Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Propozycja meczu wew forumowego
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
SpajdaPL
Witammmm!!!

Pojawiło się światełko w tunelu. Prawdopodobnie będe mógł zagrać w niedzielę w sparingu z SL. Dzięki :* DADU, który pożyczy mi na czas remontu spalonej grafiki swoją kartę, będę mógł zagrać!!! Czekam z niecierpliwością na przsesyłkę.

A propos zgrania. POWTÓRZĘ TO JUŻ X-ty RAZ: TEAMWORK !!! Przeciez głównie na tym sie ta gra opiera. Każdy może sobie biegac po planszy i robić przeróżne rzeczy, ale NIE NA TYM TO POLEGA !!!.
Nie wiem jak do was mówić, ale mam nadzieję, że damy radę.

Proponuję w niedzielę o 20.00 wstępnie na GG, później możemy się przerzucić na TS, od Bolka wezmę namiary, i moge poprowadzić Zgr3d Team do zwycięstwa. Za Bolka (ehh... praca) proponuję wziąść BONESa, z którym dobrze mi się gra, i jest dobrym medem. Może wreszcie DADU podejmie sie roli ENGA, dla którego w taktyce przewidziane jest specjalne zadanie???

Czekam na wasze propozycje do niedzieli do 20.00, gdzie obecność WSZYSTKICH dostepnych zgredów będzie OBOWIĄZKOWA.

Mam nadzieję, że wreszcie dojdzie do meczu z BABE TEAM, chłopaki wyróbcie się zanim zdobędziemy mistrzostwo w CB. Weź się DAJMOS w garść, i skombinuj drużynę, zbierz od nich nry GG, znajdź serv, ustal termin, i potrenujcie. Dużo roboty nie ma.

Proponuję podnieść wiek BABE TEAM do 21 lat.

Pozdrawiam, i liczę na owocną współpracę i propozycje na GG: 1526512
Cienki Bolek
Witam
1. Chce powitac nowego zGr3da Predator gg 3157835
2. Chce powitac nowego zGr3da Geronimo gg 3567849

Po lomocie od CC, wczoraj sobie odbilismy na roznych grazcach, niezrzeszonych po prostu raz za razem ich mlocilismy az do znudzenia, wiec jesli BT nie zaczna trenowac, to marnie widze ich szanse:).
Skład na dzisiejszy mecz z SL.. do 13 potwierdzili swoje przybycie:
DZINX (eng)
RAGE (med)
DADU (med)
PREDATOR (eng) vel Marsto
SPAJDA ? smile.gif (field)
BONES (med)
Malo (eng)
Geronimo (med lub eng)

Oops w takim razie nam obrodzil sklad smile.gif Przyznam sie, ze zastanawialem sie co zrobic w takim momencie .. i .. nie wiem co zrobic.. Jak jest sklad > 6 .. mam nadzieje, ze ping zalatwi sprawe smile.gif jeśli nie to Spajda rulez . Wstepnie wydaje mi sie, ze Predator nie bedzie mial nic przwciwko jesli zostanie.. filmowcem ...

Ja oczywiscie będe w pracy .. prosze o demko z meczu i apeluje o wykonywanie rozkazów Spajdy !!!!!!!
Pozdro Cienki Bolek
Acha brakuje nam 6. tego a najlepiej ze 2 jeszcze .. bo zawsze ping czy inne przeciwności mogą wyskoczyć.
Marsto
ph34r.gif Witajcie zgredy!
biggrin.gif Mnie możecie zapisać do starszych zgredów(32 na karku),cieszę się że tylu wiekowych( laugh.gif ) graczy którzy zaczynali od najstarszych maszyn grających z lat 80 i 90 spotkało się w wspólnym luźnym klanie( niektórzy nazwaliby nas odziałem geriatrycznym) i razem spróbuje skopać tyłki małolatom.
W zależności ilu dotrze na serwer SL (niektórym może się laski połamią)jeżeli zbraknie ludzi ,zagram ,a jeżeli nie to zostane nowym Spilbergiem i nagram mecz! ph34r.gif
Runos
Ej Baby Team.... CO jest z nami... NIe mamy jeszcze taktyki na Golda.... mad.gif Ja narazie nie bede gral w wolfa bo mi sie caly komp zwalil.... NIe mam glosu... NIe moge wejsc na wolfa... i caly czas wyskakuja bledy systemowe... Wiec ogolnie mowiac dupa jest. Mushe zrobic formata..... i potem bede mogl grac.... A reszta Baby teamu mogla zrobic ze 2 treny i omowic taktyke Na golda i tych co nie znaja Oasis to im pokazac o co chodzi....
Majcok(12)
QUOTE (Runos @ 19:16, 30 11 2003)
Ej Baby Team.... CO jest z nami... NIe mamy jeszcze taktyki na Golda.... mad.gif Ja narazie nie bede gral w wolfa bo mi sie caly komp zwalil.... NIe mam glosu... NIe moge wejsc na wolfa... i caly czas wyskakuja bledy systemowe... Wiec ogolnie mowiac dupa jest. Mushe zrobic formata..... i potem bede mogl grac.... A reszta Baby teamu mogla zrobic ze 2 treny i omowic taktyke Na golda i tych co nie znaja Oasis to im pokazac o co chodzi....

Golda nie bedzie, bedzie 2x oasis. Tgc sadzi ze tak mamy wieksze sznase. Ale trena trzeba zrobic, bo mnie na tym pierwszym nie bylo i nie wiem jak to wyglada. Jesli sie nie odbedzie jakis tren do spotkania to marne mamy sznase.

Pzdr
SpajdaPL
Witammm!!!

NIestety, nie mogłem uczestniczyć w meczu. Dotarłem do akademika o 19.00, więc spokojnie się mogłem przygotować do meczu o 21.00. Dostałem zastępczą paczkę od DADU (Thx :*), i włozyłem kartę do kompa, odpalam, a tu się okazuje, że mi siadła płyta główna. Gorzej być nie mogło. Ale Przezorny Zaawsze Ubezpieczony, i miałem akurat pasującą płytę główną, którą zaraz zainstalowałem.

Właśnie skończyłem montaż i instalację (5 z kolei) wspaniałego (sic!) systemu winowzzz, i pisząc tego posta kończę instalację directx 9.0. Troszkę mi zeszło z montażem, więc przepraszam, ze tak się stało, iż nie mogłem grać. Problemy ze sprzętem. Po 4 formacie się zawziąłem, i dopiąłem gada. Nie wiem nic, dlatego proszę mi zameldować, czy mecz był spoko, i czy ich ograliśmy do 0.

Pozdrawiam, i już z dobrym sprzętem czekam na kolejny mecz.
SpajdaPL
Witammm!!!

Nadrabiam zaległości, nawet z nawiązką.

DZisiaj Cl klanu SL zaproponował meczyk o 21.00 na ich serverze: 149.156.87.190:27960 .

Sprawdzcie pingi, i zameldujcie się na Gadu: 1526512 ok 20.30 do mnie w celu potwierdzenia udziału w meczu.

Pozdrawiam
Cienki Bolek
Oglaszam nabor na mecz z BT smile.gif 7 grudnia godzina 20 serwer: dwa do wyboru :

217.97.169.80:27960
195.136.116.22:27960

Kto 1. ten lepszy smile.gif
1. Dzinx
2. Cienki Bolek
3. Dadu
4. Spajda
5. Bones
6. Predator
Rezerwa:
7. Geronimo (90%)
8.
9.
10.
11.
12.
13.

Pozdro Cienki

zeby nie zasmiecac oglaszam szybki nabor na sparring z SL jutro tj. sroda godz 21!!!
zbiorka na serwerze 4Fun 213.25.168.102:27960 20 zbiorka 21 sparring z SL
1. Spajda
2. BaraBarpol
3. Dzinx
4. Dadu ( zgodnie z ustaleniem pisze sie na kazdy mecz, bez koniecznosci potwierdzania smile.gif )
5. Chinczyk (90%)
6. Geronimo
Rezerwa:

Rage .. jak sie wyrobi to bedzie...
PS...

Oglaszam rozgrywki mortar cup 2003 smile.gif

zasady

1/1 ustawiaja sie dowolnie na mapie mowia przeciwnikowi na jakim polu stoja i na przemian oddaja po jednym strzale az do skutku. Na poczatek tylko fuel wchodzi w rachube. esli po 12 strzalach nadale nie bedzie rozstrzygniecia to pojedynek uwaza sie za remis smile.gif Acha mam nagrane demo z pierwszego historycznego pojedynku na mortary smile.gif, który odbyl się dziasiaj o 3:30 AM
Marsto
biggrin.gif Juz ostrze bagnet i oliwie lufe na 7 grudnia.
Bede walczyl do krwi ostatniej mojej lub wroga! cool.gif
Dajmos
mam prośbe moze ktoś ciepnie pomysła co do Tagu dla Bejbików ??
SpajdaPL
Witammm!!!!

Dajmos....proponuje ^4Babe^3|^7Dajmos

Zgr3dy sie nie obrazają, tylko się nie mogą doczekać tego..."skopania tyłków". Cieszymy się, że jest w was wola walki... Jednak iteresują nas konkrety !

Konkret jest taki, że gramy w niedzielę o godz. 20.00 z wami jako Babe Team na takich warunkach:
1. Stopwatch, mapy OASIS + FUELDUMP
2. 6v6
3. Server musi mieć funkcje blokowania teamów, albo hasło
4. Szczegóły prosze kierować do Cienkiego Bolka GG:4454983, lub do mnie GG:1526512
5. jeśli macie jakis dobry server, to dajcie znac, bo na razie szukamy wspólnego dobrego...

Skład ostatecznie ustalał Bolek, zgodnie z zasadą: "kto pierwszy ten lepszy":

1. Dzinx
2. Cienki Bolek
3. Dadu
4. Spajda
5. Bones
6. Predator
Rezerwa:
7. Geronimo (90%)
8. Malo
9.

Na Edysk proszę władowaś pliczek (nick.txt), z serverami na jakie macie najniższe pingi.
Wymaganuia serverów:
1. lock team;
2. stopwatch;
3. vote mapy;
4. vote kick
5. RCON biggrin.gif

Pozdrawiam bobasy, i TgcRap4 proszę o kontakt z nami.
Dajmos
thx za taga podyskutujemy na temat niego
ja probonuje
bejbi!nick<---^4bejbi^1!^7nick
lub
B4B3||nick<---^1B^74^1B^73^9||^7nick

oczywiście poddaje to od głosowanie i czekam na propozycje :
najlepiej zgłaszajacie je do Tgcrapa( moze niech Cl wybierze) albo domnie na GG:jest w profilu lub maila ( jestw Profilu)
Majcok(12)
CO cholera kombinujcie z tym tagiem, pokazalem kiedys tgc i mu sie DUZO bardziej spodobal niz baby||nick, baby, b4b7 itp. TAKI: =/BT/=Majcok 12 (to jest przyklad z moim nickiem) ja z takim gram teraz wszedzie i sie podoba. Po co tyle kombinacji.

PS. Tylko niektorzy na serwach pokapowali ze chodzi o BT, reszta myslala ze to klan, hehhee biggrin.gif

PZdr
TgcRap4
Niedziele godzina 20:00 2sw na oasis
server 217.97.169.80:27960
albo ^7[^4K^7m^4H^7] clan OC SERVER|30ms|195.136.116.22:27960
Tag byl ustalony taki jak ma Majcock.
Na gg szczegoly.
hxs
No i mecz odbył się. Było kilka problemów ale zagraliśmy 5 vs 5

WYnik : 4:0

Wygrał : ............ BABYTEAM biggrin.gif
TgcRap4
Aha krotki opis:
Gralismy 2sw na oasis po 20 minut.
Pierwszy sw:
Nasza obrona, wybronilismy pelny czas, w ile zdobylismy dziala juz nie pamietam ;P
Drugi sw:
Dziala poszly po 15 minutach, czas wybronilismy.
=)
Kijus
GG smile.gif Kosiarka rox imo ;->
Cienki Bolek
QUOTE (hxs @ 20:21, 7 12 2003)
No i mecz odbył się. Było kilka problemów ale zagraliśmy 5 vs 5

WYnik : 4:0

Wygrał : ............ BABYTEAM biggrin.gif

Gratuluje bejbi team wygranej 4:0
5/5 ( jeden sie nie stawil w BT :>
zGr3d allies zniszczylismy tylko jedno dzialo, drugiego chyba bronili smile.gif
zGr3d axiss Zmiana oni wysadzili obydwa w 9.40
zGr3d allies Zmiana my wysadzilismy obydwa .. jakos 16 minut
koniec bo za wolno wysadzilismy.

PS
jak wiecie jestem Cienki i nie znam sie ale wczesniej myslalem ze bedzie tak ...
2 osobne mecze niepowiazane ze soba. czyli ze jeszzce powinnismy miec szanse na obrone druga... i jakby sie nam udalo obronic (w co watpie) to wtedy bym sie czul w pelni pokonany 4:0 smile.gif, ale takie sa podobno scisle zasady CB...

Tylko co one mowia jak na mecz stawi sie 6 z jednej i 5 z drugiej ekipy smile.gif?? oswiecili mnie ze gra sie 6/5, coz gralismy 5/5 .. bo tak jakos uczciwiej i dalo sie nagiac troszke zasady... szkoda, ze BT ni emieli czasu na odwdzieczenie sie smile.gif

Sylphir
ta... kosiarka wymiatal imo, szczegolnie z nozem biggrin.gif
BTW: zagralismy az 1 tren(czy 2) nie mielismy ts'a i ich pojechalismy ohmy.gif
SpajdaPL
Witamm!!!

Gratuluję Bejb Team wygranej. Pojechaliście z nami nieźle.... Szczególnie chceiałem pogratulować Kosiarce.....POWER OF COVER rozumiesz w 100% smile.gif

Niestety, nie będziemy się tłumaczyć dlaczego przegraliśmy.... Dadu zawiódł nasz team, a Bonesowi współczułem Pingu (700-800). Dzinx, wytłumasz nam, dlaczego mimo "dobrego" pingu 200 miałeś teleporty?? Skakałeś, jakbyś miał 64 MB RAMu...

Oczywiście musimy się ugadać na rewanż, ale nie szybko, bo musimy się otrząsnąć po porażce...

Gdzie moja laska?? Ktoś mi zabrał wózek...ehhhh

Pozdrawiam, GJ!
Marsto
dry.gif Niestety ale Babyteam dołożył zgredom(dziadkom)4:0!!
Panowie,szczerze mówiąc to była masakra piłą mechańczną(ktoś tam wspominał o nożu) w domu spokojnej starości ph34r.gif
Ich ataki oraz obrona była przemyślana i perfekcyjnie wykonana!
Atak wykonywali całym teamem a potem rozdzielali się i jedna grupa wykonywała sabotaż(czyli dużo hałasu)a reszta wykonywała zadanie
U nas zdarzało się (często) ,że ktoś chciał wysadzić(sam) i jeszcze utłuc paru ,a Baby brali go w kółeczko i przerabiali na schabowe.
wink.gif Zgredy ale nie martwcie się , nie było aż tak źle ,mało jesteśmy zgrani .
Trzeba będzie nad sobą popracować biggrin.gif
Nie chce mi się już pisać idę z pieskiem na dwór rolleyes.gif

Kijus
Ano good game... Jestem za tym aby takie mecze odbywaly sie co tydzien czy tam co dwa tygodnie :/
Cienki Bolek
QUOTE (Kijus @ 21:25, 7 12 2003)
Ano good game... Jestem za tym aby takie mecze odbywaly sie co tydzien czy tam co dwa tygodnie :/

Dobra proponuje next meczyk niedziela pora 19.40 :/

Sklady 6/6, bez wykretow i jak nie mamy serwera ze stopwatch 20minut sad.gif PS czemu majcocka nie wzieliscie do skladu:) tongue.gif
Sklad zgredow :
kto pierwszy ten lepszy .. ale nie do konca sad.gif
ja decyduje kto wystapi prosze zeby sie nas z 8 zebralo z racji na pingowe problemy.

1. Cienki Bolek
2. Spajda
3. Aiven ;>
4.
PS
Jak nie chcecie zebym ja decydowal to dajcie znac.. wtedy ktos inny bedzie decydowal, ale na pewno jeden !!!.
PS
R E V E N G E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blacktyger
heh lol tez bym se pogral tongue.gif ja mam 15 lat wiec to chyba jescze baby? no nie tongue.gif (dobże licze ? biggrin.gif)
jeśli byłby jakiś mecz itd. to dajcie znać jesli nie było by innych lepszych to mge zagrac tylko jest problem żę jeśli mam zmienić nicka to troszke glupio co chwile zmiec z |mw| na ten jaki macie tag tongue.gif a w ogól jaki macie ?? biggrin.gif biggrin.gif
hxs
1. WIe ktoś czemu mi nie działa mikrofon i w monitorze i w słuchawkach? sad.gif
2. Zostałem mianowany cl baby team i teraz bejbiki ja się wami opiekuje, a Tgc bedzie tylko pykał biggrin.gif
3. Myślę, żę mecz był udany, było very fun i trza to powtorzyc.
4. Wielki danke dla Tgc, który jako jedyny się mnie całkowicie słuchał co zaowocowało, żę udało nam się wybronić to ostatnmie działo. Gratuluje też naszej kosiarce, który mimo iż się nie zawsze słuchał kosł równo... No i nasz Eng, który stawiał minki, tak jak należy i rozbrajał dynamit :] W sumie końcówka wygladała ja ffa ale było spox
5. Jak naprawie Mica to KONIEC z samowolką... już ja się wemze za bejbików happy.gif
6. Ja wolałbym mecz w sobote jeżeli można, albo w piątek... Niedziela w sumie też ale jakoś wcześniej...
7. Bejbiki teraz chcę widzieć wszystkich na meczu... niedlugo przypomnienie takty i ponowne rozjechanie Zgredow biggrin.gif
Cienki Bolek
OKI
wtorek 20.30
trening oasis tongue.gif
WoW vs zGr3d team
lista: potwierdzona...
1. Cienki Bolek
2. Aiven
3. Chinczyk
4. Spajda
5. Dadu

PS
Jesli nie zbierzemy sie to jest mozliwosc przelozenia meczu
PS.
Mi tez bardziej pasuje sobota niz niedziela. Acha i musimy miec wiecej skoczkow
Malysz Malysz Malysz smile.gif
hxs
A więc rozmawiałem Z Bolkiem i ustalilismy, że rewanzyk odbędzie się w NIEDZIELE o godzinie 19.40
All Bejbi chce widziec o 19.00 i robie powtorzenie takty... I chce u kazdego Mica bo bedzie potrzebny

Chcialbym widziec te osoby:

1. Hxs
2. TgcRap4
3. Sylphir
4. Kjs - Kosiara
5. Dajmos
6. Runos
7. BlackTyger
8. Cala reszta ktora chce...
Ale juz mowie ze sklad wybieram JA, a kto wejdzie do skladu decyduje :
Ping
Skill
POsiadanie Mikrofonu
Ladny nick happy.gif
Zduneq
Też jestem zgredem, choc mlodym biggrin.gif:D wink.gif Niedlugo stuknie mi 18,5 tongue.gif
Gralem na waszym serv. i pingi do 100
Zagram z przyjemnoscia smile.gif
yeti1989
też mogę zagrać mam 14 lat biggrin.gif, zgredy posmakują granatów z Garanda biggrin.gif
SpajdaPL
Witamm!!
LOOOL przeczytaj caly temat, a sie dowiesz.
Sqadem Zgr3d team zarządza Cienki Bolek. Ja mu pomagam. Skontaktuj sie z nami, a powiemy ci co i jak. GG: 4454983 lub 1526512.
P.S. Musimy cie sprawdzic, czy jestes dobry, bo z Bejbi Team nie latwo wygrac. Jak bedziesz wykańczał kosiarkę, to chętnie cię przyjmiemy...biggrin.gif

POzdrawiam
Majcok(12)
I co tera? Ja nie bede mogl grac, bo nie mam mikrofonu, nawet jesli bym mial ping niski i wiecej fps, co za tym idzie drastyczny skok poziomu skilla.No jesli tak to nic, kaski na mikrofon nie mam, jutro ide kupic myszke i bede splukany.

Pzdr
Dajmos
Kurde co sie tu dzieje zaniedługo Bejbi tim zrobimy od lat 10 :/ poco nam ts2 ?? Ja mam mikrofon ale jakbym niemiał to bym nei zagrał ????:/ ludzie leczcie sie teraz tu sie robi taki bajzel ze ja niemoge
hxs
Lol Dajmos bajzel to byl na meczu bez tsa... jak wszystko pisalem a ty sie i tak nie sluchales...
Co do braku mica... Eh przezyje to bo i tak mozecie pisac Incomming etc...
Wiec bez mica tez sie obedziemy, ale tsa kazdy kto chce grac musi miec, inaczej kupa.
Sorry DAjmos ale nie znasz sie chyba na tej grze... Jak mi mowisz ze podczas meczu komunikacja nie jest wazna to ja ide grac w bierki.
Nie chodzi tutaj o to ze ten co mica nie ma to odrazu wypad nie grasz... Postaram sie aby kazdy zagral choc polowe SW, ale wypada zeby Mic byl, i Ci co maja mica spewnoscia zagraja wiecej bo kontakt bedzie itp.. Dajmos zawsze mozesz cos powiedziec ze ida czy cos, jak sie wstydzisz swojego glosu to trudno. Ja mam 15 lat a mutacji jeszcze nie mialem a podczsa meczu nawijam u Hunterow ile wlezie :/ i ch.uj mnie obchodzi co mysla o moim glosie bo nie to jest wazne. I tak czuje sie jak ziomek u nich wiec jest spoko.
Cienki Bolek
QUOTE (Zduneq @ 12:30, 9 12 2003)
Kto sie zajmuje werbowaniem zgred teamu??Tez chcialbym zalapac sie na meczyk a piszecie tylko o bejbi, bejbi i jeszcze raz bejbi sad.gif huh.gif

Witamy serdecznie kolejnego zGr3d'a Zduneq gg( 1619453)Welcome aboard smile.gif

Kijus
Tez mialem ten problem kiedys ... problem glosu... Zaczynalem w ss w RTCW to tez mialem jakis taki z dupy glosik tongue.gif Minelo z cczasem imo smile.gif Kupowac mici... Przydatne a fortuny nie kosztuja!
Dajmos
QUOTE (hxs @ 20:58, 9 12 2003)
Lol Dajmos bajzel to byl na meczu bez tsa... jak wszystko pisalem a ty sie i tak nie sluchales...
Co do braku mica... Eh przezyje to bo i tak mozecie pisac Incomming etc...
Wiec bez mica tez sie obedziemy, ale tsa kazdy kto chce grac musi miec, inaczej kupa.
Sorry DAjmos ale nie znasz sie chyba na tej grze... Jak mi mowisz ze podczas meczu komunikacja nie jest wazna to ja ide grac w bierki.
Nie chodzi tutaj o to ze ten co mica nie ma to odrazu wypad nie grasz... Postaram sie aby kazdy zagral choc polowe SW, ale wypada zeby Mic byl, i Ci co maja mica spewnoscia zagraja wiecej bo kontakt bedzie itp.. Dajmos zawsze mozesz cos powiedziec ze ida czy cos, jak sie wstydzisz swojego glosu to trudno. Ja mam 15 lat a mutacji jeszcze nie mialem a podczsa meczu nawijam u Hunterow ile wlezie :/ i ch.uj mnie obchodzi co mysla o moim glosie bo nie to jest wazne. I tak czuje sie jak ziomek u nich wiec jest spoko.

HXS ty myślsiz zwe co ja ts2 nie używam ?? Yeti1987 jest z mojej sieci i też mamy ts2 i tez soie porozumiewamy w czasie gry . Ja nmie mówie ze niepotzreba ts ale wasze posty brzmiały tak ze wychodziło nato ze jak gościu niema mika to nie zagra . Każdy mozę grać nawet bez mika
Cienki Bolek
Witamy na pokladzie nowego zGr3da !!!!

zGr3d|M U R A D I N ( ze spacjami <rotfl> ) jego gg 2327721

LAN PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!! JUPI!!!

Zgłaszać się zGr3dy masowo!!!!!!!

1. Cienki Bolek z kompem chyba smile.gif jak si enie będzie bał ze mi go ktoś zaaa pozyczy tongue.gif

Jak nikt nie moze zalatwic forum dla nas smile.gif to bedziemy smiecic tutaj tongue.gif
Propozycja zeby jednak jak najmniej zasmeicac .. niech kazdy zgr3d wrzuci na edysk plik nick.txt w ktorym znajda sie nastepujace dane :
godziny treningow, ktore mu pasuja
godziny meczy , na ktorych moze byc na 100% i nikt nie bedzie mu przeszkadazal przez 2 h smile.gif
adresy 5 serwerow nadajacych sie do gry .. czyli : stopwatch, kick, vote map, no lock team mile widziany smile.gif na ktyorych ma oczywiscie dobre pingi

Ja po ostatnich wyczynach gral bede rzadziej, a bardziej sklupie sie na organizacji trenow i meczy.

Pozdro Cienki Bolek
Cienki Bolek
Gramy dzisiaj o 19.40 meczyk rewanżowy

Mam juz nowego kompa i nawet linuxa.. z linuxa pisze smile.gif Tylko cos nie potrafie zainstalowac nic nowego smile.gif ale spoko fajne jest licze na pomoc wink.gif
Pozdro Cienki Bolek
Eld
QUOTE (Cienki Bolek @ 23:51, 13 12 2003)

SL... dokopalismy im 2 razy... i wiecej nie trzeba smile.gif to sa na prawde superlamki, w dodatku prywatnie ich juz mam dosc i nie chce z nimi miec juz nic wspolnego. Tyczy sie to klanu natomiast nie poszczegoolnych ludzi. Mam nadzieje, ze z tymi z ktorymii zachowalem kontakt nie obrusza sie, bo wiedza , ze nie o nich chodzi:)

chlopie daj se na luz... ile masz lat? 10? zachowujesz jak zwykly burak. co to bylo te wczorajsze bluzgi na moim gg? za co? za to, ze NIKT z SL nie chce z toba grac? zamiast podziekowac za to, ze przychylilem sie do twojej prosby, to jeszcze bluzgasz i blokujesz mnie, Kila i Zubra na swoim gg, a do tego dowalasz nam publicznie. prawda jest taka, ze byles w SL NAJSLABSZYM obok Majkocka graczem. kompletnie bez skilla. i to wszystko na ten temat.

co do sparow, to pragne przypomniec ze z tego co slyszalem to w obu meczach NIE grales (w drugim na pewno, bo byles na spektrze) i gral u nas rezerwowy sklad (gdzie byl Kil, Sub czy ja?)... wiec moze wyskocz na duela czy cus, a nie publicznie nas objezdzasz. brawo za infantylne zachowanie biggrin.gif

kilgore
QUOTE (Cienki Bolek @ 0:51, 14 12 2003)
Gramy dzisiaj o 19.40 meczyk rewanżowy

Mam juz nowego kompa i nawet linuxa.. z linuxa pisze smile.gif Tylko cos nie potrafie zainstalowac nic nowego smile.gif ale spoko fajne jest licze na pomoc wink.gif
Pozdro Cienki Bolek
PS
SL... dokopalismy im 2 razy... i wiecej nie trzeba smile.gif to sa na prawde superlamki, w dodatku prywatnie ich juz mam dosc i nie chce z nimi miec juz nic wspolnego. Tyczy sie to klanu natomiast nie poszczegoolnych ludzi. Mam nadzieje, ze z tymi z ktorymii zachowalem kontakt nie obrusza sie, bo wiedza , ze nie o nich chodzi:)

Cienki Bolku, specjalnie dal ciebie musialem zarejetrowac sie na tym forum i jest to chyba jedyny dobry aspekt zwiazany z twoja nedzna osoba. Od blisko tygodnia biegales wokol naszego klanu (SL) i chciales byc jego czlonkiem. Teraz natomast jedziesz po naszym klanie ze niby taki slaby itp.
Sam coasz sie za plecami ludzi ktorzy potrwfia grac w ta gre. NA naszych sparach byles NIKIM. NIe dosc ze miales wysoki ping to jeszcze twoj skill byl zerowy. Zamknij wiec jaaczke i zacznij grac bo nic dobrego soba nie reperezentujesz.

Jeszzce niedawno na forum CDAction plakales ze wiesz iz jestes slaby ale sie starasz i trenujesz... teraz bluzgasz na nasz klan ktory wygrywal juz mecze kiedy ty nie potrafilez odroznic medyka od fieldopsa, a miny zbierales myslac ze to ammo.

Powodzenia w szukaniu klanu, choc swoja droga jesem pewien ze mozesz nalezec tylko do jednego tego w ktorym jestes CLem...jednoosobowego...
Majcok(12)
QUOTE (hxs @ 15:44, 14 12 2003)
19.00 na gg chce was widziec Bejbiki. Majock gg daj mi bo nei mam do Ciebie. Mam nadzieje ze wiekszosc ma mica a przynajmniej wszyscy maja tsa smile.gif

Masz te moje GG: 1661185 . A mica nie mam ale mam TS'a wiec sluchac bede, a jak cos bede chcial przekazac napisze ewentualnie, bo nie pisze na kompie jak 2 letenie dziecko co 1st raz zobaczylo kompa.

Pzdr
Sylphir
Wynik: BT 4 : 0 ZT
skład BT: Majcok, Hxs, Runos, Sylphir, Tgcrap4
mapy: oasis, oasis
spar byl spoko lecz na poczatku gralismy 3v4, bo zgredy zmienialy nicki i ich kopało:P czasów nie pamietam biggrin.gif
Majcok(12)
No i kolejny win bejbikow. No i teraz to bylo wedlug mnie spoko. Za 1st moim razme jakos szlo, za drugim slabo bardzo, ale na koniec (Axis) fajnie mi szlo i nie wiem ale zgredy chyba zatracili skilla, bo zabilem pod rzad 5 zgredow chodziaz mialem ok. 3 fps huh.gif Dajmosa kopalo wiec nie gral i ja weszlem dopiero pozniej (sprawy techniczne) a wynik 4:0 biggrin.gif
Czekam na nastepny mecz i kupie se moze mica do tego czasu.

PZdr
SpajdaPL
Witamm!!!

Przepraszam Zgr3d Team z góry za mój ping, nie mogłem grać sad.gif i w srodku meczu mi sie komp powiesil (razem z płonącą grafiką uszkodziła się płyta główna..sad.gif )

Szkoda, że znowu Bejbki pojechały Zgredów. Miała być zemsta...
Takie odniosłem wrażenie, że niktórzy traktują te meczyli bardzo ambicjinalnie, tzn. nie liczy się dla nich wspólna zabawa tylko ZWYCIĘSTWO !!!

Jeżeli tak podchodzicie do tematu, i chcecie WYGRYWAĆ niezależni eod okoliczności, to zapraszam na następny mecz na mój server, będę miał tam ping conajwyżej 2, wezmę Garada albo K43, i będę sobie do was strzelał... A wy niezależnie od miasta (wsi) z którego się łączycie, będziecie mieli wysokie pingi. Bo co to za przyjemność ładować gościa, który ma ping 200-500 mając 30-40, i mówiąc: trudno chłopaki, jesteście ciency, spać mi się chce, bo nudne jest już was zabijanie....lol. Imo ja też bym się nudził.

W sumie oprócz mnie Dzinx miał co 3 sek Connection interputted, a Bolek musiał się zająć Dzieckiem. Jeżeli gra 1v4 sprawia wam przyjemność, i taki jest wasz cel gry - ogłaszam Bejb team niepokonanym.sad.gif

Sorka za ostre słowa, ale jestem zdenerwowany postawą niektórych z was, i totalnie wqr...ny na moje łącze. Bo bez wątpienia przy pingu 30-60 rozprawiłbym się z wami, i kosiarce pokazał, jak grać coverem.smile.gif

Dopóki każdy, kto gra w ZT nie będzie miał przyzwoitych pingów (do 100), to NIGDY walka nie będzie wyrównana, i zwycięstwo nie będzie w pełni zdobyte własnymi umiejętnościami. Ja wam przyznaje zwycięstwo poprzez nokaut techniczny (sprzętowo-pingowy).

2ga Sprawa:
Zejdzcie, przynajmniej na tym topicu, z Bolka. Jeżeli macie jakieś zaszłości z klanówek, to rozwiązujcie to na innym temacie, albo na własnych, klanowych forach. Proszę o czystośc wypowiedzi, i przestrzeganie regulaminu forum. PROSZĘ.

Pozdrawiam, bez urazy.
FarSight
Hmmm widzialem wczoraj jak graliscie .... ale nie bylo info na forum o hasle albo gdzies na ircu a ja (i sporo innych osob) nie uzywamy piep.rzonego GG ... nastepnym razem zostawcie jakies info na #etpl czy tu w topicu ....

Zgred|FarSight biggrin.gif
YARSKY
Witam.

Chetnie dolacze do Zgred'ow

megaZGRED|YARSKY

PS.

Z moim wiekiem moze zostane nawet CL. ( 30 wiosen )
SpajdaPL
Witamm!!!

Dla niewtajemniczonych, i tych, którzy nie mają piep.zonego GG podaję kanał, na którym zawsze jest server, na którym gramy i ustalamy wszystko z grą:
#Zgr3d na quakenet.

Pozdrawiam, i proszę o wyzbycie się agresji (Agresja=1)
Cienki Bolek
QUOTE (YARSKY @ 10:16, 15 12 2003)
Witam.

Chetnie dolacze do Zgred'ow

megaZGRED|YARSKY

PS.

Z moim wiekiem moze zostane nawet CL. ( 30 wiosen )

Zapraszam

Prosze o zapoznanie sie z trescia edysku .. sciagneicie demek itp. gadzetow.

Na kanal irca zapraszam #zgr3d chyba jakos tak:) codziennie okolo 19-20 smile.gif

44549836 moje GG podam liste zgr3dow i dane jak na edysk sie zalogowac smile.gif
Pozdro Cienki Bolek
PS
Nie jestes najstarszy smile.gifsmile.gif, drugi w kolejnościi .
Majcok(12)
Sorka za ostre słowa, ale jestem zdenerwowany postawą niektórych z was, i totalnie wqr...ny na moje łącze. Bo bez wątpienia przy pingu 30-60 rozprawiłbym się z wami, i kosiarce pokazał, jak grać coverem.

No nie no. Jesli chcesz miec lepszego pinga to zalatw se lepsze lacze i juz. A co do tego w jakich warunkach sie gralo, to nie tylko wy mieliscie laga, my tez. Ja mialem conection przy pingu ok. 50. I dziwne ze jakos nie umieliscie we mnie ani trafic (2 naraz) gdy ja mialem ok. 3 fps i ledwo co trafialem. Tez moge powiedziec ze gdyby nie lagowalo i bym mial tyle fps co wy to bym wymiatal. tongue.gif No ale dobra co tam.

PS. Mam nowa myszke tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Pzdr
owicz_12
Ja zchęcią zagram biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.