oasis - jak zaczynalem grac w ET nienawidzilem tej mapy, teraz jest wrecz odwrotnie,duzo rozwiazan taktycznych, (no,ale tylko w klanie,na ffa jak sa bardzo niekumaci ludzie to mozna z nerwow mousepada zjesc)
battery-strasznie nie lubie tej mapy,ale glownie z tego powodu,iz zwykle gram ja na ffa w teamie gdzie jest 5 coverow i jeden eng...no comments, licze,ze zmiany proponowane na forum et pro sie przyjma (mozliwosc wysadzenia dynamitem tylnych drzwi i odbudowywania ich itp)
goldrush - super mapa,sporo dueli, akcji no i oczywiscie czolg z ckm
radar - bardzo ciekawa mapa,jedyny minus to te nieszczesne fps, z 70 schodza mi do 30,strzelanie na slepo w trawie tez mnie nie raduje, ale sama mapa super
railgun - mapa ciekawa tylko gdy sa w miare wyrownane teamy, niestety najczestszy widok na ffa to zamykanie axis w respie...no i na ffa oczywisice nikt z axis nie uwaza za stosowne bronic flagi

fuel - tu takze zmiany proponowane na et pro forum sie przydadza (spawn allies przy command poscie) przez co rozgrywka bedzie bardziej dynamiczna....no i znowu jest czolg z ckm

, niestety fuel na ffa jest grany na koniec 6-7 mapowej kampanii przez co allies przy moscie zwykle sa bombardowani 4 lvl nalotami...to tez nie wplywa dodatnio na rozgrywke
rhine bridge - a fe,bez naprawde kumatego teamu ciezko jest allies wygrac
base - super i tyle

nachteinbruch - grany na dodach,jeden z przyjemniejszych customow
2hide - tez nice dla odprezenia
mapki typu nightcrawlers,xdam,password nie oceniam bo gralem za krotko,ale poki co do gustu mi nie przypadly...
ufff...