IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> radeon 9000 pro, i brązowe paski :/
sir Bigos
post 1:07, 22 09 2003
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 276

Witam
Po 5-10 min grania wywala mi na cały ekran kolorowe pasy i kwadraty po wyjściu do systemu to samo zostaje na pulpicie mam radeona 9000pro , zmiana sterów nic nie daje . Na innych grach jest wszystko w porządku
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blinkkin
post 12:02, 1 02 2004
Post #2

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

QUOTE (WOLFszLAGIER @ 14:23, 25 01 2004)
Sory Vistorante - to jest rzeczywisty fakt wpływu gg na wyświetlanie grafiki przy kartach Ati.
Jakkolwiek wydaje się to bardzo idiotyczne i trudne do uwierzenia to faktycznie kilka osób spotkało się z tym faktem.

sam mam ati radeon 9600 pro, wiec jesli zapomne wylaczyc gg to mam sprzetowego wallhacka. z tego co wiem chodzi tutaj o bledne wyswietlanie canvas. mowiac jezykiem prostym, jesli ktos przysyla ci wiadomosc, zmienia status (komunikaty w rogu), wtedy wszystkie gry na engine q3 ostro sie krzacza. postaram sie zrobic screeny i pokazac jak wyglada gg wallhack. czesto wogole znikaja tekstury i widac tylko ludki w powietrzu.

wracajac do tematu to ostro trzeba przetaktowac radeona, zeby zobaczyc artefakty (bledy na ekranie np. kropki, paski, linie). wiekszosc produktow ati da sie pojechac o okolo 30% bez dodatkowego chlodzenia. polecam naqjnowsze sterowniki i test programem 3d mark. powinno pomoc.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi