IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

18 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cziterzy, Czy to koniec e-gamingu ?
Swiety
post 0:13, 19 03 2006
Post #61

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

150 zł ? ROTFL

To ja ide sprzedać swoją kupę za 300 zł.
Go to the top of the page

+Quote Post
Termit
post 4:04, 19 03 2006
Post #62

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 499

ja jeszcze dorzuce hemoroidy gratis ;o!

+Quote Post
Dmitri
post 14:48, 19 03 2006
Post #63

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1035

QUOTE(falubaz @ 21:12, 16 03 2006) [snapback]57192[/snapback]

zglaszam projekt komisji sledczej!!11111111111

podejrzanym jest Dmitri! biggrin.gif

Falub czemu ???!!! :/ I teraz każdy wie, że mam czita i nie potrafie grac nawet z nim ohmy.gif Moja kariera zostala przez ciebie zrujnowana !!!!! Pozwe cie geju. A jesli chodzi o oskarzenia to czituje jeszcze evil, całe wow-et i wszyscy inni homoseksualisci mający kłopoty z potencja !!!

KKTHXBYE ale musialem ujawnic prawde polskiej sceny...

+Quote Post
falubaz
post 19:43, 19 03 2006
Post #64

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

napisal to oskarzajac ciebie, kierujac sie sk#!@!#ynstwem pis-u, widzacego wszedzie wrogow. !@#ane pedaly, uposledze, @#!e. tyle do powiedzenia :C nie wytrzymalem

+Quote Post
evil_lord
post 21:31, 19 03 2006
Post #65

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 952

do gazu

+Quote Post
Termit
post 23:55, 19 03 2006
Post #66

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

lol k.u.r.wa nawet nie widzialem ze tu byl taki post o mnie ;o
nie czitowalem i nie mam zamiaru czitowac eot
sk.ur.wysy.nstwo na maxa ciesze sie ze klanowo nie gram w to gowno a od dzis chyba rowniez rezygnuje z ffa
bo szczerze nie sprawia mi ta gra frajdy a jak jakies zj.eb.ane warzywa potrafia grzebac w guidach nie widze sensu

2) Termit okazał się tym "ambitnym" dla spermojadów (pryszczojadów ??) z NC, albo co raczej mało prawdopodobne już tak miał wszystko w dupie, że było mu wszystko jedno.

Swiety znasz mnie przynajamniej z "pisma" i mam nadzieje ze nie wierzysz zebym kiedykolwiek wlaczyl jakies gowno i mam nadzieje ze ci co mnie znaja to mi wierza
Pryszczojad PL to moj fejk wiec nie wiem po hcuj mialbym go zmieniac liczac ze ktos sie nie kapnie ? rofl albo nie umie guida sprawdzic , zreszta hc.uj

Juz bylo jedno demko na mnie krecone przez kotecka tylko bez guida teraz widze znowu nagle demko kreci neon z otoczenia rambo aka generala spie.rdolo.nego skur.wysyna ST powinno teraz ownowac po h.cu.j im holenderki serek do testow biggrin.gif

To teraz pomalutku sobie rozszyfruje kto tam sobie gral ze "mna"
http://www.yhttp://www.yawn.be/findPlayer....23F472AF024CC8C -- znajomy klan
http://www.yawn.be/findPlayer.yawn?nick=&p...4b3&gamecode=ET -- i jeszcze jeden obecny przy tym wydarzeniu
http://www.yawn.be/findPlayer.yawn?gamecod...pbGuid=3f2ed220 -- a to to k.u.rwa kto ;o

"bodzio ladnie ci hsy wklepal" :DDDDDDDDDDDD heh i pozniej wchodzily warzywa biale ktorych nicki http://www.yawn.be/findPlayer.yawn?nick=da...id=&gamecode=ET wygladaja jak wygladaja , floor kiedy to bylo ?;o

+Quote Post
falubaz
post 0:01, 20 03 2006
Post #67

Oberst
Ikona Grupy

http://yawn.boozze.be/findPlayer.yawn?game...pbGuid=e126b9d6 http://yawn.boozze.be/findPlayer.yawn?game...pbGuid=c2b7ad4c o przez przypadek neonek krecacy demko zmienia guidy i powraca do nich jak majtki. och jak przykro!

+Quote Post
Bastard PL
post 16:39, 22 03 2006
Post #68

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1102

Najgorsze jest jednak to, że wszyscy leją na to, że goście z nC mogliby konkretnie (gdyby im się tylko chciało) namieszać/nabrudzić. Na szczęście są to jacyś zjarani frajerzy, którzy upodobali sobie UPC, wchodzą na niego gdzieś koło 01.00 i zabijają serwa. W sumie niby nic strasznego, nawet jestem za "zabijaniem" upc, ale co by było gdyby im do głowy przyszło podszyć się pod kilku czołowych graczy! imo wystarczyłoby trochę czasu i "scena" et skłucona/rozwalona... zresztą...

+Quote Post
besti
post 13:42, 24 03 2006
Post #69

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 857

Tak FFA jest pełne oszustów i raczej sie to juz nie zmieni, ponieważ nikt tej gry juz nie supportuje na poważnie, dlatego gra w klanach na poważnie jest stratą czasu, a na FFA można z cziterami trochę się pobawić od czasu do czasu, szczególnie że większość tych oszust jest prymitywna i takiego gościa po paru razach się wyczuwa i załatwia na sposób smile.gif Ostatecznie mozna wziąść panzera i zalatwić sprawę raz na zawsze smile.gif

+Quote Post
jarpen
post 14:37, 24 03 2006
Post #70

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3186

umiejetny cziter rozwali caly team przeciwnika, nie tylko na klanowce i zadny pf mu nie da rady. mowie tu o "zupelnym" przypadku, bo oczywiscie na klanowce nikt by nie rozwalal calego teamu, bo na pewno by zostal wykluczony ze sceny, ale na ffa to normalka

look http://video.google.com/videoplay?docid=83...territory+cheat
http://video.google.com/videoplay?docid=44...622&q=netcoders

+Quote Post
falubaz
post 17:25, 24 03 2006
Post #71

Oberst
Ikona Grupy

pojecie umiejetny cziter jest absurdem samym w sobie. sa conajwyzej idioci uzywajacy czitow.

+Quote Post
tranx-san
post 17:53, 24 03 2006
Post #72

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

ohmy.gif?

dobrze ustawiony czit przez kumatego goscia, ktory potrafi niezle grac jest nie do wykrycia. Wystarczy ze podczas gry klanowej jeden z gosci ma wallhacka i uzywa go w sposob prawidlowy to jest nie napier.dala jak glupi hades przez sciany tylko daje reszcie teamu konkretne info.

Jezeli ktos kto gra calkiem przecietnie potrafi dobrze uzywac czitow nie jestesmy w stanie mu nic zrobic, na pb nie ma co juz liczyc. Dobrze natomiast ze czasami w wazniejszych meczach jest ettv, ze mozna poprosic przeciwnika o demka.

Czy termit czituje? Nigdy nie mozna byc pewnym, ale podejrzewam ze nie mialby po co. Gralem z nim w jednym klanie przez pol roku, fakt faktem czasami potrafil przewyzszyc reszte damagem, ale kazdemu sie to zdarzalo, tymbardziej ze jednego dnia sie gra dobrze a drugiego dnia sie gra jak piz.da.
Kiedys po cichu zesmy podejrzewali wieska, bo w ciagu kilku tygodni zrobil ogromne postepy jezeli chodzi o strzelanie, jednak lan w gliwicach chyba upewnil wszystkich ze chlopak naprawde potrafi strzelac. Z tego co slyszalem to masa osob gapila mu sie w monitor a jemu to nie przeszkadzalo w ownowaniu kolejnych rywali.

Nie rozumiem tylko tego ze ludzie robia dziwne prowokacje zeby kogos oczernic, po co? Po co udowadniac calej scenie ze np termit czy ktos inny czituje, skoro te osoby nie biora juz aktywnego udzialu w zyciu sceny. Rozumiem jeszcze jakby demka nagrywali jacys znani gracze, a robia to warzywa z klanow low endu sceny. Czy ktos sie przyjmuje klanami takimi jak kolorowe kredki czy stars team?

