![]() ![]() |
5:17, 18 02 2006
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Miałem napisać duży post nie podając tych linków. Ale ostatecznie.
http://www.netcoders.cjb.net http://www.elitecoders.org Lookać to http://nc.elitecoders.org/cheats/ GG GL & HF. RIP |
|
|
|
11:16, 18 02 2006
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
łiiiiii tam.
|
|
|
|
11:29, 18 02 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 499 Dołączył: 15-11-2004 Skąd: 20x z dupy Nr użytkownika: 3186 |
tu macie filmiki http://video.google.com/videosearch?q=netc...nG=Search+Video
na wszystkich widać, ze cziterzy to warzywa, bo grają na standardowym hudzie. na drugim ciekawa zabawa fg42-jak to możliwe, że ne znika mu luneta? chyba co pare milisekund znowu sie uruchamia, czy coś takiego ciesze się że mam oryginała cod2-wreszcie będzie do niego pb i dzięki cdkeyowi nie będzie tam takich lamusów lokaj to http://nc.elitecoders.org/cheats/etBot/scr...712-battery.jpg czyli nawet mortar jest shaczony tu mamy riflecam http://nc.elitecoders.org/cheats/etBot/scr...Untitled-12.jpg nie dość że czitują to od-(słowo na p)ją sobie jaja z innych http://nc.elitecoders.org/cheats/etBot/scr...s_purehack1.jpg |
|
|
|
12:47, 18 02 2006
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 584 Dołączył: 17-11-2004 Skąd: położenie horyzontalne Nr użytkownika: 3234 |
fajne te fragmovies, ktore dal jarpen
|
|
|
|
13:09, 18 02 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 348 Dołączył: 7-11-2003 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 687 |
to mniej wiecej tak samo jak wh z ta luneta ... tylko ze zamiast nalozyc teksture, po prostu ja usuwa ... po prostu wymazuje to czarne na okolo ...
a co do cziterw ... sa to paly ... ale paly tez graja na ffa i pozwalaja na takie cos .... zreszta widac na filmikach voty o kicki ... jak widac nieskuteczne ... no bo po co .. ale da sie zauwazyc ze te haxy to raczej na etpubie/mainie sa grane .. zobaczcie jak czat zamula ... o ile mnie skleroza nie wziela to na etpro jest oswierzany na bierzaca a nie w stalym, zolwim tempie ... zreszta ... co ja bede pisal .. kazdy to widzial btw.granata tez zhaczyli xD look... http://nc.elitecoders.org/cheats/etBot/scr...Untitled-14.jpg http://nc.elitecoders.org/cheats/etBot/scr.../Untitled-6.jpg o prosze .. ktos chcialby wiecej fps? http://nc.elitecoders.org/cheats/etBot/scr...ts/cvarhack.jpg aaaa .. i jeszcze jedno mnie smieszy ... ile te po!@#y piszace haxy chca za nie cytat z jednego z w/w forow.. QUOTE non PB version(Silver): 75 US$ PB version(Gold): 100 US$ |
|
|
|
13:33, 18 02 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 499 Dołączył: 15-11-2004 Skąd: 20x z dupy Nr użytkownika: 3186 |
o kur.wa. to naprawde muszą być jakieś debile skoro nie umieja granatem, ani riflem trafić. omfg jakie n00by looooool.
ja usunąć hardware bana QUOTE Removing the Ban Buy a new HDD and/or NIC - A Small 10-20GB HDD Would Do! ku.rwa oni nawet bana nie umieją normalnie usunąć. to naprawde jakieś z!@#y psychiczne. chwalą się że graja na dwóch czitach jednocześnie nie grajcie na tych serwerach z wiadomych powodów: jak widac żaden z nich nie jest na etpro QUOTE * =45thID=Noob Warehouse
IP: 69.31.6.172 Slots: 38 Mods: Shrubet * Elitecoders/45thID Custom IP: 207.44.236.135 Slots: 38 Mods: Shrubet * *nix-coders IP: 62.111.181.41 Slots: 16 Mods: Shrubet * TRICOLORCLAN CHEAT & XPSAVE 1 IP: 83.142.49.57 Slots: 20 Mods: ETPub * TRICOLORCLAN CHEAT & XPSAVE 2 IP: 83.142.49.100 Slots: 64 Mods: ETPub * WP CheatServer CnK IP: 72.5.195.31 Slots: 64 Mods: Shrubet * [Cheat Perfection] CHEAT SERVER IP: 8.6.3.134:27960 Slots: 15 Mods: ETPub |
|
|
|
14:11, 18 02 2006
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
rotfl
w sumie nic nowego ... |
|
|
|
15:55, 18 02 2006
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 505 Dołączył: 21-12-2003 Skąd: Toruń Nr użytkownika: 952 |
swienty czemu podajesz takie linki jak nie morzna ich sciognoc ?
myslalem ze wreszcie porzliscie po rozóm do glowy a tutaj nic ja mam placic za czity - nigdy kto moze mi pomoc z zainstalowanie czituw prosze: [email protected] dzienki |
|
|
|
18:21, 19 02 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 301 Dołączył: 31-07-2003 Nr użytkownika: 54 |
tak, tez postuluje za tym zeby dawac linki do czitow, a nie robic nam tylko smaczka pokazujac screeny i filmiki ;c
btw. kazdy wie ze top klany czituja |
|
|
|
3:20, 22 02 2006
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
widzialem to juz kiedys. nice
nie gram lately w et ale podejrzewam ze z tymi czitami graloby mi sie o wiele gorzej niz normalnie :[ |
|
|
|
9:28, 22 02 2006
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 64 Dołączył: 18-11-2003 Nr użytkownika: 765 |
QUOTE(tranx-san @ 2:20, 22 02 2006) [snapback]56919[/snapback] widzialem to juz kiedys. nice nie gram lately w et ale podejrzewam ze z tymi czitami graloby mi sie o wiele gorzej niz normalnie :[ no, no i ja sie pytam dlaczego tranx nie gra w reprze???!!! btw. wyjatkowo kiepski odzew na prowokacyjny post Swietego. ja swoja opinie wyraze w jednym zdaniu - jesli normlny sport jeszcze nie zdechl z powodu nagminnego czitowania to i e-sport nie umrze z tego powodu. aha, Swiety naloz sobie pbma za dawanie linkow do czitow i bana za te rzesze chetnych aby zasilic konta chlopakow z netcoders i elitecoders. juz slysze te odpowiedzi na pytania: co chcesz synku dostac na urodziny? a przed gwiazdka listy do sw. Mikolaja... ;] |
|
|
|
20:00, 22 02 2006
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
art odpowiedz na twoje pytanie jest prosta... nie gram w reprze poniewaz mietek chcial dac innym zespolom jakies szanse... nie mozemy byc samolubami i skazywac siebie na bezprecedensowe zwyciestwo w NC.
e-gaming nie umrze dopoki beda lany, turnieje o kase i sponsorzy.. w eu i polsce moze nie ma prawdziwego e-gamingu jeszcze, ale gdyby powstal, napewno mozemy liczyc na podobne organizacje jak w prawdziwym sporcie, ktore beda testowac czy dany zawodnik na jakims wiekszym turnieju nie uzywa "wspomagaczy". Na lanie oszukiwanie jest raczej nie mozliwe chyba ze dany gamer chce zostac wyrzucony z lana razem ze swoim komputerem (kiedys widzialem filmik jak ziomka wynosili wraz z kompem bo czitowal jak gral w css). pomimo tego iz nie jestem active et player anymore nadal interesuje sie ta scena, jak i innymi. Samo czitowanie na ffa mnie nie wzrusza, a podczas cw czy jakiegos turnieju ciezko jest znalezc osobe ktora uzywa wspomagaczy. Nie chodzi tutaj o to iz faktycznie ciezko jest kogos zlapac, a bardziej o to ze zwykly szary med skilled et player np ja, woli grac czysto, nawet dostawac w dupe, poniewaz nie chcialby nadszarpnac reputacji swojej jak i swojego klanu. A kazdy z nas e-gamerow wie, ze podnoszenie swoich umiejetnosci przez trenowanie i zdobywanie doswiadczenia jest zawsze o wiele ciekawsze niz przez uzywanie czitow... nawet grajac w gry single player raczej nie poslugiwalem sie kodami czy roznego rodzaju trainerami.. kiedys probowalem i niestety zamiast zabawy przychodzila nuda a gra szla w odstawke. Czituja natomiast tylko z!@#y genetyczne, ktore podcinaja sobie zyly za kazdym razem gdy na ffa widza napis "you were killed by...", albo super wy!@#ani w kosmos "pro gracze" ktrorzy juz dawno staneli w miejscu, nie wiedza czemu a chca sie nadal rozwijac i ownowac all za wszelka cene.. przerosniete ambicje or smth? |
|
|
|
21:27, 22 02 2006
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Tak w zasadzie powinienem sam siebie zabanować bo zamieściłem linki do czitów. Na moje nędzne usprawiedliwienie moge tylko powiedzieć że nie tak łatwo je ściągnąć bo trzeba za nie najpierw zapłacić.
Nigdy nie byłem przewrażliwiony na punkcie czitów. Poprostu jak ktoś dobrze strzelał to uważałem że jest skilled player. Pamiętacie może sytuację sprzed prawie 2 lat kiedy kilka osób z C4 posądzało niewinnego kolesia o czity ? Część osób już o tych stronach wcześniej wiedziała. Część dowie się o tym dopiero teraz. Mi chodzi o pokazanie samego zjawiska. Powstają grupy, które profesjonalnie zajmują się pisaniem czitów i biorą za to pieniądze. Nawet dają gwarancję na ich niewykrywalność przez PB ! a w przypadku wykrycia deklarują zwrot pieniędzy !! (w to akurat mało wierze). I niestety ET wydaje się wylęgarnią czitów i taką zakałą wogóle gier fpp pod tym względem. Co prawda czity dostępne są do prawie wszystkich gier ale pod ET jest ich dostatek. Wcześniej taką wylęgarnią był CS (jak widać to co darmowe jest zakałą) I pomyśleć że jeszcze pare lat temu w różnych grach oskarżanie kogoś o czity przez większość było traktowane z poblażliwym uśmiechem. Czity były ale to był margines (może dlatego, że nie były tak doskonałe jak teraz). Czity te są niewykrywalne przez PB mn dlatego że to są czity prywatne, korzysta z nich bardzo ograniczona ilość osób. Ale paradoksalnie zwiększenie popularności czitów prywatnych spowoduje że jest większa szansa na wykrywanie ich przez PB. Chociaż z drugiej strony skoro Evenbalance nie zajmuje się czitami prywatnymi (przecież pierwszy lepszy człowiek z ulicy może je kupić) to znaczy że olewa sprawę. Niektórzy mówią że to dlatego że producenci olali stare i darmowe ET. No ale jak wytłumaczyć to w przypadku nowych i płatnych gier ? Czity są najbardziej widoczne na FFA, szczególnie ostatnio. Dość wspomnieć kolesia z nickiem reklamującym stronkę z czitami na serwerze icp Może to komuś wydawać się smieszne, że ktoś może płacić za czity ale skoro gracz może wydać 100$ na samą myszkę z podkładką, nie mówiąć już o kilku tysiącach na kompa to czemu nie miałby wydać takiej samej kwoty na czita ? Pomijam kolesi na FFA. chuj z FFA. Ale jeśli chodzi o klanówki ? Ktoś kto ma wysokie ambicje może skusić się na taki zakup. Jesli jeszcze ktoś chce zarabiać dużą kasę (to akurat w ET naszczęście nie grozi) to jeszcze bardziej może się skusić. Z drugiej strony jak chce się zarabiać kasę to trzeba jeździć na LAN a tam wszystko wychodzi. Zawsze byli ludzie którzy jak mieli pojechać na LAN to nagle robili się chorzy, mieli za daleko etc (alob poprostu się wstydzili Najlepsze na koniec. Można dowolnie zmieniać swój numer Guid. Co więcej można nawet sobie wygenerować guid należący do bogu ducha winnego innego gracza. To oznacza jedno - jak koleś ma dynamiczne ip (np Neostrada) to jego zabanowanie jest praktycznie niemożliwe. O ile wcześniej w przypadku płatnych gier cd-key i ban na niego był dość dobrym rozwiązaniem przeciwko głupim zabawom z czitami (w porównaniu z darmową grą) to obecnie jest to już nieaktualne. Ciekawe co jeszcze wymyślą ? God mode ? Teleportacja w dowolne miejsce ? niewidzialność ? hs zabierający 200 hp ? bot połączony z aimbotem ? Będzie wtedy zajebista gra. |
|
|
|
22:56, 22 02 2006
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
QUOTE(Swiety @ 20:27, 22 02 2006) [snapback]56929[/snapback] Nigdy nie byłem przewrażliwiony na punkcie czitów. Poprostu jak ktoś dobrze strzelał to uważałem że jest skilled player. Pamiętacie może sytuację sprzed prawie 2 lat kiedy kilka osób z C4 posądzało niewinnego kolesia o czity ? Mi chodzi o pokazanie samego zjawiska. Powstają grupy, które profesjonalnie zajmują się pisaniem czitów i biorą za to pieniądze. Nawet dają gwarancję na ich niewykrywalność przez PB ! a w przypadku wykrycia deklarują zwrot pieniędzy !! (w to akurat mało wierze). I niestety ET wydaje się wylęgarnią czitów i taką zakałą wogóle gier fpp pod tym względem. Co prawda czity dostępne są do prawie wszystkich gier ale pod ET jest ich dostatek. Wcześniej taką wylęgarnią był CS (jak widać to co darmowe jest zakałą) I pomyśleć że jeszcze pare lat temu w różnych grach oskarżanie kogoś o czity przez większość było traktowane z poblażliwym uśmiechem. Czity były ale to był margines (może dlatego, że nie były tak doskonałe jak teraz). Czity te są niewykrywalne przez PB mn dlatego że to są czity prywatne, korzysta z nich bardzo ograniczona ilość osób. Ale paradoksalnie zwiększenie popularności czitów prywatnych spowoduje że jest większa szansa na wykrywanie ich przez PB. Chociaż z drugiej strony skoro Evenbalance nie zajmuje się czitami prywatnymi (przecież pierwszy lepszy człowiek z ulicy może je kupić) to znaczy że olewa sprawę. Niektórzy mówią że to dlatego że producenci olali stare i darmowe ET. No ale jak wytłumaczyć to w przypadku nowych i płatnych gier ? Czity są najbardziej widoczne na FFA, szczególnie ostatnio. Dość wspomnieć kolesia z nickiem reklamującym stronkę z czitami na serwerze icp Może to komuś wydawać się smieszne, że ktoś może płacić za czity ale skoro gracz może wydać 100$ na samą myszkę z podkładką, nie mówiąć już o kilku tysiącach na kompa to czemu nie miałby wydać takiej samej kwoty na czita ? Pomijam kolesi na FFA. c@#! z FFA. Ale jeśli chodzi o klanówki ? Ktoś kto ma wysokie ambicje może skusić się na taki zakup. Jesli jeszcze ktoś chce zarabiać dużą kasę (to akurat w ET naszczęście nie grozi) to jeszcze bardziej może się skusić. Z drugiej strony jak chce się zarabiać kasę to trzeba jeździć na LAN a tam wszystko wychodzi. Zawsze byli ludzie którzy jak mieli pojechać na LAN to nagle robili się chorzy, mieli za daleko etc (alob poprostu się wstydzili Najlepsze na koniec. Można dowolnie zmieniać swój numer Guid. Co więcej można nawet sobie wygenerować guid należący do bogu ducha winnego innego gracza. To oznacza jedno - jak koleś ma dynamiczne ip (np Neostrada) to jego zabanowanie jest praktycznie niemożliwe. O ile wcześniej w przypadku płatnych gier cd-key i ban na niego był dość dobrym rozwiązaniem przeciwko głupim zabawom z czitami (w porównaniu z darmową grą) to obecnie jest to już nieaktualne. Ciekawe co jeszcze wymyślą ? God mode ? Teleportacja w dowolne miejsce ? niewidzialność ? hs zabierający 200 hp ? bot połączony z aimbotem ? Będzie wtedy za!@#ista gra. Hmmm. Delicius. Napisales o tym jak c4 oskarzalo kogos o czity. Ja jako bojownik partyzantki tego forum akurat pamietam i chcialbym jeszcze raz poczytac caly ten topic ktory mial z 50 stron i byl do niego spis tresci. Czy ktos z adminow nie ma jeszcze do tego dostepu? Bo byl bardzo fajny Co do ET, to szczerze mowiac nie mam w zasadzie odniesienia do innych scen (scen ffa w moim przypadku w zasadzie), ale z tego co mi wiadomo ze prawdziwy shit to jest pod tym wzgledem AAO, tam to jest masakra podobno. Przynajmniej KiD tak mi powiedzial Aimbej jeszcze jest jako tako do wykrycia, ale ktos madry wlasnie z wh moze duzo zrobic. Of course jesli mysli i nie na-(słowo na p) bezczelnie. :] Nie wiem tez jak to jest w css, calkiem inny sposob dystrybucji gry etc etc. Nie wiem tez jak tam jest z czitami, ale napewno gra w ktorej zmiana keya=usuniecie pliku to nie moze byc dobry system. Przynajmniej grajac w rtcw nie mam takich cisnien jak niektorzy bo i tak tam mnie je wiekszosc osob i wiem ze to nie czity =] pozdro |
|
|
|
11:18, 23 02 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
Najbardziej bolą w tej grze legendarne "nagle przyrosty skilla" , haxowanie rozpoczyna sie od trenow gdzie poprostu nikt nie ma prawa zadac demek, dla zabawy albo zeby (słowo na p)nac wynik na stronke, na oficjalach dostaje sie w dupe zaczyna to bolec wiec w pewnym momencie wiara sie nie pi.er.doli, chociaz niektorzy jeszcze sraja i boja sie haxowac przy ettv :DDDD , na tej scenie przylapany cziter po pewnym czasie staje sie bohaterem walki z systemem
Obecnie na scenie jest paru graczy ktorzy smierdza haxem a wh na kilometr Dla mnie ktos kto gra jak gowno od niepamietnych czasow zaczyna w pewnym momencie duela od 2hsow raz za razem smierdzi |
|
|
|
12:40, 23 02 2006
|
|
|
QUOTE(Swiety @ 20:27, 22 02 2006) [snapback]56929[/snapback] Teleportacja w dowolne miejsce ? bot połączony z aimbotem ? te dwa już gdzieś widziałem |
|
|
|
14:56, 23 02 2006
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 505 Dołączył: 21-12-2003 Skąd: Toruń Nr użytkownika: 952 |
To co Święty mówi, niestety jest prawdą.
Kiedyć czity były czymś marginalnym, czymś a`la "jest, ale nikt go nie widział", było to 2 lata temu, jak jeszcze komuś chciało się jakoś usprawniać ET. Teraz, jest naprawdę wysyp czitów - większość osób przejrzało na oczy dopiero po kotecku, który dość nieumiejętnie sie posługiwał czitem. Potem nastąpił ich wysyp - myślę, że może dlatego upadła ACA - na początku łapanie czitów było czymś jak "myśliwy szukający zwierzyny", potem ten problem sie zmienil, i czity zaczely być myśliwym, a maili do ACA coraz wiecej, no i komus sie to znudziło Co do Hadesa - tak to prawda. Wtedy kazdy mowil, ze gosciu "grał na słuch". Musze przyznac, ze szybko przyjalem taka wersje niestety :/, co było błędem. Cóż, może dlatego, że wtedy wszyscy uważali was, dotków za "nie ważne co sie stanie - nic na przeszkodzie do flejmu nam nie stanie Teraz wypływ cziterów jest glownie dlatego, ze PB jest prawie w ogóle nieuaktualniane... Świętej Pamięci blinkkin mawiał, że scena pada - pomylił się o jakieś 1,5 roku... pozdRo |
|
|
|
6:29, 27 02 2006
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 55 Dołączył: 9-04-2004 Skąd: Kielce Nr użytkownika: 1677 |
co do tych czitów to:
-w pl są 2 osoby które było na niego stać (znam jedną, drugiego nicka nadal nie poznałęm) -korzystanie z nich w jakim kolwiek oficjalnym meczu jest zabronione przez autorów (działa to na zasadzie logowania on-line równo z odpaleniem haxa) -małą prezentacje mieliscie na icp, ale raczej na tym ffa juz sie nie pojawi bo musielismy go na to długo namawiać ("brak przyjemnosci z takiego grania, lepsze UPC") -mieć takiego haxa może mieć każdy za jedyne 150 $ a zapomniałbym, aimbot można dowolnie konfigurować także acc 70% czy latający celownik odpadają, bo tu jest "1st - right leg, 2nd missed, 3rd left arm..." itd |
|
|
|
11:48, 27 02 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
QUOTE -korzystanie z nich w jakim kolwiek oficjalnym meczu jest zabronione przez autorów (działa to na zasadzie logowania on-line równo z odpaleniem haxa) i autorzy oczywiscie sprawdzaja czy to nie przypadkiem oficjal :DDD , ktos kupi haxa za 150$ zeby sobie pona.ier.dala.c na ffa QUOTE -małą prezentacje mieliscie na icp, ale raczej na tym ffa juz sie nie pojawi bo musielismy go na to długo namawiać ("brak przyjemnosci z takiego grania, lepsze UPC") rzeczywiscie za!@#ista przyjemnosc jak sie jest daunem , smieszne ze namawialiscie jakiegos idiote zeby laskawie zaprezentowal na ICP jakim jest zerem schodzac do poziomu jeszcze nizszego niz on rofl, gralem wtedy na ICP i poprostu wiekszsc graczy zeszla na specta nie zeby go "podziwiac" tylko grac sie nie dalo normalnie, dla mnie przez takich z!@#ow ta gra jest "martwa" , ekipa pb zreszta juz ja od dawna p.ie.rdo.li ("brak przyjemnosci z takiego grania, lepsze UPC") -- taka pi.z.da nawet na UPC bez haxa sobie nie radzi przykre a ty rachet jak jestes uczciwy to powiedz kto to jest |
|
|
|
9:52, 28 02 2006
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 55 Dołączył: 9-04-2004 Skąd: Kielce Nr użytkownika: 1677 |
powiedziałbym kto to ale ma jakiś dziwny nick, wiem że biega z tagiem [NC] -net coders, jak będzie to podam ten nick, ale i tak nic to nie zmieni:P
"taka pi.z.da nawet na UPC bez haxa sobie nie radzi przykre" - termit, ale ty też tam sobie nie radzisz. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |