IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> @Anti Cheats Association
Swiety
post 21:34, 15 03 2007
Post #21

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Z rok czy pół roku temu Frytka albo chyba Nrse coś opowiadał o jakiś ligach cziterskich - jakieś undegroundowej scenie - wygrywał ten co miał lepszego bota. Co prawda traktowałem to trochę jako bredzenie po pijaku.
Ale niedawno spotkałem się z sytuacją ze na jakimś FFA grało więcej kolesi z haxami niż bez haxów. Niekórym się to nie podobało ale szybko umilkli na standardową odzywkę zjebów z czitam "wrócę z twoim Guidem".
Normalni wyszli na specta i obserwowali mecz cziterów - ROTFL - te komentarze - może jakiś turniej zorganizujecie - w sumie nie zdziwiłbym się teraz jakby coś takiego rzeczywiście istniało.
Go to the top of the page

+Quote Post
Lukward
post 2:21, 19 03 2007
Post #22

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7518

bez komentarza,

btw zmiencie nazwe na NIEOFICJALNE centrum et.pl, bo to, az wstyd miec takie community. By ludzie wchodzac nie wzorowali sie na domenie, ze to niby wielkie centrum et w pl / odpowiednik w pl. Niby nowe, a to samo dno.

+Quote Post
falubaz
post 8:22, 19 03 2007
Post #23

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

Chlopie, ta strona ma juz prawie 4 lata(a moze 5? ktory to byl rok 2002 czy 3) i widziala ona wiecej niz ty ludzi na swoim serwerze, dlatego ta zalosna dygresja jest nie na miejscu. A poza tym jaka scena?

+Quote Post
conish
post 9:19, 19 03 2007
Post #24

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 79

2003 to byl. Jakos tak czerwiec/lipiec? Tak czy inaczej na glownej jest blad jesli chodzi o date btw.

+Quote Post
qBa3oo3
post 20:52, 19 03 2007
Post #25

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 729

xD
Komjunity to tu było 3 lata temu, z tego co widzę to nic z niego nie zostało?
Skoro jest topic "czy dobijanie jest honorowe"... xDDDD

+Quote Post
falubaz
post 22:03, 19 03 2007
Post #26

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

^^
NIE MA SMIANIA SIE!

+Quote Post
MorFeuS
post 22:05, 19 03 2007
Post #27

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 7344

Lukward o co Ci chodzi? Myślisz, że najeżdżajać na et.pl mówiąć, ze ten serwis to wsty itp najeżdżach tak naprawde na cała scene. Serwis et.pl ma już 4 lata (czy tam pięc) i nie tylko ja tam pisałem. Pisało tam tylu znanych ludzi ze sceny ET.pl, o których pewnie nie słyszałeś, tak jak większość polskich low+, które nie widzą nic oprócz czubka swojego nosa. To samo się tyczy tego forum, które zostało załozone przez Swietego, jednego z najbardziej oddanych osoób na tej scenie.

+Quote Post
jarpen
post 23:11, 19 03 2007
Post #28

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3186

tak czy siak niedlugo bedzie naplyw ludzi na forum we względu na premierę qw, a domena pasuje.
tylko czy bedzie ktos z nas w to grał?
ja ostatnio i tak tylko rtcw i tylko odświętnie

+Quote Post
conish
post 23:17, 19 03 2007
Post #29

Oberst
Ikona Grupy

Przy okazji!
Sciepa na pomnik dla Swietego.
info na prv

+Quote Post
MorFeuS
post 23:44, 19 03 2007
Post #30

Hauptmann
Ikona Grupy

Sciepia? Czy chodzi o składke:D? Nie znam twojej gwary ;D

No ja raczej w ET:QW grać nie będę ale sprobuje swoich sił i zobacze. Watpie, zeby mi się to spodobało, ale kto wie. Ja teraz czekam na wakacje i na RTCW2, które wyjdzie za pewnie 2-3 lata ohmy.gif

+Quote Post
Bastard PL
post 0:35, 20 03 2007
Post #31

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1102

CYTAT(Lukward @ 1:21, 19 03 2007) [snapback]60330[/snapback]
btw zmiencie nazwe na NIEOFICJALNE centrum et.pl, bo to, az wstyd miec takie community. By ludzie wchodzac nie wzorowali sie na domenie, ze to niby wielkie centrum et w pl / odpowiednik w pl. Niby nowe, a to samo dno.

skoro pan wszystkowiedzący+admin jakichśtam serverów i jakichśtam servisów uważa et.pl za jakiś crap, a to 4um za dno to po kiego grzyba zamieszczał tutaj info/reklamę swojego servera? hmm zaś po tym jak został zmieszany z błotem w tym topicu to próbuje podłożyć świnię?
w ogóle poruszanie tematu aca w ten sposób jak owy pan to czyni jest świadectwem znajomości sceny i tego jak rzeczy się mają/miały. słabej znajomości (dla niekumatych)

+Quote Post
conish
post 7:46, 20 03 2007
Post #32

Oberst
Ikona Grupy

Dobra... bylo smiesznie, ale przestalo byc. Panie psi zwisie w okolicach: po pierwsze (słowo na p) sie. C@#! wie skad sie wziales, nagle okazuje sie, ze jestes kolega noona, wielkim przyjacielem ekipy etpro, pogromca czitow.
C@#!a jestes wartym funtem klakow. Nie masz pojecia o czym piszesz, twoje tajemnice sa tak powalajace jak kolejne kwity wyciagniete z rekawa przez panujacego nam ministra rolnictwa andrzeja l. Na dodatek donosisz. A to juz nie jest wina glupoty. To kurewstwo. I to k#!@a kliniczne. Dlatego badz tak dobry i wy-(słowo na p)j.

ps. nie jestem tu od wczoraj, wczesniej nie zdazalo mi sie tak komus pojechac, bluzgac itd. Dlatego prosze o wyrozumialosc.

+Quote Post
MorFeuS
post 9:10, 20 03 2007
Post #33

Hauptmann
Ikona Grupy

Doniósł nie na et.pl ale na wszystkich Nas, którzy tutaj pisza. To samo nazywając te forum dnem, obraz wszystkich jego uzytkowników, a ich jest.. sporo. Czasami na prawde nie ozumiem, dlaczego dzieci lubią się mscić za to, że zostali smieszani z błotem przez to, że pisali durne posty... Ale muszę się zgodzić z Lukwardem - skoro te forum to dno, to dlaczego reklamuje swój serwer? nonsens...

+Quote Post
Konik
post 14:33, 20 03 2007
Post #34

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1690

!@#!@!# PL co krylo sie pod tym linkiem co podales, bo z tego co widze nie przekierowuje on do zadnego topicu tylko do jakeigos forum.

+Quote Post
gatess
post 14:36, 20 03 2007
Post #35

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Administratorzy
Nr użytkownika: 2

Zgłoszenie podejrzenia o uzywaniu przez nasz board nielegalnej wersji skryptu (pirackiej), w opisie oczywiscie txt ze forum to dno i nalezy zglosic to przestepstwo w IPS.

+Quote Post
ymma
post 14:49, 20 03 2007
Post #36

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 2258

O nie działa mi ten link od !@#!@!# PL - co tam było takiego, że się tak conish zdenerwował? A może lepiej nie wiedzieć? To, że ludzka głupota i bezinteresowna chęć robienia innym źle występuje u pseudoludzkiej niedorozwiniętej ewolucyjnie części społeczeństwa spontanicznie i bez ograniczeń wiadomo mi nie od dziś.

A jeśli chodzi o tzw "scene et" to proponuje jedno - przejrzeć fora i strony z początków et - tak z pierwszych 2 lat istnienia et i porównać z obecnymi. Porównać poziom tego co pisano, o czym i jak, pomijając oczywisty fakt, że ilość noobków była wtedy zdecydowanie większa. I niech mi ktoś odpowie na pytanie - co się k#!@a stało? Rozsądniejsi, inteligentniejsi, lepiej rozgarnięci i wychowani odeszli? Pozostały tylko jakieś pojedyncze relikty normalności, których na palcach policzyc?

+Quote Post
conish
post 15:15, 20 03 2007
Post #37

Oberst
Ikona Grupy

Otoz, droga Ymmciu, Luk4ward napisal w temacie, ktorego juz nie ma (sic!), ze forum et.pl jest chyba nielegalne, poniewaz informacja o licencji pojawila sie dopiero wtedy, gdy on wytknal administracji brak tegoz. Na dodatek raczyl nadmienic, iz forum to to jest dno, a site, bezprawnie i bezpowodow, smie sie nazywac polskim centrum et. Smialem sie do tej pory, ale rzucanie na lewo i prawo wyssanymi z palca oskarzeniami kojarzy mi sie najgorzej jak to tylko mozliwe. Na dodatek Lukward nie zrobil tego po raz pierwszy i nie po raz ostatni jak smiem przypuszczac.

na pohybel.

+Quote Post
ymma
post 16:20, 20 03 2007
Post #38

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 2258

Użyję "wyrażenia", którego zazwyczaj unikam, ale tu pasuje idealnie. A wiec używam - LOOOOOOOL

Hmm ja bym na jego miejscu napisała do "Faktu" i do "Strefy XI" (czy tam ile, nie pamiętam) Serio. Już widze te nagłówki: "Najstarszy board ET - piratem?", "Lukward odkrywa całą prawdę o et.pl!", oraz "Czy Święty to kosmita?"

+Quote Post
Konik
post 18:44, 20 03 2007
Post #39

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1690

Dawniej trzon polskiej sceny to byly osoby starsze wiekowo, one prowadzily w miare inteligentna dyskusje i one jak gdyby kreowaly trendy na tym forum. Teraz Gdy juz "staruchy" odeszly, na ich miejsce zaleglo sie pelno dzieciakow niewiadomo czemu agresywnie nastawionych do kazdego, kto ma odmienne zdanie. Poziom wiekowo baaaardzo sie obnizyl naszej sceny i konwersacje prowadzone tez odbiegaja znacznie od przecietnej a przynajmniej do takiego pulapu, do jakiego czlowiek sie przyzwyczail. Ludzie wola teraz siedziec na et.owned i tam toczyc flejmy i podniecac sie tania sensacja.

+Quote Post
blacktyger
post 20:02, 20 03 2007
Post #40

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

Ah raz na jakis czas musi sie pojawic taka osobistosc. Mam wrazenie, ze dziala to na zasadzie reinkarnacji. Jeden sie pojawia, robi zamieszanie i umiera a jego dusza natchnie nastepnego - losowo wybranego - czleka! W taki oto sposob z ostanich miesiecy (lat?) postac Sn!pera (Darknes7!) przeistoczyla sie w Luk4Ward. Pozostaje zatem jedno pytanie, nurtujace jak ilosc odcinkow Prison Breaka - Whos next madafaka?!

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi