IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

18 Stron V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cziterzy, Czy to koniec e-gamingu ?
shalashaska
post 7:08, 20 04 2006
Post #101

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 3862

QUOTE(falubaz @ 22:54, 19 04 2006) [snapback]57365[/snapback]

PROSZE MI DO K***Y NEDZY thevil i szalaszka WSKAZAC GDZIE ON MOWI ZE CZITERZY SA SPOKO? bo ja widze tylko ze goscie sa porzadni do tego stopnia ze nie graja w zadnych ligach. bo wydaje mi sie ze nie czytales calego tematu. goscie posiadaja priv czity i nawet nie ma c@#!a na to by ich jakkolwiek zbanowac! rozumiesz?

bo jak ktos mowi ze ten narkoman jest spoko bo nie probuje przekonac do tego innych rzeczy, to mowie ze narkotyki sa spoko? jezeli uwazasz ze tak, to "gratuluje" rozumy.

i naprawde nie przenos swoich spazmow na forum, bo durnym gadaniem nic nie zdzialasz. moze zamiast byc moralnym wodzem dla mroza, sam cos zrobisz by usunac cziterow z gry? nie jestes w stanie z jakichs powodow? no to sobie sam odpowiedziales na wiele pytan, ktorych wczesniej nie rozumiales.

Shalashaska po pierwsze a nie szalaszka.Jesteś pod wpływem środków odużających? blink.gif
QUOTE(Th3vil @ 21:34, 14 04 2006) [snapback]57329[/snapback]

ktoś może się smiać ze fejkowanie na cw kogoś oburza... a jednak zaczyna się od skomnych oszustw a kończy na większych. Skoro mozna sie podszywać (jak ktos wyzej napisal) to i fejkowania bedzie niewykrywalne...

niestety wychodzi na to poziom uczciwości w danej grze np. w ET zalezy od poziomu miłosierdzia cziterów.

Btw ostatnio na pewnym kanale na irc'u byla dyskusja:

kN|Sensei07} owszem
kN|Sensei07} to grupa cheaterów
kN|Sensei07} ale są w porządku

radko07} cheaterzy ktorzy sa w porzadku
radko07} GIE GIE
Logitech`Mrozu07} w porzadku sa o tyle
Logitech`Mrozu07} ze nie czituja na meczach i nie graja w klanach
Logitech`Mrozu07} jedynie ffa

kN|Sensei07} no właśnie o tym gadam
Logitech`Mrozu07} i sa calkowicie przeciwko czitowaniu w klanach i w ligach
kN|zlewozmywak07} Ciekawa grupa
kN|Sensei07} a z jednym mam b. dobry kontakt
radko07} tak tak wiemy wiemy
radko07} z na1rda
kN|Sensei07} i powiedział, że jak będę miał podejrzenia, że ktoś cheatuje w cupie to mam pisac do niego
kN|Sensei07} sprawdzi to
radko07} Logitech`Mrozu ffa czy nie czity smierdza
radko07} niech sami sobie hostuja servy i tam sie bawia
kN|Sensei07} mają swoje serwery
Logitech`Mrozu07} ja nie moge ze nie smierdza
kN|Sensei07} z polskim grają tylko na UPC

kN|Sensei07} *polskich
Logitech`Mrozu07} ja takiemu cziterowi i tak nic nie zrobie
Logitech`Mrozu07} wiec...
Jezeli sam uber pr0 [CB]Mrozu uwaza ze czitowanie na ffa jest spox to GG. Są osoby, ktore nie mają czasu/ochoty na zabawe w klan. Powiedzmy wracają z pracy/uczelni i chcą pograć na ffa np.: na UPC. Wchodzi i co - jakis typ ownuje caly jego team z lugera. Czy nasz bohater się zrelaksuje i nadal będzie pragnąl gry w ET ? Raczej średnio. Raczej malo prawdopodobne iż pr0 gracze zaczynali od razu od klanów i grania sparów. Kady kiedys zaczynal na ffa - a teraz ci co zaczynają, widzą ze sa czitezy ktorym gowno mozna zrobić i rezygnują z ET. A tymczasem nasz kapitan repry jest dumny ze się dogadal ze cziterzy nie będą grać w oficjalach xD GG

Są serwery bez pb o ktorych mozna by ewentualnie powiedzieć ze nie mają pb po to by MOŻNA bylo na nich czitować. No ale co to za wyzwanie - lepiej pograc na haxach na serwie z pb. Jezeli mają taki sposób myslenia to czemu nie mieli by myśleć - eee serweryz bp zownowane teraz se pogram na klanówkach...

Niestety, ale zawsze się znajdzie ktoś kto chce sobie udowodnić ze złamie antyczita - tacy nie sa jeszcze tacy źli bo zalezy im tylko na tym by sobie udowodnic ze mogą zlamac zabezpieczenie ( "nie są jeszcze tacy źli" co nie oznacza że nie są źli). Niestety jest jeszcze druga grupa kolesi którzy mają tak niskie mniemanie o sobie że wiedzą iż nie ma szans osiągnąć coś więcej bez wspomagania... jak dla mnie to nie wiem jaka jest przyjemnośc z pobierania z czitem no ale widocznie "niestety" mam honor i poczucie własnej wartości.

pozdrawiam
Th3vil

Przeczytaj dość uważnie cały post Th3vila,a w szczególności rozmowę z mirca.Jeżeli nie umiesz zrozumieć sensu tej rozmowy to wybacz,ale nie jestem w stanie Ci kolego pomóc.Sam Th3vil doskonale ją zrozumiał i sam napisał że

Jezeli sam uber pr0 [CB]Mrozu uwaza ze czitowanie na ffa jest spox to GG. Są osoby, ktore nie mają czasu/ochoty na zabawe w klan. Powiedzmy wracają z pracy/uczelni i chcą pograć na ffa np.: na UPC. Wchodzi i co - jakis typ ownuje caly jego team z lugera. Czy nasz bohater się zrelaksuje i nadal będzie pragnąl gry w ET ? Raczej średnio. Raczej malo prawdopodobne iż pr0 gracze zaczynali od razu od klanów i grania sparów. Kady kiedys zaczynal na ffa - a teraz ci co zaczynają, widzą ze sa czitezy ktorym gowno mozna zrobić i rezygnują z ET. A tymczasem nasz kapitan repry jest dumny ze się dogadal ze cziterzy nie będą grać w oficjalach xD GG

Są serwery bez pb o ktorych mozna by ewentualnie powiedzieć ze nie mają pb po to by MOŻNA bylo na nich czitować. No ale co to za wyzwanie - lepiej pograc na haxach na serwie z pb. Jezeli mają taki sposób myslenia to czemu nie mieli by myśleć - eee serweryz bp zownowane teraz se pogram na klanówkach...

Niestety, ale zawsze się znajdzie ktoś kto chce sobie udowodnić ze złamie antyczita - tacy nie sa jeszcze tacy źli bo zalezy im tylko na tym by sobie udowodnic ze mogą zlamac zabezpieczenie ( "nie są jeszcze tacy źli" co nie oznacza że nie są źli). Niestety jest jeszcze druga grupa kolesi którzy mają tak niskie mniemanie o sobie że wiedzą iż nie ma szans osiągnąć coś więcej bez wspomagania... jak dla mnie to nie wiem jaka jest przyjemnośc z pobierania z czitem no ale widocznie "niestety" mam honor i poczucie własnej wartości.

pozdrawiam
Th3vil

A najbardziej podoba mi się to:

A tymczasem nasz kapitan repry jest dumny ze się dogadal ze cziterzy nie będą grać w oficjalach xD GG

pozdrawiam
Th3vil

Shalashaska.Pozdrawiam

PS.Jeżeli ciężko poprawnie napisać mego fejka to skorzystaj z rady.ctrl+c=kopiuj,ctrl+v=wklej

Go to the top of the page

+Quote Post
blacktyger
post 9:23, 20 04 2006
Post #102

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

Jesli wam tak zalezy to zrobcie cos, bo plakanie na forum nic nie da. Dyskutujecie z osobami, ktorym to zupelnie wisi, wiec kogo chcecie przekonac? Ja odstawielm et dobre pol roku temu, zaczelo mi go troche brakowac, ale sie przejechalem. Teraz gram od paru dni w rtcw i nie ma zadnego problemu. Tam wszyscy graja dla mnie jak na czicie, ale fragi sprawiaja radosc, a gra ma klimat. Ludzie boja sie o swoje keye, mimo, ze w 10 minut na ircu mozna za free oryginalnego zalatwic. Wyobraz sobie sytuacje w rtcw2, gdzie gra kosztowac bedzie ~200zl. Jak spotkasz czita, to bedziesz mial naprawde szczescie. Ta gra jest darmowa i nie da sie wyplenic cziterow, supportu brak, bo kto by sie przejmowal jakims niewypalem pelnej wersji gry. A jesli zmiana guida ogranicza sie do usuniecia pliku - no to sry. Ta gra robi sie nudna i ludzie najwidoczniej szukaja nowych rozwiazan na urozmaicenie sobie jej. Szkoda, ze akurat w taki sposob, ale wy jedynie mozecie sobie pok#!@owac pod nosem, bonie dosc, ze nic nie robicie, to nawet jakbyscie sie czegos podjeli to .. nie musze chyba konczyc.

+Quote Post
Artlight
post 11:24, 20 04 2006
Post #103

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 765

swiadomosc totalnej nieskutecznosci w walce z cziterami w ET to jedno i kazdy rozsadny gracz to zrozumie.
bredzenie (inaczej tego nie umiem nazwac), ze cziterzy sa w porzadku bo graja tylko na ffa, to jest niestety ale przyklad degeneracji umyslu przez gry komputerowe.
1. cziter to z definicji oszust, wiec pls, skad ta nagla wiara w to co mowia.
2. bezpieczne czity = kasa. 100eu = czit na ffa, chyba nikt nie ma watpliwosci ze za 200,300 bedzie mozna grac na klanowkach, nawet gdyby, jak to glosza, te niby kontrolowanie kto gdzie gra na czicie mialo dzialac (a baaardzo w to watpie).
3. nie rozumiem gry na czitach. ale te moje nie rozumienie ma pewne poziomy. bo o iles jestem w stanie sobie wyobrazic dlaczego ktos mialby grac na klanowkach na czicie o tyle zupelnie poza moimi mozliwosciami precepcji jest fakt, dlaczego ktos gra z czitami na ffa. diagonza wg. mnie, jesli ktos robi to przez 30min to ciekawosc jak to jest. jesli ktos tlucze na czicie dzien w dzien na ffa, to jest zakompleksionym idiota.

chyba w tym topicu bylo kiedys info, jak to scena sie dogadala z cziterami. traktowalem to w sumie jako fantazje, ale okazalo sie ze jest w tym troche prawdy. bo sa ludzie (znane na scenie nicki) ktorzy akceptuja istnienie cziterow, ktorzy to niby graja tylko na ffa. podaja powody o ktorych nie bede nawet pisal. mam do nich malo intelektualne przeslanie: lubicie byc dymani to postepujcie tak dalej. bo albo juz jestescie wydymani, albo bedziecie wydymani przez te niewiniatka z pro logujacymi sie czytami (chyba ze sami tez juz dymacie, a to by bylo smutne). jesli ta scena kiedys padnie, to takie wlasnie dzialania najbardziej sie do tego przyczynia.

prawda jest taka, ze cziterom trzeba wyraznie powiedziec, pocalujcie sie w d....e - jestescie pajacami.

jest na naszej kochanej secenie jeszcze spora grupa osob, ktora zawsze w sposob kulturalny powie cziterom: wypier...c (i niech zasuwaja na moim gudzie na ffa, prosze bardzo).

p.s. zwykle sie nie posluguje retoryka na tym poziomie. ale napisze normalnie, to nie trafi to do tych, do ktorych pisze.
p.s2. ludzie ktorzy akceptuja cziterow, zdaje sie ze ulegaja fascynacji z kategorii "blondynka" + pan lysa pala + bmw. o dymaniu blondynek juz pisalem.

+Quote Post
R4dko
post 16:54, 20 04 2006
Post #104

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1359

Artlight, zgadzam sie z Toba w 100%. cziterzy to banda idiotow, ktorzy chca ludziom popsuc zabawe z gry. sam mialem do czynienia z kilkoma i wiem jak takie osoby sie zachowuja. uwazaja sie za kogos lepszego, bo zaplacili kupe szmalu (czesto branego od mamusi czy tatusia) za haxa. musze sie jednak zgodzic ze walka z cziterami to walka z wiatrakami. teraz nie da sie ich udupic jak kiedys, no i haxy sa trudniejsze do wykrycia. najlepiej po prostu nie grac z takimi i nie zwracac na nich uwagi. im wlasnie o to chodzi, zeby byc w centrum zainteresowania.

greets

+Quote Post
shalashaska
post 19:09, 20 04 2006
Post #105

Feldwebel
Ikona Grupy

No tak,taki sposób myślenia jest jak najbardziej okey.Tylko że na rtcw2 mozna czekać jak na śmierć.Wracając do spraw finansowych jak jeden kolega napisał że cziter dostanie od mamusi parę złotych i już ma.Może chce być kimś a braku talentu sięga po środki wspomagające.Tak to jest prawda,ludzie wydają nie takie pieniądze na głupoty,przykład?Pewnej panience spodobała się waza za 20 tys. zeta,tatuś jej kupił huh.gif
Nie wypada znanym graczom muwić i twierdzić że np.cziterzy grający na FFA są spox itp.Psują sobie opinię w ten sposób.Sam osobiście zwalczam cziterów jak mogę i co nie którzy złapani zapewne należą do jakiś tam "X" klanów.A z jednym klanem to można by komedie napisać tongue.gif
PS.Jak wyjdzie RTCW2 to bedę w stanie zapłacić za nią nawet te 400 zeta,bo może faktycznie będzie mniejsza plaga cziterów.Ale zastanawia mnie jedno huh.gif ....przecież tatuś może zasponsorować cziterowi drugą taką grę,ważne jest przecież by synek był szczęśliwy.Mylę się?

+Quote Post
kaurz
post 22:56, 20 04 2006
Post #106

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 3234

Mylisz sie, bo nie wydaje mi sie, ze cziterzy to dzieci bananowe, ktore maja tyle kasy, zeby kupic to, co chca. Poza tym, zobaczcie jak to fajnie jest - ja bym sie nie obrazil, jakby ktos powiedzial, ze gram na czicie, przeciez to komplement smile.gif

szalaszka-flaszka-w-kamaszkach - czepiasz sie faluba, ze "zle" napisal Twoj nick, a sam walisz byki, ze az oczy bola.

Pozdrawiam wylewnie.

+Quote Post
shalashaska
post 7:46, 21 04 2006
Post #107

Feldwebel
Ikona Grupy

Widzisz kauz?,klawiatura to nie pióro.Jak byś miał tyle wiosen co ja to może byś zrozumiał.Powiadasz dzieci?Ja pomimo swojego wieku też jestem czyimś dzieckiem.

+Quote Post
blacktyger
post 8:07, 21 04 2006
Post #108

Generalmajor
Ikona Grupy

kaurz a nie kauz. Klawiatura, czy pioro zasady ortografii sa takie same, on nie mowie o literowkach, tylko bykach ortograficznych. I nie chwal sie ile masz 'wiosen' bo historia dawno nas juz nauczyla, ze o niczym to nie swiadczy.

+Quote Post
shalashaska
post 8:31, 21 04 2006
Post #109

Feldwebel
Ikona Grupy

Widzisz celowo przekręciłem jego fejka bo nie jestem jakiś tam szalaszka tylko shalashaska.I widzę że jednak historia mało Cię nauczyła biggrin.gif.Nie umkło twojej uwadze że źle napisałem jego nicka,ale uszło "dlaczego?" .Sam zaczynasz zdanie z małej litery,każdy dość często wali byki ortograficzne,nawet i ty oraz inni którzy sie do nich czepiają.Nie bedę ich wskazywał bo zapewne je dostrzegasz i spływa po mnie czy ktoś napisze "ę" czy "e" tongue.gif .Wydaje mi się że dalsza dyskusja w tym temacie mija się z celem,więc chyba sobie daruję z zaglądaniem do tego wątka.Zawsze stosuje się do starej zasady:"mądrzejszy głupszemu ustepuje",więc jeżeli tak bardzo świecisz inteligencją i wiedzą którą nabyłeś przez te swoje lata to mnie musisz zrozumieć.Odbiegacie od tematu.Celowo? blink.gif

Pozdrawiam

PS.
Sam twój opis "skąd:z dupy imo" jest owned laugh.gif,jesteś poprostu --> http://blacktyger.justgotowned.com/ biggrin.gif

+Quote Post
conish
post 9:02, 21 04 2006
Post #110

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 79

Nie zgadzam sie. Dymanie nie jest smutne w podstawowym znaczeniu tego slowa wink.gif

+Quote Post
shalashaska
post 9:24, 21 04 2006
Post #111

Feldwebel
Ikona Grupy

QUOTE(conish @ 9:02, 21 04 2006) [snapback]57383[/snapback]

Nie zgadzam sie. Dymanie nie jest smutne w podstawowym znaczeniu tego slowa wink.gif

Widzisz,jesteś jednym z nielicznych których wypowiedzi czytam z przyjemnością.

+Quote Post
falubaz
post 12:04, 21 04 2006
Post #112

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

a moze w koncu zamiast przy-(słowo na p)c sie do niczego, zajmiesz sie wyplewianiem cziterow ze sceny. bo w koncu o to ci chodzi, nieprawda?

+Quote Post
evil_lord
post 16:58, 21 04 2006
Post #113

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

Wszyscy jesteście lapsami jeżdżącymi na aimie laugh.gif

+Quote Post
blacktyger
post 18:51, 21 04 2006
Post #114

Generalmajor
Ikona Grupy

shalashaska: Zdanie z malej litery? Pokaz mi takie, bo kaurz napisalem z szacunku, wiem, ze jego nicka pisze sie mala litera. Jakbys nie zauwazyl panie 'madrzejszy' reszta jest z duzych liter. Brak polskiej czcionki to nie sa bledy ortograficzne. Pomijam fakt, ze nie robisz spacji po znakach interpunkcyjnych, wiec Twoje wypowiedzi staja sie wrecz nieczytelne. Co wiecej, formy grzecznosciowe (Cie, Ty, Tobie) piszemy duza litera, w innym wypadku oznacza to brak szacunku dla rozmowcy, a jesli nie szanujesz tego z kim rozmawiasz, to nie oczekuj tego od drugiej strony. I, ze tak zapytam, co ma do tego moje miejsce pochodzenia? A co do nicka kaurza, to skoro 'madrzejszy glupszemu ustepuje', to dlaczego piszesz umyslnie zle jego ksywe, skoro on nalezy do tych glupszych? Jednak znizasz sie do prostackiego poziomu.

BTW: sam zaczales ta dyskusje, wiec teraz nie gadaj o zbaczaniu z tematu.

+Quote Post
shalashaska
post 19:34, 21 04 2006
Post #115

Feldwebel
Ikona Grupy

QUOTE(blacktyger @ 18:51, 21 04 2006) [snapback]57389[/snapback]

shalashaska: Zdanie z malej litery? Pokaz mi takie, bo kaurz napisalem z szacunku, wiem, ze jego nicka pisze sie mala litera. Jakbys nie zauwazyl panie 'madrzejszy' reszta jest z duzych liter. Brak polskiej czcionki to nie sa bledy ortograficzne. Pomijam fakt, ze nie robisz spacji po znakach interpunkcyjnych, wiec Twoje wypowiedzi staja sie wrecz nieczytelne. Co wiecej, formy grzecznosciowe (Cie, Ty, Tobie) piszemy duza litera, w innym wypadku oznacza to brak szacunku dla rozmowcy(lepiej by zabrzmiało "czytelnika:P), a jesli nie szanujesz tego z kim rozmawiasz, to nie oczekuj tego od drugiej strony. I, ze tak zapytam, co ma do tego moje miejsce pochodzenia? A co do nicka kaurza, to skoro 'madrzejszy glupszemu ustepuje', to dlaczego piszesz umyslnie zle jego ksywe, skoro on nalezy do tych glupszych? Jednak znizasz sie do prostackiego poziomu.
BTW: sam zaczales ta dyskusje, wiec teraz nie gadaj o zbaczaniu z tematu.

Wiesz nie rozumiem jednego więc wytłumacz mi,wytykasz błędy ortograficzne a sam je robisz.Tłumaczysz się brakiem polskiej czcionki,nie masz lepszego wytłumaczenia?Nawet nie pisz w przyszłości podania o pracę biggrin.gif .Odnośnie twojego miejsca zamieszkania:.......no jeżeli mamy takich ludzi z dupy to ja dziękuje biggrin.gif .Dlaczego piszę umyślnie źle jego ksywkę?A dlaczego nie potrafisz zrozumieć tego co czytasz?Tutaj szukaj odpowiedzi.Skończ może najpierw szkołę,zdaj maturę,skończ studia to wtedy bedziesz PRO polonista,bo jak narazie jesteś http://blacktyger.justgotowned.com/ i śmieję się z Ciebie biggrin.gif .Również zauważyłem że nie czytasz dokładnie.Czy zauważyłeś że ktoś celowo przekręcił mojego nicka?Proponuje byśmy poszli sobie zagrać na UPC laugh.gif to może minie Ci handra rolleyes.gif

+Quote Post
Th3vil
post 20:31, 21 04 2006
Post #116

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3781

bezsensowny flejm w sumie. Pare postów i każdy pisze o czym innym a to co bylo napisane zostaje zapomniane...

Popieram Artlighta - napisał to co też próbowałem - w jakiś lepszy lub gorszy sposób - wyrazić. I pociesza to ze jednak nie wszyscy mają spaczony umysł...

no ale top juz nie chodzi o samą gre teraz juz nie mówi się ukraść tylko "załatwić", "skompinować" itp itd... duzo by pisać ...

+Quote Post
kaurz
post 21:09, 21 04 2006
Post #117

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3234

Dobrze, ze sie robi flejm, bo przynajmniej jest co czytac na tym forum. :D Widze, ze komus tutaj koncza sie argumenty i zaczyna sie wdawanie w bzdurne dyskusje, ale ja napisze tylko tego posta i siedze cicho, poniewaz:
"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"

1.

Widzisz celowo przekręciłem jego fejka bo nie jestem jakiś tam szalaszka tylko shalashaska.

To nie jest fejk, to nickname (w skrocie nick, inaczej: pseudo,ksywka).

2.

Jak byś miał tyle wiosen co ja to może byś zrozumiał

a) Ile masz wiosen?
b) Co tu jest do rozumienia? Ktos robi bledy, bo nie zna zasad ortografii, tyle. I ja nie czepiam sie tego, ze nie piszesz ogonkow, bo sam ich nie pisze na forach/ircu/gg z lenistwa (pewnie tajgej tez), ale mi chodzi o:
Jesteś pod wpływem środków odużających?
i
Nie wypada znanym graczom muwić i twierdzić że np.cziterzy grający na FFA są spox itp
bo to sa "prawdziwe" byki.

shalashaska (wybacz, ze to zdanie zaczynam z malej litery), powiedz cos sensownego plz, bo poki co kompromitujesz sie, a Twoja linia obrona lezy na calej dlugosci.

Pozdrawiam serdecznie,

krz.

+Quote Post
blacktyger
post 21:30, 21 04 2006
Post #118

Generalmajor
Ikona Grupy

Panie 'duza ilosc wiosen', pokaz byka ortograficznego w moim teksie dobrze? Tez moge powiedziec, ze Locka jem na sniadanie jako przystawke, poki nie wejde na serwer. Zacytowales moja wypowiedz podkreslajac brak polskich znakow, i co chciales udowodnic? Ze nie potrafie pisac? Nie robie polskich znakow, poniewaz mam porobione skroty i alt+jakas litera wywoluje jakas reakcje w moim sysytemie, ale to nie powinno Cie obchodzic.

Co do czytania ze zrozumieniem, Twoje zarzuty sa tak plytkie, ze szkoda czasu na ich komentowanie. A wstawki typu 'no jeżeli mamy takich ludzi z dupy to ja dziękuje' swiadcza tylko o tym, ze nie masz juz nic do powiedzenia, co moglo by zwrocic moja uwage. Dlatego Twoje dalsze obrazanie mnie na tle nie zdanej matury i wyzywanie sie za nieudany sex z partnerka zostaw dla siebie, bo kreujesz sobie wizerunek niedorozwoja.

I TAK POWIEM!

+Quote Post
shalashaska
post 21:59, 21 04 2006
Post #119

Feldwebel
Ikona Grupy

Boze,ty wogóle nie czytasz.Myślałem że nie rozumiesz.Ale jesteś owned biggrin.gif

+Quote Post
falubaz
post 0:39, 22 04 2006
Post #120

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

QUOTE(shalashaska @ 19:34, 21 04 2006) [snapback]57392[/snapback]

Wiesz nie rozumiem jednego więc wytłumacz mi,wytykasz błędy ortograficzne a sam je robisz.Tłumaczysz się brakiem polskiej czcionki,nie masz lepszego wytłumaczenia?Nawet nie pisz w przyszłości podania o pracę biggrin.gif .Odnośnie twojego miejsca zamieszkania:.......no jeżeli mamy takich ludzi z dupy to ja dziękuje biggrin.gif .Dlaczego piszę umyślnie źle jego ksywkę?A dlaczego nie potrafisz zrozumieć tego co czytasz?Tutaj szukaj odpowiedzi.Skończ może najpierw szkołę,zdaj maturę,skończ studia to wtedy bedziesz PRO polonista,bo jak narazie jesteś http://blacktyger.justgotowned.com/ i śmieję się z Ciebie biggrin.gif .Również zauważyłem że nie czytasz dokładnie.Czy zauważyłeś że ktoś celowo przekręcił mojego nicka?Proponuje byśmy poszli sobie zagrać na UPC laugh.gif to może minie Ci handra rolleyes.gif

Łosia CV-co nie stawia spacji po przecinku i kropce-nawet bym nie czytal. a poza tym schodzisz z tematu chlopie, zamiast kontynuowac bezsensowna polemike, w ktorej sam sie kompromitujesz, radze powrocic do glownego nurtu tego topica. pozdrawiam

+Quote Post

18 Stron V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi