IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Statystyki na serwerku U cioci na imieninach, Życzenia :D
Co jaki czas resetować/zerować statystyki serwera?
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 51
Goście nie mogą głosować 
DaBi
post 15:52, 2 02 2004
Post #21

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

Na Byrym nie było chyba kasowania statystyk o ile sobie przypominam. Tamte staty były o wiele prymitywniejsze niż te ale ile to niektorzy grali aby być najdłużej grającym graczej itp.
Tam team kille liczyły się jako fragi wiec wielu się np strasznie burzyło i potrafiło kopać za kill revive biggrin.gif Stare dzieje...
Go to the top of the page

+Quote Post
Swiety
post 7:08, 4 02 2004
Post #22

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Sory ale co mają przedstawiać te statystyki ? To że ktoś jest bardziej za!@#isty od drugiego ?
Serwer u cioci to typowy przykład jak nie powinień wyglądać Wolf - etmain, kilkumapowa kampania, 26 slotów i spam artami, pfami mortarami. 90 % fragów to pewnie spawn-killowanie, do tego sam serwer jest nieźle zalagowany
Cała filozofia (skutecznej ?) gry na tym serwerze polega na rzucaniu artów. Kill - art art - kill - art art. Tak samo z pfa czy z mortara.

Zauwazyliście że rzadko kiedy allies udaje się tam zrobić objective w normalnym czasie ?

Niestandardowe krótkie czasy spawnów - Byle idiota może nabić tam mnóstwo fragów rzucają arty, noloty gdzie popadnie i kiedy popadnie. Każdy przyzwyczajony do normalnej gry w Wolfa, próbujący wykonać objective ginie tam non stop.

Serwer jest bardzo popularny ale jak widać raczej ci lepsi lub normalni gracze omijają go lub grają tam bardzo rzadko.

Nikt nikomu nie zabrania tam grać - to raczej Wolf dla ludzi inaczej.
Tylko że statystyki tego serwera raczej kompletnie gówno mówią nam kto jest lepszy kto gorszy.

+Quote Post
KaeL
post 9:02, 4 02 2004
Post #23

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 334

WOLFszLAGIER grywasz tam?

Jak nie to sie nie wypowiadaj. Osobiscie dosyc czesto tam wpadam bo lepiej mi sie robi jak widze, ze jeszcze sa gorsi gracze niz ja smile.gif Zwykle gram medem (i fraguje odpowiednio duzo luda) i jakos nie zauwazylem zeby caly czas lataly arty czy pfy (tak naprawde nie jest gorej niz na innych servach). Inna sprawa to wykonanie obj ale i na innych serverach nie jest "rozowo".

Pozatym ostatnio grana jest kampania zlozona z customow co jest dobra odmiana po oasis i gold.

+Quote Post
esto
post 12:13, 4 02 2004
Post #24

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 889

ciocia ja mam propozycje, wywal te customy, zostaw tylko tc_base, i ustaw serwer na SW, to moze wtedy chociaz raz na niego wejde... i pewnie nie tylko ja... kampanie sa dla XP-Vegetables...imo

+Quote Post
sparrow88
post 21:08, 17 02 2004
Post #25

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

popieram kolege z góry
ustaw na tc_base , mapka z cb, klanowicze poćwiczą sobie troszke

+Quote Post
KaeL
post 21:33, 17 02 2004
Post #26

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 334

Powalilo was za przeproszeniem?
I wszedzie bedzie to samo oasis, gold + czasami radary czy base.
Ludzie uczcie sie na bledach przeciez podobno (wielu juz to na tym forum mowilo) z RTCW wlasnie dlatego w polsce zaczelo sie zle dziac bo byly grane dwie mapy.
roznorodnosc to podstawa...
jak sie wpadnie w monotonie to gra zacznie sie nudzic.

+Quote Post
BeTisT
post 1:02, 18 02 2004
Post #27

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 514

Niech ten serw zostanie taki jaki jest. Niech bedzie dalej xp-campania, niech dalje tam graja nooby i niech dalej tam sie ucza grac. Raczej nie kazdy przepada za gra z 10 noobami, ktorzy mysla, ze flagi to bonusy i trzeba je zbierac :/.

Niech zostanie 1,2 serwy gdzie nikt nie bedzie bluzgany od lam, warzyw itd.. bo nie ma pojecia o co biega w tej grze. Taki przecietny noobek pogra sobie tam, nauczy sie czegos, nabierze xpa i wtedy wyruszy na podboj innych serwerow, gdy wkoncu zrozumie, ze sa duzo lepsze..

Ci ktorzy nie lubia wyzwan lub sprawia im przyjemnosc wybicie nozem calego respa, to niech dalej tam graja.

+Quote Post
Swiety
post 8:09, 18 02 2004
Post #28

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Tylko taka uwaga - Czego nauczy się noob na serwerze gdzie w przeciwnej drużynie biega kilku 4 lvlowych fopsów i soldierów nie wypuszczających przeciwnika z respa ?

+Quote Post
blinkkin
post 8:26, 18 02 2004
Post #29

Nr użytkownika: 547

QUOTE (WOLFszLAGIER @ 7:09, 18 02 2004)
Tylko taka uwaga - Czego nauczy się noob na serwerze gdzie w przeciwnej drużynie biega kilku 4 lvlowych fopsów i soldierów nie wypuszczających przeciwnika z respa ?

notoricznie ginac z artow. pamietam kiedys byl taki wloski serwer westlight of speed czy jakos tam. stal na kampaniach 3 mapowych i 18 slotach. mimo to grali tam ludzie na poziomie. na polskich czesto uzywam teamill, pozniewaz niektorzy oslabiaja, a nie wzmacniaja druzyne.

+Quote Post
dNkN!
post 16:00, 18 02 2004
Post #30

Nr użytkownika: 200

a ja przez ostatni miesiąc zauważałem konkretny spadek formy - przestałem grać ffa (bez względu na wiare) i wracam do zdrowia - to tak btw

serwer niech zostanie taki jaki jest , dlugie kampanie, brak restrykcji na ciezka bron, etmain, etc. betist ma racje - ten serwer odciaza serwery z "lepszym ffa".

święty, co ty się taki prowarzywny zrobiłeś w tym kontekście? smile.gif c@#! mnie obchodzi w jaki sposób, jak bardzo i czy wogóle się czegoś nauczy. podoba mu się gra na cioci to niech tam gra - mi się podoba, że nie gra tam gdzie ja gram - simple?

+Quote Post
Bastard PL
post 22:30, 4 03 2004
Post #31

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1102

A ja uważam, że statsy są w porzo. TYLKO czemu jestem na nich 2 razy??? (dodam że nie zmieniałem nicka). blink.gif

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi