No to czas na moje wpadki
1. gram medem no i widze kolesia wiec szybko wciskam 5 ale za palec polecial tam gdzie nie trzeba to poszedl granat i oczywisice po paru sekundach bluzgi
2. gram medem mam 4 level i widze swojego meda na okolo 10 HP wiec robie kill-revive a ten koles nie dosc ze dal mi complaina to jeszcze mnie zabil (mialem 156 HP

) i dobil
3. Nie wiem ale czasem mam cos takiego ze jak ktos ma laga to nie pojawia sie jego ksywa i ja patrze z odleglosci 2 metrow ze koles nie ma ksywy wiec mysle ze to cvops przebrany wiec seryjka w glowke i ku mojemu zdziwieniu widze TK
4. Gram juz nie pamietam kim i patrze sie na goscia widze ze sie nie rusza i nie ma ksywy nad glowa wiec mysle ze to moj ale ma laga i dlatego nie widac ksywy wiec beztrosko odchodze i po chwili zaliczam serie w glowe
5. Ja treningu klanowym mapa oasis gram jako axis allies zajeli flage wiec ja biegne i zabilem kolesia a ze mam malo ammo a w magazynku nie ma juz to rzucam mu granat pod nogi i beztrosko odbiegam nie odbijajac flagi

chwila ciszy i nagle wielki brecht kolegow z klanu ktorzy wlasnie wybiegaja calym respem oczywiscie zginalem marnie ale ubaw mielismy wszyscy niezly

6. FFA gramy oasis ja jako axis soldat z PF stoje na tym murku naprzeciwko 2 respa i troszke na prawo oczywiscie patrze czy nikt nie chce przejsc przez command post no i tu nagle widze jakiegos alianta i moj team ktory wlasnie wybiega z respa (wszyscy maja tarcze) wiec szybka ocena sytuacji no i strzelam w przekonaniu ze tarcza jeszcze przez chwile nie zniknie no ale zle to wyliczylem aliant ginie od moich kolegow z teamu a PF trafia w nich dokladnie ulamek sekundy po zniknieciu tarczy

wynik 4 TK

pisze sorry i mysle ze zaraz kicka dostane ale nic takiego nie bylo wszyscy sie tylko posmialismy (mam farta

).
7. Gram na battery jako allies Soldier z Mortar no i wale w tych nieszczesnych niemcow gdy nagle slychac allies have captured the west bunker (sekunde przed respem)no i moj posick zdejmuje pol naszego respa
Poczatki mojej przygody z ET
1. MG42 na stojaka ofkorz
2. Nie wiem jak sie wlacza voice chat i wszystko pisze recznie
3. Nie wiem ze da sie zmienic respa i pod fuel biegam z pierwszego
A teraz juz smieszne sytuacje ale nie moje
1. Gram na jakims serwie niemieckim fuela. Jako allies jestem jednym z 4 engow i co ciekawe jako jedyny most reperuje

(reszta zajmuje sie reperowaniem mg

) oczywiscie co chwile gine od arta wkoncu jakos mi sie udalo no i czolg cudem przekechal most gram sobie no i zginalem wiec postanowilem zobaczyc co robia koledzy z zachodu no i widze ze eng siedzi w mg kolo domku z ammo i apteczkami i rozglada sie w poszukiwaniu przeciwnikow a ze my juz mamy 2 resp to nikogo tu nie ma no i biedaczek zaczyna biegac dookola domku w poszukiwaniu kolegow
2. Jakis holenderski serwer gram fuel jako axis i widze allies eng ktory podklada dynamit pod brame ktora czolg ma rozwalic.
3. Tym razem polski serw mapka battery po smierci patrze co reszta robi widze cvops w dresie czai sie kole tylnego wejscia na bardzo malo HP wiec medyk ktorego oczami widze zabija biegnego cvops by nie marnowac paska mocy cvops ma teraz juz cale 60 HP (cvops + eng ktory byl z nim nie oszczedzili meda i polecialy ostre bluzgi.