IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Hrhr, xD
falubaz
post 16:47, 26 11 2004
Post #1

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

lekki zastoj wiec moze mala afere.
po prostu czytac:
tak na maly wstep:
CYTAT
zasrane lamy z rc , wiedzialem ze nie bada chcieli potwierdzic wyniku podobnie jak p!#@y z nucleus , co za @#!e z was sa przegraliscie i boicie sie , smiecie z was jak z nucleusa , tak slabego klanu dawno nie widzielismy demka wylemy do admina moze on cos na takich gnojkow poradzi
By tomex (Nietykalni)
25 November 2004
KOD
Zwiazku z tym ze nie gram nigdzie, a tym bardziej z zadnego z w/w klanow, prosze o flejm.
[SIZE=7][COLOR=red]Moim celem nie jest zbesztanie zadnego z w/w klanow, a ogolnej rozmowy na dosc ciekawa sytuacje[/COLOR][/SIZE]
Nie jestem tez zadnym wyslannikiem ktoregos klanu, a chce jedynie ciekawej dyskusji na temat jednego z tych klanow.

Let`s the fight begin!
Go to the top of the page

+Quote Post
5 Stron V   1 2 3 > »   
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
tranx-san
post 17:23, 26 11 2004
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

poniewaz wypowiadalem sie juz w commentsach na cb w tej sprawie, tutaj bede uzywal mniej ostrego jezyka, poniewaz szanuje to forum.

Ktos powinien zrobic porzadek z UVM :<

ch.uj z fejkami, ale ten klan przegina ostatnio... nabijac sobie puntky na cb :U

niech jakis leet pl klan ich wyzwie i im wpier.doli... moze bedzie spokoj... ale zapewne zabunkruja sie jak to zwykle bywa w takich zabawnych sytuacjach ;[

pozdrawiam wszystkich tych, ktorzy sa po mjej stronie :<

btw falub.. i tak pewno ci swiety topica skasuje XDDD

+Quote Post
Bobin
post 17:51, 26 11 2004
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 496

Dzizas jak ja juz dawno sie tak nie smialem hehe. Ale tak na powaznie - ten John Rambo jest naprawde ograniczony bez wzgledu na wiek. Prosze nie kasujcie tego to moze jeszcze cos ciekawego ktos wniesie smile.gif

+Quote Post
Eld
post 20:05, 26 11 2004
Post #4

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 754

piekne slowa prawisz tranx, ale chyba nie tedy droga. po co ma ktos z nimi grac? po prostu NIE grac... przemina z wiatrem... jeszcze za czasow DOW mowilem, ze trzeba ich wyeliminowac ze sceny. jak widac mialem racje. szkoda, ze takie przewalki wpasc moga tylko polacy... no i moze jeszcze klany z izraela tongue.gif polakom gratulujemy uvm cool.gif

+Quote Post
LoLeQ
post 20:22, 26 11 2004
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1392

Coz,ten John Rambo to ksiazkowy przyklad zakompleksionego trzynastolatka ,ktory chce sie wyzyc gdyz wie ze nikt nic mu nie zrobi.Nawet u pospolitych dresow ode mnie spod monopolowego (pzdr) widze wiekszy iloraz inteligencji.To ,ze u nich ktos tam kiedys czitowal,ze polowa ich klanu to fejki wiadomo nie od dzis.Wiekszosc osob nie chce odrzucac wyzwan,ale ludzie - (słowo na p)cie te punkty i tak kazdy wie jak gra a te punkty sa wlasnie dla takich osob jak John zeby sie dowartosciowac.Do calego klanu UVM nic nie mam,ale uwazam ze wypadaloby usunac pare osob z tegoz klanu zwiekszajac tym samym srednia IQ i wieku zarazem.

+Quote Post
ymma
post 21:34, 26 11 2004
Post #6

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2258

Mnie to wszystko wyłącznie zniesmaczyło i tyle. Wypraszam sobie również porównywanie kogokolwiek pokroju Rambo do 13-latków, bo ich tym obrażacie (13-latków). Wiek nie ma nic do rzeczy, to kwestia poziomu danej osoby. A najbardziej żenujący jest niestety poziom tego flama - nic, absolutnie nic oryginalnego, potworna powtarzalność, zero pomysłów! I ma to kogokolwiek rozbawić albo dotknąć? Jedyny text który mnie naprawdę rozbawił napisał R4ID3N:
CYTAT
Thoro cos Ty zrobil :{. Biedny Johnny <chlip><chlip> dopiero za pare dni odpowie zanim doczyta do konca i zrozumie o co chodzi ;{. Zabrales nam Johnego :{{ stfu :{{ Johny come back ;< nie sluchaj go ;{

A co do całego klanu UVM to pewnie, że nie powinno oceniać się wszystkich tak samo jak pojedyncze ludzkie (?) egzemplarze, ale one niestety wystawiają takie a nie inne świadectwo całemu klanowi.

+Quote Post
Estaloth
post 22:08, 26 11 2004
Post #7

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1257

blame uvm? :C

+Quote Post
Swiety
post 0:04, 27 11 2004
Post #8

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Bardzo dobry topik. Może nie zabardzo nadaje się na forum scena klanowa (bo zaisntiała sytuacja w moim pojęciu sceny klanowej do niej nie pasuje) a bardziej na forum Flame-wars, śmietnik lub Vegetables forum.
Afera - tego daaawno na forum nie było a tak dzieje się coś ciekawego. Szkoda że nie dotyczy to top-klanów tylko jakiś klanów z dupy ale w sumie lepszy rydz niż nic.
Dobrze że w commentsach te wszystkie z!@#y piszą po polsku (na CB commentsy powinno się pisać po angielsku) - przynajmniej nie bedziemy się wstydzić przed innymi narodami.

Nie od dzisiaj wiadomo że warzywa najbardziej jarają się ladderem i na samą myśl że zdobędą kilka punktów (nieważne w jaki sposócool.gif już się spuszczają.
O klasie klanu decydują wyniki w cupach (open czy euro) ligach (warleagues) i innych meczach z dobrymi klanami.

+Quote Post
falubaz
post 3:16, 27 11 2004
Post #9

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

hmmm.
Moje osobiste zdanie:
Napewno nie zalozylbym teo topicu gdyby nie kilka poprzednich afer z DoW czy tez UVM, a teraz dochodzi /n/.

Bo tu sie przedewszytkim rozchodzi o znowu te same osoby, a sa nimi DZONY RAMBO aka Tomex (?) i G.J. aka nalocik(dobrze pisze?). Imo zachowanie tego klonu jest doslownie karygodne.

WOLFszLAGIER ogladales ettv z cw tongue.gif z TNT? jezeli tak to wiesz, czemu jeszcze bardziej mozna byc wk#!@iony.

Moze byly jakies afery typu czity, czy inne zonki, ale dopiero teraz wychodzi sloma z butow scenie et(teraz buracka, wczesniej [tutaj inny "komplement"]).
A tymbardziej ze DoW wiadomo czit rulez i to od dawna....

Przeciez te wyzwiska przechodza wszelkie granice.

Tak jak napisal Kermit (chyba, bo niepamietam), wyzywanie od matki jest przesada, nawet nie uznawana na woflpl gdzie sie po prostu placi life-time banem.

Nie od dzisiaj UVM probuje cos udowodnic, a po raz 3 udowadniaja ze sa kompletnie z!@#anym clonem.

I tu wlasnie powstaje pytanie. Czy z!@#anym, czy warzywnym, bo imo kompletnie sku rwi alym, na ktore nie ma kategori, wiec jak narazie rozmowa jest na jakim takim poziomie, dlatego proponuje zostawic w scenie klan(hcuj)owej.

Pozdro

+Quote Post
tranx-san
post 3:50, 27 11 2004
Post #10

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

eee powiem wam ze ja np caly ten flejm na cb traktuje bardziej funowo... moge sobie ulzyc po ciezkim dniu i najechac na johnego rambo, ktorego zreszta nie znam... nie mialem nic kiedys do uvm, ale ich poziom, znaczy glownie poziom johnego i gj mnie przeraza...

co do wyzywania matek... to w sumie lekka przesada... czasami sie zdarzy ze ktos napisze na ircu twoja stara, ale w zyciu nie ublizylbym matce nawet najgorszego z!@#a scenowego.. moglbym jedynie jej wspolczuc.

Tak naprawde kazdy kto ma net, z odleglosci jest wielki. Spotkanie z rzeczywistoscia dla coniektorych osob jest ciezkie, dlatego wyzywaja sie np w commentsach.
Nie kumam jednego.. co za filozofia sie przynac do tego ze sie fejczy w innym klanie ? czy tez robi sie inny zdupy klan ktory sobie tam jakos gra... Nie wiem czy UVM polecialo napunkty czy nie, jestem jedynie pewien ze kilku nietykalnych to uvm, logi nie klamia...
Malo to razy sie zdarzalo ze ja komus fejczylem.. ze ktos fejczyl w moim klanie.. przeciez et to zabawa.. nie ma w pl prawdziwego pro-gamingu, nie walczy sie o zlote kalesony, tylko gra sie dla funu... co to k#!@a za fun grac z kims i wrzucac komus jednoczesnie.. rozumiem wrzuty czysto ironiczne, od gejow itp ale zeby matki komus jechac ? Matka to swietosc biggrin.gif

Zamiast robic zdupy afery UVM powinno sie przyznac, wtedy by mieli swoj honor, ktory teraz stracili... tak naprawde cala polska scena et sie z nich smieje... inaczej mowiac.. sr.a na nich... od dawna juz.

nie powinno sie oceniac calego klanu po zachowaniu jednostek, ale niestety tak sie robi... z drugiej strony jezeli reszta graczy z uvm miala by cos przeciwko johnemy i gj powinni jakos sprawe lagodzic... sam mam dobrego znajomego w uvm, gral ze mna w klanie rok, szanuje go nadal jednak uwazam ze zle zrobil idac tam.

Idea ladderow zawsze bedzie zdupy... malo jest klanow ktore nie zwracaja uwagi na punkty.. ja przynajmniej moge powiedziec tyle ze raz bedac wysoko w ladderze po kilku meczach ze slabiakami, zagralismy kilka meczy m.in z C$, IC i poison.. czy patrzylem wtedy na punkty ? nie.. bo po co...
Za duzo ludzie przejmujecie sie tymi punktami psujac czesto zabawe innym. Wyzwac w cb pl coniektore klany to jest sukces... polska narod bunkrownikow...

ymma napisala dobrze.. poziomu johnego i spolki nie mozna porownywac do zachowania 13 latkow.. znam kilku 13 latkw ktorzy sa bardziej odpowiedzialni niz niektorzy "dorosli". Ja jedynie moge stwierdzic ze ich teksty sa zenujace.. nic wiecej... moje teksty niektore tez nie sa na wysokim poziomie, ale czasem trzeba sie zachowac jak wiesniak.. odreagowac.. ale to co oni pisza przechodzi ludzkie pojecie...

Jedyne wyjscie z tej sytuacji to:
- albo olac UVM i /n/ i zostawic ich w spokoju.. poprostu z nimi nie grac po czym przejda w stan hibernacji (bojkot - pomysl elda)
- albo skasowac wp!#@u z clanbase za kare za nabijanie punktow...
ciekawe czy ktos z szanownego cb sie tym wogole zajmie... przydala by sie twarda reka jakiegos co sup.

Ogolnie ladder pl ssie, niektore klany nie graja juz tam zeby unikac takich wlasnie zenujacych sytuacji.. co ja popieram.. zawsze jest ten cb oc, teraz jakies PGA, jakas liga pifpaf + elitarna jak wg mnie liga warleagues, ktorej jestem zwolennikiem...
Zrobmy z cb pl ladder dla warzyw niech sie tam ogrywaja.. a nawet uvm niech sobie bedzie tam pierwsze... bo kto jest najlepszy o tym decyduja wyniki a nie jakies zdupy punkty na chorych zasadach...

pzdr

+Quote Post
Eld
post 11:47, 27 11 2004
Post #11

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 754

coz, powtarzalem to juz setki razy, powtorze raz jeszcze. przez dobre 10 miesiecy nie gralismy w tym pieprzonym ladderze i bylo naprawde swietnie. OC czy euro CB, to calkiem inna kulturka. czy dostawalismy lomot od engine czy wygrywalismy z kims - zawsze atmosfera byla przyjemna i kolezenska. raz mielismy tylko spiecie z izraelskim klanem, co zreszta skonczylo sie przyznaniem nam pktow. wrocilismy do znienawidzonego CB PL, bo nagle sklad nam sie tak rozrosl, ze chlopaki chcieli grac tez w PL, aby trenowac drugi sklad. szybko okazalo sie, ze nikomu nie chce sie tak naprawde grac i powinnismy sie znowu zahibernowac. tyle tylko, ze przyszlo wyzwanie od uvm, znaczy n... ale o tym dowiedzielismy sie 3 minuty przed meczykiem tongue.gif dobrze chociaz, ze Sub wyklocil sie, aby grac u nas, a nie na Toya, gdzie oczywiscie chcieli grac tongue.gif

najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to, ze nawet nie mamy w tym smiesznym CB PL admina, ktory zna realia tej pseudosceny i mowi po polsku.

+Quote Post
TgcRap4
post 12:09, 27 11 2004
Post #12

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 54

Drabinki cb ssa pisiora i wachaja jaja? Bo niby o co w nich chodzi? Nabijac sobie pkt na nubach i unikac walk z uberskillami ? Polowa klanow (nie tylko polskich) tak robi, w polskie, europejskiej i wszystkich innych drabinkach. Jestem za usunieciem tego problemu, usuwajac drabinki a zostawiajac jedynie oc,ec,nc itp.

+Quote Post
R4!D3N
post 17:53, 27 11 2004
Post #13

Schutze

Nr użytkownika: 428

taki flejm jest only 4 fun i nic wiecej :C jezeli ktos bieze te teksty na powaznie to n/c. Mozna sobie powylewac z ludzi bo to lepsze niz kabaret i tyle >:C

+Quote Post
GroundZero^dF
post 21:13, 27 11 2004
Post #14

Schutze

Nr użytkownika: 2517

btw. Stronka Nietykalnych tongue.gif blink.gif
W dziale zdjęcia jak się dobrze przyjżeć widać tomexa i naocika biggrin.gif

+Quote Post
Bastard PL
post 3:02, 28 11 2004
Post #15

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1102

sry ale to jest to strona klanowa??? imo ostatno popularne n/c :|

+Quote Post
R4!D3N
post 13:04, 28 11 2004
Post #16

Schutze

LOL Dołączył: 11-10-2003
To juz ponad rok biggrin.gif a moj 2 post xD mmm :C

+Quote Post
Termit
post 15:41, 29 11 2004
Post #17

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

R4!D3N nabijasz posty z dupska ! prostestuje przeciwko nabijaniu postow ktorych tresc nic nie wnosi do tematu , z drugiej strony do tegoż tematu moj post też nic nie wnosi biggrin.gif ale skoro wypowiedz R4!D3N`a zawiera sie w tym temacie to moj post jest jak najbardziej na temat , no i tyle ide do domu bo siedze 7,5h w robocie ohmy.gif! , chcialem pozdrowic wszystkich graczy sceny ET
IDLE #PYTO DO k#!@Y MACI BO BAN NA KUNTETA OMGYHXBYEKK NARA NARA TWOJA STARA > ALL

+Quote Post
R4!D3N
post 15:43, 30 11 2004
Post #18

Schutze

Wyedytuje ten zeby nie bylo ze posty nabijam bo mam az 3 ohmy.gifO gg Termit widze ze sie niezle podnieciles ze 2 posta napisalem n/c .... ,
CYTAT
pisany capsem swiadczy tylko i wylacznie o twoim poziomie gry tzn lame caps - lame nick - lame gra

lol widac ze nie mamy o czym rozmawiac ...

+Quote Post
Termit
post 15:57, 1 12 2004
Post #19

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

R4!D3N niestety nie mogem znalezc z tobom jenzyka azebys zrozumial ze nie piszesz na temat ohmy.gif , ale skoro piszesz o neo to uratujem twojego posta piszonc ze mam chello i podobno zaczyna ssac nabial sad.gif odkont zwiekszyli transfery , siedze w robocie juz prawie 8 godzine i zauwazam nieskromnie ze o tej porze powstaja moje najlepsze posty z duzom dawkom moralizatorskiego humoru w pieknie stylistycznie ulozonych zdaniach ktore som rowniez zlozone i osamotnione spowodu braku okropkowania , wiec napisalem jedno zdanie dla malo spostrzegawczych gdyby tego faktu nie zauwazyli , skrzentnie stosujonc znaki interpunkcyjne w postaci przeciwnkow uniknalem okropkowania a co za tym idzie nubowskiego uzywania capsa ropoczynajac nowe zdanie , tu rowniez pragne zauwazyc ze twoj nick pisany capsem swiadczy tylko i wylacznie o twoim poziomie gry tzn lame caps - lame nick - lame gra biggrin.gif:D:D:D ałwiderzejen

+Quote Post
yamaro
post 1:03, 2 12 2004
Post #20

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1870

Jezeli stanac w obronie Raidena to ty Termit tez neinapisales na temat ale (slowo na s)ac na to.

A co do Tematu Nietyklanych aka UVM aka DOW to krótka piłka z mojej strony "Ban na kazdy lider + ewentulanie calkowity ignor na scenie pl". Moze za ostro ale raz im sie upiekło gdy czitowali flejm zostal zapomniany, ale to co teraz robia to jednak zasluguje na taka kare.

btw. DOW aka UVM aka Nietyklani > ALL

eot

+Quote Post

5 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi