IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

8 Stron V  « < 4 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topic
> Zginac z reki delikatnej kobiety to przyjemnos?, Sonda na zyczenie :D
Czy zginac z reki delikatnej kobiety to przyjemnosc?
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 248
Goście nie mogą głosować 
Prosper
post 23:34, 13 07 2004
Post #101

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 188

z0rika: Moze bede w Niechorzu, to sobie porozmawiamy o TYCh argumentach biggrin.gif
Wiesz nie bede pisal publicznie o pewnych rzeczach tongue.gif

ymma:
Wcale nie jesterm zestresowany, bo juz nie jestem chlopakiem (chyba ze masz na mysli plec meska tongue.gif). I nie mam zamiaru pisac jaki to ze mnie facet bo chyba nie o to chodzi. Pedwne rzeczy kobiety doceniaja i trzeba wiedziec jakie tongue.gif
Zreszta ja nie wymyslam nic bo to kompletnie nie w moim stylu. Jakbys mnie troszke poznala to bys o tym wiedziala. Heheh
A tak btw, to bawi mnie jedna rzecz. Wlasnie w tym dziale forum. bardzo latwo powiedziec kto ile ma lat, czy jest facetem czy dziewczyna i ocenic np jego hmm doswiadczenia ze tak powiem tongue.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Prosper
post 23:38, 13 07 2004
Post #102

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

A prawda jest taka, ze kobiety maja wiecej argumentow do krecenia facetami, ale facet ktory pozna kobiete.. chyba ma przewage tongue.gif. Rzecz w tym ze poznanie kobiety graniczy z cudem, a kto twierdzi ze je rozgryzl jest w 90% klamca.

Heheh, jaki nam sie topic zrobil.
Powiem wam tyle. Dajcie mi martini i wodke a zrobie to forum najbardziej poczytnym w polce tongue.gif

+Quote Post
ymma
post 7:39, 14 07 2004
Post #103

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2258

ale facet ktory pozna kobiete.. chyba ma przewage

No i tutaj muszę się z tobą Prosper zgodzić, jednak mało takich po świecie chodzi. I nie wiem cieszyć się z tego, czy płakać! dry.gif Mimo wszystko jednak chyba to drugie. A co do martini i wódeczki to heh złym pomysłem bym tego nie nazwała i "Dziwnym nie jest"! jak mawia pewien super bohater.

+Quote Post
Aaron
post 21:29, 16 07 2004
Post #104

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2299

Zginąć z ręki kobiety... hmm... dość rzadko się to zdarza(z oczywistej przyczyny- kobiet mało na scenie ET), a jeśli nawet, to trzeba przyznać, że rzadko wiem, iż to osobnik płci pięknej biggrin.gif Po serwach polskich grasuje niejaka "magda"(z małej litery, bo taki nick) i wymiata mężczyzn bardzo, ale to bardzo dobrze... wpierw myślałem, że ten nick to prowokacja, ale później się przekonałem, że jednak nie...
Kiedyś natomiast spotkałem małżeństwo(!!!) grające w ET. Hmm... trochę dziwne było następujące co chwilę na mainchacie "kochanie, teraz...". Pani ta radziła sobie całkiem dobrze jak na pierwszy raz. Trzeba tylko pogratulować facetom, którzy mają takie żony, które razem z nimi grają w ET. Założę się, że niejeden "men" chciałby mieć taką drugą połowę. Z drugiej strony mogły by się zacząć prawdziwe wojny o kompa tongue.gif (to w przypadku gdzie w domu jest tylko jedna maszyna ofkorZ).
Kleryk- niekoniecznie zgodził bym się z twoją opinią... jeśli już kobieta gra w ET, to zazwyczaj dlatego, że jest w tym dość dobra, a jeśli nie jest, to niedługo pewnie będzie(wspomniałem coś o małżeństwie...).
Respect.

+Quote Post
D!z3l
post 12:37, 17 07 2004
Post #105

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

Prosper  22:38, 13 07 2004

ale facet ktory pozna kobiete.. chyba ma przewage

Jezeli mozesz Prosper to wyjasnij w czym facet ma przewage i nad kim !!!??? Chcialem wiecej napisac na temat tego zdania ale nie chce byc posadzony o zla interpretacje ów zdania !!!

+Quote Post
Dud
post 14:04, 18 07 2004
Post #106

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2334

Witam jako że to mój pierwszy post...

W ankiecie dałęm drugą odpowiedz żę to !!HAŃBA!! ale po przeczytaniu tylu mądrych postów zmieniłem zdanie. Śmierć nigdy nie jest przyjemna, ale kobiety też maja prawo dokopać facetom (w koncu wink.gif ) ...

PS; mam dysortografie, dyslekcje i inne więc nie piszcie zę robie błędy...

+Quote Post
shinigami
post 14:42, 28 07 2004
Post #107

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2434

Sie wyuczyłem jak kobieta zabije mało trenów ,więcej trenów musze mieć.Dla mnie to coś zginąć z ręki kobiety bo rzadko się spotyka kobiete sad.gif I tak mnie szlag nie trafia jak z pf dostane.Ostatnio mnie jakaś zabiła nożem .Pół klanu się śmiało . dry.gif Dud co ty wiesz o hańbie.Mecz z crc pamiętasz ?

+Quote Post
Dud
post 17:06, 28 07 2004
Post #108

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2334

jaki mecz??? nic nie pamięam biggrin.gif (i nie chce)

+Quote Post
Go��_//sx//
post 17:19, 30 07 2004
Post #109

Goście

Ja tam ciesze sie jak w et zabije mnie kobieta a nawet podziwiam rolleyes.gif

+Quote Post
Mustafer
post 18:40, 30 07 2004
Post #110

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 2456

Witam jestem dziewczyna ale tez kilujw facetuw w ed HA HA HA wub.gif

+Quote Post
Mustafer
post 21:39, 31 07 2004
Post #111

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 2456

to tylko zart biggrin.gif przepraszam

+Quote Post
Sir_Ace[PL]
post 18:08, 8 08 2004
Post #112

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1621

W takich sytuacjach śmieję się sam z siebie. Potem przywołuję się do pożądku, że niema z czego. Ale Jest to nawet przyjemne. (Sado-Maso? tongue.gif )

+Quote Post
Sir_Ace[PL]
post 18:12, 8 08 2004
Post #113

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1621

I w ogóle to dużo mężczyzn tu jak na topic na części forum gdzie "facetom wstęp wzbroniony" rolleyes.gif

+Quote Post
Screw
post 4:35, 10 08 2004
Post #114

Schutze

Nr użytkownika: 2534

Kiedys czesto zdarzalo mi sie grac z Misia.... jednak jak powiedziec o kobiecie ze bierze mnie analnie?? albo od tylca ?? jakos mi to nie pasuje imo....

+Quote Post
Laiszt
post 10:29, 10 08 2004
Post #115

Schutze

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 2539

Nie rozumiem czemu mówicie że zginąć z rąk kobiety to hańba,przecierz to gra nie musicie odrazu mówić o chńbie tongue.gif A co do tego kobieta też ma prawo być silna biggrin.gif Dajmy im szanse przecierz to też ludzie tongue.gif A przecierz jak zgneisz z rąk kobiety to proste że to nie byle kobitka wink.gif

+Quote Post
JcHASmEtEk.pl
post 16:11, 15 08 2004
Post #116

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2582

Mnie bardzo fajnie gra się z dziewczynami, tylko jeszzcze nigdy nie udalo mi się wyciągnąć maila czy GG sad.gif

+Quote Post
AndThen
post 0:34, 23 08 2004
Post #117

Schutze

Nr użytkownika: 2635

Kobiety...hmmm
Jak to kiedys ktos powiedzial z nimi zle,bez nich...
W zyciu nie podzielam tej refleksji ale w et sie sprawdza.
Jak moja dziewczyna nie grala to ja zachecalem,staralem sie pokazac dlaczego tyle czasu spedzam przed et itp(chyba proba wytlumaczenia sie dlaczego grajac lapalem co 4 zdanie ktore do mnie mowila),jak zaczela grac to zablokowala kompa na 4 miesiace:( (i jak sie domyslacie ja moge gadac do woli a i tak nic do niej nie dociera)
Ale jedno jest pewne.Szybkosc z jaka nauczyla sie grac jest wrecz porazajaca.Jezeli wszystkie kobiety tak szybko sie ucza to mozemy zaczac sie bac.
W ciagu 3-4 miesiecy z osoby ktora w nic nie grala stala sie naprawde dobrym graczem.A czy zginac z jej reki to przyjemnosc?Staram sie grac z nia w team'ie:)

+Quote Post
magda
post 13:43, 27 08 2004
Post #118

Schutze

Nr użytkownika: 2673

AndThen dzięki za miłe słowa.smile.gif

+Quote Post
HAJD
post 23:25, 28 08 2004
Post #119

Schutze

Nr użytkownika: 2688

Ja tam lubie jak mie kobiety zabijają. Ale przyczepie się do czego innego, a mianowicie do wyglądu kobiet w et. Nie rozumiem jak możecie chodzić takie NIEOGOLONE . Tak przy okazji zdażyło mi się zobaczyc w akcji kilka pań, które fragowały jak mało kto. W moim mniemaniu, chyba każdy facet lubi jak go jakaś kobitka ownuje (gdyby nie ten zarost). Nie mam racji???

+Quote Post
[mageta]
post 19:17, 1 09 2004
Post #120

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2566

Heh! Fajny temat!! Jak sie mam tak zastanowić to cieszy mnie to ze kobiety graja w ET, należą do clan'ów i sieją groze na serwach smile.gif tongue.gif Powinni wprowdzic w jakimś modzie albo dac nowego patch'a który dodawał by taką opcję w Limbo menu, że można by wybrać płeć postaci tongue.gif biggrin.gif

+Quote Post

8 Stron V  « < 4 5 6 7 8 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi