IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> pomocy, ratunku, glowa mi peka, co sie stalo z moja celnoscia? - pomocy
Zaskar
post 19:13, 29 12 2003
Post #21

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 444

Jezu ale tragedia. Spadl mi skill! hahah Normalnie kleska na miare 1 i 2 wojny swiatowej. Mam sposob dla tych co tak sie tym przejmuja....zrobcie sobie dluzsza przerwe bo zaczynacie za mocno przezywac......to takie proste. Sami zobaczycie ze to pomoze. Z miech albo dwa przerwy, wrocicie do gry i znowu bedzie wam szlo. To jest obiazenie psychiczne. Po prostu slabsza koncentracja, stres wywolanym tym ze inni graja lepiej od was choc niedawno zaczeli itd. To normalne zjawisko i kazdy przez to wczesniej czy pozniej przechodzi. Ja kilka razy juz(Et nie jest moja pierwsza fragerska gra). Wiec skonczcie kilka jakis gier w singlu, zajmijcie sie rilem i pozniej po powrocie znowu wszystko bedzie okey. Grunt to wlasciwe podejscie. Istnieje tez inny sposob.....ctf. Grajcie az do znudzenia na jakims ctfie(z ta sama osobe, najelpiej z wyzszym skilem ) i cwiczcie i jeszcze raz cwiczcie a moze jakos sie przelamiecie....
Go to the top of the page

+Quote Post
SpajdaPL
post 23:49, 29 12 2003
Post #22

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 764

Witammm!!!

Ja na szczęście nie mam takiego problemu.
Po powrocie z akademika do domu na święta mam net TYLKO do Gadu-Gadu (czasami) i do www. Nic innego nie mogę odpalić, gdyż firma AC raczy mnie takim łączem (Jaworzno - łączę się z wami w bólu).

Ale żeby nie stracić aimu, rzeźbię Q3arena 1v1 INSTAGIB rail z bratem po localce. A żeby reflexu nie stracić, przesiadłem się w fotel VW Golfa GTI w NFS.

Po świętach wracam do akademika, i wtedy poszaleję i będzie ostra masakra z garada, jak na załączonym obrazku biggrin.gif

Pozdrawiam, i życzę w nowym roku dużo fraguff w 3 minutowym meczu, gdzie obydwa działa zostana wysadzone.

+Quote Post
Runos
post 0:02, 1 01 2004
Post #23

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 563

Mi forma zaczela powioli powracac... Przestalem sie denerwowac...Zmienilem se nick na LamA... Polamilem troche z PF... I od razu lepiej...tongue.gif

+Quote Post
LOKI 65t
post 0:46, 1 01 2004
Post #24

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 330

Faktycznie z reguly spadek formy jest zwyczajnie zwiazane z "naduzyciem " et. Jezeli grales tak ostro ze rozpeczecie nowej kampy ma dla ciebie marginalne znaczenie to rowniez twoj skill to odzwierciedli. Faktycznie tydzien wczesniej podczas warmupu juz myslales jak podejsc wroga, gdzie bedzie pierwsza potyczka itd. Wiec to rutyna jest w tym momencie wrogiem - spadek ochoty = spadek skupienia = spadek skilla.

Zalecenia ? Odpoczynek , pare dni. Potem wejsc pod fejkiem , odswiezyc umysl , nastepnie zmienic nick i gierczyc jak bozia nakazala.

A stosunek kill do head to rzecz jasna totalna bzdura bo dobry gracz doskonale wie ze pojawienie sie we wlasciwym momencie we wlaciwym miejscu to latwe fragowanie mocno rannego przeciwnika czy tzw. frag-stealing (jak sie skosi jednym strzalem goscia ktory akurat walczyl z kims innym). Wiec 35 killow a 27 headow to zaden powod do smutku.

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 13:54, 6 01 2004
Post #25

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 707

Ale na spadek formy moze tez miec wplyw jedna rzecz. Mianowicie jak zaczeliscie mecz. Jelsi dobrze zaczniecie na luzie, to bedziem wam sie rulzzzzz gralo, aha jesli nagrywacie jakis filmik do np. fragger kokurs to bedzie to taka presja i mozecie zanotowac wtedy spadek formy> Ale moim zdaniem to wlasnie trzeba po peirwsze zrobic kilku dniowy odpoczynek
2. zaczac dobrze mecz
3. WYlacz wszystkie demka i najlepiej grac samemu bo jk np. sprawdzasz rekruta to ztremujesz sie tym ze chcesz wypasc od jak najlepszej strony izaliczysz klape

+Quote Post
Nexilis
post 13:26, 20 01 2004
Post #26

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 594

mnie tam testowanie rekrutow nie stresuje [:
szczerze powiedziawszy to ostatnio et w ogole mnie nie stresuje

imho co do skilla panowie to spowodowane to jest raczej ludzmi z ktorymi gracie a nie jakas wasza specjalna niedyspozycja... moze czasem po prostu wydaje sie wam ze jestescie lepsi niz naprawde?

moze powrot do smutnej rzeczywistosci jest zbyt bolesny?
moze wasze glowki nie chca zaakceptowac ze nie jestescie masterami?

]]]:

zauwazcie ze jakos poison, c4 nie narzeka na spadki formy
...zbieg okolicznosc?
nie sadze

+Quote Post
SataN
post 13:57, 20 01 2004
Post #27

Schutze

Nr użytkownika: 1118

Hehe ludzie ja mialem miesieczna przerwe i celnosc nie spadla minawet o troche:P biggrin.gif

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 14:12, 20 01 2004
Post #28

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 707

QUOTE (SataN @ 11:57, 20 01 2004)
Hehe ludzie ja mialem miesieczna przerwe i celnosc nie spadla minawet o troche:P biggrin.gif

Miesieczną???? AAAAAAAAA czlowieku ty miales miesieczna przerwę, rozumiesz to?? A tak na serio to chyba masz baaardzo silna wole skoro ne grales tak dlugo. Bo ja potrafie sobie zrobic odpoczynek od wolfa ale zeby tak dlugi

+Quote Post
AciD
post 16:08, 20 01 2004
Post #29

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 488

Zeby skill mogl spasc to trzeba go najpierw miec ...

+Quote Post
tranx-san
post 5:19, 23 01 2004
Post #30

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

QUOTE (AciD @ 14:08, 20 01 2004)
Zeby skill mogl spasc to trzeba go najpierw miec ...

duzo w tym prawdy

btw co wy tak patrzycie na te statystyki jak by ktos wam mial zaraz za to rece po ucinac... Jezeli nie mam 40% to jestem warzywko... jak mam powyzej 40% to jestem mastah :> to chyba nie o to chodzi..
braliscie pod uwage, ze czasem np rzuca sie granat niekoniecznie zeby zabic, ale np dobic... czasem zauwazysz gdzies daleko jakis maly pikselik.. o to jest wrog strzelasz... itp akcje.. wszystko sie liczy do statystyk.. kazdy oddany strzal...
wydaje mi sie ze coniektorzy przesadzaja z tym spadkiem formy.. fakt mozna miec slabszy dzien, wtedy acc spadnie.. ale zeby odrazu robic tragedie ? :>
Powiem wam jedno.. ja sobie acc nie licze i nie wyciagam sredniej miejsiaca i nie sprawdzam czy mi spada czy rosnie... Nie licze tez hs'ow bo po co ? :> Jezeli jestem na serwie, a malo gram na ffa i zaczynam dostawac po dupie.. od jak wy to nazywacie "warzywek" :> to koncze mape/kampanie daje odpoczac cialu, relaksuje sie piwkiem itd A acc i dobra forma(zalezy dla kogo dobra :>) zawsze powraca...

moja rada.. wiecej relaksu, mniej nerwow... przeciez to tylko gra... i nie odrazu Krakow zbudowali

+Quote Post
Victus
post 1:37, 31 01 2004
Post #31

Schutze

Nr użytkownika: 1156

Spadek formy ? Pograj w RTCW SP z tydzien , odrazu lepiej sie robi 8) Oczywiscie wez poziom dla najslabszych , patrz przyklad pilkarzy np Legia w lato wygrala 17 : 0 w sparingu ze slabeuszem zeby sie rozstrzelac i miec ta pewnosc strzelecka .

+Quote Post
Mengele
post 10:00, 31 01 2004
Post #32

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 834

QUOTE (Victus @ 0:37, 31 01 2004)
Spadek formy ? Pograj w RTCW SP z tydzien , odrazu lepiej sie robi 8) Oczywiscie wez poziom dla najslabszych , patrz przyklad pilkarzy np Legia w lato wygrala 17 : 0 w sparingu ze slabeuszem zeby sie rozstrzelac i miec ta pewnosc strzelecka .

omg lol
Glowa Wam peka ?? ohmy.gif Wezcie pigulke!

+Quote Post
F.B.I|Koyot
post 15:41, 7 02 2004
Post #33

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1233

Niestety ale muszę odradzić tak polecaną przez niektórych przerwę. Najgorsze co może być to nieregularność. Trzeba grać, jeść i pieprzyć sie systematycznie:) Ja miałem kilka przerw pod rząd. Święta, szpital teraz na dwa tygodnie net mi odcieli -odpalam et i dupa. Rece zdrętwiałe, trafić nie moge z całej mapy pf do mnie leci a ja nie uniknąłem!!! Ludzie tragedia. Trzeba zacząć (w miarę możliwości) ćwiczyć systematycznie. Przerwa tylko pogorszy sprawę. Pozdrawiam.

+Quote Post
Valkir
post 20:32, 8 02 2004
Post #34

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 652

Tu się zgadzam,przerwę można zrobić tylko jedną-na zawsze biggrin.gif Ja po miesięcznej przerwie (999) lamię ostro. Radzę w takiej sytuacji oglądać filmiki lub demka dobrych zawodników,żeby przypomniec sobie reakcje itp.

+Quote Post
sparrow88
post 22:58, 12 02 2004
Post #35

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

Mam dobry sposób na spadek skilla
mianowicie powyzywaj kilku gości od lam a następnie zaproponuj mecz 1 na 1 ( powyzywaj go od lam i gadaj jaki jesteś mocny) ja tak zrobiłem. Strach przed porażką w takim meczyq 1 na 1 jest ogromny HSy same wchodzą, po tak naprawde potrzebna jest mobilizacja

+Quote Post
AciD
post 16:03, 14 02 2004
Post #36

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 488

sparrow88 wyzwij mnie od lamy powiedz jaki jestes mocny zobaczymy jak nam pojdzie 1on1 :U

+Quote Post
buzka
post 0:12, 15 02 2004
Post #37

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1006

sparrow szczerze twoja metoda jest przynajmniej poj$@ana powyzywac ludzi od lam (no moim zdaniem to nie dosc ze siebie osmieszysz to skilla od gadania glupot nic nie da tobie)

P.S
Powyzywaj Acida od lamek zobaczymy 1 vs 1 (chcialbym byc sedzia tongue.gif)

+Quote Post
dNkN!
post 16:10, 15 02 2004
Post #38

Nr użytkownika: 200

a mi nic nie spada, nic sie nie rasuje - od jakiegoś czasu gram na jakimś tam poziomie i wokół tego wszystko oscyluje. a ACC? lol, nie patrzcie na to gówno. ja mam 22-28% i tyle samo albo więcej hs niż killi utrzymując przy tym damage ratio na względnie dobrym poziomie. i nawet jak sę trafi serwer pełen warzyw to rzadko kiedy mam większe ACC, za to ratio np 10:1 (albo jak kiedyś 105:1 lmao!). ACC prezentowane w tych statystykach jest z dupy bo nie liczą się kule, którymi dobijacie (o tyle o ile wogóle dobijacie :S)

+Quote Post
sparrow88
post 16:44, 15 02 2004
Post #39

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

Nie mam najmniejszej ochoty grać z Acidem 1 na 1 cool.gif. co do mojej wcześniejszej wypowiedzi, to troche źle sie wyraziłem, chodziło mi o to ze najważniejsza jest mobilizacja. Nie koniecznie masz wyzywać ludzi od lam, ale znaleźć coś co zmobilizuje cie do lepszej gry ( np. gra w klanie), albo to że nie chgcesz sie ośmieszyć, sorry że to tak głupio wyszło

+Quote Post
Chronos
post 18:32, 15 02 2004
Post #40

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 297

Po pierwsze, nie pij kiedy grasz:
1. Za dużo się wylewa.
2. Puszka/flaszka/szklanka/kufle/filiżanka/kubek zasłaniają widok. (ja już się w tym wyćwiczyłem smile.gif)
Po drugie, nie denerwuj się.
Po trzecie, trening czyni mistrza. Jeśli się postarasz twój problem szybko minie.

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi