IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Kolejny 3 z koleji o Filmach :), Powrót Króla
blacktyger
post 9:09, 2 01 2004
Post #1

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

Myśle że film ten zasłóguje na odzielny topic ...

otóż byłem już na 3 części filmu Pterea jakiegoś tam który z całą swoją ekipą zapewniał, iż 3 część trylogii (przydało by mu się powiedzieć co oznacza termin trylogia ponioeważ nie słyszałem nic gorszego i głupszego niż nzawyanie WP trylogią mad.gif Bożę jak to słysze to mną żuca o ściany trylogia to możę być Sienkiewicza Ale WP to Jedna książka Podzielona na 3 części .... jeśli ktoś by się spierał co do tego faktu to później wyjaśnie na czym, polega różnica) będzie najlepsza ....

Otóż drogi reżyseże znów z panem musze się nie zgodzić .... nie była to najlepsza a najdłuższa ..... była poprostu utzrymana w konwecji poprzednich czyli .. BARDZO DOBRA, jednak opczywiści Ci którzy książki nie przeczytali będą bardzo ubodzy i mi ich żal ... nieda się takiej pięknej książki oddać za pomocą ekranu i 3 godz i 10 minut ... acz kolwiek film zrobiony jak już mówiłem dobrze ... harakteryzacja i te sprawy na 5+
nie mówiąc makiecie Minas Tirith .... ehhh kiedy zopbacze to jescze raz bo już mi się chce tongue.gif

szczerze mówiąc wątpie abym znalazł 2 takiego maniaka tej "trylogii" (Bożę ..) Tolkinowskiej niemnie jednak napisałem o tym osobny Topic mój 200 zresztą tongue.gif (na marginesie, nie gadać teraz że patrze na licznik i nabijam posty ...)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
eXtreme
post 21:07, 28 04 2004
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 81

Pamietam jak z kumplami ogladalismy pierwszą część.
Gdy juz sie skończyła popatrzylismy po sobie i powiedzieliśmy:
"Co jest to na to siedziałem na d u pie 2 godziny by teraz zobaczyc napisy?"
Poprostu czułem się oszukany.
Pierwsza część to totalna lipa potem (2,3) powoli sie rozkręcały.
Trzecia okazała sie najlepsza, choć nie zasłużyła na te wszystkie oskary.!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi