![]() ![]() |
11:24, 29 08 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 55 Dołączył: 9-04-2004 Skąd: Kielce Nr użytkownika: 1677 |
w ogóle kto jest starszy a kto młodszy? mam problem ze sklasyfikowaniem siebie.
a teksty typu 'gram lepiej niż nie jeden 18 latek', świadczą właśnie o kompleksach dzieciaków tych o których mowa wcześniej. w sumie też moge powiedzieć że mam 18 lat i gram lepiej niż każdy polski 13,14,15 latek. omg teraz moge już mówić że jestem zaj***sty i im więcej osób zobaczy tego posta tym bardziej sie podbuduje. n/c |
|
|
|
23:52, 29 08 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 17 Dołączył: 26-02-2004 Nr użytkownika: 1347 |
Jak ktos z mlodziezy to przeczyta okolo 13-16 lat to niektorzy zaczna sie wkurzac wyklinac na wszystkie strony a inni (pewnie niewielki %) zacznie sie zastanawiac co by bylo jakby zaczal porzadnie myslec i zaczac byc kulturalnym i co wtedy by bylo jakby to wynosilo 100% pewnie wtedy mlodsi gracze to by byli do 11/12 lat
a mlodziez to by byla nowa grupa pewnie przyjmowana w 75% do klanow ktore teraz maja >18 P.S. Jesli napisalem bez skladu to przepraszam sam jestem taka mlodzieza i wlasnie napisalem posta bo zaczelem rozmyslac i jestem ciekaw co z tego wyjdzie |
|
|
|
17:34, 5 09 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 18 Dołączył: 14-03-2004 Skąd: Tychy koło Katowic(Śląsk) Nr użytkownika: 1470 |
A juz mysóaem że jestem najmłodszy
Strasi mówią że młodzi nie powiini grac dlatego że krew sie leje |
|
|
|
10:01, 6 09 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 34 Dołączył: 18-07-2004 Skąd: Wrocław Nr użytkownika: 2334 |
Mam 16 i czasem ponosza mnie emocje jak np moj team na pubie zamiast atakowac to uwaza zeby nie zginac wtedy mozna puscic wiazanke...
Ale czy starszym to sie nie zdaza? |
|
|
|
15:38, 6 09 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 90 Dołączył: 17-11-2003 Nr użytkownika: 754 |
w zasadzie od niemal poczatku istnieje u nas w klanie zasada "ponizej 17 wstep wzbroniony". owszem, mamy kilku 16-latkow jak Tudd czy Retsam, ale ich zachowanie i sposob bycia jest rozny od rowniesnikow. dlatego sa z nami. dlaczego nie przyjmujemy ponizej 17 lat? z wielu wzgledow jak chociazby pozne treny (pozdro Tranx) czy dojrzalosc emocjonalna. w ciagu roku przez klan przewinelo sie bodajze 4 kolesi ponizej 15 lat i za kazdym razem rozstawalismy sie w niemilych okolicznosciach. dlatego moje stanowisko jest takie, ze koles moze aimem bic wszystkich nas razem wzietych, ale i tak nie ma szans, bo jest za mlody
ps. z drugiej strony dalej jestem pelen podziwu dla Macka z fUzz, ktory jechal takiego nooba jak ja w zeszle wakacje, gdy gralem przeciw fUzz. tak wiec nie mowie, ze nie potrafia strzelac, tylko ze brak im samodyscypliny, tudziez maja zbyt zjechanych starych, by grac do pozna |
|
|
|
20:07, 6 09 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 38 Dołączył: 15-08-2004 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 2578 |
Eld zgadzam się z tobą tylko w tym że mają po!@#anych starych bo młodsi mogą mają tyle samo skillu i aimu co starsi a może nawet więcej a wogle młodzi chyba nie będą za server klanowy płacić
a tak wogle lat mam 14 |
|
|
|
20:46, 6 09 2004
|
|||
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 122 Dołączył: 5-12-2003 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 859 |
Taaaa z dupy topic, z dupy dyskusja. Czy tak czy siak i tak jej nigdy nikt nie rozstrzygnie, więc po kiego grzyba ją kontynuowac w ogule? A tak poza tym to moim zdaniem... :>
LoL? A czemu niby nie mieliby płacic? To co masz 5 "młodych" w klanie i 5 "starych" i co "starzy" maja utrzymywac "młodych"? Śmieszne... |
||
|
|
|||
9:53, 7 09 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 90 Dołączył: 17-11-2003 Nr użytkownika: 754 |
wlasnie... zapomnialem o tym problemie, bo jest to jeden z podstawowych. z mlodymi jest tak, ze placic za serwer nie chca, po czym biegna sobie kupic ajsmata albo nowego mx... coz, grac gdzies trzeba. aim oczywiscie, ze w wiekszosci przypadkow jest lepszy u mlodych (ja po calym dniu przed kompem i kilku godzinach bycia gnojonym przez juniora, wieczorem mam reakcje spoznione conajmniej o kilka sekund. starosc, nie radosc - hehe), ale jak mowie samym aimem nie wygrywa sie arghhhh... temat z tych "co bylo pierwsze...". ja po prostu swoje z mlodymi przeszedlem i jakos wole grac w towarzystwie starszych |
||
|
|
|||
10:53, 8 09 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 6 Dołączył: 30-06-2004 Nr użytkownika: 2193 |
a ja mam tylko 20 lat a pojade mp40 niejednego 70-latka HA!
|
|
|
|
10:25, 11 09 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 11-09-2004 Nr użytkownika: 2771 |
Według mnie każdy gracz, który potrafi się zachować jak normalny kulturalny człowiek i dobrze gra powinien być traktowany tak samo kiedy ma 13, 15, 20 czy 30 lat. Z drguiej strony jeśli jego gra polega na bluzganiu i żucaniu bezpodstawnie słowa: Lamer, n00b, c***, s**** to także niezależnie od wieku taki człowiek nie zasługuje na dobre traktowanie w et. Inna sprawa związana z wiekiem graczy. Ja mam lat 15, w Wolfa szpilam już z rok i gram całkiem dobrze. Do tej pory zauważyłem, że w wielu klanach nie przyjmują niepełnoletnich nawet jeśli dobrze grają. Naprawdę nie rozumiem dlaczego i czym takie klany się kierują. Znam wiele osób nawet 12 latków, którzy wymiatają na poziomie niejednych starszych i skopali by im tyłek jak tylko by chcieli, z drugiej strony są to smarkacze i pyskują jak tylko się da.... Teraz pozostaje liczyć, że trafisz na dobrego człowieka, z którym pograsz sobie jak na dobrego gracza przystało i nie będziesz słyszał słów obrazy z jego strony. Podsumowując tę moją plątanine słów i wracając do pierwszego posta tego Tematu:
Do ET trzeba dorosnąć i wiedzieć jak się zachować. Dorosnąć nie wiekowo ale troszeczkę inaczej... Pomyślmy.... :] Bye! |
|
|
|
13:39, 11 09 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 496 |
Ojezu chyba strzele sobie w leb z tej rozpaczy, bo jak widze to ludzie <16 nie maja prawa bytu!!^^ Jacy tu wszyscy "starsi" wypowiadajacy sie sa madrzy i elokwentni - autorytety same
|
|
|
|
12:36, 16 09 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 29 Dołączył: 2-08-2004 Nr użytkownika: 2482 |
Co moge powiedzieć...
Mam 15 lat. Nie działam w klanie z powodu nieprzewidywalnego łącza. JEdnak, denerwuje mnie gdy wyskoczy jakiś gośc z panzerem i kosi. Wiem , to normalne, lecz Panzerfaust na wojnei był bronią do rozwalania czołgó a nie ludzi! Ale mniejsza o to. I w momencie gdy po raz -enty dostaje do tego samego gościa z panzera pod rząd, to mam ochote zbindować sobie klawisz "PANZER LAME & PANZER PUSSY". Wiem, typowe szczenieckie zachowanie. Ale to hromony w nas (młdoych gniewnych Nie grałem w RTCW, przez co moze jestem troche gorszy, od starych wyjadaczy, lecz co tu kryć... Za par(-naście) lat, ja będe starym wygą i będę mówił "Ahh.. za moich czasów to internet miał max 1 mb/s, i grało się w W:ET. Nie to co toeraz... 10 GB/s za 50 zł, W:ET 4 i tacy jak ja, którzy jeszcze oddychają (khe khe) Wchodząć na serwer stają sie jednoosobową armią". Ale do czego zmierzam. Nie wiem. Pozdrawiam MURDOc |
|
|
|
12:39, 16 09 2004
|
|||
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
.......to znaczy, ze jestes lemmingiem |
||
|
|
|||
22:12, 16 09 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 165 Dołączył: 6-03-2004 Nr użytkownika: 1392 |
Jakby nie patrzec PF to normalna bron ,jednakze na publicach powinien byc wylaczony bo jak sie widzi takiego 1kill noob panzera to az sie krew gotuje.Pozatym brak poszanowania dla PFa widac glownie na Polskich servach.Za granica jak sie zabbije 3 z PFa to ci powiedza "Great shot" a w Polsce....coz zaczna po tobie jezdzic ze jestem lamer,pf pussy etc i dlatego wlasnie nie lubie grac z dziecmi.
|
|
|
|
2:22, 17 09 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 31 Dołączył: 28-05-2004 Skąd: Biłgoraj Nr użytkownika: 2014 |
ma 20 lat nie uwazam ze mlodzi graja slabo ;] sam zachecilem swojego 15letniego brata do gry i musze przyznac iz mimo ze gram ponad rok to juz zaczyna mnie doganiac
|
|
|
|
17:28, 18 09 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Half ProPlay0r Postów: 3 Dołączył: 26-08-2004 Nr użytkownika: 2667 |
:C ale asy po 10 lat też sie znajda ktore cie zjada XD
|
|
|
|
21:34, 29 09 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 27-09-2004 Skąd: Chalupki ale mieszkam w Niemczech bo mnie tu przywlekli :o) Nr użytkownika: 2903 |
Hej
Uwazam ze wiek niepowinnien grac roli!!!! |
|
|
|
0:19, 30 09 2004
|
|||||
|
Grupa: Użytkownicy Postów: -999899 Dołączył: 9-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 200 |
tru. kolesie, którzy nadziewają się po tysiące razy, często w tych samych sytuacjach na pfy są niczym innym jak bezmyślnymi lemmingami.
ten koleś też mi wygląda na lemminga chociaż nie mam pojęcia czy namiętnie rezają go pfy - do takiego określenia skłoniła mnie jego wyczerpująca wypowiedź poparta (trzema? czterema? tak zwięźle napisał, że w końcu nie wiem ile ich jest) argumentami. uzasadnienie jego poglądu na ten temat jest równie wyczerpujące co sama w sobie wypowiedź (40 znaków z sygnaturą! ...na post!) nie zrozumcie mnie źle, wiek ma bardzo duże znaczenie i odgrywa bardzo istotną role. przykładem jest w/w lemming, który pewnie sam nie wie dlaczego jego zdaniem wiek nie powinien grać roli. dorosły, może inaczej - jako-tako rozwinięty człowiek/humanoid napisałby dlaczego tak myśli, podałby konkretne przykłady, jakieś argumenty, lub chociażby kontrargumenty do stwierdzenia, że wiek odgrywa jakąkolwiek rolę, on tego nie zrobił, pewnie nawet nie zastanowił się nad swoją wypowiedzią... i wierzcie mi lub nie ale taki tok myślenia (lub jego brak) odbiją się na wszystkim, nie tylko na wypowiedziech związanych i niezwiązanych z grą. |
||||
|
|
|||||
10:50, 30 09 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 85 Dołączył: 24-02-2004 Nr użytkownika: 1333 |
No sami spójrzcie na Pana lemminga - widać tu jego dorosłe podejście , skoro pf mu penetruje odbyt poraz setny z rzędu to koleś wychodzi z założenia że w et nie powinno być pfa (lol) ,zamiast poruszyć wątłe trybka pewnej machiny umieszczonej pod deklem , a dumnie nazywanej mózgiem i dojśc do wniosku że coś robi źle że przyjmuje panze prosto w pysk - on robi zupełnie coś innego dopatruje sie winy jego lamienia w osobie kolesia który podaje mu rure prosto do pyska. na marginesie koleś z rurą ma jeszcze większą z tego beke że koleś jest niereformowalny i cały czas mu włazi na panze , i zamiast szukać innej pozycji żeby oddać strzał z panzy , zaczyna sie gorączkowo rozglądać za lojtem , żeby przyniósł mu ammo , bo kończy mu sie już karma dla leminga .
Wiek ma znaczenie i nie ma tu nad czym dyskutować , niedowiarków zapraszam na jakiekolwiek ffa . mniej więcej grają tam ludzie znani np z forum czy ogólnie niektórych sie kojarzy ile lat mają . i w godzinach przeddobranockowych wchodzenia na ffa mija się z celem , bo w kółko tylko z dupy teksty , voty , complainy i przechwałki w stylu - bosz jak ze mnie jest gośc mam 200 xp w jedną mape lubie grać ffa ale późnym wieczorem wtedy większość gówniarzy śpi , i gra przeważnie jakaś ekipa która jest zawsze na tym ffa wieczorem , także można powiedzieć że się ich zna , wtedy ffa daje dużo radochy (przynajmniej mi) sorry bo napewno nie wszyscy młodzi się tak zachowują , ale ci o których napisałem psują mi staremu grzybowi radoche z gry . dlatego stary > młody sorry niestety tak wychodzi bilans |
|
|
|
21:15, 30 09 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
Stary grzyb? No czuję się urażona Tak więc proponuję raczej w kwiecie wieku (czytaj - młody) > dzieciaki |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |