IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> MOJA DZIEWCZYNA I WOLF, Jak namowic swoja kobiete do wolfa
evil_lord
post 22:41, 24 11 2004
Post #21

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

CYTAT
ale jakbym ja i wielu innych gosci mialo wybrac to imo wybraliby to spokojniejsza ktora lubi przeczytac dobra ksiazke etc niz krzyczaca do kompa  maniaczke wolfowa

nie wiesz co mówisz młody człowieku, oj nie wiesz....

xD
Go to the top of the page

+Quote Post
c0m4r
post 23:16, 24 11 2004
Post #22

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2922

CYTAT
Wiecie moja dziewczyna ma problem z tym ze gram bo czasami ja zaniebuje wieczorami:)Ale dalej ja kocham;)

Dla Kochanej dziewczyny poświęciłbym każdy wieczór... Być może Ci co mnie znają i czytają ten post śmieją się teraz ale dla mnie w Życiu nie liczy się tylko wolf ale coś więcej smile.gif

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny smile.gif

+Quote Post
tranx-san
post 2:52, 25 11 2004
Post #23

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

najlepiej nie miec dziewczyny/zony tylko kochanke.. albo kilka.. ktora odwiedzasz tylko wtedy gdy masz ochote na seks :U

ja sobie zmienilem ostatnio dziewczyne na nowszy model.. tamta sie zurzyla :X
nowa przynajmniej sie nie wpienia jak chce sobie pograc ohmy.gif noi ma te k#!@iki w oczach :U

+Quote Post
yamaro
post 0:43, 2 12 2004
Post #24

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1870

Heh.. Moja GirlFriend raczej nie zwraca uwagi na to ze pocinam wieczorami w ET. Jedynie sie wk#!@ia kiedy jestesmy razem a ja marudze badz jestem nie przytomny po przegranej nocce w ET smile.gif

+Quote Post
ReiL
post 17:22, 18 12 2004
Post #25

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3284

widze ze macie troche wypaczona wizje zwiaku z dziewczyna ktora gra w ET.Moja dziewczyna gra w ET a zainteresowala sie tym sama jak kiedys zobaczyla jak gralem spytala sie czy nie mogla by zagrac ze mna...nie przenosimy tematu ET pozza gre czyli nie rozmawiamy o ET poza gra...a gramy jak oboje siedzimy w domu i sie nudzimy powiedzialbym ze zabijamy w ten sposob czas i to calkiem przyjemnie biggrin.gif niezdazylo mi sie jeszcze sytuacja w ktorej to moja dziewczyna niechciala by ze mna pojsc np. do baru czy jakiekolwiek inne spotkanie bo akurat gra....jesli traktuje sie ET jako rorywke i hobby to mysle ze nie wyniknal z tego powodu adne konflikty z partnerka....wszystlko zalezy od podejscia i od indywidualnych usposobien konkretnej pary...Pozdrawiam

+Quote Post
tranx-san
post 6:25, 21 12 2004
Post #26

Major
Ikona Grupy

ReiL, ja traktuje wolfa jako odskocznie od prywatnego zycia i dobrze mi z tym, poniewaz gdy odpalam wolfa, siadam wraz z kumplami do gry, zakladam sluchawki i mnie nie ma, nie ma mnie dla innych, wiec gra z moja girlfriend w wolfa odpada, bo zbytnio nie moglbym sie skoncentrowac na samej grze.. no chyba ze traktowal bym ja jako kumpla z klanu co oczywiscie jest nie mozliwe.

Wierz mi sa lepsze sposoby na spedzanie czasu z dziewczyna niz wolf ^^, jezeli juz jestem z dziewczyna, osobiscie wolalbym spedzic ten czas w lozku czy na podlodze, robiac ciekawsze rzeczy niz wysadzanie pompy, czy dzial :X

dodam iz jakbym gral z moja dziewczyna w wolfa, to raczej mialbym zero czasu spedzonego samotnie, a i czasem to jest w zyciu potrzebne, odciac sie od ludzi i pograc sobie na jakims zdupy ffa ;[

+Quote Post
ReiL
post 13:42, 23 12 2004
Post #27

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3284

CYTAT
Wierz mi sa lepsze sposoby na spedzanie czasu z dziewczyna niz wolf ^^,

Wiem o Tym doskonale ja tez wole sie troche "potarzac" po podlodze niz pograc z nia w Wolfa ....ale skoro chce ze mna zagrac to jej nie odmawiam-bo Kobieta sie nie odmawia tongue.gif A tak wogole to nie gram z nia zawsze tylko czasami tak dla rozluznienia biggrin.gif

+Quote Post
yamaro
post 2:35, 17 01 2005
Post #28

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1870

no to macie luz Panie szkoda i moze nie szkoda ze moja ciagle w ksiazkach tongue.gif ... Joke na ksiazkach tez wygodnie sie Brancluje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. A po za tym ona ma raczej racje et to swiat ktory przez dziecko nazywany jest bajka, tak wlasnie Ona postrzega ET smile.gif. Ale jak cos ona dzieckiem niejest zeby nie wyszlo na Pedofilie tongue.gif .

+Quote Post
tranx-san
post 18:32, 20 01 2005
Post #29

Major
Ikona Grupy

yamar ale ty jestes pedofilem biggrin.gif

+Quote Post
paolo_pablo
post 14:25, 26 01 2005
Post #30

Schutze

Nr użytkownika: 3634

CYTAT (MastaBlasta @ 1:43, 2 11 2004)
Jakoś to sobie wyobraźiłem

-Misiu ulecz mnie
-już pędzę kochanie
-och dziękuję :*
-ależ proszę słoneczko

>:O ;C

całe szczęście to tylko moja chora fantazja ;S blink.gif

no tak moglo by byc albo:
-ooo
-docjodze tą swoją strzykaweczką
-tak tak
-dawaj dawaj
tak mozna grac z kobietąbiggrin.gif tongue.gif

+Quote Post
iilka
post 19:56, 27 01 2005
Post #31

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

huh.gif Oj panowie ohmy.gif ale macie dziwne wizje blink.gif ja gram od poczatkow rtcw i bylam jedna z peirwszych kobiet ktore graly w wolfa ( ze mna byly Sarri i Amfisia Ktore pozdrawiam bardzo cieplo :*) i trzymam sie do tej pory...Owszem dzieki wolfowi poznalam mojego męzczyzne wub.gif i moje 2 wspolgraczki takze biggrin.gif jestesmy razem juz dlugo i wierzcie ze ET juz sie nam przejada wacko.gif sa fajniejsze metody spedzania czasu rrazem tongue.gif

+Quote Post
kleszcz_pl
post 19:38, 26 08 2005
Post #32

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 4770

ej dobre pytank moja laska akórat woli CoD co mnie denerwóje jak można grać w CoD przecież tam nie ma rangi i tp biggrin.gif

+Quote Post
Sagitarius
post 21:19, 5 10 2005
Post #33

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

buehhe..rzecz gustu..ale o ile singiel w cod'ie wymiata to multi jest bardzo słaby...

co do tematu..najlepiej wogóle nie pokazywać dziewczynie kompa bo sie zabarykaduje w swojej melinie i wiecej jej nie zoabczysz tongue.gif

+Quote Post
z0rika
post 18:54, 9 10 2005
Post #34

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3220

affirmative laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

+Quote Post
Milo93
post 12:27, 11 11 2006
Post #35

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 7014

Dziewczyny trzeba kochać, a nie namawiać do rzeczy, które je wogóle nie interesują. Ymma pokazała, że dziewczyny to romantyczki, a nie wojaki, z którymi można od tak sobie pograc. Z przyjaciółką zozumiem, ale z dziewczyną nigdy. Sam wiem po mojej Basi. W głowie jej tylko spacery, kino i wspólne rozmowy i właśnie za to ją kocham smile.gif

+Quote Post
falubaz
post 14:42, 11 11 2006
Post #36

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Chlopaku, masz zadanie domowe do odrobienia. Przeczytaj sobie te 2 topici.
A w rzeczy samej regulamin forum: http://www.board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=261
i FAQ http://www.board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=933 .

Jesli twoj post nie wnosi nic do tematu, albo jest on juz calkowicie wyczerpany to nic nie pisz. A i przeczytaj wszystkie topici od poczatku do konca bez odpisywania i wklejania swego zdania.

A ja nie rozumiem, czemu nie namawiac, skoro to nie jest zla rzecz. Granie z dupa w gry moze byc kolejna proba skonsumowania zwiazku. Ale ty malo o tym wiesz raczej w wieku 13 lat...

+Quote Post
tranx-san
post 18:54, 12 11 2006
Post #37

Major
Ikona Grupy

o lol topic starszy od wegla biggrin.gif

no granie w gry z kobietami jest kewl... ja preferuje gre w pokera rozbieranego czy tez w doktora. polecam jeszcze gre "kto ma bardziej gibki jezyk", albo "czy uda mi sie dojsc w 5 minut"
et jest nudne w porownaniu do tych gier.

+Quote Post
jarpen
post 19:17, 12 11 2006
Post #38

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3186

ale wy jestescie slabeusze.
pograjcie sobie w butelke z kolegami albo remika rozbieranego

+Quote Post
kosynierka22 pl
post 22:30, 22 04 2007
Post #39

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7769

CYTAT
Dziewczyny trzeba kochać, a nie namawiać do rzeczy, które je wogóle nie interesują. Ymma pokazała, że dziewczyny to romantyczki, a nie wojaki, z którymi można od tak sobie pograc. Z przyjaciółką zozumiem, ale z dziewczyną nigdy. Sam wiem po mojej Basi. W głowie jej tylko spacery, kino i wspólne rozmowy i właśnie za to ją kocham
CYTAT
......... no załamka ....mi mój facet pokazał et ...fakt czasem jest zaniedbywany:D:D:P ale lubimy sobie pograć razem :) Myslę że jesli facet ma fioła na punkcie Et to jest tylko na + ze i jego kobieta jest razem z nim :) ............hehe no i oczywiście tylko w wirtualnym swiecie mogę mu skopac tyłeczek ;):P

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi