Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skąd wziął się wasz pseudonim?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Macgyver
bo mnie wkurza to że sie czepiasz o wszystko. I to nie tylko mnie. A że nabijam posty to nie twoja sprawa, co cie to obchodzi? Zajmij sie lepiej sobą. A jeżdżeniem po starej to sie podniecasz jak niewiadomo czym.
blacktyger
'i c@#! ci w dupe, gralem w tibie jak mialem 14 lat, ssij :E'

Nie tak dawno afaik. : (

BTW:
Co do oryginalności nicków: xaxa.

EDIT: Omg jakiś francuski plebs pod!@#ał mi już uber nicka! :FDSDFAASS

EDIT2: O k#!@a tera to już nie wierze, jaki post na jakimś forum:

'heh, gralem ponad 2 lata. udalo mi sie nawet natknac na takie slawy jak blacktyger, czy lockheed. niestety gdzies pod koniec wakacji stracilem neta na 3 miesiace. gdy wrocilem do gry juz bylo po ptukach. stracilem skilla i nie mam ochoty juz go odzyskiwac. przerzucam sie na q3 i cpma wink.gif' @ here.

EDIT3: O ja (słowo na p)e jestem jeszcze sławniejszy:

'Zupełnie przypadkowo trafiłem dziś na serwis www.esports.pl (bywam sporadycznie) i pierwsze, co rzuciło mi się w oczy, to wątek niejakiego blacktygera, który pisze: [...]. Troszkę byczków w tej wypowiedzi "by się znalazło", ale przez wzgląd na niewątpliwie wzniosłe intencje autora dajmy temu pokój. W dalszej części wywodu blacktyger pisze o czynnościach, które pomogą w likwidacji źródła problemu. Jest to pisanie w Wordzie (sam polecam, ale wyłącznie do prostych tekstów z popularnym słownictwem, korekta Worda bywa zwodnicza!), stosowanie Firefoxa (plugin sprawdzający pisownię), tradycyjnego słownika ortograficznego (mimo że kartkowanie boli - warto!) i korzystanie z wyszukiwarki Google w celu sprawdzenia czegokolwiek (tu mam poważne wątpliwości, pamiętajmy, że silnik Page'a i Brina indeksuje bez względu na pisownię - wpiszcie sobie np. "dópa"). Osobiście polecam wrzucić do ulubionych stronę www.pwn.pl, która dla mnie jest punktem wyjścia do wszystkiego.' @ TwojePC.
kaurz
co do Ciebie, mAg, to kazdego rodzaju muzyke mozna robic w kazdym programie, mozna zrobic cos konkretnego i we FL i w Reasonie i w Abletonie. ja uzywam tych dwoch pierwszych, chociaz czesciej FL bo jest duzo latwiejszy w obsludze. moze powiesz w koncu, panie znawco muzyczny, coz za ambitna muzyke w nim produkujesz?
jarpen
kaurz zapuść jakieś miksy
kaurz
http://www.myspace.com/kaurz
mAg
Nie bawię się w produkcję. Po prostu uważam, że Ableton ma o wiele większe możliwości niż FL. Co do produkcji to zauważyłem, że teraz wszyscy dj'e łapią się za tworzenie. Była moda na dj'a - zaczyna się moda na producenta.
Ambitna muza? Muzyka niekomercyjna, tudzież "andergraundowa", tworzona z pasją, na przekór trendom. :] Gdzieś też miałem link z ciekawymi produkcjami. Wrzucę gdy tylko znajdę

Już mam:
http://www.myspace.com/lazysoundlab
jizzy
mój nick jizzy, nie wiem, tak jakoś kiedys grałem w gta sa i tam ten gość czarny w fioletowej marynarce jest jizzy
ale najczesciej mówią na mnie, w necie i realu jazz, od nazwiska jazy ;p
Ser Robin
Tak na prawdę to ja po prostu nie miałem co wymyślić i na poczekaniu tak jakoś wyszło. Niestety mój normalny nick jakim sie posługuję jest na tyle oryginalny, że już ktoś na tym forum taki ma i nie mogłem się nim posłużyć.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.