyzwan,ale ludzie - (słowo na p)cie te punkty i tak kazdy wie jak gra a te punkty sa wlasnie dla takich osob jak John zeby sie dowartosciowac.Do calego klanu UVM nic nie mam,ale uwazam ze wypadaloby usunac pare osob z tegoz klanu zwiekszajac tym samym srednia IQ i wieku zarazem.
|
|
|
|
21:34, 26 11 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
Mnie to wszystko wyłącznie zniesmaczyło i tyle. Wypraszam sobie również porównywanie kogokolwiek pokroju Rambo do 13-latków, bo ich tym obrażacie (13-latków). Wiek nie ma nic do rzeczy, to kwestia poziomu danej osoby. A najbardziej żenujący jest niestety poziom tego flama - nic, absolutnie nic oryginalnego, potworna powtarzalność, zero pomysłów! I ma to kogokolwiek rozbawić albo dotknąć? Jedyny text który mnie naprawdę rozbawił napisał R4ID3N:
A co do całego klanu UVM to pewnie, że nie powinno oceniać się wszystkich tak samo jak pojedyncze ludzkie (?) egzemplarze, ale one niestety wystawiają takie a nie inne świadectwo całemu klanowi. |
||
|
|
|||
22:08, 26 11 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 295 Dołączył: 10-02-2004 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 1257 |
blame uvm? :C
|
|
|
|
0:04, 27 11 2004
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Bardzo dobry topik. Może nie zabardzo nadaje się na forum scena klanowa (bo zaisntiała sytuacja w moim pojęciu sceny klanowej do niej nie pasuje) a bardziej na forum Flame-wars, śmietnik lub Vegetables forum.
Afera - tego daaawno na forum nie było a tak dzieje się coś ciekawego. Szkoda że nie dotyczy to top-klanów tylko jakiś klanów z dupy ale w sumie lepszy rydz niż nic. Dobrze że w commentsach te wszystkie z!@#y piszą po polsku (na CB commentsy powinno się pisać po angielsku) - przynajmniej nie bedziemy się wstydzić przed innymi narodami. Nie od dzisiaj wiadomo że warzywa najbardziej jarają się ladderem i na samą myśl że zdobędą kilka punktów (nieważne w jaki sposó O klasie klanu decydują wyniki w cupach (open czy euro) ligach (warleagues) i innych meczach z dobrymi klanami. |
|
|
|
3:16, 27 11 2004
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
hmmm.
Moje osobiste zdanie: Napewno nie zalozylbym teo topicu gdyby nie kilka poprzednich afer z DoW czy tez UVM, a teraz dochodzi /n/. Bo tu sie przedewszytkim rozchodzi o znowu te same osoby, a sa nimi DZONY RAMBO aka Tomex (?) i G.J. aka nalocik(dobrze pisze?). Imo zachowanie tego klonu jest doslownie karygodne. WOLFszLAGIER ogladales ettv z cw Moze byly jakies afery typu czity, czy inne zonki, ale dopiero teraz wychodzi sloma z butow scenie et(teraz buracka, wczesniej [tutaj inny "komplement"]). A tymbardziej ze DoW wiadomo czit rulez i to od dawna.... Przeciez te wyzwiska przechodza wszelkie granice. Tak jak napisal Kermit (chyba, bo niepamietam), wyzywanie od matki jest przesada, nawet nie uznawana na woflpl gdzie sie po prostu placi life-time banem. Nie od dzisiaj UVM probuje cos udowodnic, a po raz 3 udowadniaja ze sa kompletnie z!@#anym clonem. I tu wlasnie powstaje pytanie. Czy z!@#anym, czy warzywnym, bo imo kompletnie sku rwi alym, na ktore nie ma kategori, wiec jak narazie rozmowa jest na jakim takim poziomie, dlatego proponuje zostawic w scenie klan(hcuj)owej. Pozdro |
|
|
|
3:50, 27 11 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
eee powiem wam ze ja np caly ten flejm na cb traktuje bardziej funowo... moge sobie ulzyc po ciezkim dniu i najechac na johnego rambo, ktorego zreszta nie znam... nie mialem nic kiedys do uvm, ale ich poziom, znaczy glownie poziom johnego i gj mnie przeraza...
co do wyzywania matek... to w sumie lekka przesada... czasami sie zdarzy ze ktos napisze na ircu twoja stara, ale w zyciu nie ublizylbym matce nawet najgorszego z!@#a scenowego.. moglbym jedynie jej wspolczuc. Tak naprawde kazdy kto ma net, z odleglosci jest wielki. Spotkanie z rzeczywistoscia dla coniektorych osob jest ciezkie, dlatego wyzywaja sie np w commentsach. Nie kumam jednego.. co za filozofia sie przynac do tego ze sie fejczy w innym klanie ? czy tez robi sie inny zdupy klan ktory sobie tam jakos gra... Nie wiem czy UVM polecialo napunkty czy nie, jestem jedynie pewien ze kilku nietykalnych to uvm, logi nie klamia... Malo to razy sie zdarzalo ze ja komus fejczylem.. ze ktos fejczyl w moim klanie.. przeciez et to zabawa.. nie ma w pl prawdziwego pro-gamingu, nie walczy sie o zlote kalesony, tylko gra sie dla funu... co to k#!@a za fun grac z kims i wrzucac komus jednoczesnie.. rozumiem wrzuty czysto ironiczne, od gejow itp ale zeby matki komus jechac ? Matka to swietosc Zamiast robic zdupy afery UVM powinno sie przyznac, wtedy by mieli swoj honor, ktory teraz stracili... tak naprawde cala polska scena et sie z nich smieje... inaczej mowiac.. sr.a na nich... od dawna juz. nie powinno sie oceniac calego klanu po zachowaniu jednostek, ale niestety tak sie robi... z drugiej strony jezeli reszta graczy z uvm miala by cos przeciwko johnemy i gj powinni jakos sprawe lagodzic... sam mam dobrego znajomego w uvm, gral ze mna w klanie rok, szanuje go nadal jednak uwazam ze zle zrobil idac tam. Idea ladderow zawsze bedzie zdupy... malo jest klanow ktore nie zwracaja uwagi na punkty.. ja przynajmniej moge powiedziec tyle ze raz bedac wysoko w ladderze po kilku meczach ze slabiakami, zagralismy kilka meczy m.in z C$, IC i poison.. czy patrzylem wtedy na punkty ? nie.. bo po co... Za duzo ludzie przejmujecie sie tymi punktami psujac czesto zabawe innym. Wyzwac w cb pl coniektore klany to jest sukces... polska narod bunkrownikow... ymma napisala dobrze.. poziomu johnego i spolki nie mozna porownywac do zachowania 13 latkow.. znam kilku 13 latkw ktorzy sa bardziej odpowiedzialni niz niektorzy "dorosli". Ja jedynie moge stwierdzic ze ich teksty sa zenujace.. nic wiecej... moje teksty niektore tez nie sa na wysokim poziomie, ale czasem trzeba sie zachowac jak wiesniak.. odreagowac.. ale to co oni pisza przechodzi ludzkie pojecie... Jedyne wyjscie z tej sytuacji to: - albo olac UVM i /n/ i zostawic ich w spokoju.. poprostu z nimi nie grac po czym przejda w stan hibernacji (bojkot - pomysl elda) - albo skasowac wp!#@u z clanbase za kare za nabijanie punktow... ciekawe czy ktos z szanownego cb sie tym wogole zajmie... przydala by sie twarda reka jakiegos co sup. Ogolnie ladder pl ssie, niektore klany nie graja juz tam zeby unikac takich wlasnie zenujacych sytuacji.. co ja popieram.. zawsze jest ten cb oc, teraz jakies PGA, jakas liga pifpaf + elitarna jak wg mnie liga warleagues, ktorej jestem zwolennikiem... Zrobmy z cb pl ladder dla warzyw niech sie tam ogrywaja.. a nawet uvm niech sobie bedzie tam pierwsze... bo kto jest najlepszy o tym decyduja wyniki a nie jakies zdupy punkty na chorych zasadach... pzdr |
|
|
|
11:47, 27 11 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 90 Dołączył: 17-11-2003 Nr użytkownika: 754 |
coz, powtarzalem to juz setki razy, powtorze raz jeszcze. przez dobre 10 miesiecy nie gralismy w tym pieprzonym ladderze i bylo naprawde swietnie. OC czy euro CB, to calkiem inna kulturka. czy dostawalismy lomot od engine czy wygrywalismy z kims - zawsze atmosfera byla przyjemna i kolezenska. raz mielismy tylko spiecie z izraelskim klanem, co zreszta skonczylo sie przyznaniem nam pktow. wrocilismy do znienawidzonego CB PL, bo nagle sklad nam sie tak rozrosl, ze chlopaki chcieli grac tez w PL, aby trenowac drugi sklad. szybko okazalo sie, ze nikomu nie chce sie tak naprawde grac i powinnismy sie znowu zahibernowac. tyle tylko, ze przyszlo wyzwanie od uvm, znaczy n... ale o tym dowiedzielismy sie 3 minuty przed meczykiem
najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to, ze nawet nie mamy w tym smiesznym CB PL admina, ktory zna realia tej pseudosceny i mowi po polsku. |
|
|
|
12:09, 27 11 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 301 Dołączył: 31-07-2003 Nr użytkownika: 54 |
Drabinki cb ssa pisiora i wachaja jaja? Bo niby o co w nich chodzi? Nabijac sobie pkt na nubach i unikac walk z uberskillami ? Polowa klanow (nie tylko polskich) tak robi, w polskie, europejskiej i wszystkich innych drabinkach. Jestem za usunieciem tego problemu, usuwajac drabinki a zostawiajac jedynie oc,ec,nc itp.
|
|
|
|
17:53, 27 11 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Dołączył: 11-10-2003 Skąd: Konin Nr użytkownika: 428 |
taki flejm jest only 4 fun i nic wiecej :C jezeli ktos bieze te teksty na powaznie to n/c. Mozna sobie powylewac z ludzi bo to lepsze niz kabaret i tyle >:C
|
|
|
|
21:13, 27 11 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 8-08-2004 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 2517 |
|
|
|
|
3:02, 28 11 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 74 Dołączył: 14-01-2004 Skąd: Lublin/Kielce Nr użytkownika: 1102 |
sry ale to jest to strona klanowa??? imo ostatno popularne n/c :|
|
|
|
|
13:04, 28 11 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Dołączył: 11-10-2003 Skąd: Konin Nr użytkownika: 428 |
LOL Dołączył: 11-10-2003
To juz ponad rok |
|
|
|
15:41, 29 11 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
R4!D3N nabijasz posty z dupska ! prostestuje przeciwko nabijaniu postow ktorych tresc nic nie wnosi do tematu , z drugiej strony do tegoż tematu moj post też nic nie wnosi
IDLE #PYTO DO k#!@Y MACI BO BAN NA KUNTETA OMGYHXBYEKK NARA NARA TWOJA STARA > ALL |
|
|
|
15:43, 30 11 2004
|
|||
|
Wyedytuje ten zeby nie bylo ze posty nabijam bo mam az 3
lol widac ze nie mamy o czym rozmawiac ... |
||
|
|
|||
15:57, 1 12 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
R4!D3N niestety nie mogem znalezc z tobom jenzyka azebys zrozumial ze nie piszesz na temat
|
|
|
|
1:03, 2 12 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 68 Dołączył: 8-05-2004 Skąd: Pabianice Nr użytkownika: 1870 |
Jezeli stanac w obronie Raidena to ty Termit tez neinapisales na temat ale (slowo na s)ac na to.
A co do Tematu Nietyklanych aka UVM aka DOW to krótka piłka z mojej strony "Ban na kazdy lider + ewentulanie calkowity ignor na scenie pl". Moze za ostro ale raz im sie upiekło gdy czitowali flejm zostal zapomniany, ale to co teraz robia to jednak zasluguje na taka kare. btw. DOW aka UVM aka Nietyklani > ALL eot |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |