IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

11 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Filmiki ET - Wasze opinie na temat filmów ET, Oraz skąd je ściągnąć
YaQ
post 13:11, 28 03 2004
Post #81

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1090

Poszukujemy kogoś chętnego do zrobienia layouta na serwis, wszystko inne jest gotowe, zgłaszać się do mnie lub Valkira.
Go to the top of the page

+Quote Post
zuker
post 21:58, 28 03 2004
Post #82

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 659

Mi najbardziej sie podobal film "7Teens Mythology", ogladalem go chyba z 5 razy, naprawde spox biggrin.gif. Szczegolnie niektore akcje, jak te z rakieta smile.gif, najfajniejsze bylo z dzialem na koncu biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif

+Quote Post
Shynshylla
post 22:18, 28 03 2004
Post #83

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1333

Dzisiaj skończyliśmy z szafą robić nasz film z trickjumpami chciałbym go umieścić na stronce w dziale download może ktoś mi podpowie jak to zrobić??

+Quote Post
sayetan
post 22:27, 28 03 2004
Post #84

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1025

ja ogladalem wszystkie filmy jakei sa na swertcw a jest ich okolo 30 GB(posiadam wszystkie na hd)
i co moge poweidziec? ze roxuja filmy z rtcw takie jak Center Of Aggression, insAne memorial book, panza fragmovie 1&2 i te produkcji shaolin
filmy z et mi sie wolgoe nie podobaja, moze dlatego ze et jes twolne a po przyspieszeniu filmu jakos dziwnie to wyglada
zreszta i tak malo jest filmow et a jak sa to klanow raczej mniej znanych, zobaczymy mzoe cos lepszego klanu spodoba mi sie

+Quote Post
Loco
post 11:11, 29 03 2004
Post #85

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1483

Niestety, żaden link z swerctw nie działa... unsure.gif

+Quote Post
blinkkin
post 12:07, 29 03 2004
Post #86

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

QUOTE (NIEDZIOWIEDZ' @ 21:41, 13 12 2003)
najlepszy filmik z klanowek z ET bedzie NIEDZIOWIEDZIA. Co tu dużo mówić biggrin.gif poczekajcie do marca a zobaczycie wink.gif

mamy koniec marca i....

podsumowujac '7Teens Mythology':
- muzyka z dupy oprocz pierszego kawalka - extasy i ostatniego czyli ratm - ranagades of funk. muzyka grovy covarage (czy jak to sie pisze) pokroju nie pasuje do tego typu produkcji. gdyby byl to film z sims rozumiem, ale w tym przypadku to obraza wolfa!!!
- przydaloby sie poprawic tekst, szczegolnie, ze jest go niewiele - 'podlozono dzialo'. wtf?
- fajne wstawki dzwiekowe, szczegolnie opisy map.
- fragi - bez zarzutu. tutaj nie moge sie przyczepic, chociaz wiekszosc to potyczki z riddle.
- jakosc. wystarczajaca.
- efekty specjalne - troche skaczace napisy, ale to pierszy film aluu.
- podsumowujac czekam na nastepne produkcje, a czas poswiecony na sciaganie filmiku nie byl zmarnowany.

+Quote Post
/17/Aluu
post 15:22, 29 03 2004
Post #87

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 161

Misiek wiem ze pewnie nie chodzilo Ci o najezdzanie na mnie:)
ale jakos cos mnie pcha zeby odpowiedziec i wyjasnic pare kwesti...

- Pare osob zwrocilo uwage na muze w filmie, ale szczerze robiac ten filmik wiedzialem ze nie trafie we wszystkie gusta z muza, wybralem to co mi sie wydawalo najlepsze a biorac pod uwage licze sciagniec okolo 900 i liczbe skarg na muze okolo 10 jak dotad..., wydaje mi sie ze tak najgorzej nie trafilem...

Jezeli uwazacie lub znacie takowe uniwersalne kawalki ktore mozna wrzucic do filmiku FPP do ktorych nikt sie nie przyczepi smile.gif to naprawde smile.gif urosniesz/urosniecie w moich oczach....

Co do tekstu, nie przykladalem do niego wiekszej wagi, to miala byc proba filmiku o fragach a nie pokaz mozliwosci worda.....
czcionka i kolory tekstow nawiazuja do strony klanowej i tylko tym kierowalem sie w opisywaniu filmu,

Jezeli chodzi o opisy, coz nie kazdy gral w ET, nie kazdy mogl zauwazyc ze dzialo zostalo podlozone,
demka przewaznie nagrywala sie bez dzwiekow, dlatego w niektorych akcjach sa opisy, zeby bylo wiadomo co sie dzieje i nie bylo potrzeby ogladania filmiku po 5 razy zeby sie wreszcie domyslic o co mi chodzilo w pokazywanym fragmencie smile.gif

Co do opisow map smile.gif
jak dotad tylko 1 osoba zwrocila mi uwage ze jest tam blad biggrin.gif
umyslny bo umyslny ale jest smile.gif

Misiek, co do fragow, obejrzyj filmik jeszcze raz trwa 12:50 jezeli dobrze pamietam z czego z riddle jest czesc o trenach i radarach.... lacznie jakies 3 min jezeli 3min >> 12,50/2 to moja matematyczka miala racje o mnie

Nawet ja sie bledow nie ustrzeglem, sa w filmie i sie z tym nie kryje, mowilem to juz paru osobom,
ile razy ogladam swoj film widze bledy, momenty ktore mozna by naprawic i poprawic, kwestia ze z takim podejsciem skonczyl bym film za 2 lata.... a i tak niezle sie z nim opoznilem... najnowsze fragi z filmiku sa z przed okolo pol roku......

Podsumowujac
dzieki za szczerosc i krytyke
Mam nadzieje ze uda mi sie uniknac czesci z tych bledow przy nastepnej produkcji o ile do takiej dojdzie...

+Quote Post
Abigail
post 16:15, 29 03 2004
Post #88

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 442

DISTUBED - THE GAME to jest muzyka do wymiataniny!!
i raczej nic tego nie zastąpi :]

+Quote Post
sacuL
post 16:37, 29 03 2004
Post #89

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1626

QUOTE (/17/Aluu @ 14:22, 29 03 2004)

Jezeli uwazacie lub znacie takowe uniwersalne kawalki ktore mozna wrzucic do filmiku FPP do ktorych nikt sie nie przyczepi smile.gif to naprawde smile.gif urosniesz/urosniecie w moich oczach....

Co do dobierania muzyki do ET, to imo najlepiej pasowały by jakieś mocne rytmy, dobry heavy metal nie jest zły. TEgo typu podkład do krótkiego fragmovie sl jak najbardziej się sprawdził. Co za brzmienie cool.gif

Co do filmu 7teens. Grove niemal napewno był podłożony pod poisonów (ale zgodze sie że średnio mi to pasowało do ET), O.S.T z Mortal Kombat jak najbardziej ok. Ostatni jakoś bez większych rewelacji.

Co cieszyło oko to: mnóstwo świetnych fragów, szczególnie Aluu fragujący 3 poisonów w 4 sekundy, oraz zabijający 2 z colta(miodzio), licznik fragów był również całkiem całkiem. Ogólnie filmik jest bardzo dobry. Mam nadzieje ,iż w niedługim czasie liczba tego typu fragf(estów)ilmów znacznie się zwiększy.

----- edytowany przez moderatora -----
na pewno

+Quote Post
Thoro
post 16:43, 29 03 2004
Post #90

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

Imo Grove za!@#iscie pasowal - ja nie lubie tego typu muzyki, ale w momencie kiedy zabijal poisonkow naprawde pasowalo bardzo smile.gif. Ogolnie filmik bardzo mi sie spodobal.... hmmm.... nawet bardziej niz True Destination blink.gif (moze dlatego, ze to nasza rodzima produkcja i nie jestem do konca obiektywny tongue.gif ) - chociaz w TD lepszy byl wstep i muzyka, ale muzyka to po prostu kwestia gustu i uwazam, ze marudzenie na temat muzyki jest bez sensu, bo nie dogodzi sie wszystkim blink.gif . [off-topic] To samo bylo z shoutcastem z meczu c4-poison. Frytka puszczal jakies kawalki i od razu zaczelo sie marudzenie, zeby to wylaczyl i puscil cos lepszego (fakt faktem, ze te kawalki nie byly zbyt ciekawe i mile dla mojego ucha wink.gif, ale niektorym sie taka muzyka podoba, wiec nie rozumiem takiego marudzenia. O gustach sie nie dyskutuje.

+Quote Post
blinkkin
post 18:24, 29 03 2004
Post #91

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

QUOTE (sacuL @ 15:37, 29 03 2004)
Co do filmu 7teens. Grove niemal napewno był podłożony pod poisonów (ale zgodze sie że średnio mi to pasowało do ET).

na necie mozna znalesc sporo przerobek w tym wersje acid. dance nigdy i nie bedzie nadawal sie do frag move. muzyka jest niewazna? wylaczcie glosniki i sprobojcie pograc w jakas gierke. nie wiem czy ktos zauwazyl, ale wszystkie lepsze produkcje mialy glownie gitarowe podklady z domieszka alternative. taka muzyka dodaje dynamizmu calemu filmikowi. swietnie nadaje sie tutaj szybki metal z dosyc lagodnym wokalem. w sumie powinienem skonczyc ten temat. niech ktos zapusc pod fragi hip-hop i oceni. taka muzyke mozna puszczac do trick-jump move lub cos w tym stylu. w przypadku tego filmu, gdzie wiekszosc akcji jest w wykonaniu allu (oprocz rollo jak fo) swietnie pasuje kawalek 'godsmack - i stand alone'.

Co do tekstu, nie przykladalem do niego wiekszej wagi, to miala byc proba filmiku o fragach a nie pokaz mozliwosci worda.....
czcionka i kolory tekstow nawiazuja do strony klanowej i tylko tym kierowalem sie w opisywaniu filmu

tutaj wszystko jest na swoim miejscu i zalezy od inwencji autora.

dzialo zostalo podlozone

kurde moze znowu sie czepiam, ale to chyba sie podklada dynamit pod dzialo. powinno byc dzialo zostalo wysadzone?

Misiek, co do fragow, obejrzyj filmik jeszcze raz trwa 12:50 jezeli dobrze pamietam z czego z riddle jest czesc o trenach i radarach.... lacznie jakies 3 min jezeli 3min >> 12,50/2 to moja matematyczka miala racje o mnie

tutaj zmienilem troche zdanie o filmiku. myslalem, ze 'only cw', a zostal wrzucony trening? niemile mnie zaskoczyles.

wybralem to co mi sie wydawalo najlepsze a biorac pod uwage licze sciagniec okolo 900 i liczbe skarg na muze okolo 10 jak dotad...

wiekszosc zachowa swoja opinie sobie i swojemu tasiemcowi. na forum jest ponad 1500, a ile wypowiada sie aktywnie?

Mam nadzieje ze uda mi sie uniknac czesci z tych bledow przy nastepnej produkcji o ile do takiej dojdzie...

zawsze lubilem marudzic. musze tutaj powiedziec jedno. najlepszy film et to tak samo jak sredniak z rtcw. czemu? akcje z rtcw wygladaja lepiej, znacznie lepiej. moze to jednak tylko entasis. oczywiscie czekam na kolejne produkcje. 17mythology obejrzalem 4 razy, wiec o czyms to swiadczy.

+Quote Post
DeVastator
post 14:05, 30 03 2004
Post #92

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1082

O to jest dobry filmik lecz troszke jakby gorszy od True Destination ale muza oh poprostu cudowna biggrin.gif chyba starczy by was zachęcić, nie no to powiem że w pewnym momencie przeciwnikami będą [=||=] co wy na to ? (fajnie zobaczyć polski klan w zagranicznym filmie wink.gif) Film polecam smile.gif. Aha był bym zapomniał film jest troche ciemny.

Salut !

+Quote Post
rover
post 14:35, 30 03 2004
Post #93

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 293

a mi w mythology nie podoba sie ani muzyka, ani wykonanie, ani ogolny klimat filmu (pomieszanie kilku klimatow?). jest to afkorz kwestia mojego gustu, bo wsrod samych fragow znalazlem kilka na prawde fajnych smile.gif

+Quote Post
evil_lord
post 19:54, 30 03 2004
Post #94

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 952

Powiem jedno: PIĘKNE. Naprawdę film /17/ jest Wspaniały. Muzyczka bardzo pasuje, choć jak takie coś leci w radiu to od razu wyłączam. Tu jest to pięknie wkomponowane, szczególnie "poison". Miodzio !!

+Quote Post
eFeCT
post 16:44, 31 03 2004
Post #95

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 561

hmmm..pomysl nawet bardzo ciekawy ... tylko ciekawe czy pojdzie biggrin.gif... Święty ma racje poczatek wszyscy chętni do pracy pożniej jest troszke gorzej smile.gif).... Jeżeli o html i troche php moge cos po skrobać chociasz przyznam sie ze z php to u mnie dość krucho dopiero go poznaje smile.gif ucze sie jak każdy smile.gif... a co do html niema problemu ... druga sprawa jeśli chcecie layout to moge poświecic swoj wolny czas .. moje stronki które umieszczalem niestety po upadały ale nic nie trwa wiecznie tongue.gif .. Teraz robie strone dla klanu "CrossFire" ( http://crossfire-et.fragism.com « zapraszam ) i mam nadzieje ze przypadnie wam do gustu tongue.gif ... Wiec jeśli bedziecie zainteresowani to prosze o kontakt 5691028 lub na ircu kanal #cichociemni nick ont4ro smile.gif ....

+Quote Post
eFeCT
post 0:45, 1 04 2004
Post #96

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 561

hmm po pierwsze jak się znalazł ten psot w tym topicu ?? hmm bardzo ciekawe .. :\ .. napisałem go w topicu który rozpoczol YaQ chodziło dokladnie o Fragmovie Center ohmy.gif ... czyżby błąd czy moze ktoś przerzucił tego posta ? hmmm bardzo ciekawe

+Quote Post
chinook
post 13:37, 4 04 2004
Post #97

Schutze

Nr użytkownika: 1162

Ja moge polecic film: Months on Tux@VII - Backup, oczywiscie nikomu sie nie spodoba bo muzyka nie taka i w ogole same warzywa. Mi sie jednak spodobal cool.gif

link: http://www.swertcw.com/default.php?c=download&id=567

+Quote Post
Shynshylla
post 8:28, 9 04 2004
Post #98

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1333

w dziale download jest dostępny film klanu [HKC] jest to w pelni polska produkcja , nie każdemu może się spodoba , ktoś powie że umie lepiej - nieważne robienie tego filmu dostarczylo mi i szafie dużo satysfakcji . Poza tym jest to nasz pierwszy film i napewno nie ostatni , zapraszam do ściągania biggrin.gif

+Quote Post
Re5cuer
post 19:06, 9 04 2004
Post #99

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1478

Filmik klanu [HKC] jest calkiem niezly moze i nie powala na kolana ale mi sie podoba szkoda tylko ze taki krotki. Mam nadzieje ze na polskiej scenie ET pojawi sie niedlugo wiecej wilmikow polskiej produkcji:)

+Quote Post
Harry_potter
post 20:36, 9 04 2004
Post #100

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1669

Mi sie podobał Trick jumping i DSKY.SKombinowałem je od kumpla na prawde warto je obejrzeć!!! biggrin.gif

[COLOR=red]HaRRY[COLOR=orange]_[COLOR=blue]PoTT3R

+Quote Post

11 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi