Majcok(12)
16:41, 19 10 2003
WOW, widze topic i tak mysle ze super pomysl juz dawno nie bylo mnie na forum. OKI wiec ja tez na to ide!!!
Nick - Majcok12
Gdzie - BABYTEAM
Wiek - 13lat
Klasa - Engineer(zawsze)
PS. Wiec kiedy mecz?
| QUOTE (Dajmos @ Oct 8 2003, 12:33 PM) |
Ej no kurde co ja w tym Baby Team sam zagram ??? ;] hehehehhehhehehe Trzeba więcej ludzi w mOim wieku lub młodszych :] |
nie pękaj!
17 się zbliża, jestem nowy ale zgłaszam swoją chęć,
to mój pierwszy post więc należało by się przywitać:
więc witam wszystkich i mam nadzieję żę nie będziecie mieli ze mną problemów
pozdrawiam resq
Sagitarius
16:45, 19 10 2003
no i jak graliście?Ja bym się chyba do tego nie nadawał...Mam wolnego kompa jak bym mial grac teraz to bym mial ping 999 mimo ze mam SDI bo prawdopodobnie mam zapchaną sieć...Ale jak by sie nadazyla okazja i wasz serwer mial pokazny ping to bym pociupal troszkę..ale moja sugestia to OBJECTIVE..
Powiem szczerze ,ze liczba zgloszen przerosla moja oczekiwania. Panowie jest was tyle ,ze lige mozna zbudowac a nie kameralny meczyk wew forumowy.
Do rzeczy : uprzejmie prosze o zgloszenie sie do mnie 2 rozsadnych graczy ktorzy zostana teamleaderami druzyn (zgred i bejb) Do obowiazku tych panow nalezec bedzie powolanie skladow, zebrania danych kontaktowych ( numery gg lub maile ) i ustalenie terminow. Aby zapewnic komfortowe warunki gry druzyny powinny liczyc max 8 graczy. Z teamleaderami ustale pass na server, ref-a oraz server kanal i pass TS.
Pozdrowienia
Zglaszam sie Kid

bede kampil Pf ;p pogodzil bym to zklanem Kristo dal by mi wolne, i znalazl bym czas na to , tak wiec jesli sie zgadzasz to sie odezewij
BARABARpol
12:29, 21 10 2003
No wreszcie KID się odezwałeś.

Już myslałem ze to jakis ,,buuuug" z tym meczem. Proponuje podac jakies kryteria powoływania graczy.,,Zgredów"

jest baaardzo dużo.Myślę że trzeba podniesc górną granice wiekową ,,Beyby". Jestem wzorcowym ,,zgredem"
30 
. Moge grac wszystkimi specjalnościami wszczególności solider ,eng.
Pozdr....
Swieta racja , podniesc prog wiekowy baby - team !!!!!!!! Ponadto uwazam , ze za przyjemnosc stawania w szranki z tak zacnymi oldboyami ( w tym wieku a im sie chce i "kumaja baze"...) kazdy z pampers - team powinien uiscic oplate organizacyjna
B. chetnie zagram ( najlepiej w weekend , my Zgredy w tygodniu mamy swoje obowiazki ), gram najchetniej eng.
majcok12
14:10, 21 10 2003
Ah zgredy hhehe, ja oczywiscie baby- team, hehe i sie z checia zglaszam wiec juz moge sprobowac i moj GG:1661185 a jesli mail tez potrzebny to on:
[email protected] .
moje gg 255041
jak co walic ,ale na kapitana sie nie nadaje ,to nei dla mnie ,ja tu tylko walcze
OK jednego kapitana juz mamy - Hunter Aiven postanowil zmienic swoje nedzne zycie

i stanac na czele Zgredow.
Kapitan teamu bejb nadal poszukiwany - jestes chetny wyslij PM do mnie.
Pozdrawiam
BARABARpol
18:39, 21 10 2003
No panowie odwagi!!!Baby Team.GO! kandydat na leadera GO! I GRAMY!!!
świetnie.... już tuż tuż...... jak już coś się ustali to piszcie.....
[email protected]
Ludzie, mapy chcecie ustalac, a jeszcze kapitana Baby team nie ma. Niech sie ktos zglosi w koncu, no odwagi panowie. Mysle, ze lepiej by bylo, aby kazdy kapitan zrobil glosowanie w swojej druzynie, na jakich mapach ludziska chca grac.
A jezeli meczyki forumowe stana sie popularne, to mozna by je rozgrywac regularnie.
Jak ustalicie termin, to niech ktos da znac:
[email protected] GG#2452625
Proponuje wieczorkiem, gdzies tak kolo 20.
Majcok(12)
17:14, 22 10 2003
Wiec kto jest leaderem babyteam, no? bo czas ucieka. WIEC DAWAC KTOS!!!!!!!
Na customach hm... nawet oki, ale ja chyba w takim razie nie gram. A co do map originalnych to radze Golda, Feul Dump i jeszcze Oasis.(co wy na to?)
PS.Ilu jest graczy w babyteam??? Bo mozna by zagrac i wtedy wybac leadera?
hmmmm cięzko bedzie kogoś wybrać bo sie nei znamy zadobrze :/
no wreszcie cos ruszylo:
GG:2135956
[email protected][email protected]Czekam na info odnosnie terminow.
Dajmos zostan tym capitanem ;p
ja tam nie lubie byc szefami ,pozatym nas gowniarzy i takmalo jest wiec chyba kapitan nie bedzie mial co wybierac. Mysle ze poprostu niech kazdy z mlodych da znac na forum czy bedzie gotowy do gry kotregos tam (to ustali ktos ze starszych;p) i jedziemy
Jak już będzie konkretny termin tej między pokoleniowej bitwy.... dajcie znać......
gg 3956731
[email protected]
Romeomen
14:17, 23 10 2003
Taktyka na kazdej mapie jest taka sama - wygrac.
Jak cos bedzie wiadomo, to piszcie -
[email protected]gg: 1701190
A co do customow, to jestem przeciw
o (słowo na k)a i taktyki czeba, eeee to moze jakis zgred zostanie naszym kapitanem?;p
No dzieciaki

czekam na waszego kapitana

i Gramy ,,, nie liczy sie kto bedzie tylko zabawa wiec sie zglaszac , szybko na kapitana i zaczynamy zabawe ;p
mi sie zdaje ze to ustalanie taktyk nas odstrasza ;p moze ustalimy je dopiero podczas mecuz ,jakas tam prosta cos ąę ;p
a teraz moze poprostu ustalic date i miejsce meczyku ,wtedy zainteresowani sie wbija ,a jak mlodych zabraknie to stare do nas dojda;p
imo ja tez moge;o baby team rulez;o
Hannibal
13:28, 30 10 2003
Chetnie sie przylacze -> wieki 72 -> ping jeszcze nie poznalem
Pozdrawiam wszystkich zgredow
Panowie prosilem uprzejmie o zgloszenie sie bezposrednio do mnie osob zainteresowanych rola kapitanow teamow. Aiven napisal do mnie PM - i jego kandydatura zostala zaakceptowana. O to samo prosze osobe ktora podola tej roli dla bajb team. To wszystko - jak bedziecie gotowi to PM please.
Gdy kapitanowie zostana wybrani zalozymy osobny topic i tam ustalimy termin meczu i skladu i gramy tak wiec do dziela !!!!
Pozdrawiam
P.S. Info dla osob szczegolnie uzdolnionych "PM" oznacza Private Message ktora mozecie do mnie wyslac klikajac na odpowiednia opcje przy kazdym moim poscie.
Mi pasuje. Przecież nie będziemy czekać w nieskończoność, albo do III wojny światowej.
Jak ktoś z Babysow przeczyta post Marmo i mój to wpadną w panikę i zaraz się kapitan znajdzie.
TgcRap4
17:29, 30 10 2003
/me zostal Kapitanem Baby Teamu, czas dokopac wapniaką ;D!
Pierw trzeba ustalić kto się dostanie do reprezentacji (6 najlepszych + 2 rezerwowych najlepiej) pozniej IMO zgredzi i Baby wybieraja jedna mape, i wtedy trzeba ustalic takty, potrenowac troche i zaczac mecz wlasciwy! :D Niech organizatorzy stworza liste i poinformuja wszystkich chetnych zagrac.
ps. Jezeli okaze sie ze mlodziezy jest za malo mozna by podniesc poprzeczke do 20 lat.... lub przyjac zgreda ktory czuje sie bardzo mlodo ;)
Jesli mozna to ja chcialem sie zapisac do BAby:) Mam 14 lat wiec tam pasuje:D:D:D:D:D
TgcRap4
20:55, 30 10 2003
Pierw trzeba utworzyc sklad!

Wszystkich chetnych prosze o wylsanie mi prywatnej wiadomosci (dla noobow, taki przycisk na dole z skrzynka i literami PM

) w której napiszcie także jaka klasą potraficie grać. Nie wiem chyba bedzie sie liczyc kolejnosc zgloszen, albo zagra sie i wybierze sei tych najlepszych.
TgcRap4
22:50, 30 10 2003
| QUOTE (Runos @ 20:34, 30 10 2003) |
| Ej kapitanie Baby Teamu podaj swoje gg:D |
Moje gg to 4552567, mozna mie tez znalesc na ircu glowne kanaly et i rtcw oraz #kmh.pl .
Jak narazie nie liczac mie jest nas 2
MOVE!!!! Ma byc 8. Zglaszaj sie jezeli jestes pewien ze odrobina dyscypliny bycia w pseudo forumowym klanie ci odpowiada i bedziesz stawial sie na treny i takty
To moje gg 4252007 dla wszystich zgredow

qrcze ale nazwa

, w skaldzie bedzie okolo 8 zgredow, 1 to ja , jeszcze 7 zapraszam, serwa na treny bedziemy miec z mojego clanu....a i wszyscy co chca grac obowiazkowo TS2....chyba wiecie co to jest

Jak sie zglosi 27 zgredow to zrobimy selekcje , jak do reprezentacji polski ;p
chinczyk2
9:08, 31 10 2003
sie domyslam, ze to do gadania (napisz dokladniej, to sie sciagnie), ale chcialbym ci przypomniec, ze niektore zgredy maja troche wiecej niz 20 lat i troche wiecej obowiazkow, stad na trening proponuje zapraszac chociaz z jednodniowym wyprzedzeniem albo przed godzina 16, akurat jest Swieto Zmarlych, stad wyjazdy, odwiedziny, imieniny cioci itp. itd, ja proponuje poniedzialek, dzis zdazymy ustalic godzine i haslo, do mnie prosze pisac na maila:
[email protected] albo PM
juz sie kurtka nie moge doczekac

aha... i jeszcze jedno, po jakiego wala podajecie te wszystkie gadu gadu, jak was i tak nigdy tam nie ma?

siedze przy kompie caly dzien i widze, niech nikt mi nie wciska, ze tak nie jest...
TgcRap4
Runos
Dajmos
Hxs
DestroyerX
Romeomen
swirek
Zipper
Macieks'
|mW|OuTsiDeR
yeti1989
Rajder
|mW|Tomek
RyFeK
Majcok(12)
resq
R4Gn4k
Kto jeszcze w baby?
TgcRap4
17:31, 31 10 2003
Zgłosili się narazei do mnie: Majcok(12), Runos, tequar i Dajmos. Czyli liczac mnie jest 5, jescze 3. Czekam na zgloszenia. Pamietajcie podac swoje gg, posiadanie etpro, patcha 1.02 i ts konieczne.
hola hola panowie zgredy wyglada na to ze mlodzi sie teraz zmobilizowali i to oni maja teraz prawie 2 gotowe teamy a my co ?!?
dajcie jakies info jak wygladaja nasze sklady, kto sie zglosil etc...
ps. tak czy inaczej sprawa nabiera tempa
Mysle ze nash team powinien zrobic sobie po tagu np. [DoW]Runos *BT*- tak zebysmy sie wyrozniali.....
TgcRap4
18:48, 31 10 2003
Ustali sie tag na pierwszej zbiorce

A naraze pisac do mnie zgloszenia baby

...
Cienki Bolek
23:32, 31 10 2003
Witam
Sorawka za pozne zgloszenie ,ale gralem caly czas

.. forum czytam jak ... (widac w opisie na gg co robie)
1. Zgred

27 lat
medyk najlepiej mi wychodzi, eng cos budujacy lub rowalający .. miny od biedy ustawie... field .. w moim wykonaniu to ammo ammo ammo 1 nalot na 15 minut ..

no chyba , ze sie zgramy i nie bede tym nalotem swoich kosil

covert .. uzywam do wykrywania min a jak juz mam gacie to nie pcham sie w wir walki tylko cofka i naookolo, zeby tych min jak najwiecej pokazac:)
na gre mam teoretycznie 2h/dzien limit na trening powinno starczyc spokojnie

Pozdro Cienki Bolek
PS
wysylam jeszcze PM do naszego szefa a jak jutro rano wroce z pracy (sic!) do domku to tego TS2 zainstaluje
wyslalem juz PM do TgcRap4
moje gg 255041 ,jestem prawie zawsze;p
dawac info kiedy gramy co i jak ,chce zostac zauwazony i do jakiegos klanu bo FFA juz mnie nudzi ;p
Baby team sklad juz praktycznie ma

jezeli bedzie wiecej zgloszen to wybiore tych z najlepszym skillem.
Aktualny sklad:
Dajmos, hxs, Majcok(12), Runos, Sylphir, tequar, swirek, TgcRap4.
Podani sprawdzcie swoje gg

musimy cos ustalic
paktofonika
12:45, 1 11 2003
ja tesz bym chcial zagrac lat 16 czyli baby team
mlody sk8er
3:57, 2 11 2003
No to was zaskocze

.Drużyna baby lat.............................13
1. Oasis
2. Gold
3. Radar
Te moga byc
1. Fuel
2. Battery
3. Rail
odpada
BARABARpol
10:53, 2 11 2003
Mapki do gry proponuje standardowe co by team baby wiedział

o co chodzi

Kampania z OASIS lub Kampania zFUELEM.Bo np.
Resurection dla nich za trudna

(bez obrazy:))hehehe.........
Siemka!j Jesli potrzebujecie cienkiego meda lub beznadziejnego enga w zgred-team, to z checia zagram. O ile reumatyzm i skleroza pozwola
Romeomen
13:12, 2 11 2003
Ressurection moze byc, o ile nie za duza dla zgredow (nogi nie te

)
zglaszam sie do baby jako byle co
gg: 1701190
Jak co to moge pyknac w teamie <18 :/
A można się dowiedzieć jak się prezentuje kadrowo drużyna zgredów ? ( pytanie do lidera ) Bo ponoć tam miałbym grać wiec chciałbym wiedzieć z kim
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.