IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Progejming ;-), jw.
Bobin
post 22:08, 3 03 2005
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 496

Hehe, znalazłem ostatnio artykuł, który według mnie (i jak widać nie tylko mnie) świetnie obrazuje tzw. zjawisko progamingu... Może niektórym zejdą w końcu klapki z oczu, i przy okazji przestaną nadużywać słowa prO... Nie będę się rozpisywał, powiem tylko, że gość, który to pisał jest chyba Polakiem mającym największe pojęcie o esporcie... Bywał na największych imprezach gamingowych, zna graczy takich jak Fatal1ty, czy GitZz (nie będę przedstawiał), pisze na Esreallity.com itd. Nie, nie podniecam się nim, nadmieniłem o nim tylko dlatego, żeby ten kto to przeczyta wiedział, że gość naprawde ma o tym pojęcie, a więc nie fantazjuje.

Progejming by CarMac

Mały cytat: "Mam nadzieje, ze nikomu tym felietonem humoru nie popsulem, a ludzi pare do swiatla wyprowadzilem. Jak na razie, to blizej do progejmera ma zurnalista CD-Action niz ktorykolwiek z was, czytajacych! Dobranoc".

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Eld
post 11:59, 10 03 2005
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 754

CYTAT (tranx-san @ 19:26, 4 03 2005)
imo Bobin, czy ktos sie tutaj uwaza za "progejmera" ? ja tam jestem fungejmer, gram kiedy chce, bo lubie... a ze czasami mi to wychodzi lepiej niz innym, to juz kwestia inna :<

ja tam jestem lammergejmerem... zero skilla, zero myslenia, 100% whinowania... gram, bo musze biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi