| QUOTE (blacktyger @ 8:13, 30 12 2003) |
| Ostatnio na wyszukiwarce na DoD widziałem Hunt3r||aiv3n a na jakimś innym zgr3d Aiv3n lol.... nie widziałem kto jest kto |
| QUOTE (FarSight @ 8:47, 30 12 2003) |
| No to jak lamus gra na DoD'ach to imo trza sie usmiechnac do Blacka lub Misi niech zlookaja logi i wyciagna ip .. kilka postow wczesniej ktos podal dokladna data i godzina kiedy widziaj ktoregos z tych lamosow na DoD ..... |
| QUOTE (sin @ 12:59, 27 12 2003) | ||
hmm... c@#! ci w dupe :] jesli chcesz wiedziec to niegralem wogole w et od ponad 3 tygodni... łół hm pisze na tym forum? a spojrzcie na takiego sobie mada czy clavisha - pierwszy mad klnie jak na!@#any ja sie przyznalem do podszywania pod nkr i pod NIKOGO wiecej a wiec... zreshta jak chcesh pogadac to wpadnij do lublina, ja ci niegroze zeby potem niebylo... łół heh a poza tym to byl tylko maly nkr, nieklnelem, niewyzywalem innych... problem dotyczyl 'ripowania innych map'... :C sajonara -------------------- GG: 3090591 ICQ: 278839414 MSN: [email protected] ![]() www.etmaps.rar.pl <-> New Maps www.ettutorial.rar.pl <-> Tutorial do Radianta |
| QUOTE (VISTORANTE @ 17:25, 2 01 2004) |
| BTW założe sie że jakby ktoś "nie-admin" założył taki topic, WOLFszLAGIER zjechałby go, powiedział "topic z d.upy" i zamknał temat. No a że jest dość popularną osobą i adminem na tym forum i założył taki temat, |
| QUOTE (VISTORANTE @ 17:25, 2 01 2004) |
to oczywiście cała zgraja lizajd.upów sie dopisała w stylu "hyy, jak można sie podszywać pod Świętego, mojego przyjaciela (co prawda nigdy z nim nie gadałem,ale jest dobry w ET), zbanujcie go natychmiast!!!". Nie mówie o wszystkich,jedynie o tych niektórych. |
| QUOTE (WOLFszLAGIER @ 8:51, 3 01 2004) |
| Zanim napiszesz taki post jak to się mówi popularnie "z dupy" , zresztą post off-topic bo nie dotyczący spraw poruszanych w tym temacie |
| QUOTE (WOLFszLAGIER @ 9:51, 3 01 2004) |
| A co do pana (!) który podszywał się pode mnie i ośmieszał mój nick - jest to raczej fejk, zarejestrował się niedawno na forum, a wcześniej rejestrował się na tym forum z nickiem Blaster. Nie było go w logach serwerów Toadie i 4fun, Napewno był w logach serwerów DoD ale nie zdążyłem zwrócić się z prośbą do adminów innych serwerów o przejrzenie logów - To było tylko kwestia czasu kiedy zostanie zidentyfikowany. Jednak miał tyle odwagi czy rozsądku żeby przynać się właśnie po nagłośnieniu tej sprawy. Być może podejrzewał że pali mu się ziemia pod nogami i dlatego się przyznał. Dlatego pozostanie dla mnie (i myśle dla innych też) tylko lamerem a nie skończonym lamerem - A to jest imo duża różnica. |
| QUOTE (WOLFszLAGIER @ 23:22, 6 01 2004) |
| To już naprade trzeba być idiotą żeby robić sobie fake nicki na forum. Zresztą to łatwo wychwycić z konsoli administratora i statystyk forum - Na szczęście takich przypadków na tym forum jest niewiele. Na serwerach to normalne ale jaki sens ma tworzenie kilku kont z różnymi nickami na forum ? A temp-bana dostałeś dużo wcześniej na forum za chamskie podpisy pod postami obrażające innych. Nawet nie wiedziałeś kto ci go założył bo administratorów jest kilku ale to właśnie podemnie podszywałeś się i ośmieszałeś mój nick. Żałosne. |
| QUOTE (WOLFszLAGIER @ 3:16, 21 01 2004) |
| Koleś grający jako C4|niedziowiedz, który nie jest wcale tym tym wielce szacownym Niedziowiedziem, to żeby mi mieli fujare uciąc to nie uwierze, że wybrał sobie zupełnie przypadkowo taki nick i taki tag klanowy. Do tego jeszcze w kolorach jak C4. |
| QUOTE (WOLFszLAGIER @ 3:16, 21 01 2004) |
| OMG Usagi ty chyba nie czytasz postów w topicu i nie rozumiesz całego topicu. Rozumiem że możesz mnie nie czytać bo pisze zbyt dużo i ludzie w połowie postu zasypiają, ale inni piszą w tym topicu krócej. O czym jest ten topic ? Nie o panu u nicku Etplayer który sobie wymyślił ten wielce oryginalny nick etplayer i ma pretensje do połowy świata że też gra z takim nickiem. Ten topic jest o kolesiach którzy celowo podzywali się pod kogoś. Nicków typu Punisher czy Angel jest od cholery - ale ile spotkałeś na necie nicków typu wolfszlagier czy poison|prosper ? Koleś grający jako C4|niedziowiedz, który nie jest wcale tym tym wielce szacownym Niedziowiedziem, to żeby mi mieli fujare uciąc to nie uwierze, że wybrał sobie zupełnie przypadkowo taki nick i taki tag klanowy. Do tego jeszcze w kolorach jak C4. |
| QUOTE (Thoro @ 21:11, 22 01 2004) |
| Poprosilem admina serwera o IP i dostalem 13:35.28 Userinfo: \cg_etVersion\Enemy Territory, ET 2.56\cg_uinfo\13 0 30\g_password\none\cl_guid\4555025146CD9C65723BC6ACC78FA6AC\cl_wwwDownload\1\name\^G^0.:^2UF^0:.^1^2F^0o^2r^03^2s^0t\rate\5000\snaps\20\cl_anonymous\0\cl_punkbuster\1\ip\213.134.173.4:27960 Bylbym wdzieczny, o ile to mozliwe (ja sie nie znam na tym |

| QUOTE |
| Niby wszyscy mowia, ze nalezy karac podszywaczy, ale robi ktos cos w tym kierunkU?? |