IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kolejny 3 z koleji o Filmach :), Powrót Króla
blacktyger
post 9:09, 2 01 2004
Post #1

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

Myśle że film ten zasłóguje na odzielny topic ...

otóż byłem już na 3 części filmu Pterea jakiegoś tam który z całą swoją ekipą zapewniał, iż 3 część trylogii (przydało by mu się powiedzieć co oznacza termin trylogia ponioeważ nie słyszałem nic gorszego i głupszego niż nzawyanie WP trylogią mad.gif Bożę jak to słysze to mną żuca o ściany trylogia to możę być Sienkiewicza Ale WP to Jedna książka Podzielona na 3 części .... jeśli ktoś by się spierał co do tego faktu to później wyjaśnie na czym, polega różnica) będzie najlepsza ....

Otóż drogi reżyseże znów z panem musze się nie zgodzić .... nie była to najlepsza a najdłuższa ..... była poprostu utzrymana w konwecji poprzednich czyli .. BARDZO DOBRA, jednak opczywiści Ci którzy książki nie przeczytali będą bardzo ubodzy i mi ich żal ... nieda się takiej pięknej książki oddać za pomocą ekranu i 3 godz i 10 minut ... acz kolwiek film zrobiony jak już mówiłem dobrze ... harakteryzacja i te sprawy na 5+
nie mówiąc makiecie Minas Tirith .... ehhh kiedy zopbacze to jescze raz bo już mi się chce tongue.gif

szczerze mówiąc wątpie abym znalazł 2 takiego maniaka tej "trylogii" (Bożę ..) Tolkinowskiej niemnie jednak napisałem o tym osobny Topic mój 200 zresztą tongue.gif (na marginesie, nie gadać teraz że patrze na licznik i nabijam posty ...)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Sagitarius
post 19:46, 4 03 2004
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 513

eeeeee 3 czesc najlepsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi