Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: polowanie na czito/czarownice
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2
R383L!4N7
no qrwa wiem sie nie musisz wymądrzać że cheaterów jest mało - ale nawet jak są - wszystkich wykryjesz ??? taki mądry jestes ??? chodzilo mi o to że jak są przeszkadzają - więc może ty sie nauczysz czytać ze zrozumieniem a nie mnie tu że ja nie umiem czytać qrwa mad.gif
dNkN!
uuu, to mi kur.wa powiedziałeś blink.gif

bez względu na to co jeszcze sobie w bani wymyślisz zawsze będę miał na ten temat większe pojęcie od ciebie, co nie znaczy, że ty będziesz miał kiedyś pojęcie większe niż teraz (czyt. różne od zera).

powiedzmy sobie (żebym się znowu nie wymądrzał), że pracuje dla mnie wróżka z za!@#istym zmysłem prekognicji (sprawdź w słowniku), która powiedziała mi tak:
wróżka:
źli ludzie - rozumisz bracie, nie? wyczerpali dzięki waszej pracy - rozumisz bracie, nie? wyczerpali już niemal wszystkie - rozumisz, nie? sposoby na to by zło dalej czynić - rozumisz bracie, nie?

dNkN!:
co ty mi tu k#!@a (słowo na p)isz?

wróżka:
... już na samym początku do czynienia zła przystąpiło tak wielu, i tak mądrych ludzi, że w ciągu pół roku czasu wymyślili (i wskazali jasnej stronie) niemal wszystkie możliwe sposoby na wykorzystanie architektury opengl bez której wasza łupanka nie jest w stanie się uruchomić. mało tego, niebiosa zesłały białego rycerza jedi o przydomku Bani, który zabronił grze korzystania z plików spoza środowiska et.

dNkN!:
Oops!

narrator:
dNkN! - disconnected

tak więc niepełnosprawny umysłowo obszczymurku zanim następnym razem powiesz coś za co uhonorować będzie cie można tylko bananem - pomyśl.

tranx-san
Dankan>all biggrin.gif

Zgadzam sie z postem przedmowcy ohmy.gif Skonczcie ta nagonke na cziterow, bo wiekszosc z was nawet nie ma pojecia co to czit jak dziala itp itd

Zamiast polowac na ffa na cziterow, zajmijcie sie gra, bo to ma niby byc zabawa, a ze ktos wam skopie dupe, ew ma duzo szczescia nie oznacza to ze trzeba go zaraz brac pod lupe, albo rzucac tekstami typu "ty czicie". Wyjatkiem jest stwierdzenie "imo czit" ktore ma wydzwiek raczej pozytywny - sam czesto rzucam ten tekst jak jakis koles zrobi cos fenomenalnego (patrz rzuci farciarski nalot, czy granat i zdejmie kilku graczy naraz)

A wykrywaniem czitow niech zajma sie ludzie ktorzy maja o tym pojecie (np ludzie z ACA).

btw chba najwazniejsze jest to, iz wy nie czitujecie i jestescie uczciwi, kazda spolecznosc et jest jak duze miasto, a w ktorym miescie nie ma przestepcow? Zawsze sie znajdzie ktos ktory nie postepujezgodnie z utartymi zasadami czy etyka :E Zastanowcie sie czy jak komus cos ukradnie ktos czy wy sie tym przejmujecie ? Chyba nie. Wiec dajcie sobie siana z polowaniem na cziterow, zajmijcie sie swoimi sprawami, grajcie i czerpcie z tej gry przyjemnosc puki tylko mozecie :F

ps. rebeliant zownowales swoim postem, jestem pod wrazeniem ohmy.gif
ymma
CYTAT
zajmijcie sie swoimi sprawami, grajcie i czerpcie z tej gry przyjemnosc puki tylko mozecie :F

tranx cziterze biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , dobrze mówisz, wódki mu dać!!!

smoke
Powiem tylo tyle: AMEN Bracie! AMEN!
koopa
Ujme to tak cheterzy sa beda i tak pozostanie. Oczywisice nie mozna odrazu panikowac ze ktos cheatuje bo cie zabija:). Sa pewne dopuszczalne normy tego zabijania:) jesli zobczysz ze ktos juz naprawde w niewiarygodny sposob zabila 3kolesi naraz robi przy tym kazdemu heda to cos w tym momecie jest nie tak, ale w sumie skad mozna wiedizec czy on tak naprawde gra czy cheatuje??? jesli by tak kady sobie zapczotal glowe cheatmi to wolfa by juz dawno nie bylo, nikt nie moze okreslic kiedy ktos cheatuje nie mozesz wiedziec czy on gra tak czy inaczej od tego sa ludzie ktorzy to sprawdzaja i dajcie im to robic a nie ze ktos was zabije to odrazu cheater.
blacktyger
znam ludzi robiących tak jak opisujesz w tym przykładzie, zresztą trudno zabić 3 nie walać im hedów o0 oglądasz frag movie ohmy.gif? skoro są takie akcje na klanówkach to co za problem zrobić to na ffa ... czy wy wszedzie widzicie cziterów ? it's only game, please remember :U
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.