+Quote Post
ymma
post 20:23, 24 03 2006
Post #73

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2258

Nie rozumiem tylko tego ze ludzie robia dziwne prowokacje zeby kogos oczernic, po co? Po co udowadniac calej scenie ze np termit czy ktos inny czituje, skoro te osoby nie biora juz aktywnego udzialu w zyciu sceny. Rozumiem jeszcze jakby demka nagrywali jacys znani gracze, a robia to warzywa z klanow low endu sceny.

To akurat nie jest takie dziwne. Zwyczajnie ktoś go nie lubi, ma żal za coś i taka mała zemsta. Termit jest dla wielu kontrowersyjną postacią, i zapewne nie jeden pamięta mu jakiś kąśliwy komentarz, czy mała glebę. A druga sprawa to zamęt. Teraz każdy przyłapany cziter będzie krzyczał, że to nie on, tylko ktoś sie za niego podszył, tak jak za Termita. I weź tu teraz połap się w tym wszystkim. Jeżeli doszło do tego, że można podrobić czyjegoś guida, to sytuacja zaczyna być już poważna a cała zabawa coraz mniej zabawna. Cóż, dobrze, że coraz więcej organizowanych jest różnych lanów itp, które stają sie właściwie jedynym wymiernikiem klasy danego klanu, czy gracza. Waga rozgrywek wyłącznie po necie będzie się zmniejszać. Myśle, że spowoduje to dwie rzeczy - zawężenie się "głównej" sceny do tych jeżdzących na podobne imprezy i druga rzecz - zwiększenie się dystansu pomiedzy nimi a resztą mniej angażującą się oraz tą słabszą. Czy to dobrze, czy źle mnie to już nie obchodzi zasadniczo.

+Quote Post
HawK_
post 21:00, 1 04 2006
Post #74

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 751

QUOTE(Tapp @ 17:42, 17 03 2006) [snapback]57204[/snapback]

Dzieciaki kupiły prv boty za pieniądze ciężko harujących starych i się podniecają, że potrafią zabić x osób pod rząd. Skąd się tacy biorą, to ja nie mam pojęcia. I jeszcze myślą, że są wielkimi hackerami...

Tak to juz jest jak jest sie swiezo po pierwszej komuni i nie wie sie na co kase wydac laugh.gif

+Quote Post
Bastard PL
post 13:11, 8 04 2006
Post #75

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1102

Śmieszne/żałosne jest również to, że takim gościom wydaje się, że pobierają....

+Quote Post
shalashaska
post 20:56, 12 04 2006
Post #76

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 3862

Witam.Zjadłem cały garnek zupy czytając ten temat.Sam swojego czasu walczyłem z cziterami na serku mojego klanu,ale to jest jak walka z wiatrakami.Najgorsze jest jak dany klan używa czitów i jak jedna osoba mądrze napisała wystarczy że jeden klanowicz używa czitów to wynik meczu jest przesądzony i nie pomoze nawet starcie z pf.Tak samo zgadzam sie co do trudnego dostepu do demek.I tak jak napisał świety,że czity coraz bardziej naśladują nas ludzi.Zresztą technologia idzie do przodu.To jest paranoja.Ja wiem jak i moi koledzy że gramy dla przyjemności,dla poznawania nowych ciekawych ludzi,nie gramy dla "wyniku".No chyba że ktoś naprawdę ma słabego skilla i aż tak bardzo mu zależy by być tym "PRO" i psuć dobrą zabawę innym,a nawet zepsuć reputację własnym kolegom z klanu to proszę bardzo.Cieszy mnie że ktoś dostrzegł ten problem.tylko jak go rozwiązać w 100%? unsure.gif A co z podstawianiem graczy na klanówkach?Pozdrawiam

+Quote Post
kaurz
post 2:09, 13 04 2006
Post #77

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3234

podstawianie graczy > all :DDDDDDDDDDDD?

+Quote Post
conish
post 20:58, 14 04 2006
Post #78

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 79

who cares?

+Quote Post
Th3vil
post 21:34, 14 04 2006
Post #79

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3781

ktoś może się smiać ze fejkowanie na cw kogoś oburza... a jednak zaczyna się od skomnych oszustw a kończy na większych. Skoro mozna sie podszywać (jak ktos wyzej napisal) to i fejkowania bedzie niewykrywalne...

niestety wychodzi na to poziom uczciwości w danej grze np. w ET zalezy od poziomu miłosierdzia cziterów.

Btw ostatnio na pewnym kanale na irc'u byla dyskusja:

kN|Sensei07} owszem
kN|Sensei07} to grupa cheaterów
kN|Sensei07} ale są w porządku

radko07} cheaterzy ktorzy sa w porzadku
radko07} GIE GIE
Logitech`Mrozu07} w porzadku sa o tyle
Logitech`Mrozu07} ze nie czituja na meczach i nie graja w klanach
Logitech`Mrozu07} jedynie ffa

kN|Sensei07} no właśnie o tym gadam
Logitech`Mrozu07} i sa calkowicie przeciwko czitowaniu w klanach i w ligach
kN|zlewozmywak07} Ciekawa grupa
kN|Sensei07} a z jednym mam b. dobry kontakt
radko07} tak tak wiemy wiemy
radko07} z na1rda
kN|Sensei07} i powiedział, że jak będę miał podejrzenia, że ktoś cheatuje w cupie to mam pisac do niego
kN|Sensei07} sprawdzi to
radko07} Logitech`Mrozu ffa czy nie czity smierdza
radko07} niech sami sobie hostuja servy i tam sie bawia
kN|Sensei07} mają swoje serwery
Logitech`Mrozu07} ja nie moge ze nie smierdza
kN|Sensei07} z polskim grają tylko na UPC

kN|Sensei07} *polskich
Logitech`Mrozu07} ja takiemu cziterowi i tak nic nie zrobie
Logitech`Mrozu07} wiec...

Jezeli sam uber pr0 [CB]Mrozu uwaza ze czitowanie na ffa jest spox to GG. Są osoby, ktore nie mają czasu/ochoty na zabawe w klan. Powiedzmy wracają z pracy/uczelni i chcą pograć na ffa np.: na UPC. Wchodzi i co - jakis typ ownuje caly jego team z lugera. Czy nasz bohater się zrelaksuje i nadal będzie pragnąl gry w ET ? Raczej średnio. Raczej malo prawdopodobne iż pr0 gracze zaczynali od razu od klanów i grania sparów. Kady kiedys zaczynal na ffa - a teraz ci co zaczynają, widzą ze sa czitezy ktorym gowno mozna zrobić i rezygnują z ET. A tymczasem nasz kapitan repry jest dumny ze się dogadal ze cziterzy nie będą grać w oficjalach xD GG

Są serwery bez pb o ktorych mozna by ewentualnie powiedzieć ze nie mają pb po to by MOŻNA bylo na nich czitować. No ale co to za wyzwanie - lepiej pograc na haxach na serwie z pb. Jezeli mają taki sposób myslenia to czemu nie mieli by myśleć - eee serweryz bp zownowane teraz se pogram na klanówkach...

Niestety, ale zawsze się znajdzie ktoś kto chce sobie udowodnić ze złamie antyczita - tacy nie sa jeszcze tacy źli bo zalezy im tylko na tym by sobie udowodnic ze mogą zlamac zabezpieczenie ( "nie są jeszcze tacy źli" co nie oznacza że nie są źli). Niestety jest jeszcze druga grupa kolesi którzy mają tak niskie mniemanie o sobie że wiedzą iż nie ma szans osiągnąć coś więcej bez wspomagania... jak dla mnie to nie wiem jaka jest przyjemnośc z pobierania z czitem no ale widocznie "niestety" mam honor i poczucie własnej wartości.

pozdrawiam
Th3vil

+Quote Post
evil_lord
post 22:03, 14 04 2006
Post #80

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 952

A co ma powiedzieć jak PB sobie olał ET i w dupie ma ze ktos czituje ? Nic nie zrobi, mówi dobrze - lepiej nich czitują na FFA niż na klanówkach, chociaż pociecha to żadna.

Reasumując: Logitech`Mrozu: ja takiemu cziterowi i tak nic nie zrobie

sad.gif

+Quote Post

18 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi