IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

18 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cziterzy, Czy to koniec e-gamingu ?
falubaz
post 22:41, 14 04 2006
Post #81

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

bo po co ma sobie nerwy tracic skoro nic mu nie moze zrobic? bo k#!@a prokuratorem to on nie jest.

bo na ffa to jedynie admini serwerow moga cokolwiek zrobic
Go to the top of the page

+Quote Post
shalashaska
post 11:09, 15 04 2006
Post #82

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 3862

Jak można muwić że czitowanie na FFA jest spox?!Skąd ta pewność że nie grają w klanach i nie używają czitów?Bo wierzysz mu na słowo?LOL.Z całym szacunkiem ale mam już złe zdanie o niektórych graczach i jeżeli jeszcze mają dobry kontakt z cheaterami to pozostaje mi jedna myśl.Pozdrawiam

+Quote Post
Th3vil
post 18:28, 15 04 2006
Post #83

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 3781

w sumie to ciekawe/zabawne. Ze są ludzie którzy wierzą oszustom (cheaterom) w to iż powiedzieli że będą oszukiwać tylko na ffa =] xDDD

a co jeszcze ciekawsze/tragiczniejsze to że nie pozostaje nic innego tylko łudzić się że tego slowa dotrzymują ~~ X_x

podsumowując niestety ku**stwo (bo to juz nie jest hamstwo) jest wszędzie, nawet w e-sporcie ...

+Quote Post
conish
post 19:18, 15 04 2006
Post #84

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 79

who cares?

Lepiej poczytac ksiazki i nauczyc sie podstaw polskiej ortografii, zeby pozniej wylewac swoje wiadro lez na forach, ktore powoli umieraja.

pzdr4normals

+Quote Post
shalashaska
post 0:06, 16 04 2006
Post #85

Feldwebel
Ikona Grupy

Conish co dla nie których klawiatura nie jest piórem.Sam walisz byki tongue.gif Celowo odbiegamy od tematu dzisiejszej lekcji? rolleyes.gif

+Quote Post
Th3vil
post 16:55, 16 04 2006
Post #86

Gefreiter
Ikona Grupy

QUOTE(conish @ 19:18, 15 04 2006) [snapback]57339[/snapback]

who cares?

Lepiej poczytac ksiazki i nauczyc sie podstaw polskiej ortografii, zeby pozniej wylewac swoje wiadro lez na forach, ktore powoli umieraja.

pzdr4normals

nie ma to jak wypowiedz wnosząca coś do tematu. Nie bylo by w tym nic nowego, bo takich "błyskotliwych formuowiczów" jest pod dostatkiem na każdym forum, gdyby nie to że post ten napisał sam moderator xDDD

zgaduje ze "who cares?" wyraża Twoje zdanie na ten temat czyli: "mam to w dupie. Niech se czitują - sam tez lubie poczitować więc chyba nic w tym złego" GG

To jak w polskim parlamencie - mają władze Ci ktorzy powinni być trzymani od niej z dala :/

pozdrawiam & wesolych świąt
Th3vil

+Quote Post
falubaz
post 23:17, 16 04 2006
Post #87

Oberst
Ikona Grupy

a moze w koncu zrozumiecie ze walka z cziterami na ffa to walka z wiatrakami?
bo bynajmniej z tego co sie orientuje na scenie nie ma juz miejsca dla oszustow. chyba ze chodzi o ta scene z v1.02 albo etshruba.

+Quote Post
Swiety
post 0:23, 17 04 2006
Post #88

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Dokładnie. Od walki z cziterami to powinny być takie organizacje jak evenbalance ( które ostatnio nic nie robi - odwala kiche) a nie jakieś z dupy: ACA, topiki, nawiedzenie przewrażliwieni plajerzy, warzywa, czy jakiś admin pojedyńczego serwera spośród tysiąca innych.

No ale do niektórych to nie dociera. Myślą że jak pospektują trochę na jakimś warzywniaku i pokozaczą refem to oddadzą wielki wkład w walce z czitami. Gówno zrobią.

Fakt że z poziomu CB jest to łatwiej kontrolować i ktoś zanim użyje wspomagacza w meczu to się wcześniej 2 razy zastanowi. Ale z drugiej strony jeśli powiemy że "chuj z FFA" to oznacza przyzwolenie na czitowanie na FFA. A od czitowania na FFA do czitowania w officialach jest bliska droga. To jak rak który toczy organizm, zaczyna się od jakiegoś pypcia a kończy na całym organiźmie.
FFA to jakby część ubersceny bez którego ta właściwa scena prędzej czy później umiera. Nie potrzeba szukać daleko wystarczy popatrzeć na los RTCW.

Tylko niestety to "chuj z FFA" w przypadku walki z cziterami okazuje się właściwe, bo walka z czitami prowadzona przez 12-letnich zapaleńców jest skazana na porażkę. Każdy kto chciał coś zrobić większego, przejawiać jakąś większą inicjatywę wie jak jest trudno. Nie da się objąć całej sceny.
Jesli nawet bedziemy kontrolować 10 serwerów to zostaje 100 innych których nie kontrolujemy.

Zapewnienie bezproblemowej gry jest psim obowiązkiem producenta gry. Jeśli w danym produkcie roi się od cziterów, a producent gry lub sama scena nie potrafi sobie z tym poradzić to wybieram inny. Trudno żeby ktoś troszczył się o bezproblemową grę w produkcie na którym nie da się zarobić (ET). Paradoksalnie czym większa scena (w sensie ilości graczy) tym jeszcze więcej cziterów.
Czym więcej ludzi zjebów grających w daną grę tym też większe problemy.

Dlatego staram sie grać w gry z kameralną sceną, w którą nie grają jakieś przypadkowe zjeby.

+Quote Post
shalashaska
post 0:29, 17 04 2006
Post #89

Feldwebel
Ikona Grupy

A jak można powiedzieć że "gra na czitach na FFA jest spox"?LOL to mało.

+Quote Post
Th3vil
post 11:29, 17 04 2006
Post #90

Gefreiter
Ikona Grupy

czy gdzieś napisalem ze wlaka z czitami na ffa to nie jest walka z wiatrakami ? Gratuluje wysokiego poziomu rozumienia textu. Chodzi mi o samo podejście. Święty przedstawil problem więc nie będe się powtarzać.

A co do czitow na officjalach to historia pokazuje że takich też nie brakuje...

+Quote Post
Termit
post 8:15, 18 04 2006
Post #91

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 499

pier.dol.e dzis odinstaluje ET juz nawet ffa mnie wk.urwia kkthxbye
kameralne to jest RTCW i mimo ze moj wrodzony movement doprowadza mnie do czestego pobytu w limbo menu dzis instaluje RTCW

+Quote Post
shalashaska
post 10:14, 18 04 2006
Post #92

Feldwebel
Ikona Grupy

QUOTE(Termit @ 8:15, 18 04 2006) [snapback]57351[/snapback]

pier.dol.e dzis odinstaluje ET juz nawet ffa mnie wk.urwia kkthxbye
kameralne to jest RTCW i mimo ze moj wrodzony movement doprowadza mnie do czestego pobytu w limbo menu dzis instaluje RTCW

To nie jest dobre wyjście z tej sytuacji,a nadal będzie źle jak co nie którzy będą twierdzić że "gra na czitach na FFA jest spox".

+Quote Post
jarpen
post 14:03, 18 04 2006
Post #93

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3186

nie rozumiesz, ze z et nie da sie wyplenic cziterow.
w rtcw przynajmniej masz seriala, a ktorego sie boisz, wiec zanim wlaczysz czity sie lepiej zastanow czy sie oplaci kupic nowa kopie rtcw.
jak ktos juz mowil, gra w ktorej zmiana guida ogranicza sie do wywanienia pliku musi byc z dupy, a w grach typu cod2, rtcw tak nie jest.
postap tak jak temit, falub, [ja?] to bedziesz happy

+Quote Post
shalashaska
post 15:13, 18 04 2006
Post #94

Feldwebel
Ikona Grupy

Rozumiem to doskonale.Ale mozna ich tępić a nie popierać.Grając często sobie zadaje pytanie z kim ja gram,kim jest przeciwnik,pojechał mnie bo jest lepszy?Więc jak mam dokonać samo oceny,mam być lepszy od maszyny?Rozumiesz?

+Quote Post
Th3vil
post 17:45, 18 04 2006
Post #95

Gefreiter
Ikona Grupy

należalo by dokonac pewnego podziału:

- co zrobie aby wyplewić cziterów
- jakie mam podejście do tego że ktoś czituje

To są dwie rozne kwestie. Co do pierwszej to w ET jak juz zostalo powiedzialne jest bardzo ograniczone pole skutecznego działania. Spox - nie można przedziwdziałać z braku mozliwości - rozumiem. Ale jest jeszcze drugi aspekt jak do tego podchodze. Jezeli ktos mowi że "a on czituje tylko na ffa, jest wporzo koleś" to ggthxbb ... n/c
W ten sposób tylkoutwierdza tego co czituje że jest złotym czlowiekiem - takim porządnym bo przecierz (przynajmniej oficjalnie) czituje tylko na ffa. A jeżeli jego kumple by mu mowili zę jest je**ięty że coś takiego robi to moze by chodziaż ten 1% zmądrzał...

+Quote Post
tranx-san
post 16:15, 19 04 2006
Post #96

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

a co ma biedny mrozu zrobic? w et nie da sie banowac cziterow, wiekszosc z nich ma dynamiczne ip, hardware bany rozdawane przez pb od czasu do czasu i tak sa zdejmowane, wiec co mamy my biedne owieczki zrobic?
jedyne wyjscie to olac ta i tak zj.ebana gre, ja tak zrobilem. Nie drazni mnie juz to ze jakis cizter jedzie sobie z haxami na ffa.

et to crap, czemu?
1. brak supportu tworcow
2. brak supportu ze strony even balance
3. brak supportu ze strony adminow wazniejszych lig, cupow i organizacji

ps. mrozu to i tak piz.da niereformowalna jest, nawet gdyby mial srodki zeby cos zrobic z cziterami to i tak by siedzial na tej swojej tlustej dupie =]

+Quote Post
shalashaska
post 18:31, 19 04 2006
Post #97

Feldwebel
Ikona Grupy

QUOTE(tranx-san @ 16:15, 19 04 2006) [snapback]57359[/snapback]

a co ma biedny mrozu zrobic?

Napewno nie twierdzić że"gra na czitach na FFA jest spox".(a może twierdzić również że gra w klanie na czitach jest spox,bo skąd mozna mieć pewność jeżeli kręci się w takim towarzystwie).
Napewno unikać takiego towarzystwa.
Jak narazie to mogę go porównać do A.Leppera.

+Quote Post
rudy^
post 18:49, 19 04 2006
Post #98

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 4398

kur.wa niech se gada co chce... who cares blink.gif

+Quote Post
HawK_
post 21:04, 19 04 2006
Post #99

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 751

Wiecej takich topicow a forum moze sie rozrusza biggrin.gif

BTW. Jak ktos ma jakies ciekawe informacie na temat ET:QW niech zapoda linkiem tongue.gif

+Quote Post
falubaz
post 22:54, 19 04 2006
Post #100

Oberst
Ikona Grupy

QUOTE(Th3vil @ 21:34, 14 04 2006) [snapback]57329[/snapback]

Btw ostatnio na pewnym kanale na irc'u byla dyskusja:

kN|Sensei07} owszem
kN|Sensei07} to grupa cheaterów
kN|Sensei07} ale są w porządku

radko07} cheaterzy ktorzy sa w porzadku
radko07} GIE GIE
Logitech`Mrozu07} w porzadku sa o tyle
Logitech`Mrozu07} ze nie czituja na meczach i nie graja w klanach
Logitech`Mrozu07} jedynie ffa

kN|Sensei07} no właśnie o tym gadam
Logitech`Mrozu07} i sa calkowicie przeciwko czitowaniu w klanach i w ligach
kN|zlewozmywak07} Ciekawa grupa
kN|Sensei07} a z jednym mam b. dobry kontakt
radko07} tak tak wiemy wiemy
radko07} z na1rda
kN|Sensei07} i powiedział, że jak będę miał podejrzenia, że ktoś cheatuje w cupie to mam pisac do niego
kN|Sensei07} sprawdzi to
radko07} Logitech`Mrozu ffa czy nie czity smierdza
radko07} niech sami sobie hostuja servy i tam sie bawia
kN|Sensei07} mają swoje serwery
Logitech`Mrozu07} ja nie moge ze nie smierdza
kN|Sensei07} z polskim grają tylko na UPC

kN|Sensei07} *polskich
Logitech`Mrozu07} ja takiemu cziterowi i tak nic nie zrobie
Logitech`Mrozu07} wiec...

PROSZE MI DO K***Y NEDZY thevil i szalaszka WSKAZAC GDZIE ON MOWI ZE CZITERZY SA SPOKO? bo ja widze tylko ze goscie sa porzadni do tego stopnia ze nie graja w zadnych ligach. bo wydaje mi sie ze nie czytales calego tematu. goscie posiadaja priv czity i nawet nie ma c@#!a na to by ich jakkolwiek zbanowac! rozumiesz?

bo jak ktos mowi ze ten narkoman jest spoko bo nie probuje przekonac do tego innych rzeczy, to mowie ze narkotyki sa spoko? jezeli uwazasz ze tak, to "gratuluje" rozumy.

i naprawde nie przenos swoich spazmow na forum, bo durnym gadaniem nic nie zdzialasz. moze zamiast byc moralnym wodzem dla mroza, sam cos zrobisz by usunac cziterow z gry? nie jestes w stanie z jakichs powodow? no to sobie sam odpowiedziales na wiele pytan, ktorych wczesniej nie rozumiales.

+Quote Post

18 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi