![]() ![]() |
20:46, 20 07 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 20-05-2004 Skąd: świętochłowice Nr użytkownika: 1950 |
hehehe czyzbys sie zjenerwowal
za mis elokfence dzieki zawsze mi mowili zem mondryyy chłopak jest co do ksiezy z parafi....to mi przykro ze starasz sie nam tu opowiedziec smutna historie z dziecinstwa twojego....zrobimy zborke na ciebie....bo ja innego powodu nie widze jak to ze ta historyjka jest z autopsji twojej a jak nie miales zamiaru nikogo zbesztac w blocie to twoje przemyslenia sa chyba po marichuance hahahaahahahahaha |
|
|
|
21:01, 20 07 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
Hyhy tak se czytam i czytam, nawet sie uśmiałam miejscami (interesujące przenośnie i porównania, naprawdę w pyte!). I tylko jedna rzecz mnie martwi, a mianowicie wyraźnie widoczne traumatyczne oralno-analne przeżycia 99% piszących tutaj. Waginalnych doświadczeń niedostrzegłam. No cóż, świat schodzi na psy!!
|
|
|
|
21:27, 20 07 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 78 Dołączył: 3-07-2003 Skąd: Poznań Nr użytkownika: 18 |
lol ale dym xDDDDDDDDD za!@#iscie dawac wiecej xDDDDDDD
Swiety:
rotfl znowu ja xD c@#! z tym kto ma chity kto nie xD podobno wszyscy macie ta scene w dupie to na c@#! o tym piszecie ?? nie interesuje cie ta scena ?? uwazasz ze jest z!@#ana ?? stfu n00b !! dawac kolejne posty xD bo smiesznie sie robi xD ps. wczoraj mialem 18-naste urodzinki wiec skladac zyczenia, inaczej ban na kunet x[ |
||
|
|
|||
22:08, 20 07 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 20-05-2004 Skąd: świętochłowice Nr użytkownika: 1950 |
heheh no jak ktos nie dupcy tyle czasu to ma te jajca za duze i opuchniete.....
|
|
|
|
3:58, 21 07 2004
|
|
|
Schutze Grupa: ProPlay0r Postów: 1 Dołączył: 20-07-2004 Nr użytkownika: 2362 |
XDD tak sie zdenerwowalem ze az mi zwieracz puscil.. Wiesz drogi Pawle.. (czy ki c@#! jak masz tam na imie..) mnie to nie rusza... nie mam sie czym denerwowac... bo taki prostacki z!@# jak ty nie wyprowadzi nmie z rownowagi...
dupcyc to ty sobie mozesz swojego tatusia... btw co to jest dypcyc ? chybia mialo byc dupczyc ? ale nvm nie bede sie z toba klocic synku bo jak juz pisalem wczesniej, poziom mojej indolencji mi na to nie pozwala XDD btw sranaka... zwalilem sobie dwa razy.. za kazdym razem spuscilem sie na monitor gdzie byla otworzona strona klanu EKOL-WOD... tak mnie podniecacie.. poszedlem za twoja namowa.. nie mozna trzymac.. bo jeszcze cos sie popsuje.. dziekuje ci drogi przyjacielu za twoje cenne rady... i ciesze sie ze wreszcie zaczales uzywac mydla... pozdrow swoja dziewczyne... jest slepa czy jezdzi na wozku ? niewazne... wazne ze masz kogos do kogo mozesz sie przytulic, to sie chwali... na koniec chcialbym napisac, iz to chyba moj ostatni post... bynajmniej w tym topicu.. nie chce sie spierac z panem tanakom, poniewaz nie chce zostac przez niego osmieszony... wiem ze poziom jego pisowni, styl wypowiadania sie, jest dla mnie za wysoki... nie chce sie mierzyc z takim zawodowcem... na koniec mojej obecnosci w tym temacie.. chcialbym pozdrowic wszystkich normalnych ludzi ktorzy sie wypowiedzieli tutaj.. mianowicie.. : Swietego, Falubaza, Fasta i ymme... may the force be with u |
|
|
|
5:17, 21 07 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 112 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 489 |
a ja jestem pr0 bo mi mama sprzet do gry funduje (i mam grupe pr0play0r)
|
|
|
|
10:48, 21 07 2004
|
|
|
hehehe looz no to po 1 pisze jak godom a jako zem slazak urodzony to mi sie jakos takos ciepie na pisownie
|
|
|
|
11:25, 21 07 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 46 Dołączył: 7-12-2003 Skąd: nihongo gakka Nr użytkownika: 864 |
wszechmogacy - pokaz swoj prawdziwy nick. Rzucac bluzgami pod fejkiem umie kazde poukladane dziecko, ktore na co dzien slucha mamusi (mam nadzieje, ze wiesz co to ironiczna aluzja). Poza tym, geniuszu kochany ty moj, caly ten flejm w topicu "ranking klanow" to byla jedna wielka sciema, wymyslona o poranku przez znudzonego praca KiDa, szkoda ze Ci to do tej Twojej spuchnietej glowki nie przyszlo.
|
|
|
|
11:48, 21 07 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 28 Dołączył: 28-10-2003 Nr użytkownika: 593 |
Troche sie watek rozwinal od moich ostatnich wypocin, ale widze ze raczej nie w tym kierunku chyba...
Bedac Pr0 WaRzYwEm, czego nigdy nie ukrywalem To co nazywacie scena ET to jawne kpiny.Z zalozenia "scena" to ogol ludzi grajacych w jedna gre,niezaleznie jaki poziom prezentuja i czy sa w pr0 klanie czy tez w "zupie warzywnej":o!. Szacunek nalezy sie all.Niestety zgodnie z powiedzeniem "Polak wszystko potrafi" wy,a moze raczej MY potrafimy wszystko zj@#$c i zrobic takie g@#$o, ze nawet mucha nie siada... Wyzywamy sie od warzyw , cziterow, analfabetow,itd... Pomyslmy chwile : - warzywo?...kazdy nim kiedys byl i nie kazdy moze zostac pr0(o sobie), wiec moze nie przeceniajcie swoich umiejetnosci, albo wezcie sie za trenowanie i wtedy moze nie bedziesz pr0 playerem ale bedziesz gral w pr0 klanie; -cziter?...gosc ktory uzywal czituf:p z d@#y:C i UWAGA!!!! ... DAL SIE ZLAPAC... no wlasnie a ilu sie nie dalo? a ilu sie nigdy nie da? a ilu nadal uzywa czujac sie bezkarnie bo "niewykrywalny" i malo tego uzywaja go w sposob wskazujacy na glupote uzywajacego?; -analfabeta?...bledy w jezyku polskim popelniaja wszyscy,jedni mniej inni wiecej,ktos z powodu pospiesznego pisania posta,ktos dopiero wstal a kawa byla jeszcze za goraca,inny tylko w oficialnych dokumentach sprawdza bledy bo pozostale mu zwisaja,a jeszcze inny ma dyslekcje lub inna dolegliwosc...ale zaraz analfabeta?Czy pr0 player zabijajacy sie wlasnym granatem lub tk z puszki takiego oznacza ze zostal wlasnie warzywem?Chyba tak sadzac z waszych niektorych wypowiedzi... A teraz maly test dla was: -co oznacza "pr0 player"? 1.Gracz , ktory osiagnal niesamowite wyniki, ale nie poprzestaje na tym , stara sie byc jeszcze lepszym i potrafi honorowo przegrac przyznajac , ze tym razem ktos byl od niego lepszy. 2.Gracz , ktory osiagnal niesamowite wyniki, ma w d@#$e wszystkich bo sie uwaza za najlepszego,a jak przegra to zwala na lagi i zj@#$e bindy w cfg. 3."Gracz", ktory osiagnal niesamowite wyniki, ale uzywa "niewykrywalnych" czitow i nigdy sie nie da zlapac. 4.Gracz , ktory osiagnal niesamowite wyniki, uzywal "wykrywalnych" czitow i dal sie zlapac, ale potem zeby pokazac ze to byl blad z jego strony osiagnal niesamowite wyniki ,stara sie byc jeszcze lepszym i ...itd. 5"Gracz" ktory osiagnal niesamowite wyniki, dal sie zlapac na czitowaniu, ale ma to w d@#$e i dalej czituje bo teraz ma "niewykrywalne" i potrafi na nich tak grac ze sie nikt nie kapnie. Panie i Panowie.... The winner is... Prawidlowa odpowiedz to... . . . A gowno prawda... WSZYSTKIE SA PRAWIDLOWE !!! Niniejszym oglaszam ze pr0 to warzywo Zartuje, ale moze zastanowmy sie troszke i nie dzielmy sie na grupy w czyms czego nie ma. Nie tworzmy sztucznych podzialow bo to nie ma sensu. Ignorujmy chamow , niepotrafiacych odroznic rady od wyzwisk .Nie dyskutujmy na forum z ludzmi majacymi klapki na oczach na punkcie wlasnego ja - im sie juz nie da pomoc.Nie robmy wiekszej wsi niz jest to konieczne.Osoba odwiedzajaca to forum zaczynajaca grac w ET moze jedynie stwierdzic ze "wieksza polowa":D tutaj to debile i c@#$e bez zadnej tolerancji dla nowych.A potem sie dziwicie ze "warzywo" wyzywa "pr0" od cziterow niewiedzac nawet na czym polega czit:(. Na dowod nietolerancji i chamskiego podejscia co niektorych przytocze pewne zdarzenie,moze to was troszke ostudzi: Dobry znajomy gra od jakiegos czasu w ET, robi postepy bo go obserwowalem kilka razy.Zaczelem go zachecac do sprobowania gry klanowej.Po wielu namowach dal sie skusic i poszedl na trening do znanego klanu.Podczas tlumaczenia taktyki przez osobe prowadzaca kilka krotnie poprosil o powtorzenie danego elementu, poniewaz jego nawyki z ffa mowily mu zupelnie cos innego niz taktyka klanu.Za ktoryms razem uslyszal : K@#$a teraz ja mowie a wy macie sluchac i wykonywac, a jak nie rozumiesz to wyp@#$j bo sie nie nadajesz do nas...(moze nie doslowne slowa ale w takim dokladnie sensie).Ku mojemu zdziwieniu:D:D:D stwierdzil ze ta scena smierdzi i ma w dupie gre w klanie.Grejt szot panowie.Szanowalem ten klan ale przestalem:(ncmt. Jeszcze jeden watek ktory mnie naprawde dobija.J@#$c POISON.A CO TO k#!@A NAPIS NA DROPSACH?.!@#AC TO SOBIE MOZESZ WLASNEGO PSA O ILE CI (nazwa przyrodzenia)A NIE ODGRYZIE !!!A JAK NIE TO ZAMKNAC RYJE I SZACUNEK DLA WSZYSTKICH . JAK NIE POTRAFISZ OSIAGNAC TYLE CO POISON TO SAM SIE !@#.DOTYCZY TO WSZYSTKICH KLANOW I OSOB NIE TYLKO POISON.ZA TAKIE PUBLICZNE ODZYWKI WYRZUCAL BYM Z KLANU.Wiem ze ta wypowiedzia przybylo mi sporo wrogow ale co mi zrobia?Nie beda chcieli grac z SS? I tak to wyglada panowie pr0.Sa oczywiscie chwalebne wyjatki jak to w kazdej regule i cale szczescie ze takie mamy:).Oby wiecej:) |
|
|
|
13:23, 21 07 2004
|
|
|
hehe stray ja ci powiem jak ja to widze.... obserwuje czasem gre teksty ciepane podczas niej i powiem tyle...najczesciej rzucane slowa to: burak... marchewka... i wkacu nas ukochany p0r , wiecie co mi to nasuwa za skojazenia ... ze oni sa agentami firmy WARZYWKOr(znak tow.zastrz) takze jakby na to nie patrzec wszysy nalezymy do tej samej rodziny
|
|
|
|
17:38, 21 07 2004
|
|
|
Schutze Grupa: ProPlay0r Postów: 1 Dołączył: 20-07-2004 Nr użytkownika: 2362 |
tia pt0k, a ja myslalem ze to prawdziwy flame war i ze wszyscy wrzucaja na wszystkich... ojej jaka szkoda ze to byla sciema :E
trzeba byloby byc jakims kompletnym moronem zeby nie zauwazyc ze to sciema... po1. KiD moderator forum, ktory strzeze tu porzadku... zaczyna brac w tym udzial... kazdego moglbym podejrzewac o to ale nie KiD'a... razem ze swietym sa raczej prawdziwymi moderatorami.. i na 99% gdyby to nie byla sciema... poszly by bany a temat by poszedl w p!#@u... po2. idle #pyt0 - next clue po3. flame byl o jakiszdupy topic o zdupy ranking klanow... kazdy pr0 vel warzywo wie jak sie uklada polska scena... klotnie o to czy klan a jest lepszy od klanu b.. to zwykla prowokacja do sciemy.. znalazlo by sie cos jeszcze... np na ircu 99% ludzi mowilo ze to sciema... wiec skoro wiedzialem ze to sciema to po c@#! tu cokolwiek pisalem, obrazajc lub nie ? bo bylem k#!@a zazdrosny o to, ze wy robicie zdupy flame'a a ja nie a co ja to gorszy jestem ?? a dlaczego pisze pod fejkiem ? a tak sobie... zeby coniektorzy mogli sie zastanawiac kto to k#!@a napisal.. zeby bylo ciekawiej... btw doszly mnie nawet ostatnio sluchy ze swiety = wszechmogacy ... ludzie swiety to swiety a ja to ja... dwie rozne osoby... btw szkoda ze to juz koniec flejma i ze pt0k zdemaskowales scieme.. bo mozna bylo jeszcze troche to pociagnac... a tak znowu bedzie lipa... bo za kilka dni wszyscy o tym zapomna, a forum znow bedzie swiecic pustkami :/ |
|
|
|
18:00, 21 07 2004
|
|||||||
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Szacunek all k#!@a za co ? Mam mieć szacunek dla jakiś z!@#ów ? Na szacunek trzeba zasłużyć.
W Wolfie nie ma proplajerów. Jest/było kilka klanów w Europie którym było blisko do pro. Proplajerzy są w głownice w WC/SC, w Cs-ie, może UT, kiedyś byli w Queku, tzn tacy ludzie którzy z gry mogli nawet się utrzymać albo odłożyć większą sumkę.
No i co. Bo go z!@#ali na trenie to koleś mówi że scena ssie ? Niezły po!@#. Równie dobrze moglibygo z!@#ać w każdej innej grze. |
||||||
|
|
|||||||
18:07, 21 07 2004
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
No dobra przyznaje sie:
Wszechmogacy=Swiety |
|
|
|
18:13, 21 07 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 352 Dołączył: 16-04-2004 Skąd: Telefonia Dialog Nr użytkownika: 1724 |
Nie trudno było odgadnąć
Kto potrafi pisać takie referaty, to wszyscy wiedzą |
|
|
|
18:17, 21 07 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 227 Dołączył: 15-08-2003 Skąd: z miasta (co nie widac? hmm przynajmniej nie czuc... ;)) Nr użytkownika: 96 |
XDDDDDDDDDDDD swiety rox!!!!!
tylko imo troche za wczesnie to powiedziales, by cie jeszcze troche pobluzgali i mialbys powod to paru banow |
|
|
|
19:48, 21 07 2004
|
|||||
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
no ba ale zauwaz ile osob z wolfpl czy etpl czy innych czanelow pisze tutaj na tym forum...
:xxxxx k#!@a a mialem cos napisac jeszcze ;c aha, bo myslalem ze wielebny jest wszechmogacy ;x Ten post edytował falubaz 20:05, 21 07 2004 |
||||
|
|
|||||
20:05, 21 07 2004
|
|||||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
Swiety
Pomyślimy ET to tylko gra , mniejsze lub wieksze lotto i zawsze jest o co sie przy(słowo na p)ić chociażby dla beki
KiD o-(słowo na p)jacy się w robocie sam edytował mojego 1 posta , pieściliśmy go pare razy A TERAZ REKLAMA XCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC NARA NARA TWOJA STARA > ALL IDLE HCUJE #PYT0 BO BEDOM BANY NA KUNETA O_o |
||||
|
|
|||||
1:28, 18 08 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 165 Dołączył: 6-03-2004 Nr użytkownika: 1392 |
Jak dzieci...Wjezdzajcie sobie,mowcie kto jest more pr0 bo przeciez znacznie bardziej liczy sie skill w jakiejs glupiej grze niz poziom intelektu...To jest zalosne .Ludzie w wieku 20lat< i napieprzaja bluzgi o jakis koniach i gwalceniu przez ksiezy ?Litosci :/
|
|
|
|
7:13, 20 08 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
tałzynowy post im0 ;o
topica nie bede komentowal |
|
|
|
10:15, 20 08 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 301 Dołączył: 31-07-2003 Nr użytkownika: 54 |
:X W nagrode otrzymuje pan cofniecie licznika postof do 0 ^^ Nawiazujac do topica aby byc progamerem trzeba miec nr uzytkownika na boardzie ponizej 100. EOT xD |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |