IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

8 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Zginac z reki delikatnej kobiety to przyjemnos?, Sonda na zyczenie :D
Czy zginac z reki delikatnej kobiety to przyjemnosc?
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 248
Goście nie mogą głosować 
Go��_z0rika
post 20:54, 4 06 2004
Post #81

Goście

eld w życiu nie będę prać pieluch ani siedzieć przy garach szkoda na to życia biggrin.gif btw co wy się mnie tak czepiacie???? laugh.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Eld
post 23:02, 4 06 2004
Post #82

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 754

QUOTE (z0rika @ 18:54, 4 06 2004)
btw co wy się mnie tak czepiacie???? laugh.gif

bo sie ostrzeliwujesz, zamiast sie grzecznie poddac biggrin.gif

co do pierwszej czesci wypowiedzi - nie, nie bede komentowal, ale kiedys sie zdziwisz, ze zmienilas zdanie tongue.gif

+Quote Post
DaBi
post 10:28, 5 06 2004
Post #83

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

Zostawić Zorikę (obrazi się na męski ród przez te wypowiedzi i nie bedzie nas ammo karmić) a na zlocie to gary myślę będzie miał kto zmywać wink.gif

+Quote Post
Go��_z0rika
post 18:25, 25 06 2004
Post #84

Goście

uła jaki dżentelmen DaBi laugh.gif nie wiedziałam że również w kuchni ownujesz tongue.gif

+Quote Post
Prosper
post 20:06, 26 06 2004
Post #85

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Hmm, fajnie jak kobita umie gotowac, ale jak nie umie to tez ma to swoje zalety.
Hmm risotto by prosper+ wino niejedna przekonalo do niewapliwego skilla tongue.gif (nie mwie o et) hehehe.
Widze ze juz nikt nie pisze na temat ale imo tez jest ciekawie tongue.gif
A prasowanie sux

+Quote Post
ymma
post 19:42, 8 07 2004
Post #86

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2258

A ja tam lubię gotować! Ze sprzątaniem gorzej, ale i to przeboleję. I nie prawdą jest że faceci to najlepsi kucharze, to taki mit, tak samo jak ten że baby nie potrafią grać na kompach. I miło jest sprać czasem parę męskich tyłków. Mam za to inne pytanie do pań. A jak one znoszą gdy zabija je inna pani? Bo powiem szczerze, że bardzo tego nie lubię hyhyhyhy

+Quote Post
Go��_z0rika
post 7:30, 9 07 2004
Post #87

Goście

osobiście bardzo rzadko zdarza mi sie grać przeciwko drugiej pani ale jak masz ochotę to możemy gdzieś wbić na serek tongue.gif

+Quote Post
Kleryk
post 11:05, 9 07 2004
Post #88

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 108

ymma, ale faceci to sa najlepsi kucharze, wiem to z wlasnego doswiadczenia i otoczenia smile.gif) Co do tego, czy panie potrafia garc na kompach, to oczywiscie potrafia i wiele gier moga byc nawet sporo lepsze od facetow, ale nie w grach typu ET. Tu sie liczy, refleks i to cos co czyni z nas swietnych wojownikow i jest wynikiem milionow lat ewolucji. Nasza agresje, zmysl taktyczny, umiejtnosci walki i wrodzona wysoka inteligencje otrzymujemy juz w momencie narodzin wraz zgenami naszych pra przodkow wojownikow. Wy drogie panie jeszce dlugo tego nie nadgonicie tongue.gif I prosze, zeby obroncy plci pieknej sie od razu na mnie nie rzucali, bo to jest post z mala nutka prowokacji tongue.gif

Kleryk aka 8z9

+Quote Post
Go��_z0rika
post 13:14, 9 07 2004
Post #89

Goście

Kleryk wana ban? -> uważaj bo może cie zownować półnaga amazonka biggrin.gif

+Quote Post
Kleryk
post 16:54, 9 07 2004
Post #90

Leutnant
Ikona Grupy

z0rika, nie kus! biggrin.gif

+Quote Post
ymma
post 19:05, 9 07 2004
Post #91

Hauptmann
Ikona Grupy

Kleryk, mój drogi, te miliony lat ewolucji, o których piszesz niestety w większości przypadków poszły na marne biggrin.gif Nam kobietą wystarczy z reguły parę godzin na to co wam zajeło eony! Tylko nie wolno nam o tym wspominać, bo męska częśc społeczeństwa mogłaby to źle znieść, a my nie jesteśmy okrutne smile.gif Co do wojny to z reguły to są to wasze małe (lub wielkie) zabawy w herosów, a my mamy ważniejsze sprawy na głowie. Jednak, gdy przesadzicie, to wtedy przychodzi czas na nas i na zrobienie porządków po chłopcach i ich zabawach, ale wtedy to już nie przelewki! I tak samo będzie z ET hihihihihi. Teraz mówicie, że to miło jak kobiety grają, ale niech no będzie nas więcej i zaczniecie obrywać na poważnie, to częśc zabierze zabawki i pójdzie szukać nowej piaskownicy hehehe.

+Quote Post
ymma
post 19:11, 9 07 2004
Post #92

Hauptmann
Ikona Grupy

acha no zOrika z wielką chęcią bym z tobą zagrała - razem lub przeciwko. Jak będziesz miała chwilkę to napisz do mnie gg:8343205 i pozdrawiam! wink.gif

+Quote Post
sparrow88
post 19:45, 9 07 2004
Post #93

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

półnaga amazonka

chętnie bym zobaczył taką walkę live tongue.gif

ale niech no będzie nas więcej i zaczniecie obrywać na poważnie, to częśc zabierze zabawki i pójdzie szukać nowej piaskownicy hehehe.

nie łudź sie biggrin.gif

A może doczekamy sie kiedyś kobiety w team poland na nations cupie?

+Quote Post
Kleryk
post 9:53, 10 07 2004
Post #94

Leutnant
Ikona Grupy

ymma, bardzo interesujace jest to co napisalas, cos w tym jest.. ;) Cale szcescie, ze to co piszesz jest poprostu nierealne, tak juz Was natura uksztaltowala, ze dla nas w walce, nawet wirtualnej nigdy nie bedziecie powaznym zagrozeniem I nic tego nie zmieni, mysz nigdy nie bedzie kotem! Oczywsicie jestescie bardzo potrzebne, ale nie oszukujmy sie, niue z powodu Waszych walorow bojowych ;)

"to częśc zabierze zabawki i pójdzie szukać nowej piaskownicy hehehe"

ja ucieklem juz do America's Army :D Swoja droga dzieki tej grze zrozumielem, ze wojna to naprawde niezle pieklo i nigdy bym nie chcial byz zolniezem podczas wojny. Niestety w AA nie graja chyba zadne dziewczyny, przynajmniej polki.

+Quote Post
ymma
post 4:17, 11 07 2004
Post #95

Hauptmann
Ikona Grupy

Kleryk, właśnie, my oprócz walorów bojowych mamy też inne a wy?!!!! biggrin.gif

+Quote Post
Prosper
post 0:53, 12 07 2004
Post #96

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

My tez mamy inne walory biggrin.gif
Jakie sama sie domysl tongue.gif

+Quote Post
Termit
post 7:59, 12 07 2004
Post #97

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

W RTCW gra [GER]Stefanie ohmy.gif? i chyba to kobitka i jak wzieła snajpe na asfalcie to team alies siedział w garazu wiec kobitki jak chcą to potrafią ohmy.gif. Lukac fote jakie mięsko gra w CS http://www.esreality.com/?a=post&id=711193 o reprezentacji Szwecji nie wspomnę biggrin.gif

+Quote Post
Kleryk
post 17:37, 12 07 2004
Post #98

Leutnant
Ikona Grupy

My tez mam wiele dodatkowych walorow, tylko ze my mamy je gleboko ukryte! To tak jak z cebula, wiesz, cebula ma watstwy i my tez mamy warstwy, a pod nimi mamy swoje walory, chodz pozornie nie widoczne! biggrin.gif Doktorze, gdzie moje leki?! ;D

+Quote Post
Go��_z0rika
post 20:07, 12 07 2004
Post #99

Goście

ja jestem bardzo ciekawa co masz do zaoferowania Prosper biggrin.gif

+Quote Post
ymma
post 6:03, 13 07 2004
Post #100

Hauptmann
Ikona Grupy

No nie stresuj chłopaka zOrika! Teraz będzie musiał coś wymyślić i jak zawsze bywa lekko się z prawdą minie (bo co ma zrobić?) Większość tego, co wy chłopaki uważacie za walory, nimi po prostu nie jest, a resztę se wymyślacie. biggrin.gif Zresztą jeżeli już są (owe walory biggrin.gif ) to z reguły przereklamowane hihihihi. O rany teraz pewnie zakrzyczą, że feministka ze mnie! heh No i nie na temat napisałam szlag! Trudno, spróbuję wybrnąć, więc ja taka delikatna to znowu wcale nie jestem, więc się nie krępujcie i walcie we mnie czym tylko macie (i mam tu na myśli ET świntuszki tongue.gif ) może wam się uda biggrin.gif

+Quote Post

8 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi