IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> "Poszukujemy... kobiety"
Go��_z0rika
post 11:43, 23 09 2004
Post #41

Goście

btw ymma z tym graniem w klanie dziewcząt nie jest z tego co wiem za dobrze i jak tu stworzyć dywyzję płci pięknej?tongue.gif więc nie oszdzędzajcie swoich ślicznotek i wysyłajcie je na pierwszą linie frontu a wtedy złoimy wam tyki moi drodzy biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif IILKA where are you? blink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
ymma
post 17:19, 23 09 2004
Post #42

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 2258

CYTAT
więc nie oszdzędzajcie swoich ślicznotek i wysyłajcie je na pierwszą linie frontu a wtedy złoimy wam tyki moi drodzy

O zOrika dobrze mówi, wódki jej dać!!! Dajcie ino troszkę pograć dziewczynom w klanach a zobaczycie jak szybko zrobią postępy!!! Tylko trzeba je troszku podbudować, żeby uwierzyły w siebie a zaczną wymiatać. Ja mam to szczęście, że trafiam do klanów, w których jestem traktowana jak normalny zawodnik a nie np. maskotka, co ma niestety także ujemne strony, bo opieprz dostaję taki sam jak inni, jak coś zlamię (pozdrawiam Locoo rolleyes.gif ). Dzięki temu widzę ciągle jeszcze u siebie postępy, jak się nie gra, to się nie rozwija. Dziewczyny nie dawać się ustawiać po kątach - walczyć!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
AdI-O
post 18:12, 23 09 2004
Post #43

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1724

CYTAT
Dajcie ino troszkę pograć dziewczynom w klanach a zobaczycie jak szybko zrobią postępy!!! Tylko trzeba je troszku podbudować, żeby uwierzyły w siebie a zaczną wymiatać.

Kobiety w klanie to ze świeczką szukać sad.gif Czemu wy wszystkie sie tak ukrywacie?? tongue.gif Przecie was nie okradną z "dziewictwa" smile.gif
Jeśli byłyby jakieś chętne (może ymma da zapomoge i kogoś podeśle smile.gif ) to chętnie wezmiemy.Nie ma żadnych zobowiązań laugh.gif
GG:5667909
Nasza strona: EoD Clan site

+Quote Post
ymma
post 22:26, 23 09 2004
Post #44

Hauptmann
Ikona Grupy

CYTAT
Przecie was nie okradną z "dziewictwa"

Buhaaahaahaahaahaa, hihihihihihihii, hahahahahahah, o rany mój brzuch!!!
To ty się chłopcze martw o swoje laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

+Quote Post
dNkN!
post 8:42, 24 09 2004
Post #45

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 200

przy takiej ymmie - tru.

+Quote Post
AdI-O
post 15:55, 24 09 2004
Post #46

Hauptmann
Ikona Grupy

CYTAT
To ty się chłopcze martw o swoje

Okej chłopczyco tongue.gif Czekam tylko na sygnał ymma ... i na zdjęcie wink.gif
Bo chęci to chyba same sie znajdą

+Quote Post
Go��_z0rika
post 16:21, 24 09 2004
Post #47

Goście

imo mierz siły na zamiary ADI-O biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
Usagi
post 16:29, 24 09 2004
Post #48

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 210

God jaki topic. imo na bravo.pl z tym a nie na enemyterritory.pl. chociaz moze nie, przynajmniej posmiac sie idzie biggrin.gif

+Quote Post
[MoNiA]
post 16:58, 24 09 2004
Post #49

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1555

CYTAT (AdI-O @ 17:12, 23 09 2004)
Kobiety w klanie to ze świeczką szukać

Unas sa dwie wiec takie trudne to nie jest wystarczy dac szanse
Wiecej facetow tu pisze niz kobiet wiec czas sie tez udzielic:)

+Quote Post
ymma
post 17:47, 24 09 2004
Post #50

Hauptmann
Ikona Grupy

CYTAT
God jaki topic. imo na bravo.pl z tym a nie na enemyterritory.pl

Na bravo.pl jest za wysoki poziom wypowiadających się laugh.gif
A btw to czego się spodziewałeś? Wszędzie panują te same zasady:
a ) Tam gdzie zbierają się sami faceci (piszą) to musi dojść do stroszenia piórek, warczenia i obsikiwania terenu tongue.gif , a nierzadko do siłowego rozwiązywania sporów (czytaj flame)
b ) Tam gdzie zbierają się i kobiety i faceci (jak ten kącik) to musi dojść do lekkiego wydźwieku erotycznego, skojarzeń z sexem a nawet do flirtów (oczywiście między innymi), ciekawe też, że faceci w takich miejscach próbują udawać gentelmenów biggrin.gif
c ) Tam gdzie zbierają się same kobiety to pewne jest, że niezależnie od tematu będą się śmiać z facetów, oraz po pewnym czasie większość tematów bedzie się zaczynała od: hihihihihihihi dziewczyny a słyszałyście, że...

CYTAT
Bo chęci to chyba same sie znajdą

"Chyba"? "same"? i to miała być autoreklama? blink.gif No wybacz, ale nie stawiam na niepewnego konia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
Usagi
post 18:36, 24 09 2004
Post #51

Hauptmann
Ikona Grupy

nie zauwazylem wydzwieku erotycznego procz moze starego kawalu w nowej oprawie (btw dobrej oprawie). chodzi mi raczej o: jestem z klanu xxx, szukam dziewczyny do klanu, bo taka dziewczyna w klanie to renoma. booosheee! to jak szukanie korespondencyjne dziewczyny.
smieje sie z tego i smiac sie bede.
a do klanow szukajacych dziewczyn, powodzenia. szukajcie a znajdziecie. znacie te slowa?
ps: a dwusetny post zostawie sobie na jakis naprawde ciekawy topic, niz poszukujemy kobiety...

+Quote Post
AdI-O
post 19:06, 24 09 2004
Post #52

Hauptmann
Ikona Grupy

CYTAT
"Chyba"? "same"? i to miała być autoreklama?  No wybacz, ale nie stawiam na niepewnego konia

Ymma, czy ty masz mnie za Hardcorowca huh.gif laugh.gif ?? Już powoli nabieram formy ale nie jestem jeszcze sprawny na maraton tongue.gif

CYTAT
jestem z klanu xxx, szukam dziewczyny do klanu, bo taka dziewczyna w klanie to renoma. booosheee! to jak szukanie korespondencyjne dziewczyny.

Każdy sposób jest dobry xD Ale tak seryjnie: dla ciebie dziewczyna w klanie to renoma?? To ma być odskocznia od wiecznie gejowskiego towarzystwa. Bo ile można wiecznie pierdzielić (rozmawiać) z samymi chłopami??
Dziewczyna w klanie to zmiana klimatu, z dobrego na jeszcze lepszy smile.gif, a nie autoreklama. To tak jakbyś stwierdził: Dziewczyna=klanowa maskotka ohmy.gif
A chyba nie o to chodzi...

+Quote Post
Usagi
post 13:47, 25 09 2004
Post #53

Hauptmann
Ikona Grupy

nie? to czemu tyle klanow tak usilnie poszukuje dziewczyn do klanu, zaznaczajac ze nie musza miec one skilla? biggrin.gif
a co do wiecznie gejowskiego towarzystwa to wspolczuje... jak chce byc z kobieta, spotykam sie z nia, jak ide pic z ekipa - mieszana, gdybys nie domyslil sie, ide z nia pic, jak gram w et, gram z ludzmi, z ktorymi jestem w klanie.
chyba ze wystepujesz w obronie niesmialych 14letnich chlopcow, ktorzy nawet na czacie nie potrafia pogadac z dziewczynami.
pozdrawiam wszystkich normalnych, szacunek

+Quote Post
AdI-O
post 16:14, 25 09 2004
Post #54

Hauptmann
Ikona Grupy

Twoje odczucie-Yes! Moje odczucie-Nein!
Wspominając o "męskim towarzystwie" mówie o klanie a nie o życiu w miejscowych klimatach ohmy.gif
CYTAT
chyba ze wystepujesz w obronie niesmialych 14letnich chlopcow, ktorzy nawet na czacie nie potrafia pogadac z dziewczynami.

CYTAT
nie zauwazylem wydzwieku erotycznego procz moze starego kawalu w nowej oprawie (btw dobrej oprawie).

Dziwne niezdecydowanie?? ohmy.gif Yo o czym wreszcie mówisz: o flircie z kobietami w klanie czy o grze z przeciwną płcią?? Replay: dziewczyna w klanie to zmiana klimatu z dobrego na jeszcze lepszy. A skill w miare czasu sam sie ukształtuje... jeżeli mamy chęci.

BTW. Twój dwusetny post poszedł na marne.Jaka szkoda smile.gif

+Quote Post
Usagi
post 22:27, 25 09 2004
Post #55

Hauptmann
Ikona Grupy

pod(słowo na p)iles mnie! wykorzystales moj zly humor do proby flamewara! faken, dalem sie podejsc jak dziecko biggrin.gif
pozdro

+Quote Post
Black_Rider
post 21:37, 30 09 2004
Post #56

Schutze

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 2925

A ja kiedyś sobie gram na Gold Rush. Ping około 40. Drugie miejsce w grupie. Biegnę, biegnę, patrzę, a tam jakaś Oberschutze gosia. Myślę sobie: "pewnie jakiś gość udaje". Za chwilę patrzę a tam Oberschutze gosia na 1 miejscu z pingiem 15. Zamurowało mnie. Zabili mnie i 30 s. do respawnu. Przełączyłem się na widok "z gosi" i tak: napadło ją trzech Niemców, rozwaliła wszystkich, wrzuciła granata do pomieszczenia, zabiła dwóch, obróciła się zabiła jednego na górze, obróciła się i... dostała z panzerfausta. Szczena mi opadła i wtedy stwierdziłem, że:
"Jeżeli dziewczyny w coś umieją grać, to robią to bardzo dobrze, przykładają się cholernie do grania i często wychodzi im to lepiej niż chłopakom. Dziewczyny na nauczycielki ET!!!!"

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

+Quote Post
Black_Rider
post 21:49, 30 09 2004
Post #57

Schutze

Nr użytkownika: 2925

A dziewczyna, która chciałaby utworzyć klan z pewnym FLORKIEM i Black_Riderem proszona jest o kontakt mail lub gg.
mail:[email protected]
gg:6261856

+Quote Post
AdI-O
post 22:01, 30 09 2004
Post #58

Hauptmann
Ikona Grupy

Usagi aż tak przytyłeś ohmy.gif No no, a mówią że e-sport to zdrowie ;[
Ale plizz zmień to zdjęcie, bo panie przestaną pisać i zrobi sie gej party huh.gif
Pzdr

+Quote Post
Luk
post 21:51, 11 10 2004
Post #59

Schutze

Nr użytkownika: 2946

Ja grałem z jedną kobitką na publistyce. Grała naprawde dobrze!! cool.gif Miała 200 Xp na mape laugh.gif

+Quote Post
tranx-san
post 6:51, 12 10 2004
Post #60

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

a ja kiedys gralem z z0rika i m0nia na ffa po 2giej w nocy i nie wiem ile mialy xp biggrin.gif
Widze teraz klany poszukuja kobiet bo to "modne" :>
Mnie to ani nie ziebi ani nie grzeje, w epoce rownouprawnienia wszyscy sa rowni i plec nie ma znaczenia wink.gif
Jak jakas kobieta chce dolaczyc do klanu to ok, ale raczej nie wytrzymala by dlugo, faceci sa nie do wytrzymania :>

+Quote Post

4 Stron V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi