tranx-san
3:26, 7 09 2006
a ja myslalem ze te klapki kubota co mozna je kupic od ruskow za 10 zl to jakas low endowa firma robiaca podrobki.. a tu sie okazuje ze to jednak znany na swiecie brand jest
evil_lord
22:00, 7 09 2006
QUOTE(FWRaven @ 12:36, 25 12 2005) [snapback]56067[/snapback]
gorsze niz dmitri =[
nie przesadzaj kruczku
moj pienkny nick sie wziol z tego ze kiedys sie opilem i doszedlem ze 7 to fajna liczba:d ale pomyslalem ze nie bede latal z nickiem siedem to dalem SeveNa:D
NIGHTWISH
11:39, 30 09 2006
Nightwish is my life

P.S. Milo mi wszystkich poznac
tylko naby graja z haksami na ircu
Milo to moja ksywka w domu. Rodzice mówią milo zrób to, zrób tamto..., a 93 to
blacktyger
11:41, 24 11 2006
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pierwszy człon "DJ" wzioł się ze sceny muzycznej, niedawno zajmowałem się muzą :P
Drugi człon "FIGA" , wziął się od nazwiska z 2 klasy Podstawowej
"Czyly" razem DJ FIGA

Pozdro
TheOtherS!de
0:44, 9 04 2007
The Other S!de został pobrany z tekstu piosenki ^^ z resztą mojej ulubionej ale nawiązuje też do filmu
http://www.entertheotherside.com/index-flash.htmlhttp://www.theothersidemusic.net/A w Et gram pod innym :(
A mój się wział z MAtrixa :x Nie planowałem tego, ale ktoś kiedyś nazwał mnie morf i to mi się spodobało :D
Fajny temat odkurzyliscie, przeczytalem caly i sie niezle usmialem :)
Oj można by akich tematów więcej wygrzebać ale nie są one ciągniete przez nowych userów :O!! A jakie najbardziej denne nicki mieliscie:D? Ja w swoim życiu miałem z 3 nickname'y: jednym z nich był X-Man.................................. jakies 4 lata temu..
A Ja mam na imie Bartek a mój nick to QbicA grałem kiedyś pod nickiem brata i tak zaczeli mówić na mnie koledzy z klanu itp :) i tak zostało
Ja bym raczej powiedział, że jesteś fanem Kubicy :x Tak BTW. szkoda mi troche kubicy :O Chłopak potrafi jeździć i to pokazał wczoraj, jak z 18 na 13 miejsce przeskoczył, ale znowy ten cholerny bolid! BMW niezła marka a blad na bledzie :/ Wiem, że Kubica udezyl heilfieda (czy jak mu tam), ale bez przesady :x I jeszcze radio mu padło :O
Masz racje Morfeuszu kibicuje Kubicy:) i równiez Mi Go szkoda.Bo jeździ bdb a neistety jego bolid zawodzi... gdyby jeździł dla ferrari obok massy Mmmm to by było ale w BMW nie ma źle imo :)
suchypg
19:13, 14 04 2007
Mój nick to Suchy i wziął się od nazwiska :D używam go praktycznie wszędzie (irc ,gg , klan ) ,ale na publikach mam fake --> MasterOfCeremony :P
SPIDIvonMARDER
15:25, 26 05 2007
U mnie z kolei pierwszy człon (SPIDI) wziął się jeszcze z dzieciństwa i intesywnego grania w NFSa II (tego z 1998 roku. Swoją drogą jest 15x lepszy od Carbonów itd.). Drugi (vonMARDER) jest nowszy. Otóż na początku 1 klasy gimnazjum kumpel poprosił mnie o wymyślenie mu fajnej ksywki. Wymyśliłem MARDER, co po niemiecku znaczy "kuna". Kuna to taki mały, szybki i ciekawy drapieżnik, a jeszcze po niemieckiemu tak fajnie brzmi :)
W dodatku MARDERAMI nazywane pewne niemieckie działa pancerne, bardzo skuteczne w walce z T-34.
Niestety kumplowi sie xywa nie spodobała i wybrał sobie inną. Ja jednak nie chciałem, by się zmarnowała. Dołączyłem do niej stare SPIDI i połączyłem von, żeby jeszcze lepiej brzmiało i wyszło mi SPIDIvonMARDER.
Jednak teraz myślę nad skróceniem do samego vonMARDER...
KoloKarolo
1:49, 27 06 2007
Mój nick powstał od imienia, miałem jeszcze Karo a to chyba jak miałem z 5 lat ;] później Kari, i tak mnie nazywają chociaż mi się nie bardzo on podoba... bo myślano na necie ze dziewczyną jestem ;] więc wymyśliłem KoloKarolo. Po kilku latach użytkowania PCeta naszła mnie chęć pobawienia się systemem operacyjnym Linux, i nie chciało mi się wpisywać ciągle KoloKarolo więc skróciłem nick do 4 liter KoKa, i tak mnie nazywają ci których poznaje w tym czasie w ET gram na 3 nickach:
KoloKarolo
KoKa – ten lubię najbardziej
KoKa
I nie chowam się za innym nickiem z powodu że źle mi idzie, bo kiedyś będzie lepiej, kiedyś było lepiej, ale była przerwa w graniu i się utraciło celność a reszta umiejętności jest tak jak jazda na rowerze, tak łatwo to jej się nie da zapomnieć :)
Mój się wziął od imienia (Ela). Kumpel kiedyś wymyślał różne przezwiska i o ile dobrze pamiętam to chyba nawet miało być złośliwe :P Ale mnie się spodobało i przy okazji nie jest to raczej popularny nick, więc używam go wszędzie :)
Macgyver
21:54, 27 06 2007
Mój nick wziął się jak już wszyscy zauważyli od nazwiska głównego bohatera słynnego serialu. Szukając nicka do jeszcze na początku mojej kariery z wolfem stwierdziłem że w 99% przypadków gram inżynierem, który jak wiadomo potrafi z kupki skrzynek zbudować wieże :P Macgyver też z niepozornych rzczy zbuduje coś fajnego, a że akurat ten serial dawali wtedy w TV to stąd się wziął. Jednak mam go tylko w wolfie i rtcw.
Za to moj wzial sie nie z byle czego, ale z nazwiska :) zaczelo sie chyba od AA (Americas Army) Nick Sosna mi nie przypasil wic zmienilem go na Sosn4, przeszlo to na ET, minusem tego jest to, ze pewien pan z Logitecha (wczesniej Grave) nie moze sie z tym pogodzic:
[23:08] <-sBNC> Sat Aug 4 23:06:10 2007 Logitech`sosn4 kicked you from #wiesiek (Lame and fake - that's you)
:)
Bywa i tak :)
Pozdro
m - pierwsza litera imienia, g - pierwsza litera nazwiska, A - bo imo ładnie wygląda :]
kur.wa, skad wy bierzecie takie za!@#iste nicki? Pewnie miesiacami glowiliscie sie zeby wymyslic sobie tak orginalne pseuda? C:
każdy wg swojego uznania.
Tobie nie musi się podobać
Dokladnie...
Estaloth, naprawde swietny nick... hahahaha a czepiasz sie naszych
Estaloth
18:39, 8 08 2007
Wiesz, roznica miedzy nami jest taka ze ja nie dostaje banow od jakiegos plebsu na zapyzialych kanalach tylko dlatego ze kur.wa nie potrafilem sobie wymyslic nicka bardziej orginalnego niz rodzaj drzewka. :E
Kolejna roznica jest taka, ze wpisujac moj nick na googlach znajdziesz info o mnie, nie o drzewach, setkach innych nolajfow, czy innym gównie.
Nie mam rowniez problemu z rejestrowaniem sie na stronach, forach itp. Nawet maile mam k#!@a bez zbednych cyfer ('bo zajęte') or so.
Daruj wiec sobie probe wysmiania mojego nicka bo to czy sie podoba to jedno, a to czy jest na tyle orginalny zeby moc sie zarejestrowac gdziekolwiek bez kombinowania, albo przynajmniej zeby nie mylili cie z kims innym to drugie.
so !#!@in true. Estaloth, pierwszy raz sie z Toba zgodze :ddd
Jakoś nie słyszałem, żeby ktoś miał taki nick jak ja.
PS: Kaurz, co Ty tym Fruity Loopsem robisz? Muzykę? xd
Dobrze wiem do czego to służy :] Polecam Ableton z całego serca o ile mówimy o ambitnej muzie.
Tak wiem: to nie forum muzyczne - już nie będę.
a co to znaczy ambitna muza?
HODOWLA SAMOJE.BÓW JARPEN ?
ktnxbye
jeśli nie wiesz tzn że FL był odpowiednim wyborem :]
dobra wez spier.dalaj bo widze, ze sie z Toba gadac nie da po ludzku. kolejny przyjdzie i pier.doli glupoty zamiast podyskutowac normalnie.
Macgyver
22:15, 9 08 2007
CYTAT(kaurz @ 14:24, 9 08 2007)

dobra wez spier.dalaj bo widze, ze sie z Toba gadac nie da po ludzku.
A z tobą może się da?
no pewnie, ze sie da. pod warunkiem, ze sie trzyma poziom.
a nie jak TY, cisniesz mi na pw po matce :D
Forum Tibia.pl - Pokaż profil: Estaloth
Hahahahahaa, nie mam nic wiecej do powiedzenia ;]
Macgyver
1:07, 10 08 2007
CYTAT(kaurz @ 23:00, 9 08 2007)

a nie jak TY, cisniesz mi na pw po matce :D
dziwisz sie?? Najpierw sie mnie czepiasz że nabijam posty, nie pomagam innym itp. a potem masz pretensje że ci jeżdże po starej.
no tak, to przeciez calkiem normalne, ze sie komus w taki sposob odpowiada :D
Estaloth
1:49, 10 08 2007
CYTAT(Sosna @ 23:04, 9 08 2007)

Forum Tibia.pl - Pokaż profil: Estaloth
Hahahahahaa, nie mam nic wiecej do powiedzenia ;]
i c@#! ci w dupe, gralem w tibie jak mialem 14 lat, ssij :E
CYTAT(Macgyver @ 1:07, 10 08 2007)

dziwisz sie?? Najpierw sie mnie czepiasz że nabijam posty, nie pomagam innym itp. a potem masz pretensje że ci jeżdże po starej. :confused:
W bardzo ciekawy sposób udowadniasz swoją rację :]
Macgyver
14:39, 10 08 2007
CYTAT(kaurz @ 1:41, 10 08 2007)

no tak, to przeciez calkiem normalne, ze sie komus w taki sposob odpowiada :D
Tylko takim chamom jak ty.
CYTAT(mAg @ 11:27, 10 08 2007)

W bardzo ciekawy sposób udowadniasz swoją rację :]
poczytaj sobie jego wcześniejsze posty. Nie pomaga, czepia się o głupoty i wyzywa. Potem sie dziwi że ktoś mu jeździ po matce
a ty poczytaj sobie posty Sn!pera, parada debili i jeszcze jakieś tam były, porównaj ze swoimi
Macgyver angrykid mode: on
Twoja stara cham c@#!u c@#!owiony przez c@#!ow.
Macgyver angrykid mode: off
Macgyver
18:57, 10 08 2007
CYTAT(kaurz @ 17:36, 10 08 2007)

Macgyver angrykid mode: on
Twoja stara cham c@#!u c@#!owiony przez c@#!ow.
Macgyver angrykid mode: off
chyba cie poniosła wyobraźnia. Nic takiego nie napisałem, ile sie głowiłeś żeby to wymyśleć?
Macgyver
21:40, 10 08 2007
i co? długo sie będziesz tym podniecał? Jeśli to cie kręci to powiedz, pojade ci jeszcze raz.
po prostu smieszysz mnie. smieszysz mnie tym, ze w odpowiedzi na moj zarzut nabijania sobie postow Ty odpowiadasz tekstem o mojej matce :)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.