Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Propozycja meczu wew forumowego
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aiven
narazie smile.gif ja , pkp, dabi, green,Movo,marmo ,barabarpol,domni79 i wiele wiele inych tongue.gif
ramp
KiD :| tio ty ?? CTF biggrin.gif ??

ehh

no wiec latek mam hmm wiosenek 19 ;=]

ping 60

POZDR ;=]
swirek
wlasnei ,my tesz musimy troszku potrenowac ,zalatw ktos server ;p
TgcRap4
Wybraliśmy już mapy, gramy oasis/goldrush biggrin.gif
Runos
QUOTE (swirek @ 14:40, 5 11 2003)
wlasnei ,my tesz musimy troszku potrenowac ,zalatw ktos server ;p

Moze ja sproboje zalatwic... jesli uda mi sie to dam znac.....
KiD
Panowie, przepraszam i kajam sie sie za brak czasu i mojej aktywnosci w tym temacie.
Naszczescie wzieliscie sprawe w swoje rece. Mamy juz kapitanow druzyn tak wiec mozna temat ruszyc dalej.
Gdy kapitanowie ustala termin gry oraz druzyny (max 8 graczy na druzyne - limited by server) mecz moze odbyc sie oczywiscie na serverze 4FUN. Prosze tylko o nie ustalanie terminu na niedziele w okolicach godz.21 bo gramy CB.
Aiven - gdy bedziecie gotowi z terminem i skladami daj mi PM i ustalimy haslo na server i ref-a.

Jeszcze raz sorki i pozdrowienia

TgcRap4
Zebranie Baby teamu Sobota godzina 17:30 server najprawdopodobniej (moze sie skoluje lepszy)
^7[^4K^7m^4H^7] clan OC SERVER|63ms|195.136.116.22:27960
Glownie selekcja lepszych graczy i ogolne poznanie skilla poszczegolnych graczy.
marmo
INFORMUJE ZE WCZORAJ ZA...ALI MI Z MIESZKANIA KOMPUTER (I NIE TYLKO) W ZWIAZKU Z TYM MOJA GRA W JAKIEKOLWIEK GRY JEST NIEMOŻLIWA I MIMO SZCZERYCH CHECI ZAGRANIA Z WAMI MUSZE SIE WYPISAC ZE zGred teamu

NIECH IM k...a ZIEMIA CIEŻKĄ BĘDZIE!!!!

powodzenia Zgredy!!!

bez odbioru.......

Majcok(12)
Niech beda specty, bo jesli np. nie dostane sie do gry(bardzo mozliwe) to chcialbym se ja zobaczyc chodziaz na ZYWO, a nie z jakiegos filmiku. No i jeszcze kto by chcial robic ten film? wink.gif
paktofonika
tesz chcialbym zagrac jak cos baby team moje gg to 1969172
hxs
Ja pewno tez bede. Moge zapomniec wiec daje tu moj numer 693856080 sesemes i bede (o ile sie da biggrin.gif)
Romeomen
GG:1701190

moze potrzebojecie troche miesa...

dla baby proponoje nagrody w postaci smoczkow i butelek z... Mleczkiem wink.gif
hxs
QUOTE (Romeomen @ 12:48, 8 11 2003)

dla baby proponoje nagrody w postaci smoczkow i butelek z... Mleczkiem wink.gif

Dla zgredow laseczkę (drewnianą tongue.gif) i pampersy (bo pęcherz nie ten) no i oczywiście darmową sztuczną szczękę biggrin.gif
Dajmos
Dziadom trzea wynająć kilka Panienek żeby si chopcy wyszaleli i mozę ciepna WOLFa tongue.gif
TgcRap4
Baby team juz po pierwszym spotkaniu, ustalilo takte na oasis.
Obecni byli
Runos
hxs
Kijus
Sylphir
TgcRap4

Czyli 62,5 % zgloszonych.

Nie jest zle :>

swirek
bedzie jeszcze jakis trening?;p
TgcRap4
Tak, nieobecnym powiem takte na oasis, oraz na nastepnym spotkaniu bedzie Goldrush.
Romeomen
Przepraszam, ale mnie nie bylo pare dni (nauka sad.gif ) i nie za bardzo wiem co sie dzieje. Czy moglby mi ktos podac gg wszystkich czlonkow Baby i server na ktorym bedziemy grac??
Cienki Bolek
Witam ...
1. zGr3dy zbierzmy sie w koncu i pograjmy w team nawet na ffa byleby kazdy zgred sie stawil pocwiczymy obrone i atak oasis.
2. Aiven wracaj spokojnie do zdrowia , tylko wyznacz kkogos na twoje zastepstwo chrobowe, zebysmy w koncu zebrali sie w grze z TS i pograli wspolnie, bo inaczej to nam bejbi dokopia...
Pozdro Cienki Bolek
PS
Juz troszke mnie jcienki niz miesiac temu ... smile.gif
Aiven
QUOTE (Cienki Bolek @ 8:53, 13 11 2003)
Witam ...
1. zGr3dy zbierzmy sie w koncu i pograjmy w team nawet na ffa byleby kazdy zgred sie stawil pocwiczymy obrone i atak oasis.
2. Aiven wracaj spokojnie do zdrowia , tylko wyznacz kkogos na twoje zastepstwo chrobowe, zebysmy w koncu zebrali sie w grze z TS i pograli wspolnie, bo inaczej to nam bejbi dokopia...
Pozdro Cienki Bolek
PS
Juz troszke mnie jcienki niz miesiac temu ... smile.gif

spoko kto chce byc vcl ???
Romeomen
Chcialbym sie tylko dowiedziec, czy jestem w baby team, czy nie
Dajmos
to pogadaj z Tl , albo innaczej jak nie podałeś Gg to do ciebie nei zagadał tongue.gif
Cienki Bolek
1. Trening zGr3dow jutro tj wtorek w godzinach popoludniowo/ wieczornych smile.gif aiven zarzadzil przed sekunda...
2. Chcialbym "zapisac do bejbi team nowego gracza .. MAGDA wiek 9 ... godzin smile.gif o 6.15 sie urodzila mi coreczka .. 6 h porodu ... brrr nie zazdroszcze kobietom tego wcale a wcale:)
Pozdro Cienki Bolek
PS
Lepiej nie gratulowac na forum .. bo wykasuja temat smile.gif
PM , gg ... itp
BARABARpol
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gratulacje ,niedawno i mi sie córeczka urodziła hehehehe.... biggrin.gif biggrin.gif
cos ostatnio duzo dziewczyn sie rodzi rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif oznacza to mniej czasu na et laugh.gif
KiD
Stary naprawde za...iscie ci gratuluje z tej okazji. Mam nadzieje ,ze Magda bedzie rosla zdrowo smile.gif

Wystkiego najlepszego

KiD|4FuN
Majcok(12)
Juz gratulowalem, ale musze oficjalnie jeszcze, Gratuluje ci bardzo bolek !!!! laugh.gif biggrin.gif smile.gif

PS. Z opisu na GG, wychodzi ze jest bardzo zdrowa. smile.gif

WSZYSTKIEGO ZAJ....ISTEGO tongue.gif .

Pzdr
Dajmos
odemnie rówznież konGRATULATIONS :] życze miłego przewijania :] ludzie to moze odrazu ściepmiemy sie na TONe pieluszek :] to bedzie w ramach szczytnego celu na MECZu hehehehhehe
hxs
Gratuluje laugh.gif To mam nadzieje, ze Twoja pociecha zagra z nami w BabyTeam i dolozy tatusiowi biggrin.gif
Cienki Bolek
1. Wielkie dzieki za gratki... (mialo nie byc smile.gif )
2. Mneij czasu na gre .. na pewno .. poki sa jeszcze w szpitalu to graaaaaammmm smile.gif wczoraj a wlasciwei dzisiaj do 4 rano smile.gif chinczyk moze potwierdzic.. od 2-4 nagrywalem demo hunterowi
ZOL!N ... jak ktos chce to jakos udostepnie w sieci, jesli oczywiscie zolin pozwoli smile.gif Jest to 6 map - ale trakatowac jako poradnik strzelania raczej praktyczny ....
3. Jesli chodzi o dzisiejszego terena smile.gif ... to:
"ZgR3D Aiven (7:59)
napsialses na forum ze dzis gramy:} ale dzis ra hunter, mnie nie bedzie ale niewlacie im na serwa a nia na ts
ZgR3D Aiven (7:59)
my zagramy jutro
ustawie wszystko wieczorem pa
sprostuj to na forum bo ja niemam czasu, dzieki"

Wiec prostuje .. dzisiaj nei pogramy z Aiven .. ale dla mnei to tren ostatniej szansy chyba, jutro po poludniu "dziewczyny" wychodza ze szpitala i raczej juz nei pogram bo by mi zona .... smile.gif
<masakra>
Pozdro Cienki Bolek
Aiven
Z powodu braku czasu chce zrezygnowac z funkcji cl zgredow. myslem ze dam rade ale nie daje:(, zwiekszyli mi etat w pracy, do tego zaleglosci w szkole, no i doszla do tego jeszcze dziewczyna:>,chcialym by ktos sie zglosil na cl zamnie, podam mu liste gg zgredow i dam inne wskazowki, najelpiej by byl ktos kto zna sie na graniu:). oczywiscie serwey do ts i do grania zawsze jesli to bedzie mozliwe zaltwie ja, no i mam nadzije ze jesli bedzie to mozliwe to zagram nie raz z wami. Pozdrawiam , i przepraszam ze nie spelnilem swoich wymagan
Cienki Bolek
zGr3d team - jesli mamy sie zorganizowac to poprosze o info do mnie na gg 4454983 prosze wyslac widomosc "zGr3d" zrobie sobie liste i moge sie zajac ustaleniami odnnosnie terminarza treningow itp rzecy.. niestety serwera nie mam wiec pewnie bedziemy sie gdzies szlajac po ffa. Na mecz z BT proponuje mapke Oasis .. na poczatek...
Zwlaszcza ze mam rowniez demo z instrukcji kristo ... smile.gif jak bronic smile.gif
Niestety na granie sam moeg nie mec czasu, ale zawsze to latwiej jak jeden koles odciazy troche CL zalatwiajac sprawy formalne smile.gif
Pozdro CB
PS
Acha wlasnie sa moje dziewczyny w domu smile.gif
SpajdaPL
Gratulacje Bolek, pozdrów dziewczyny biggrin.gif
Piszę się na meczyk, mam 23 lata, studiuję sobię wesoło, i mam dobre pingi na servach po 23.00.
Walczę przeważnie Coverem (99,99%), zobaczę, jak łatwo się portki ściąga tym dzieciakom biggrin.gif
Chciałbym się zakwalifikować do podst. składu, jak rozumiem, TL "zGr3d team" jest Bolek.
Dysponuję servem, możemy u mnie zagrać (pingi zmniejszą się w przyszłym tyg.).
Pozdrawiam, i rzucam "Bejbom" rękawicę...
Mój GG: 1526512,
logres
biggrin.gif z chęcią zagram na waszym serku nie gralem także nie wiem jaki mam ping. Ja nadaje sie do grupy nastolatków 14,7-17,9 wink.gif ohmy.gif .A mam pytanko kiedy to się odbędzie ???????????.Ja bym tak proponowal jeszcze zagrać coś takiego na święta tak we wtorek-piątek po wigilii rolleyes.gif
Cienki Bolek
QUOTE (Runos @ 17:18, 21 11 2003)
Cienki Bolek:) NIe martw sie jak macie instrukcje od Kristo to sie nei boje:P Wiem kto i gdzie stoi:D Ostatnio ogladalem na spectactorze obrone hunterow i wiem co i jak;)

Wrrr zglaszac sie zgredy na gg smile.gif na razie jest nas 4 sad.gif jak bedzie team 6 zagramy to co kristo powiedzial na jakims ffa (dla wprawy) i wyzwiemy BT na 1 mecz:)
na razie zglosil sie :

Chinczyk
Malo
Spajda
POP - dobil do nas wiec jest nas 5 smile.gif juz jeszcze jeden i trena ustalam smile.gif
Green - dobil jako ostatni sprawiedliwy smile.gif
Dzinx
BaraBarpol
ja - Cienki Bolek

Mapka OASIS

mam nadziej ze najpozniej w przyszlym tygodniu juz mozna bedzie mecz ustawiac:)
Stopwatch smile.gif??

Mamy qworum zarza podam kilka terminow:)
pozdro
PS
Mala spac nie daje smile.gifsmile.gif
logres
Drużyna nastolatków laugh.gif jak chcecie grać to zglaszać sie na moje gg 3728997.Narazie mamy chyba 2 . Ale to dopiero poczatek blink.gif

SpajdaPL
Witam serdecznie !
Zapraszam na mój servek już w najbliższym czasie. Jeśli tylko będzie światłowód, to pingi się DRASTYCZNIE zmniejszą. Ode mnie zależy to tylko w 15 % , więc pole manewru mam ograniczone. Pogadam jeszcze z Rektorem, powinno to przyśpieszyć sprawę. Naprawdę, trochę cierpliwości, a serek powstanie. CZAS leczy rany.
DO BEJBAKÓW:
Ten screen poniżej może się odnieść do każdego z was, więc lepiej nie wychylajcie głów z bunkra hehehehhehehe.
Pozdrawiam.
Cienki Bolek
Propozycje
1.
www.edysk.pl
user superlama
pass : podam na gg:)
w katalogu zabawa i podkatalogu ET jest na razie demo zolina - poradnik strzelania .. 15 mega spakowane 6 map ...
zaraz tam wrzuce jeszcze demo z pokazow takty kristo .. szczerze mowiac ciezko bez glosu bedzie, ale cos moze sobie przypomnimy.

2.
sobota 17-19 lub 20-22 proponuje dzisiaj na jakims serku popykac razem mapke oasis najlepiej axisami
niedziela 10-13 16-19 20-23 to j.w.
Prosze na gg napisac ktory termin wam pasuje najbardziej wtedy przeszle wszystkim na gg info o ktorej gramy serek do ustalenia zarowno ET jak i TS

3.
Niech kazdy nagrywa demo z gry obejrzymy wspolnie potem i kazdy sie wypowie co poprawic w grze...

PS
Jesli chodzi o takte na oasis .. IMO jest niedowy%$#bania nie ma walka zebysmy przegrali .. no chyba ze straelaja 3 razy lepiej niz my....
Pozdrawiam, czekam na info na gg komu kiedy najbardziej pasi czy dzis czy jutro...
Dzinx
Witam !

Jesli niejest za późno to zgłaszam mój akces do ZGRED TEAM biggrin.gif
A moje latka to dobrze powyrzej 18+ wink.gif

Pozdrawiam Dzinx

GG: 1587555
Dajmos
z tego co ja pamientam to Tgcrapa jest Tl-em to pisało kilka kilka postów temu
Cienki Bolek
Witam .
1. Podziekowania od CkM za mily i kulturlalny sparringo / trening.
2. Panowie jest dobrze, jesli nie powiedziec bardzo dobrze smile.gif bez TS takie wyniki hihihi
3. proponuje nastepne spotkanie wtorek okolo 21-22 i moze ustalic, ze kto moze to okolo 20 na gg niech bedzie codzinnie
4. moze ktos bardziej obcykany z netem jakis czat (irc czy jak go tam zwal zalatwic smile.gif zebysmy sie zbierali na tym czacie a nie na gg:). Wczoraj niby wszsystkich zGr3dow zaznaczylem wywslalem info , ale cos sie pokopalo chyba:)
5. TS ... koniecznie smile.gif gra sie 10 razy latwiej... jest mase publicznych serwerow zaproponuje jeden bo tam jest pokoj ET z 2 kanalami:)
PS
Ze wzgledow ilosciowych walczylem akurat z CkM.. spajda nas pieknie ciachal ze snajpy jak probowalismy dynamit rozbroic ... smile.gifsmile.gif Moze zgr3dy napisa co i jak u nich bylo dobrze a co zle.. w koncy raz wygral CkM .... 2 armaty wysadzajac...

dadu
czy juz po ptakach z tym ZGRED TEAM ? .. dajcie znac na gg do mnie jesli znajdzie sie miejsce jeszcze jedno ... 3459712 dadu :) .. pozdrawiam - chyba tak ot ... reszty nie zostawicie ? :(
SpajdaPL
Grało się naprawdę super (dzięki CkM). Miałem niski ping, więc chwyciłem za snajperkę, i do boju... smile.gif
Jeszcze trzeba popracować nad taktyką, bo czasami się można zgubić co i jak...
Jeśli chodzi o TeamSpeek, to spoko, bo pomaga w opracowaniu taktyki (nie trzeba tyle klepać), ale zależy tez od jakości łącza.
Codzienne spotkania na GG o 20.00 spoko, grać możemy około 22-23, wtedy pingi są znośne (akurat na snajpę).
Ja jestem codziennie na GG, więc łapcie mnie.
POzdrawiam Bejbów, chociaż jeszce nikomu z was kulki nie zasadziłem:(
Cienki Bolek
Hi
1. Cos to moje gg dziala.. dziwnie ... <lol>. Proponuje dzisiaj okolo 21 znow sie zebrac tym razem na TS. 217.30.129.222:8767 kanal ET 2
2. CkM moze znowu lomot zGr3dy spuszczą a jak nie to pojdziemy na jakis serw i popykamy z TS.
3. Moze ktos mi pomoc w zorganizowaniu jakiegos spotkania zGr3dow na irc ? Prosiłbym o 2 rzeczy
a. link do programu do ircowania...
b. krotki poradnik jak sie polaczyc z serkiem, najlepiej ze screenami
4. Czytal ktos te moje wypociny nt. oasis.. glownie ataku...
Pozdro Cienki Bolek
PS
Oasis to sie rozpisalem .. za duzo nawet smile.gif , ale radar to juz tylko klika punkcikow smile.gif
Potiwerdzam treningo-sparring z CkM dzisiaj o 21. dziasiaj mamy wtorek smile.gif
SpajdaPL
Daję linka do Mirca: www.spajder.one.pl/mirc.exe

Server: de.quakenet.org:6668 kanał #wolfet ewentualnie kanał #zgr3d

DZisiaj znowu łomot..biggrin.gif

Pozdrawiam
qBa3oo3
Jesli nie jest jeszcze za pozno, I WANNA PLAY!!! 15 ->Baby team
Runos moze mnie zareklamowac laugh.gif Pingi mam na ogol bardzo dobre, ponizej 100
Cienki Bolek
Zgredy sparr z SL wstepnie o 20 w piatek.
Wiem , ze nie wszyscy moga.. co powiecie na czwartek 21 ?
Bede tu wpisywal kto kiedy moze:

Czwartek 21
Cienki Bolek medyk
Spajda field
Chinczyk eng
Dadu
BaraBarpol
POP
Dzinx

Piatek 20.00
Cienki Bolek
Dadu
POP
Dzinx

PS dajcie jak najszybciej odpowidz na gg:)
Acha jeszcze jedno dzisiaj o 21 n aTS sie zbieramy i pogramy cosik oasis w koncu:)

Nowy serek TS 80.54.93.245:8767 kanal na samym dole .. moze tam lepiej bedzie.

Czyli chyba przesadzone gramy w czwartek smile.gif

PS
Serwery dzizaz qwa ja pie%$le znalesc jeden serrek na ktorym mamy wszyscy ping ponizes 180 smile.gifsmile.gif
podajcie mi na GG info o waszych 3 najlepszych serwerach na ktorych przewaznei dobrze wam sie gra.. moze bedzie jakis wspolny smile.gifsmile.gif
Oto moje na których mam znosne pingi :

ClanPLHunter ICP 62.21.98.6:2794
NF CLAN serwer 80.48.12.80:27960
Jawnet 212.160.201.78:27960

Cienki Bolek
Hallo slow kilka o wczorajszym trenie.
Bylo w miare dobrze smile.gif
Imo najlepiej Spajda wypelnial taktyke, przypomne, ze celem ataku na dzialo jest jego wysadzenie, a nie strzelanie sie z broniacymi zanim sie jeszczedo niego dotrze, owszem kilka strzalow nie zaszkodzi, ale biegniemy do dziala!!!!
Acha i medycy nie laduja sie jako pierwsi smile.gifsmile.gif
dzisiaj jak znajdziemy serek to pogamy z SL 2 imo zloja nam dupsko az bedzie huczalo..
PS
Takta z atakiem sie sprawdza jak bylem engiem i smigalem od razu do dziala to ze 2 razy podlozylem hunterom nawet:)
IMO musi byc dowodca podczas gry proponuje Spajde z racji, ze i tak jest fieldem i to dobrym, a poza tym ma największe pole widzenia jako pierwszy ktory biegnie.
I wiecej spokoju Panowie nigdzie sie nie spieszy smile.gifsmile.gif lepiej przystanac w biegu podlwczyc sie i dalej OGNIA!!!!!!!!!
PS
Jak ktos nie wezmie takty z edysk to nie wiem czy jest sens zeby gral tego sparra z SL.
A takta jes bardzo ale to bardzo prosta...
postaram sie ja w 3 zdanaich napisac krotko i zwiezle i wyslac na gg kazdemu.
Obrona .. qrde nie pamietacie jak kristo nas uczyl???? wrrr

Brak serwera do treningu dobija smile.gif
Pozdro Cienki Bolek
Rage mam nadzieje ze z PF ni ewyskoczysz jak bedziemy atak allies robic smile.gif
Ale cwicz cwicz w axis PF sie przyda na pewno smile.gif.

PS 2 JAK MIKTOS JESZCZE POWIE, ZE NIE MA TAKTYKI NA OASIS I RADAR TO MU JA CHYBA WYSLE POLECONYM ZA POTWIERDZENIEM ODBIORU!!!!!
PROSZE ZAPOZNAC SIE Z ZAWARTOSCIA EDYSKU!!! SCIAGNAC SUPERSELECTORA - ZMIAN KLAS I RESPOW I KONIECZNIE ZBINDOWAC AUTOKILLA!!!
ACHA Z SERWEREM TO CALY CZAS UDPA BLADA NIESTETY NIE MA sad.gif
SpajdaPL
Mam smutne wiadomości sad.gif((
Spaliła mi się karta graficzna (GF4 TI 4200 128 RAM AGP8x), pomimo wiatraczka nie dała rady sad.gif((
Więc narazie nie będę aktywnie uczestniczył w rozgrywkach, a chciałbym bo zgranie Zgr3d Team jest daleko w polu.... Narazie dowodzi BOLEK, i MACIE SIĘ GO SŁUCHAĆ !!! Qrde, bo bez teamworku nie damy rady.
Trochę weselszych informacji: Serverek już coraz bliżej.smile.gif
Pozdrawiam.
Cienki Bolek
Spar z Sl nie doszedł do skutku, z powodu braku serwera, ale Aiven pogral z nami wczoraj i "wymusiłem" zeby dzisiaj ten serek byl nasz smile.gif. Moze Sl przyleza dzisiaj...
Imo nawet jesli taktyka jest nieefektywna to i tak trzeba ja stosowac.. ma to na celu wyrobienie nawyku team work. Latwiej ja przerobic, jak juz ja zaczniemy stosowac...
Brakuje nam jeszcze troszke dyscypliny, przestrzegania szyku... oraz zdecydowanego autokilla, gdy nie ma szans na wypelnienie objectives.
Mam nadzieję że dzisiaj tez pogramy może wcześniej troszke koło 20?
Pozdro Cienki Bolek
PS
Mam za sobą pierwsze kolki dziecka sad.gifsad.gifsad.gif a wlściwie to jestem w trakcie i podejrzewam, że przed sobą też mam...

Cienki Bolek
No panowie jeszcze nie wiem dlaczego .. bo mi dziecko plakalo ale takeigo lupnia dostalismy od CC, ze hoho...
1. Pozdiekowania dla CC za poswiecenia czasu.
2. Dzieki za gre...
3. Wnioski
- jak .. %$#& wa nie bedziemy lazic razem.. to ja pi&^%#$#le

SL zaproponowało sparr o 21 w niedziele OASIS i radar .. na ich serwerze
a niestety zaczynam prace od niedzieli koniec urlopu, ale chetnie bym obejrzal demko jak im kopiecie dupska:)

pozdro
PS
Kolki nocen nadal nie ustepuja...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.