Kiedys przeczytalem arta "Do czego potrzebni sa kretyni"
Bylem pewny ze do niczego, ale.....
Moja xywe wymeslil pewien kretyn
(dresik komora i full szpan)
pierwszy raz slowo "ziober" pojawilo sie na ustach ludzi
w 1997r i trwa do dzis
I sie nie zmieni
Futrzak :P
10:26, 14 09 2004
Mój nick wzioł się od tego iż mój brat czyli Vobo wymyślił mi psełdo Futrzak. Od tamtej pory koledzy mówią na mnie Futrzak a mi się ta ksywa podoba

Jestem ty nowym użytkownikiem choc gram już długo w ET
zawsze mowili na mnie jaca

nie lubilem tego gdyz na wszystkich jackow tak mowili idac pewnego dnia do szkoly dodawalem do swojego imiena rozne litery od A i w koncu doszedlem do O i powstalo Jaco

zaczalem tai nick ustawiac w grach i puzniej na MP
Moj nick wzial sie z generatora imion (

), z tym ze nie brzmial on wtedy Vennor. Pamietam ze przestawialem pare liter i wyszlo Vennor

.A okolicznosci powstania - zaczynalem grac w UO i potrzebowalem nicka dla postaci

.Tak juz mi zostalo, we wszystkich grach Vennor, na dworze Vennor, w szkole Vennor

.
Pozdro 4 all.
blacktyger
10:56, 19 09 2004
szczerze to wqurwial by mnie fakt mowienia do mnie tajger gdzie indziej niz TS (np. w szkole na dworze) to juz im0 lekka przesada nicki przenosić w real (albo przezwiska do wirtuala ... )
tranx-san
2:03, 20 09 2004
| CYTAT (blacktyger @ 8:56, 19 09 2004) |
| szczerze to wqurwial by mnie fakt mowienia do mnie tajger gdzie indziej niz TS (np. w szkole na dworze) to juz im0 lekka przesada nicki przenosić w real (albo przezwiska do wirtuala ... ) |
imo moze i to jest wk#!@iajace ale da sie przezyc....
Ja zanim gralem w wolfa bylem zaangazowany w kilka scen q, cs, ircnet i jak robilismy zloty + inny stuff ludziom trudno sie bylo przyzwyczaic do mowienia po imieniu... do dzisiaj mam mam znajomosci (w realu juz teraz - bo wiekszosc juz nie gra/nie czatuje na ircu XDD) i ludzie zwracaja sie do mnie tranx oO, nawet nie probowalem z tym walczyc...
imo poznajesz kogos jako tajger idziesz z nim na wodke, to juz zostanie tajger do konca zycia :> no chyba ze sie znajomosc urwie
blacktyger
6:36, 20 09 2004
| CYTAT |
| imo poznajesz kogos jako tajger idziesz z nim na wodke, to juz zostanie tajger do konca zycia :> no chyba ze sie znajomosc urwie |
słuchja tu masz racje (pozdro tyskie geje :*) ale powiedzmy że to dalej jest ścisłe grono do którego przpustką jest jakaś tam gra MP, ale chodzi mi raczej o życie codzinne, wiesz zloty czy biby u Tygera (^^) nie wchodzą w gre, zreszta wtedy to mi wszystko jedno ...
R383L!4N7
21:59, 22 09 2004
moja od tego że jestem outsiderem i że nie zagrzałem długo miejsca w 1 klanie i temu że jak jest nierówne w teamach na publikach 1 zmieniam team
Świrski !
22:03, 18 10 2004
Moja ksywka nie wzięła się od tego ze jestem świrem ( a moze ??

) a dlatego że kiedyś był taki generał ....
Mój nick powstał dla odmiany
od.......prostego tłumaczenia tego słowa czyli "Żmija"

W sumie to Dodge Viper też niezła bryczka...
PS. Black Wolf' ów dużo troszkę na polskiej scenie ET nie ?
ale ksywka jak najbardziej wporządku
O dNkN! żyje!!! A chodziły słuchy, że ostatni egzemplarz zginął w rezerwacie przejechany przez pijanego indianina!!
menelutor
23:53, 24 03 2005
Eeeeee Jest takie coś jak huta 99 [troche wulgarne słowa]. W kturymś kawalku było coś takiego " S********* ojczyzna ch*** i p****** tu trzba prawdziwego stróża prawa. A jest nim Menelutor"
Denver - od pewnego dinozaura znanego z bajki - różowy diplodock, czy co to tam było

Wolfowski
EC)Randleman - od prawdziwego nazwiska Denver'a "Bulla" Randlemana, członka Easy Company (tak, na imię miał Denver!).
Kiedyś jak jeszcze nie miałem neta chodziłem grać do intercafe w Q3 po lanie i próbowałęm sobie wymyślić xywe i zobaczyłem w telewizji reklamę Devil May Cry no i spodobało mi sie imie głównego bohatera.
P.S Nie jestem żaden plagiator
Aaaae eeee... Moj nick jest małą (wymuszona) przemianą pseudonimu, który posiadam już od ponad dziesięciu lat. Bedac gowniarzem (a teraz nim nie jestem? hehe) ogladalem sporo bajek (jak kazdy) ale bajka o Robin Hoodzie podobala mi sie najbardziej

Pozniej kazalem wszystkim (w tym tez rodzinie) mowic na siebie Robin i odziwo nawet babcia tak na mnie mowila. Niestety, zakladajac konto w Tlenie Robin bylo zajete iiiiiii tak powstal Bobin (Hood) haha
Nie będe się rozpisywał [bo to dosyć długa historyjka]. Generalnie moja ksywka powstał od mojego imienia (lol xD). Przedtem miałem inne Xsywy np. Eddie itp.
Alarmus
17:33, 27 03 2005
heh moja xywa sie wzieła z tego że kupiłem kiedys pipsy i w nich znalałem jakis bajer z bajki Transformer i to był robot o xywie Alarmus stąd moja xywa :]
Kiedyć chciałem sie zarejestrować do jakiejś gry mmorpg i okazało się, że nick ,,Kora" (jak jestem przezywany od podstawówki

) jest zajęty. No więc wypadałoby wymyślić jakiś inny... Dopisuje różne bajery w stylu ,, Kora12 " ,,Kora! " ale to głupio wygląda. Potrzebowałem czegoś innego. Nagle na ścianie zobaczyłem plakat jakiejś ładnej dziwczyny nie do końca ubranej

(byłem u kolegi nie u siebie) i jej ksyfka kończyła się na ,,xis". Tak mi się spodobał(a) ten napis, ze od razu dodałem go sobie do przezwiska.
- I tak powstał Koraxis!
- Brawo Pico! Masz tu płatka
- Jupi !! (na wzór reklamy płatków Nestle

)
MANGUSTA
16:45, 12 04 2005
A ja mam kilka nick'ów:
MANGUSTA- komiks bądź gra XIII i wszystko jasne

LAHA - Niewiem skąd :/
Chomik - Z wyglądu
Can Tak - Książka "Desperacja" Stephena Kinga

Rychu - Też nie wiem skąd bo na imie mam Rafał :/
LoL - LAMA ODWALA LEMURA (kumpel wymyślił nie pytajcie mnie) :/
Suzej - Jezus od tyłu

Anty-Micky - bo nie lubie myszki Micky
tranx-san
18:30, 12 04 2005
a skad sie wzial moj nick ?

tranx-san - zeby nie bylo za fajnie to sami rozszyfrujcie ^^
czesto siedze czy to na ircu czy na ffa czy podczas klanowek na fejkach.. a oto kilka z nich z wyjasnieniami:
cumshot - wystarczy wpisac w google i sprawdzic, ale bardzo podobal mi sie komentarz z ETTV podczas meczu z IC kiedy to jeden z ogladajacych zapytal "ej a co to jest cumshot" .. jak ktos nie wie to zapraszam na google ^^
blowme - podobna tematyka jak wyzej

cumfiesta - jak wyzej
anal-intruder - zaczerpniete z jakiegos filmu oO
grzybica_odbytu - a to nawet nie wiem.. mialbyc fejk klan "grzybica" w lidze pif-paf ale cos nam nie wyszlo
krypt0 ew krypt0nite - zaczerpniete z mojego ulubionego niegdys komiksu o superman'ie
Anubis - potezny Bog starozytnego Egiptu - ew jak ktos ogladal SG-1 to wie o co chodzi :c
imo takie fejkowanie czy na ircu czy gdzies jest fajne, lubie sobie beke krecic z ludzi ktorzy wbijaja na irca i pytaja siem mnie czy nie widzialem cumshota albo anubisa
Mój nick wymyslił kilkanascie latek temu 1.5 roczny dzieciak 'szffagra'.
Nie umiejąc wymówić wujek wymyslil sobie baala i tak zostalo do dzis:).
Mój drugi nick z!ebana*atomowka wzią sie stąd :
pewnego razu grałem na jakims serku z wrednymi (kiedys bylo takie stowarzyszenie ) i jeden z wrednych niemogąc trafic we mnie wykrzyczal na ogólnym czy baala to jakas z!@#ana atomowka
i spodobalo mi sie to
ps sciagnijcie mi pbm plis
Bo0rak [PL]
13:22, 10 07 2005
Bo0rak [PL] oto mój nick. Skąd sie wziął? Ano grałem kiedys tam na innych nickach ale byly juz zbyt stare wiec postanowilm odswiezyc swoj imidz. Tak więc myslalem co by tu bylo smieszne i wpadlem na buraka. To takie lamerksie. Ostatnio modne jest rowniez wprowadzenia angielszczyzny to nickow wiec tradycyjne "u" zastąpiłem o0. Dodałem [PL] bo lepiej wygada i wszyscy wiedza ze zaden mada- fa$& nie podskoczy do Polaka
A mój wziął się z przypadku. Ktoś pomylił mnie z kimś o nicku "WEGI" więc stwierdziłem że skoro tak go przypominam to taki będzie mój nick. A z racji że mam(miałem 13 w dzienniku dodałem 13 i tak powstał Wegi 13
Slipknot - The Pulse Of The m4Gg0ts
I Wszytko jasne !:O
U mnei napewno nie zgadniecie skad sie wzial... xD
nikczemnySELER
14:34, 19 07 2005
bo ladnie brzmi i jest cholernie prO
sierpik kot - kocham Was misiaki
blacktyger
11:04, 21 07 2005
moj nick wzial sie z dupy :c
btw rudy chodzi o kolor oczu ofcors ?
norv-> jest to słowo pochodzące z języka magitungów z okolic południowej monglolji i znaczy mniejwięcej -> "ten który gonił moją żone bez gaci i w hełmie strażackim":D jest to oczywiście skrót bo całe zdanie nie nadaje się na ksywke (za długie

) i takiemu poważnemu człowiekowi jak ja pasowało by jak świni siodło
moja ksywa wziela sie... hmm... od nazwy routera mojego czyli firmy AsMaX XD
Mnie dzieciaki jeszcze w podstawowce przezywaly Fasolka,a wzielo sie to stad ze rymowalo sie im to z moim imieniem.Ale co ma Jolka do Fasolki to nie wiem
Ehhh..ta dziecieca ,wybujala wyobraznia
Mój nick powstał jeszcze w podstawówce (mania DB)

Więc miałem nicka Dragon, ale mój qmpel gadał do mnie Eragon

i tak zostało do dziś
(nawet wyszła taka książka

)
ma mój nick wzioł się od tego że ja mam CyRyL a on GuStAw i tak na siebie mówimy czasami
| CYTAT (CyRyL @ 20:33, 21 10 2005) |
ma mój nick wzioł się od tego że ja mam CyRyL a on GuStAw i tak na siebie mówimy czasami |
Czekaj z twojego postu wynika że ty jesteś CyRyL , ale kto to jest GuStAw.
Zmyślony przyjaciel ?
GuStaw to muj git kumpel:P
ale ma jeszcze jeden nick dark angelu's a wzioł się z fascynacjš serjalu "Angel" grałem nim w cs ale też gram ja w et
UWAGA...
Zmieniam nick! Od dziś jestem Darkes7. Wnerwiało mnie, że jest od groma Sn!perów i zmieniłem nick... Ten mi się podoba, i jest w pewnym sensie podobny to tamtego...
Darkes7
no za!@#iscie podobny imho >:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gdy zaczołem grać w ET byłem Clan Leaderem klanu, a cl oznacza lider klanu czyli szef czyli BOSS(ang.)A dziś zwiem sie Bo0os itp. ale zawsze mam nick związany z "Boss"
Pentel się wzięło od długopisu, looknąłem sobie na niego jak raz robiłem zadanie z polaka i się spodobało. Albo też używam POEMA DI CAFFE - bo też fajnie brzmi
A mój to długa i nudna historia. Kilka lat temu w angli na jakimś obozie językowym trafił mi sie w pokoju rusek :/. Ja majac około 10-11 lat (on był starszy 12 xD) strasznie sie nim fascynowalem. Od razu odpowiem na pytanie wielu osob, nie nie zaliczylem go, nie mialem wtedy takich sklonnosci. Ow kochany rusek nazywal sie Dmitri i pamietam jak pewnego dnia zaczął do mowic :/ nic nie rozumialem ale moja fascynacja była wielka

Byłem w niego wpatrzony jak w boga... Dziwne i straszne, ale prawdziwe. Ale przelom nastapil wtedy kiedy ten maly 12latek (nie wiem k#!@a jak) zdazyl sie czyms upic (nie wiem k#!@a czym) i roz(słowo na p)il tv + !@#nał w głowe latarka naszemu wychowawcy. Dla mnie był juz bogiem nad bogami i gdy tylko wrocilem do polski, pierwsze co zrobilem to podpisalem sie markerem na swoim zeszycie Dmitri (to wtedy było coś dla mnie xD). I ten nick pseudonim pozostał do dzis. Nie dosc ze uzywam jakiegos z!@#anego ruskiego imienia w grze, to jeszcze znajomi w pełni sie przyzwyczaili...
THE END kkthxbye
FWRaven
12:36, 25 12 2005
moj nick sie wzial chyba... wlasnie nie pameitam...bodajze po pijaku cos klecilem i mi wyszlo fwraven teraz wg mnie ten nick jest zdupy na maxa niestety no ale... a fwraven znaczy: fallen warrior raven :DDDDDDDDDDD
upadly wojownik kruk ... jak to brzmi lol .... :DDDDDD gorsze niz dmitri =[
labenflash
16:01, 17 08 2006
A mój wziął się od nazwy "labelflash". A dlatego labenflash żeby był bardziej wyjątkowy

. Jak ktoś nie wie co znaczy labelflash to niech sobie na google.pl sprawdzi.
RobinPL
11:33, 26 08 2006
Ja jak miałem już 5 lat zająłem się fletcherstwem i strzelałem z własnego wyrobu. A 3 lata temu trafiłem w tarcze z ponad 50m.
tranx-san
6:42, 28 08 2006
QUOTE(RobinPL @ 9:33, 26 08 2006) [snapback]58815[/snapback]
Ja jak miałem już 5 lat zająłem się fletcherstwem i strzelałem z własnego wyrobu. A 3 lata temu trafiłem w tarcze z ponad 50m.
ja ostatnio strzelalem z kbk AK MS. ze 100 m z pozycji lezacej na 4 oddane strzaly do tarczy trafilem 3, dostalem ocene : 4 \o/
a skad sie wzielo to PL za nickiem? czyzbys byl z POLSKI?
RobinPL
20:17, 29 08 2006
Strzelałem z łuku a nie z broni palnej:D A PL ponieważ mam tak w ET to i na forum tak mam.
A ja robiac nowego usera, nie mogac wybrac mojego standardowego nicka(byl zajety) , chwilowo zastanawiajac sie nad nowa forumowa ksywka spojrzalem na podloge, w chwili zamyslu moj wzrok utknal na mojej stopie , a raczej na klapku(orginalnym) na ktorym widnial napis KUBOTA i znaczek w stylu adidasa /^\ \\ LÓL wiec odrazu wklepalem ową firmową nazwe. Klapki Kubota są bardzo popularne w polsce, swoją niska ceną kuszą wielu klientów. To nie są jakieś zwykłe jezusowe klapki na rzemyki, to są prawdziwe orginalne, niepowtarzalne klapki z gumową podeszwą świetnie pochłaniająca wszelką wilgoć, dzięki czemu zapewniaja wysoki komfort.
Spraw sobie klapki KUBOTA!! Musisz je mieć !!
Ale uważajcie bo na rynku pojawiły się podróbki o nazwie UBOT (nie mylić z łodzią pod.w, ani z pewnym trunem ktory tez potrafi zatopic

)
Ps. Mam nadzieje ze to nie bedzie potraktowane jako reklama.
falubaz
21:39, 30 08 2006
Noo tak wlasnie myslalem skad znam tego kubota

lol
bot Q mowisz? chyba go gdzies na ircu widzialem x[
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.