IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

8 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> LAMA RULEZ CZYLI BEST WTOPY, wybierzemy tu nonsens roku :)
end
post 19:57, 24 01 2004
Post #61

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 556

Moja wtopka... oj była taka mała:] ale daaawno;]
Graliśmy na Battery. Byłem allianckim engiem i tuż po postawieniu rampki poleciałem szybciutko przed siebie. Dzięki temu, że team przeciwny był dobrze zgrany... przebiegłem niezauważony do działka. Szczęśliwy i pewny siebie, że już nikt mnie nie powstrzyma podkładam dynamicik i... ku mojemu zdziwieniu zamiast uzbroić dynamit... wyleciał mi niewiadomo jak granat z rifla;] mała pomyłka guziczków;] sytuacja powtórzyła się 2x, ale jak mawia stare przysłowie do 3x sztuka:] i za trzecim było oki;]
Go to the top of the page

+Quote Post
Spl!nt3r
post 20:50, 24 01 2004
Post #62

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1138

Fya powiem że miałem (prawie) taką samą sytuacje tz. Jestem medem patrzę leży gostek , bięgnę do niego , pociski latają wokół mnie , kiedy już do niego dotarłem chciałem go podnieść ale w ferworze walki pomyliły mi się przyciski i rzuciłem w leżącego granatem biggrin.gif Druga wtopka - znów jestem medem. Na goldrush siedze na balkoniku , patrze podemną leży kolo i krzyczy 'Need a medic' laugh.gif to ja strzykawa i hops z balkonika ..... niezauważyłem że mam 2 hp rolleyes.gif

+Quote Post
maclin
post 20:09, 25 01 2004
Post #63

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 717

Dzisiaj grałem sobie allies na oasis. Wbiegam po kryjomu głównym wejsciem, jest 7 sekund do spawna, biore flage, czekam az kolesie sie zrespawnoja do podlozenia dynamitu. Nagle wbiega jeden axis, walimy do siebie, walimy. Nie udaje mu sie zabrać flagi. Jak tak strzelaliśmy to przybiegł inny axis,myślę, ze juz po mnie, a on pieknie spadł na własną mine postawioną przy bocznym wejscu, i zchodząc z niej zabił kolege walczącego ze mna. Zostało mi kilka hp wiec dalem killa i polecialem zakladac dynamit... rolleyes.gif

+Quote Post
Sniezynka
post 15:22, 2 02 2004
Post #64

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1191

może to nie wtopy ale gdy gram w silniejszym teamie to "pomagam słabszym jako covert" a to rzucam smoke grenade pod stanowisko naszego Mg42 :> lub mobilemg smile.gif "wspieram" własny team atakujący ze snajperki niczym prawdziwy NKWDzista tongue.gif Najgorsza wtopa to przypadkowy mortar we własnego enga rozbrajającego dynamit na ostatniej barykadzie na grush :/ Pomijam wykopywanie min nożem w celu zabicia kilku swoich ( nie wiem czemu ale jak ktos robi coś takiego ludzie schodzą się z ciekawości, poźniej moga tylko sobie zawdzięczać zgon tongue.gif )

+Quote Post
Spl!nt3r
post 18:49, 2 02 2004
Post #65

Leutnant
Ikona Grupy

Geeeez ..... właśnie skończyłem grać i spotkałem dość ciekawego gostka , mianowicie na mapce radar grałem engiem . Po zdobyciu forward bunker ide pod main enterance i podkładam dynamit poczym wskakuje na ciężarówke. Nagle z bunkru wyskakuje jakiś eng podbiega do mojego dynamitu i zaczyna go rozbrajać dry.gif rozbroił mój dynamit i powiedział (!) SORRY huh.gif . Pewnie kolo niewiedział że stałem za nim huh.gif . Na to ja poważnie wqrwiony czystym statsiarstwem podskakuje do gościa 2 strzały w łeb i leży cool.gif . Ale on miał qmpla rolleyes.gif a ten kumpel na to '' co ty robisz lamo , wykopać go tk'' na to ja przedstawiłem mu sytuację podkreślając jawne chamstwo z SORRY , a on mi '' i c@#! blink.gif .

A teraz sytuacja numer dwa. Na mapie Naichenbruch ( czy jakoś tak) siedzi kolo koło ammo storage w oknie , a ja za nim. Na dole gostek woła medyka , to ja podbiegam do gościa w oknie i krzyczę MOVE MOVE MOVE gostek patrzy na mnie i stoi dalej to ja go zepchnąłem ''efem'' laugh.gif . Zaraz patrzę a tam vote kick mnie . To ja pytam za co , a on mi :'' Bo mnie zepchnąłeś + pare epitetów których niewymienię blink.gif

+Quote Post
GenQcide
post 19:30, 5 02 2004
Post #66

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 892

Kiedyś na goldzie grałem mortarem ........ strzelałem, nagle znudziło mi się tongue.gif i chciałem pograć medykiem ....... więc strzeliłem pod kontem 90 stopni (żeby pocisk mnie zabił smile.gif ) odrazu po wystrzelaniu był resp ( nie stety sie tak złożyło że wszyscy lub większośc miała lag'a ) w tym momencie pocisk z mortara walnął we wszystkich ok 10 killsów z moratra smile.gif po kilku sek...wywalili mnie z serwa ...... sad.gif nie wiem za co? tongue.gif

+Quote Post
F.B.I|Koyot
post 12:14, 10 02 2004
Post #67

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1233

QUOTE (sayetan @ 12:33, 24 01 2004)
ja wlasnie swiezo z best wtopy nie mojej ale kogos z F.B.I
dla niektorych to moze nie byc smieszne ale dla meni to jest zalosne
kolesiowi (temu z F.B.I)nie chcial sie pf przeladowywac(moze nie umial?)
mianowicie gramy sobie railgun`a jakos tak sie stalo ze przycisnelismy axis do respa(czesto sie to zdarza)
pare votow bylo zeby shuffle zrobic niestety wiele nie chcialo i nie bylo shuffle
juz koncowka mapy(nie lubie tej mapy bo mi tam strasznie laguje okolo 10-15 fps mam)
wiec ciesze sie ze koniec a tu F.B.I daje vote na load competition settings przeszlo...
mapa znowu od nowa ja niemilosiernie wk#!@iony a tu kolega cieszy sie i mowi:
"moze teraz bedzie mi sie pf przeladowywac" na co juz ryknalem smiechem
powiedzialme zeby go kopneli i chyba go kopnelo wrocil i dal vote na mnie

proponuje kolega pograj w bierki moze tam sie nie bedzie pf zacinac

Powiedz ksywkę a doniosę do CLa biggrin.gif W naszym klanie pf uważany jest za wielce lamerską broń i takie zachowania z dupy wzięte powinny być ukarane dry.gif . A mówiąc o mojej wpadce to właściwie nie była moja ale warto powiedzieć. Biegnie med i wlazł na minę. Dwóch engów podbiega by mu pomóc i w ostatniej chwili koleś schodzi biggrin.gif Jedna mina trzy trupy. I jeszcze gdy fieldem grałem to kilku kolesi podbiega do mnie i "need ammo" a mi przyciski sie pomyliły i granatem w nich. Później to samo ze snajperem. Leży i wrzeszczy a ja zamiast ammo to mu granata zaserwowałem. Koleś miał reflex bo zdążył zwiać biggrin.gif

+Quote Post
sayetan
post 18:50, 10 02 2004
Post #68

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1025

eheheh
nie, nie bede na nikogo donosil ani sie wypowiadal na temat waszych graczy bo podobnych przypadkow bylo kilkanascie
nie tylko z pfem ale gra na XP(rozbrajanie dynamitow, min tej samej druzyny)
zapewne wiele innych osob moglo by tutaj opisac jakas sytuacje dla mnie smieszna, w ktorej glownym bohaterem byl ktos od was z klanu
a co po PF`a to lamerska born wedlug ciebie? czy moze masz taka opinie bo wiele sie mowi na ffa ze PF to lamerska bron?
jezeli lamerska co powiesz np o Swietym? ze jest lamerem go gra lamerska bronia? nie mowiac tu o innych graczach z zagranicznych klanow
zacznijcie rozrozniac lamerstwo od dobrej gry, nie bede tu pisal o co chodzi bo chyba Swiety sie juz naprodukowal w innym poscie
to tyle odemnie v55

+Quote Post
ZIS
post 5:46, 11 02 2004
Post #69

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1097

Moja wpadka była najlepsza biggrin.gif
Był to trening klanowy my atakowalismy jako pierwsi przejmujemy flage kilka sekund spokoju wpada niemiec przejmuje flage i pojawia sie zgraja niemcow myslac ze mój team proadzi sobie wybiegam szybko z respa zeby podłożyć dynami a tu sie okazuje ze gram medem a za moimi plecami pojawia sie horda wygłodniałych niemców.

+Quote Post
falubaz
post 1:47, 26 02 2004
Post #70

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

dzisiaj na dodzie zamiast strzykawe wyciagac to granata wzialem i w 3 typkow co mialem revivowac rzucilem. najlepsze ze mialem 3 lvl meda bylismy tak na oko 10 m od east radar a do konca bylo +/- 2 minuty :/ a tak to k#!@a bysmy doniesli te pieprzone radar parts :/ lol

+Quote Post
DestroyerX
post 9:22, 26 02 2004
Post #71

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 21

Hmmm ostatnio miałem taką sytuację na Railu:
Grałem aliantem z pfem (tak 4 fun tongue.gif) - za każdym razem gdy pociąg zbliżał się do szlabanu waliłem pfa żeby wykończyć "obstawę" a potem rzucałem przytrzymany do 4 sekund granat do środka - najlepsza metoda na zabicie "maszynisty" . Jednak w pewnym momencie będąc w pobliżu respa axis zobaczyłem odjeżdżający train - było tam dwóch kolesi tzn jeden w środku a drugi biegł obok z nadzieją wskoczenia do środka.
Temu na zewnątrz wywaliłem z rury ale do środka granatu nie wrzuciłem bo pociąg był za daleko na rzut.
Sprintując zbliżyłem się nieco, tymczasem pociąg był przed zakretem niedaleko szlabanu.
Niewiele myśląc strzeliłem z panzera w "okienko" w w pociągu ale ten w tym momencie zaczął pokonywać zakręt i pocisk zamiast wybuchnąć w środku, przeleciał drugą stroną i........ zabił 3 moich teammatesow stojących przy mg42 na górce nad szlabanem laugh.gif
Wkrótce pojawił się vote "kick DestroyerX [PL]" ale nie przeszedł bo ładnie przeprosiłem smile.gif
Wkrótce zmieniłem na swojego kochanego medyka, żeby nie stresować już ludzi smile.gif

+Quote Post
Nem3sis
post 23:48, 26 02 2004
Post #72

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 900

Taka sytuacja : Gram na serku ET 2S-2 PG PL, goldrush, allies. Gram razem z dwoma kumplami z klasy z klanu GSP. Kminimy na drugą barierę, czyścimy placyk z axis, z tyłu nadbiega nasz nieoceniony covert (xywa I.need.more.fps bodajże) i wybija wszystkich naszych engów ze stena w tym mnie. :U Mówie do gościa pokojowo : wypier* kur* i po chwili kolesie z GSP dostają kicka, mimo iż nie odezwali się ani słowem i nie brali w tym udziału :\ . Ja dostałem oczywiście mute'a , odmute'ować warzywa nie chciały. Na krótko po tym zlamiłem rzut granatem i ściąłem 3 swoich cool.gif Vote na kick, jeszcze przypadkiem F1 nacisnąłem i koniec smile.gif Nie polecam grać na tym serwerze bo to już nie pierwszy przypadek debilizmu adminów :C

+Quote Post
Phantom
post 5:25, 27 02 2004
Post #73

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1021

No to czas na moje wpadki wink.gif
1. gram medem no i widze kolesia wiec szybko wciskam 5 ale za palec polecial tam gdzie nie trzeba to poszedl granat i oczywisice po paru sekundach bluzgi smile.gif
2. gram medem mam 4 level i widze swojego meda na okolo 10 HP wiec robie kill-revive a ten koles nie dosc ze dal mi complaina to jeszcze mnie zabil (mialem 156 HP blink.gif ) i dobil mad.gif
3. Nie wiem ale czasem mam cos takiego ze jak ktos ma laga to nie pojawia sie jego ksywa i ja patrze z odleglosci 2 metrow ze koles nie ma ksywy wiec mysle ze to cvops przebrany wiec seryjka w glowke i ku mojemu zdziwieniu widze TK blink.gif
4. Gram juz nie pamietam kim i patrze sie na goscia widze ze sie nie rusza i nie ma ksywy nad glowa wiec mysle ze to moj ale ma laga i dlatego nie widac ksywy wiec beztrosko odchodze i po chwili zaliczam serie w glowe laugh.gif
5. Ja treningu klanowym mapa oasis gram jako axis allies zajeli flage wiec ja biegne i zabilem kolesia a ze mam malo ammo a w magazynku nie ma juz to rzucam mu granat pod nogi i beztrosko odbiegam nie odbijajac flagi biggrin.gif chwila ciszy i nagle wielki brecht kolegow z klanu ktorzy wlasnie wybiegaja calym respem oczywiscie zginalem marnie ale ubaw mielismy wszyscy niezly biggrin.gif
6. FFA gramy oasis ja jako axis soldat z PF stoje na tym murku naprzeciwko 2 respa i troszke na prawo oczywiscie patrze czy nikt nie chce przejsc przez command post no i tu nagle widze jakiegos alianta i moj team ktory wlasnie wybiega z respa (wszyscy maja tarcze) wiec szybka ocena sytuacji no i strzelam w przekonaniu ze tarcza jeszcze przez chwile nie zniknie no ale zle to wyliczylem aliant ginie od moich kolegow z teamu a PF trafia w nich dokladnie ulamek sekundy po zniknieciu tarczy ohmy.gif wynik 4 TK laugh.gif pisze sorry i mysle ze zaraz kicka dostane ale nic takiego nie bylo wszyscy sie tylko posmialismy (mam farta biggrin.gif).
7. Gram na battery jako allies Soldier z Mortar no i wale w tych nieszczesnych niemcow gdy nagle slychac allies have captured the west bunker (sekunde przed respem)no i moj posick zdejmuje pol naszego respa laugh.gif

Poczatki mojej przygody z ET
1. MG42 na stojaka ofkorz biggrin.gif
2. Nie wiem jak sie wlacza voice chat i wszystko pisze recznie laugh.gif
3. Nie wiem ze da sie zmienic respa i pod fuel biegam z pierwszego biggrin.gif

A teraz juz smieszne sytuacje ale nie moje smile.gif
1. Gram na jakims serwie niemieckim fuela. Jako allies jestem jednym z 4 engow i co ciekawe jako jedyny most reperuje biggrin.gif (reszta zajmuje sie reperowaniem mg smile.gif) oczywiscie co chwile gine od arta wkoncu jakos mi sie udalo no i czolg cudem przekechal most gram sobie no i zginalem wiec postanowilem zobaczyc co robia koledzy z zachodu no i widze ze eng siedzi w mg kolo domku z ammo i apteczkami i rozglada sie w poszukiwaniu przeciwnikow a ze my juz mamy 2 resp to nikogo tu nie ma no i biedaczek zaczyna biegac dookola domku w poszukiwaniu kolegow smile.gif
2. Jakis holenderski serwer gram fuel jako axis i widze allies eng ktory podklada dynamit pod brame ktora czolg ma rozwalic.
3. Tym razem polski serw mapka battery po smierci patrze co reszta robi widze cvops w dresie czai sie kole tylnego wejscia na bardzo malo HP wiec medyk ktorego oczami widze zabija biegnego cvops by nie marnowac paska mocy cvops ma teraz juz cale 60 HP (cvops + eng ktory byl z nim nie oszczedzili meda i polecialy ostre bluzgi. wink.gif

+Quote Post
Valkir
post 23:14, 2 03 2004
Post #74

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 652

He he he też miałem "problem" z voice chatem, nie wiedziałem o tym menu biggrin.gif zbindowałem sobie całą klawiaturę jakimiś "follow me" "good game" (czyt. bzdurami). Teraz korzystam tylko z menu.v55 biggrin.gif

+Quote Post
Spl!nt3r
post 16:23, 5 03 2004
Post #75

Leutnant
Ikona Grupy

Grałem przed chwilą na jakimś zagranicznym serwie. (Korea czy cóś smile.gif ) Wchodzę a tu mapka radar, wychodze ze spawna a tu cicho sza , nikogo niewidać (a z 8 osób na serwie było ). Ide więc do radarów (grałem alienem). Patzrzę a tam modele robią więżę cool.gif . Ja na to nic stoję i patrzę , nagle przylatuje koleś z pfem , stoi obok mnie i nagle sruuuuu w wieże laugh.gif . Kolesie u góry mieli wysokie loty. biggrin.gif Ale potem bluzg poleciało ....... w paru językach.

+Quote Post
Tnicu
post 21:01, 6 03 2004
Post #76

Schutze

Nr użytkownika: 823

Cóż, z moich wtop taka jedna, ciągle powtarzana...ech, złe nawyki ciężko odrzucić dry.gif ....
Fueldump, axis, +/- 2 min do końca. Allies podkładają dynię pod pompę. Wybiegam z respa(w tym czasie eng jest w okolicy uszkodzonego West depot defenses. Robię to, co dla mnie było oczywiste - na terenie pompy pilnują dyni, więc rzucam airstrike. Niestety, niezauważyłem wbięgającego endżeja... I mapa się skończyła... mad.gif

+Quote Post
m!cHu
post 17:31, 1 04 2004
Post #77

Schutze

Nr użytkownika: 1603

witam moja wtopa przebija wszystkie dwa dni temu zagraniczny serw.
gram eng. zabija mnie co allaies po respie biegne pilnowac golda patrze a tam jeden koles stoi o tym samym nicku co ja to staje niedaleko niego , po chwili stweirdzam ze gosciu zle stoi i biore pistolet i strzelam w miejsce w ktore chce zeby stanal gosciu idzie ,wpada dwoch allaies zabijam ich gosciu wykazuje stalowe nerwy nie oddaje ani jednego strzalu , odwracam sie w kierunku wyjscia w oczekiwaniu na innych allaies i nagle bum gine od granata goscia ktory wczesniej mnie zabil i sie za mnie przebral pomijam fakt ze axis biegali przy cp aliantow zamiast bronic objectiv pozdrawiam m!cHu

+Quote Post
Go��_keNOOBie|PL
post 9:18, 2 04 2004
Post #78

Goście

eee... pewnego razu dawno, choc calkiem niedawno bylem swiadkiem naocznym 2 stopnia takiej akcji... byla sobie mapka oasis i przy wyjsciu na placyk spawna axis, przy murze.. spotkalo sie 3 covertow (axis)... i tak.. stoja i stoja i sie ogladaja, mijaja ze 3 sekundy i nagle.. jeden cover(real axis) strzela do (1 allies cover).....allies 2 zaczyna strzelac do... allies 1 cover (sic!) alies cover 1 i 2 juz bez gaci przestaja do siebie strzelac .. bo alliies 1 ginie.. od strzalow allies 2.. axis dobija allies.. i zabiera gacie biggrin.gif

+Quote Post
Shynshylla
post 9:48, 2 04 2004
Post #79

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1333

Ja po prostu uwielbiam taką sytuacje a zdarza się ona nader często a minowicie:
Na oasis jeden aliant przejmuje old city , za nim wpada 3 szkopów co by odbić a czwarty szkop (oczywiście eng z miotłą) w momencie gdy tych 3 zabiło już tego nieszczęsnego alianta i przejęło spowotem old city , zapodaje z granatnika do domku i zalicza od razu 3*teamkill.
Nie trawie miotełsad.gif

+Quote Post
xyvec
post 17:03, 2 04 2004
Post #80

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1599

Kiedyś sam spowodowałem wtopę takiego jednego gościa. A było to tak:

Za górami, za lasami, konkretnie na oasisie grałem sobie inżynierem axis. Było to przed rozwaleniem muru. Postanowiłem zniszczyć pierwszą pompę wodną aliantów. Dochodzę i widzę, że pompy nie ma - jest zniszczona. A więc tak dla jaj położyłem się i uzbroiłem dynamit - bezcelowo. I kiedy skończyłem uzbrajać zabił mnie jakiś aliancki inżynier. Zaczął on budować pompę. Musiał być ślepy i głuchy bo nie zauważył tykającego DYNAMITU biggrin.gif . Dokładnie w momencie gdy zbudował pompę, dynamit wybuchł, rozwalił świeżo odnowioną pompę i zabił tego gościa! laugh.gif

Oczywiście wtedy komentator wypalił dwa komunikaty po sobie:
"Water Pomp construted, disable it!"
"Water Pomp destroyed, keep floding!"

To było genialne tongue.gif

+Quote Post

8 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi